Heijastintuotteet

4 Tuotetta

Kun liikut yleisillä pimeillä teillä ja väylillä niin älä unohda heijastimia! Ennen lähtöä on hyvä tutkailla omaa varustusta autoilijan silmin - näkyykö hevonen jos auto tai muu liikkuja tulee edestäpäin, sivulta tai takaa?

Valitse laajasta valikoimastamme sopivat heijastimet jotta sinä, hevosesi ja koirasi tulette varmasti nähdyksi ja huomioiduksi pimeässä. Muista myös tallikoiria erinomaisella Wolters valopannalla niin näet missä koirasi liikkuu.

 • Premiere Reflective Leg Bands
  Fluorescent fabric with retroflex tapes and Velcro fastenings, per pair.

  Normaali hinta: 10,95 €

  Special Price 3,29 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse rintaremmi SHINE
  Bussen heijastava rintaremmi on pehmustettu fleecellä. Runsaasti säätömahdollisuuksia helppoa ja nopea kiinnitys satulavyöhön erillisen pikalukollisen lenkin avulla. Kaksi kokovaihtoehtoa.

  Normaali hinta: 12,95 €

  Special Price 3,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • HEY SPORT® Lightflex Spray heijastinspray
  HEY SPORT LIGHTFLEX SPRAY heijastinspray sopii kaikille tekstiileille sekä muille pestäville materiaaleille kuten nahalle, puulle, muoveille ja metallille. Väritön runsaasti heijastavia partikkeileita sisältä suihkutettava neste joka muuttuu heijastavaksi kun valo osuu käsiteltyyn alueeseen. Sopii käytettaväksi lähes kaikissa hevosen varusteissa sekä ratsastajan vaatteissa. Tai vaikka koirien varusteissa sekä lasten vaatteissa, polkupyörissä, kypärissä jne. Heijastava vaikutus kestää pitkään eikä sade huuhdo sitä pois. Halutessasi sprayn voi kuitenkin pestä pois esim. pesemällä vaatteet pesukoneessa. Voit luoda vapaasti omia kivoja kuvioita tai käyttää pakkauksen mukana tulevia sabloonoita kivojen kuvioiden luomiseen. Käyttöohjeet: Ravista pullo hyvin jotta kuula pullon sisällä lähtee liikkeelle ja suihkuta haluttuun kohteeseen ohuelti noin 20cm etäisyydeltä. Anna kuivua 2min. Ota kuva salamaa käyttämällä ja tarkista tulos.

  Normaali hinta: 27,90 €

  Special Price 8,37 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG ensiapuvyölaukku
  Vyölaukku, jossa ensiaputarvikkeet ratsastajalle ja hevoselle. Sisältää mm. siteitä ja sakset, lisäksi kännykkätasku.

  Normaali hinta: 109,60 €

  Special Price 32,88 €