Harjat ja hoitotuotteet

Tuotteet 1-24 / 282

Hevosen karvan kunto kertoo omaa kieltään hevosen hyvinvoinnista. Ruokinnan, iän, sukupuolen ja loimituksen lisäksi hevosen karvan kuntoon vaikuttaa sen päivittäinen hoito. Säännöllinen puhdistus oikeanlaisilla välineillä parantaa pintaverenkiertoa ja auttaa karvan hyvinvointia. Harjatessa myös mahdolliset haavat tai ihosairaudet löytyvät helposti.

Horsepron suka- ja harjavalikoimasta on kätevä koota sopiva setti omiin tarpeisiin. Innokkaimmille puunaajille on tarjolla kymmenittäin erilaisia karvan ja jouhien puhdistukseen, selvittämiseen ja poistoon tarkoitettuja tuotteita, mutta valikoimasta löytyy myös toimivia ja laadukkaita täsmätuotteita kiireisemmän harjaajan tarpeisiin.

Kaviokoukun ja pölyharjan lisäksi pakista on hyvä löytyä ainakin lian pyörittelyyn tarkoitettu kumisuka, jalkojen harjaukseen soveltuva pehmeä harja, kuivaukseen käytettävä hikiviila ja irtokarvan irrottamiseen tarkoitettu piikkisuka.

Kiillotus- ja puhdistuskintaat, harjakivet sekä muut monipuoliset harjan- ja karvanhoitotarvikkeet saat Horseprolta.

 • Wahlsten Pikiöljy 50 ml
  Kesä-ja muiden ihottumien sekä hyönteisten pistojälkien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn suosittelemme käytettäväksi pikiöljyn (50%) ja rypsiöljyn (50 %) seosta. Puhdas pikiöljy soveltuu myös rivin ja pienten haavojen hoitoon.

  Normaali hinta: 28,90 €

  Special Price 24,57 €

 • Effol Med BronchoCare voide
  Effol Med Balm -voiteen erityinen koostumus eteerisiä öljyijä (kuten timjami, eukalyptus, minttu, fenkoli, salvia ja anis), lieventää hengitysteiden ärsytystä ja edistää liman irtoamista. Kun voidetta hierotaan hevosen sieraimiin vapautuu lääkitseviä eteerisiä höyryjä jotka rauhoittavat hengitysteitä ja hengitys pääsee kulkemaan vapaammin. Voide muodostaa myös suojaavan kalvon sieraiminen iholle suojaten ja hoitaen niitä mahdolliselta ilkoiselta ärsytykseltä. Kaikki Effol tuotteet ovat dermatologisesti testattuja eli siis myös ihmisten käyttöön soveltuvia. Ratsastaja voi käyttää tätä tuotetta myös itse VICKS VAPORUBin tapaan. Ei kuitenkaan alle 2-vuotiaille lapsille. Pakkaus 150g.

  VINKKI! Voidaan käyttää turvallisesti myös esimerkiksi oreille jotka reagoivat herkästi tammoihin ja niiden tuoksuun.

  Normaali hinta: 14,90 €

  Special Price 12,67 €

 • Quistel Skin Lotion Bio-Restoring 150 ml
  Stops and/or prevents abnormal hair thinning, may be used against skin diseases, stimulates the growth of coat on bald areas. Activates the blood flow. You can spray the lotion on the skin and coat, wet or dry. It does not have to be rinsed.
  7,75 €
 • Rapide shampoo black horse 500ml
  Rapiden Black Horse-shampoo, jossa mukana myös aloe vera ja B-vitamiini. Erityisesti mustille ja tummanruskeille hevosille tarkoitettu shampoo, joka elvyttää tummaa väriä ja poistaa lian samalla. Edistää karvan ja jouhien kiiltoa ja hoitaa ihoa. Käyttö: vaahdotetaan märkään karvaan ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhdellaan pois runsaalla lämpimällä vedellä.

  Normaali hinta: 13,10 €

  Special Price 11,14 €

 • Carr & Day & Martin Sieni
  CDM:n ergoomisesti muotoiltu erittäin monikäyttöinen sieni kaikenlaiseen puhdistukseen.
  4,25 €
 • Carr & Day & Martin nahkaöljy neatsfoot 500 ml
  CDM:n nahkaöljy, joka huoltaa vanhaa nahkaa sekä pehmentää uutta. Ylläpitää nahan notkeutta ja pehmeyttä antaen nahalle luonnollisen kiillon ja suojan. Pakkaus 500ml.
  13,50 €
 • Carr & Day & Martin satulasaippua
  CDM:n nahanhoitoaine, joka sisältää muun muassa kookosöljyä sekä glyseriiniä. Pehmentää, suojaa ja hoitaa nahkaa pidentäen sen käyttöikää. Sopii erityisen hyvin satuloille. Vinkki! Saat parhaan tuloksen kun puhdistat nahan ensin Belvoir nahanpuhdistusaineella ja sen jälkeen tällä nahanhoitoaineella! 250g
  10,95 €
 • Carr & Day & Martin nahkasaippua Brecknell Turner 250 ml
  CDM:n satulasaippua, joka poistaa lian, hien ja mudan! Sisältää muun muassa glyseriiniä. Erittäin monikäyttöinen hyvä nahan perushoitoaine säännölliseen puhdistukseen! Pakkaus 250ml.
  11,50 €
 • Carr & Day & Martin Puhdistusliinat Belvoir
  CDM:n tehokas kertakäyttöinen liina, joka poistaa hetkessä kaiken lian nahkavarusteiden pinnalta. Kätevä 15 liinan pakkaus.
  13,50 €
 • Carr & Day & Martin nahanpuhdistussuihke 600ml
  CDM:n nahanpuhdistusspray, joka "nostaa" lian nahasta esiin ja helposti puhdistettavaksi. Kätevä suihkupullo, jonka avulla nahkatuotteet on helppo ja nopea puhdistaa. Voidaan käyttää myös synteettiselle nahalle. Voidaan suihkuttaa suoraan nahkapinnalle.
  16,75 €
 • Absorbine Natural Dressing and Conditioner Hooflex 444 ml
  Hooflex All Natural Dressing uses herbal ingredients to stimulate circulation and improve hoof growth. It's the first all-natural alternative made with ingredients known to help promote shiny, healthy hooves. It contains no petroleum distillates - only all-natural vegetable oils. It penetrates fast with no greasy residue. Use it to enhance the natural hoof colour without artificial chemicals or dyes. The applicator brush makes it fast and easy to apply, with a shine that lasts 2 to 3 days.
  27,95 €
 • Absorbine Frog & Sole Care Hooflex 355 ml
  This hoof lotion cleans the frog and sole and hardens the hoof. The lotion repels smells of bacterial infections such as thrush and White Line Disease. The hoof lotion does not dry out the skin and does not sting or irritate.
  22,95 €
 • Carr & Day & Martin kavioöljy 500 ml
  CDM:n perinteinen kavioöljy, joka hoitaa kaviota, estää halkeilua ja antaa luonnollista kiiltoa. Säännöllinen käyttö pitää kaviot terveinä ja vahvoina!
  13,75 €
 • Carr & Day & Martin kavionhoitoaine Cornucrescine 500 ml
  CDM:n päivittäiseen käyttöön suunniteltu kavionhoitoaine, Käytetään brush-on-tyylillä kosteuttamaan ja suojaamaan kaviota. Säännöllinen käyttö edistää kavion terveyttä. Pakkaus 500ml sisältää kätevän sudin!
  34,95 €
 • Carr & Day & Martin kavionsuoja-aine Cornucrescine 500 ml
  CDM:n päivittäiseen kavionhoitoon tarkoitettu tuote, joka suojaa kaviota likaisissa ja mutaisissa olosuhteissa. Antaa kavion hengittää, mutta samalla estää liikakosteutta imeytymästä kavioon. Helppo levittää pakkauksen mukana tulevalla sudilla!
  35,95 €
 • Absorbine Shampoo and Conditioner 2-in-1 ShowSheen 591 ml
  Cleans and revitalises hair all at once. This 2-in-1 shampoo is free of sulphate and does not contain paraben. The shampoo is pH-balanced, which makes the product fit for horses with a sensitive skin. Provitamins nurture the skin and coat and strenghten the mane and tail hairs. After using this product, conditioner need not be applied.
  15,95 €
 • Absorbine Hair Polish & Detangler ShowSheen 946 ml
  For a soft and shiny coat. Showsheen keeps manes and tails tangle free and repels dust and dirt. Volume 946 ml.
  22,75 €
 • Absorbine Hair Polish & Detangler ShowSheen 3.8 l
  For a soft and shiny coat. Showsheen keeps manes and tails tangle free and repels dust and dirt. Volume 3.8 l.
  62,95 €
 • Carr & Day & Martin Shampoo Gallop 1 l
  Carr&Day&Martinin syväpuhdistava ja tehokas shampoo hevosille. Sisältää myös hoitoainetta joten on hellävarainen ja jättää hevosesi karvan pehmeäksi. Poistaa tehokkaasti likaa ja pölyä. Jättää hevosesi karvan miellyttävän raikkaaksi. Riittoisa 1 litran pakkaus.
  18,95 €
 • Carr & Day & Martin sävyshampoo Gallop Bay 500 ml
  CDM:n sävyshampoo, joka suunniteltu parantamaan hevosesi karvan väriä ja laatua. Puhdistaa ja hoitaa, vahvistaen myös karvan omaa luonnollista väriä ja kiiltoa. Tämä shampoo suunniteltu punaruskeille, rautiaille ja ruunikoille. Pakkaus 500ml.
  14,75 €
 • Carr & Day & Martin sävyshampoo Gallop chestnut 500 ml
  CDM:n sävyshampoo, joka suunniteltu parantamaan hevosesi karvan väriä ja laatua. Puhdistaa ja hoitaa, vahvistaen myös karvan omaa luonnollista väriä ja kiiltoa. Tämä shampoo suunniteltu palominoille. Pakkaus 500ml.
  14,75 €
 • Carr & Day & Martin sävyshampoo Gallop Black 500 ml
  CDM:n sävyshampoo, joka suunniteltu parantamaan hevosesi karvan väriä ja laatua. Puhdistaa ja hoitaa, vahvistaen myös karvan omaa luonnollista väriä ja kiiltoa. Tämä shampoo suunniteltu mustille hevosille. Pakkaus 500ml.
  14,75 €
 • Carr & Day & Martin sävyshampoo Gallop Grey 500 ml
  CDM:n sävyshampoo, joka suunniteltu parantamaan hevosesi karvan väriä ja laatua. Puhdistaa ja hoitaa, vahvistaen myös karvan omaa luonnollista väriä ja kiiltoa. Tämä shampoo suunniteltu harmaille hevosille. Pakkaus 500ml.

  Normaali hinta: 14,75 €

  Special Price 12,54 €

 • Carr & Day & Martin harjan ja hännän selvityssuihke Canter
  CDM:n harjan ja hännän selvityssuihke, joka antaa jouhille kiiltoa ja pitää ne takuttomina. Hylkii likaa jättäen jouhet pehmeiksi ja kiiltäviksi! Pakkaus 1l.

  Normaali hinta: 28,50 €

  Special Price 24,23 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5