Haavojenhoito Ja Ensiapu

17 Tuotetta

Pieniltä naarmuilta ei voi välttyä ja etenkin hokkikautena on kesällä hyvä pitää haavaspray käsillä sillä haavojen välitön hoito voi pelastaa isommalta harmilta. Hauteisiin suosittelemme eläinlääkäreidenkin käyttämiä Animalintex- sidetarpeita.
 • Rapide kavionhoitoaine Stockholm Tar
  Rapiden kavionhoitoaine Stockholm Tar 1kg. Täydellinen tuote päivittäiseen kavionhoitoon. Luonnollinen hevosystävällinen tuote, joka on tehokas, kosteutta kestävä ja sädemätää ehkäisevä. Voidaan käyttää päivittäin, puhdista kavio ennen käyttöä vedellä.
  16,80 €
 • Rapide lämpögeeli lihaksille
  Rapiden lämpögeeli helpottamaan jännittyneitä, väsyneitä ja kireitä lihaksia. Ennalta-ehkäisee ja hoitaa lihasvaurioita, kuten tulehtumista ja kipua. Parantaa pintaverenkiertoa, nopeuttaa palautumista ja auttaa esimerkiksi alkulämmittelyyn. Mukava lämmittävä vaikutus.
  14,30 €
 • Rapide rivinhoitovoide 250ml
  Rapiden hoitovoide riviin sekä kuivaan tai ärtyneeseen ihoon vuohisten takana ja sääriluussa. Käyttö: puhdista hoidettava alue huolellisesti ja hellävaraisesti ja laita hoitovoidetta kuivaan pohjaan.
  22,10 €
 • Rapide shampoo Derma 500ml
  Rapiden Derma-shampoo, joka on suunniteltu erityisesti ihottumasta tai hilseestä kärsiville hevosille. Pesun lisäksi shampoo vähentää kutinaa huomattavasti ja sitä voidaan käyttää myös ehkäisevänä tuotteena esimerkiksi kesäihottumaiselle hevoselle. Käyttö: vaahdotetaan märälle karvalle, annetaan vaikuttaa hetken. Huuhdotaan runsaalla lämpimällä vedellä. Säännöllinen pesu ehkäisee ihottumaa ja kutinaa.

  Normaali hinta: 15,10 €

  Special Price 12,84 €

 • Busse haudebootsi
  Bussen edullinen, erittäin kätevä ja helppokäyttöinen haudebootsi avatun kaviopaiseen hoitoon. Tukeva konepestä canvas-kangas suojaa haudetta lialta ja kuivikkeilta kuten myös kastumaton ja kestävä PVC-pohja. Kiinnitys pitkällä tarralla vuohisen ympäri. Helppo pukea ja riisua. Väri musta. Hinta per kappale. Kaksi kokoa M = height 27 cm, Ø 17 cm L = height 27 cm, Ø 23 cm
  16,90 €
 • Carr & Day & Martin haavaemulsio
  CDM:n monikäyttöinen, antibakteerinen voide haavojen hoitoon. Rauhoittaa ja edistää luonnollista paranemista. Suojaa haavaa likaisissa olosuhteissa muodostamalla haavan päälle vedenkestävän mutta hengittävän suojan. Pakkaus 180g.
  25,50 €
 • Carr & Day Martin Switch Pro kesäihottuman hoitoon
  CDM uutuus Switch Pro helpottaa ja rauhoittaa tehokkaasti hyönteisten puremien aiheuttamaa ihoärsytystä ja kutinaa sekä ehkäisee uusia oireita ja edistää ihon paranemista. Käytä puhtaalle karvapeitteelle/iholle kahdesti päivässä noin 3-4 viikon ajan tai käytä ennaltaehkäisevästi aroille alueille koko hyönteiskauden kauden ajan (maaliskuusta syyskuulle). Vaikuttava aine Benzyl Benzoate ja pakkauskoko riittoisa 500ml.

  Normaali hinta: 51,95 €

  Special Price 44,16 €

 • Chevaline Zinkoxid Spray
  Tehokas sinkki spray haavojen hoitoon ja desinfiointiin. Sinkki auttaa vahingoittunutta ihoa uudistumaan. 200 ml pakkaus.
  20,80 €
 • Effol Dragons Blood Haavaspray
  Effolin uusi tehokas haavaspray joka ei sisällä kirvelevää alkoholia mutta on silti tehokas ja suojaava. "Lohikäärmeen veri" on luonnon oma hartsi jota saadaan puusta uuttamalla. Tämä hartsi yhdistettynä innovatiiviseen kemiaan muodostaa haavan päälle suojaavan ja hengittävän kalvon laastariksi jonka alla haava paranee nopeasti bakteereilta suojassa. Pakkauskoko 200 ml.
  16,90 €
 • Hevosen kuumemittari SAFEHORSE
  24cm pitkä kuumemittari on muotoiltu niin että se mittaa lämmön juuri oikeasta paikasta eikä mene vahingossa liian syvälle. Päädyn rengas varmistaa turvallisuuden. Päälle laitettaessa laite näyttää ensimmäisenä edellisen mittauskerran tuloksen. Erittäin tarkka mittaus. Helppo puhdistaa haalealla vedellä.
  40,90 €
 • Horse Fitform desinfiointispray BF 84
  Horse Fitformin desinfioiva spray, joka tappaa basilleja. Voidaan käyttää myös tallin pinnoille. Tuhoaa tehokkaasti mös bakteerit ja sienet. Ympäristöystävällinen suihke. Saatavilla väritöntä ja sinistä sprayta.
  14,35 €
 • Horse Fitform haavaspray ALU
  Horse Fitformin desinfioiva haavaspray, joka muodostaa haavan päälle suojaavan kalvon laastariksi jonka alla haava paranee nopeasti bakteereilta suojassa. Vedenkestävä. Pakkauskoko 200ml.
  17,65 €
 • Horse Fitform ihobalsami MELKFETT
  Horse Fitformin ihobalsami kaikkeen käyttöön. Ihoystävällinen voide sisältää muun muassa rapsia. 500ml rasia on riittoisa ja kätevä ottaa esimerkiksi matkalle mukaan.
  12,25 €
 • KERALIT Dermacur rasva
  Keralitin yleisrasva, joka huoltaa ihoa sekä ehkäisee ihoärsytyksiä. Rauhoittaa ja kosteuttaa ärtynyttä ihoa. Sopii erinomaisesti esimerkiksi kesäihottumaan.
  18,20 €
 • KERALIT Keralysinrasva vuohisille
  Keralitin vuohisrasva, joka on suunniteltu esimerkiksi erilaisille ihoärsytyksille vuohisissa ja muille ihon ongelmille. Pakkaus 130ml.
  14,30 €
 • Robinson Poultice Dressing Animalintex
  The veterinary poultice and wound dressing can be used as a hot wet poultice, cold wet poultice, dry dressing and pressure padding. It can be used for contusions, infected wounds, sprains, capped hocks, etc. PU 10.
  10,50 €
 • Robinson Veterinary Gamgee
  Highly absorbent hospital quality cotton wool, encased in a low-adherent, tubular non-woven cover. Protection and support for fetlocks, hocks and tendons. Helps to keep tendons and muscles warm. For infected and sicharging wounds and protective wound pad.
  18,50 €