Hevosen hoito

Tuotteet 1-24 / 87

Tärkeä osa hevosharrastusta on hevosen hyvinvoinnista huolehtiminen. Säännöllinen harjaus tarkoituksenmukaisilla välineillä ylläpitää karvapeitteen kuntoa, ehkäisee hiertymiä ja käy samalla kevyestä hieronnasta. Kavioiden huolellinen hoito puolestaan ennaltaehkäisee kaviosairauksia ja edesauttaa esimerkiksi kenkien pysymistä sekä jalkojen hyvinvointia. Haavojen hoitoon on hyvä varautua ennalta oikeilla tuotteilla ja kisakaudella shampoot, letitystarvikkeet sekä harjanselvitysaineet kuuluvat jokaisen kilpailevan ratsastajan perustarvikkeisiin. Kesäisin erilaiset hyönteiskarkotteet ovat välttämättömiä laidun- ja ratsastusrauhan takaamiseksi.

Kuten ihmiset, myös hevoset tarvitsevat vuodenajasta ja rasituksesta riippuen erilaisia lisäravinteita pysyäkseen vireinä ja kunnossa. Päivittäin tai kuuriluontoisesti käytettävät vitamiinit, elektrolyytit, mineraalit ja valmiit ravintolisät ovat oikein annosteltuna turvallisia ja parantavat hevosen hyvinvointia, palautumista sekä suorituskykyä.

Horsepro tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia hevosen hoitoon ja hyvinvointiin sekä varustehuoltoon tarkoitettuja tuotteita. Tutustu valikoimaan ja kysy tarvittaessa neuvoa sopivan tuotteen valinnasta asiakaspalvelustamme.

 • Effax Nahan Homesuoja
  Effaxin tehokas suoja nahkatuotteille joka suojaa varusteita kosteudelta ja homeelta. Kätevä 125ml suihkepullo.

  Normaali hinta: 14,95 €

  Special Price 4,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effax nahkaöljy
  Effaxin nopeasti imeytyvä öljy kaikille nahkatuotteille. Hoitaa nahkaa ja pitää sen pehmeänä. Jättää nahan pinnan vettä hylkiväksi. Pakkauskoko 500ml.

  Normaali hinta: 17,95 €

  Special Price 5,39 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effax satulasaippua Leather Combi
  Effax suosittu tehokas ja kätevä nestemäinen puhdistusaine kaikille nahkatuotteille. Puhdistaa nahan jättäen siihen suojaavan ja kiiltävän pinnan. Pakkauskoko riittoisa 500ml.

  Normaali hinta: 18,50 €

  Special Price 5,55 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effax Satulaliima Leather Grip Stick
  Effaxin tehokas satulaliima helppokäyttöisessä puikossa. Levitä liimaa suoraan puikosta alueelle jolle kaipaat lisää pitoa, satulan istuimeen, saappaanvarsiin jne. Pakkauskoko 50 ml.

  Normaali hinta: 15,95 €

  Special Price 4,79 €

 • Effax Suojaava Kiilloke Polish
  Effax polish spray kiillottaa ja puhdistaa kaikkia synteettisiä materiaaleja kuten PVC, kumi, PU jne. Se tekee synteettisistä saappaista ja suojista kuin uusia! Pakkauskoko 100 ml.

  Normaali hinta: 12,95 €

  Special Price 3,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Haas Special pääharja
  Haassin laadukas pääharja, joka valmistettu erittäin pehmeästä luonnonharjaksesta. 14cm x 6,5cm

  Normaali hinta: 13,95 €

  Special Price 4,19 €

 • Haas Smile collection mini-dolly harja
  Haassin laadukas pölyharja, jossa ihanan pehmeät harjakset. Elastinen kädenpaikka. 15cm x 7,0cm. Värilajitelma.

  Normaali hinta: 14,95 €

  Special Price 4,49 €

 • Haas pölyharja Jack
  Haassin laadukas pieni pölyharja, jossa synteettiset kolmeväriset harjakset. 14cm x 6,5cm

  Normaali hinta: 11,95 €

  Special Price 3,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • Haas Harjakivi Blue Stone
  Haassin laadukas ja pitkään kestävä harjakivi tehokkaaseen irtokarvan poistamiseen. Tehokas apuväline myös tahrojen poistamiseen valkoisesta hevosesta.

  Normaali hinta: 9,72 €

  Special Price 2,92 €

 • Premiere Pölyharja Medium
  Puuselkäinen puolikova pölyharja synteettisillä harjaksilla. Värilajitelma.

  Normaali hinta: 7,14 €

  Special Price 2,14 €

  Tilapäisesti loppu

 • Absorbine Coat Lotion Ultrashield Green 646ml
  Absorbine Ultrashield Green is an all-natural coat lotion with a practical horizontal and vertical spray function. This friendly water-based herbal spray contains no less than seven oils, like citronella oil, rosemary oil and lemongrass oil. The result: a shiny coat in optimal condition and with beautiful shine. The spray is not sticky and non-greasy and can safely be used on horses, ponies and other animals.

  Normaali hinta: 39,95 €

  Special Price 11,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Absorbine Hair Polish & Detangler ShowSheen 946 ml
  For a soft and shiny coat. Showsheen keeps manes and tails tangle free and repels dust and dirt. Volume 946 ml.

  Normaali hinta: 22,95 €

  Special Price 6,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG Grooming Set Blue Motion
  USG:n kiva harjakassi Blue Motion jossa mukana myös kaviokoukku, suka ja kaksi harjaa sävy sävyyn.

  Normaali hinta: 32,95 €

  Special Price 9,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Robinson Poultice Dressing Animalintex
  The veterinary poultice and wound dressing can be used as a hot wet poultice, cold wet poultice, dry dressing and pressure padding. It can be used for contusions, infected wounds, sprains, capped hocks, etc. PU 10.

  Normaali hinta: 12,90 €

  Special Price 3,87 €

  Tilapäisesti loppu

 • Hikiviila Metal
  Perinteinen metallinen hikiviila jossa kädensijat molemmissa päissä.

  Normaali hinta: 11,04 €

  Special Price 2,76 €

  Tilapäisesti loppu

 • Pesusieni Horse
  Monikäyttöinen hevosfiguuri pesusieni koossa 14 x 11,5 x 2,5 cm. Väri varastotilanteen mukaan.

  Normaali hinta: 6,02 €

  Special Price 1,81 €

 • BR Shopper Kestokassi
  BR:n käytännöllinen ja kiva kestokassi kantokahvoilla jossa upea hevosaiheinen kuva kassin molemmin puolin. Sopii hyvin moneen menoon ja vaikka harjakassiksi, kisapaikoille, ratsastuvarusteille jne.
  Koko 42x56cm. Pohjan leveys 17cm.

  Normaali hinta: 9,60 €

  Special Price 2,88 €

  Tilapäisesti loppu

 • Carr & Day & Martin tahranpoistoshampoo
  CDM:n tehokas pinttyneitäkin tahroja poistava shampoo hevoselle. Sopii erityisen hyvin vaaleille hevosille ja erityisiin ongelmakohtiin kuten kintereihin ja polviin. Poistaa jopa keltaisuuden, ollen silti ihoystävällinen. Pakkaus 500ml.

  Normaali hinta: 18,95 €

  Special Price 5,69 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Fly Blocker Hyönteiskarkote 2.5 L
  Effol Fly Blocker on nyt Tukesin virallisesti hyväksymä ja rekisteröity hyönteiskarkote. Blockeri on nimensä mukaisesti erittäin tehokas ja pitkäkestoinen karkote, mutta silti hoitava ja karvapeitteelle ystävällinen. Effolin ja Sveitsin Tropics Instituutin kanssa yhteistyössä kehitetty hyönteissuoja on innovaatinen yhdistelmä tarkoin valittuja eteerisiä öljyjä ja tehoaineen on ikaridiini. Fly Blocker tehoaa hyvin myös punkkeihin, pistäviin hevospaarmoihin sekä hirvikärpäsiin. Turvallinen karkote sinulle käyttää ja hevosellesi ilman doping- tai teurasvaroaikoja. Edullinen täyttöastia 2,5 litraa kanisterissa.

  Normaali hinta: 129,95 €

  Special Price 38,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Fly Blocker Hyönteiskarkote Horse&rider
  Täysin tuoksuton, tuttu ja tehokas EFFOL Fly Blocker on hevosille ja ihmisille tarkoitettu rekisteröity hyönteiskarkote. Tehokas käyttövalmis hyönteiskarkote tuo suojaa ja helpotusta kaikkia lentäviä ja pistäviä hyönteisiä vastaan kuten hyttyset, kärpäset, polttiaiset, paarmat sekä suojaa myös ikäviltä punkeilta ja hirvikärpäsiltä. Täysin tuoksuton, iho- ja karvapeiteystävällinen spray on myös dermatologisesti testattu.
  Tehoaine on ikaridiini. Kätevä ja riittoisa 200ml pumppupullo.

  Normaali hinta: 20,95 €

  Special Price 6,29 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Hoitovoide Skin Repair

  Effolin antiseptinen hoitovoide jonka eteeriset öljyt lievittävä tulehduksia ja kutinaa sekä pehmentävät ihoa. Tarkasti valitut ainesosat, kuten panthenol, sinkki ja vitamiinit edistävät haavojen parantumista, muodostavat suojakalvon bakteereja, sieniä ja loisia vastaan hoitaen ihoa samalla. Voidaan käyttää myös tehokkaasti rivin hoidossa. Pakkauskoko 150 ml.

  Normaali hinta: 21,95 €

  Special Price 6,59 €

 • Effol Aurinkoisuojavoide Spf 8
  Effollin aurinkousojavoide aran ihon suojaamiseksi auringolta on dermatologisesti testattu, ihoystävällinen voide joka sisältää mm. kehäkukkaa. Kätevästi mukana kulkeva voide joka suojaa sekä hevosta että ratsastajaa ja edistää pienten ihovaurioiden paranemista. Aurinkosuojakerroin 8 joka suojaa UVA ja UVB säteiltä. 150ml rasiassa.

  Normaali hinta: 13,95 €

  Special Price 4,19 €

 • Effol Kids Shampoo Hevoselle
  Ihana aprikoosin tuoksuinen hevosshampoo. Hoitaa karvaa ja ihoa antaen samalla sille kauniin kiillon. Toimitetaan käytännöllisessä pumppupullossa 300ml.

  Normaali hinta: 14,90 €

  Special Price 4,47 €

 • Effol Shampoo Ocean Star 500ml
  Voisiko hevosen pesu olla helpompaa, suihkuta ja huuhtele! Effol Ocean Star Spray-shampoo on uusi, ainutlaatuinen shampoo hevosille ja poneille. Shampoo puhdistaa syvälle karvapeitteen huokosiin. Helmiäistä sisältävä shampoo auttaa luomaan ainutlaatuisen kiillon karvalle. Suihkuta vaahtoutuva shampoo suoraan hevoseen ja huuhtele hyvin letkulla. Lopputuloksena puhdas ja kiiltävä karvapeite. Miellyttävä tuoksu. Spray-pullo 500ml.

  Normaali hinta: 20,90 €

  Special Price 6,27 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4