Equipur® Leinplus Pellavarouhe yleiskunnon ylläpitoon

29,90 €

Saatavuus: TILAUSTUOTE - toimitusaika 5-14 arkipäivää

* Vaaditut tiedot

Leinplus täysrehu hevoselle on sellaisenaan käyttövalmis 100% hieno pellavarouhe jota voisi myös kutsua hevosen terveysrehuksi sen hyvinvointia edistävän vaikutuksen vuoksi. Säännöllisesti käytettynä pellavarouhe hoitaa ja suojaa suolistoa ja edistää hyödyllisten mikrobien kasvua. Musiinin on todettu estävän ummetusta ilman, että se löystyttäisi ulostetta. Pellavarouhetta voidaan käyttää myös kuuriluontoisesti hevosten suolistosairauksien hoitoon ja toipumisen nopeuttamiseksi. Kylmäpuristuksessa syntyvässä pellavansiemenrouheessa on runsaasti rasvaa ja lisäksi se sisältää paljon linoli- (omega-6) ja linoleenihappoja (omega-3), jotka ovat tärkeitä ihon ja karvapeitteen kunnolle, estäen ihon kuivumista, hilseilyä, karvanlähtöä ja ihon infektioriskiä. Omega-3- ja -6-rasvahapot voivat myös estää paikallisia tulehduksia ja rasituksessa syntyviä lihasten kudosvaurioita.

Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 20,8% Raakarasva 35,2% Raakakuitu 7,4% Hehkutusjäännös 3,3% Omega-3 rasvahapot 21,0%

Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 50 - 100 g päivässä

Hevoset (500 kg): 100 - 150 g päivässä

Siitoshevoset (500 kg): 150 - 200 g päivässä

Älä kuumenna yli 50 ° C, koska arvokkaat tärkeät ravintoaineet saattavat tuhoutua kuumennuksessa. Liottamista ei tarvita vaan jauhe voidaan annostella suoraan ruuan joukkoon! Parhaan tuloksen saavuttamiseksi tuotetta tulisi käyttää säännöllisesti ruokinnassa ympäri vuoden. Dopingin ja lääkitys sääntöjen mukaan tuotteen käyttö kilpailujen aikana on sallittua, ei varoaikoja.

Käyttövalmis 100% pellavarouhe 5000g ämpärissä ja annostelija.

Valitse Koko

Valitse vaihtoehto