Haavojenhoito Ja Ensiapu

9 Tuotetta

Pieniltä naarmuilta ei voi välttyä ja etenkin hokkikautena on kesällä hyvä pitää haavaspray käsillä sillä haavojen välitön hoito voi pelastaa isommalta harmilta. Hauteisiin suosittelemme eläinlääkäreidenkin käyttämiä Animalintex- sidetarpeita.
 • Carr & Day Martin Switch Pro kesäihottuman hoitoon
  CDM uutuus Switch Pro helpottaa ja rauhoittaa tehokkaasti hyönteisten puremien aiheuttamaa ihoärsytystä ja kutinaa sekä ehkäisee uusia oireita ja edistää ihon paranemista. Käytä puhtaalle karvapeitteelle/iholle kahdesti päivässä noin 3-4 viikon ajan tai käytä ennaltaehkäisevästi aroille alueille koko hyönteiskauden kauden ajan (maaliskuusta syyskuulle). Vaikuttava aine Benzyl Benzoate ja pakkauskoko riittoisa 500ml.

  Normaali hinta: 44,95 €

  Special Price 35,96 €

 • Horse Fitform ihobalsami MELKFETT
  Horse Fitformin ihobalsami kaikkeen käyttöön. Ihoystävällinen voide sisältää muun muassa rapsia. 500ml rasia on riittoisa ja kätevä ottaa esimerkiksi matkalle mukaan.

  Normaali hinta: 12,25 €

  Special Price 9,80 €

 • Horse Fitform desinfiointispray BF 84
  Horse Fitformin desinfioiva spray, joka tappaa basilleja. Voidaan käyttää myös tallin pinnoille. Tuhoaa tehokkaasti mös bakteerit ja sienet. Ympäristöystävällinen suihke. Saatavilla väritöntä ja sinistä sprayta.

  Normaali hinta: 14,35 €

  Special Price 11,48 €

 • Busse haudebootsi
  Bussen edullinen, erittäin kätevä ja helppokäyttöinen haudebootsi avatun kaviopaiseen hoitoon. Tukeva konepestä canvas-kangas suojaa haudetta lialta ja kuivikkeilta kuten myös kastumaton ja kestävä PVC-pohja. Kiinnitys pitkällä tarralla vuohisen ympäri. Helppo pukea ja riisua. Väri musta. Hinta per kappale. Kaksi kokoa M = height 27 cm, Ø 17 cm L = height 27 cm, Ø 23 cm

  Normaali hinta: 16,90 €

  Special Price 13,52 €

 • Hevosen kuumemittari SAFEHORSE
  24cm pitkä kuumemittari on muotoiltu niin että se mittaa lämmön juuri oikeasta paikasta eikä mene vahingossa liian syvälle. Päädyn rengas varmistaa turvallisuuden. Päälle laitettaessa laite näyttää ensimmäisenä edellisen mittauskerran tuloksen. Erittäin tarkka mittaus. Helppo puhdistaa haalealla vedellä.

  Normaali hinta: 40,90 €

  Special Price 32,72 €

 • Robinson Poultice Dressing Animalintex
  The veterinary poultice and wound dressing can be used as a hot wet poultice, cold wet poultice, dry dressing and pressure padding. It can be used for contusions, infected wounds, sprains, capped hocks, etc. PU 10.

  Normaali hinta: 10,50 €

  Special Price 8,40 €

 • Carr & Day & Martin haavaemulsio
  CDM:n monikäyttöinen, antibakteerinen voide haavojen hoitoon. Rauhoittaa ja edistää luonnollista paranemista. Suojaa haavaa likaisissa olosuhteissa muodostamalla haavan päälle vedenkestävän mutta hengittävän suojan. Pakkaus 180g.

  Normaali hinta: 25,50 €

  Special Price 20,40 €

 • Robinson Veterinary Gamgee
  Highly absorbent hospital quality cotton wool, encased in a low-adherent, tubular non-woven cover. Protection and support for fetlocks, hocks and tendons. Helps to keep tendons and muscles warm. For infected and sicharging wounds and protective wound pad.

  Normaali hinta: 18,50 €

  Special Price 14,80 €

 • Effol Dragons Blood Haavaspray
  Effolin uusi tehokas haavaspray joka ei sisällä kirvelevää alkoholia mutta on silti tehokas ja suojaava. "Lohikäärmeen veri" on luonnon oma hartsi jota saadaan puusta uuttamalla. Tämä hartsi yhdistettynä innovatiiviseen kemiaan muodostaa haavan päälle suojaavan ja hengittävän kalvon laastariksi jonka alla haava paranee nopeasti bakteereilta suojassa. Pakkauskoko 200 ml.

  Normaali hinta: 17,90 €

  Special Price 10,74 €