Harjalaatikot Ja Hoitolaukut

23 Tuotetta

Harjalaatikot ja hoitolaukut pitävät tärkeimmätkin hoitotuotteet ja tarvikkeet järjestyksessä ja kädenulottuvilla.
 • ANKY® harjakassi Luxious
  Ankyn Luxious harjakassi, joka pitää tavarat järjestyksessä niin tallilla kuin kisakentilläkin. Värinä iätön, tyylikäs musta, jossa yksityiskohtana hopeinen Ankyn logo ja koriste-ompeleet kantokahvoissa.
  42,95 €
 • USG hoitolaukku large
  USG:n trendivärinen sekä reilun kokoinen hoitolaukku harjoille ja muille tarpeellisille hoitotuotteille vaikka kisamatkoille. Vedenpitävässä laukussa säädettävä ja irroitettava kantohihna, kahvat sekä kahdeksan taskua. Kassin korkeus 28cm ja halkaisija 37cm. 100% nylonia.
  24,40 €
 • USG hoitolaukku
  USG:n hoitolaukku harjoille muille tarpeellisille hoitotuotteille vaikka kisamatkoille. Vedenpitävässä laukussa sädettävä ja irroitettava kantohihna, kahvat sekä kuusi taskua. Kivat raikkaat värit ja logobrodeeraus.
  17,10 €
 • USG harjalaatikko
  USG:n laadukas harjalaatikko jossa on kaikki tarpeellinen hevosen hoitotarvikkeiden säilytykseen. Kantokahva ja kannessa lokerot pikkutavaroiden säilytystä varten. Sisällä laatikoossa erillinen hylly sekä teline kaviosudille. Reilu koko 40 x 25 x 24 cm. Kivat metallinhohtoiset värit.
  29,95 €
 • Busse harjapakki NINO
  Bussen muovinen NINO harjapakki on kätevän pieni ja siksi sopiva lapsille. Pakki on hyvin käyttöä kestävä ja lukittava. Sisältä löytyy irroitettava hylly. P/l/k 40 x 28 x 20 cm.
  21,90 €
 • Grooming Box TIPICO
  Bussen keskikokoinen Tipico harjapakki on niin tukeva, että sen päällä voi istua ja seistä. Sisällä on irroitettava hylly, joka vie vain puolet tilasta jättäen tilaa myös korkeille pulloille. Lukittava. P/l/k 40 x 28 x 25 cm.
  28,90 €
 • Busse pintelikassi RIO
  Bussen pintelikassi helpottaa siistiä ja järjestelmällistä pinteleiden käyttöä ja säilyttämistä. Kuuteen osioon jaetussa kassissa riittää tilaa noin kahdelletoista pintelille. Laukun molemmin puolin on käytännölliset läpinäkyvät kaistaleet. Kassissa on tarralla kiinnitettävä suojaläppä ja se on tehty tukevasta helppohoitoisesta materiaalista.
  21,90 €
 • Busse harjakassi RIO
  Bussen harjakassi on kätevä niin kotitallilla kuin kilpailuissakin. Se on nopeasti suljettavissa nyörin avulla. Kassin sisäpuolella on pieni vetoketjutasku, jossa on kätevä säilyttää esim. avaimia. Ulkopuolella on kahdeksan taskua, joista kahdessa on vetoketju ja kahdessa tarrakiinnitys. Tässä tukevasta helppohoitoisesta meteriaalista tehdyssä kassissa on kantokahvat ja säädettävä olkahihna.
  38,90 €
 • BR hoitolaukku Classic
  BR:n kevyt ja pyöreä harjalaukku on vahvistettu pohjasta nastoilla. Laukun sisällön voi peittää kiristysnauhaa käyttämällä. Laukussa on kolme erillistä ja joustavaa taskua. Laukussa on kantokahvat sekä säädettävä olkahihna. Mitat: 28 x 28 x 25 cm (pituus x leveys x korkeus).
  26,95 €
 • BR Stable Storage Bag
  Handy, large storage bag to hang on the barn door. Here in you can storage all your stuff, like a saddlecloth, halter, brushes, fleece rug etc. The bag, of 600D polyester is easy to install with two clip fasteners and can be closed with Velcro. Dimensions: 75 x 55 x 30 cm (l x h x w).
  24,95 €
 • Busse harjalaatikko CLASSICO
  Bussen tilava harjalaatikko, johon mahtuu pystyyn litran pulloja. Laatikko on niin tukeva, että sitä voi käyttää jakkarana. P/L/K 50 x 24 x 34 cm

  Normaali hinta: 55,90 €

  Special Price 33,54 €

 • Eskadron harjakassi ACCESSOIRE
  Eskadronin kiva harjakassi moneen menoon. Kestävä malli jossa paljon taskuja joihin mahtuu kaikki tarpeellinen hevoselle ja ratsastajalle. Kahvat ja kantohihna.
  39,90 €
 • HKM Grooming set lapsille
  HKM harjasetti repussa joka sisältää kaiken kuvassa eli tarpeelliset välineet tallipuuhin.

  Normaali hinta: 17,90 €

  Special Price 10,74 €

 • Horsepro kassi Pink
  Ihana pinkki kassi logolla on ekologinen vaihtoehto jossa kulkee kaikki tarpeellinen tallin ja kodin väliä tai non wowen kassi toimii myös kauppakassina tai missä vaan. Kierrätysmateriaalista valmistettu kassi on ekologinen ja monikäyttöinen! Koko 40x38cm.

  Normaali hinta: 4,95 €

  Special Price 2,97 €

 • ESKADRON Classic Sports Bandages Bag CHECK
  Genius Bag perfect fitting for 3 sets of bandages or horse boots. Limited Edition!
  23,60 €
 • USG Grooming Set Blue Motion
  USG:n kiva harjakassi Blue Motion jossa mukana myös kaviokoukku, suka ja kaksi harjaa sävy sävyyn.
  32,95 €
 • ESKADRON Classic Sports Bag ACCESSOIRE MESH
  A useful bag for all occasions - whether for a show, in the stable or simply as an accessory, this strong and hard-wearing bag offers plenty of space for all a rider's belongings and now has a mesh surface. Limited Edition!
  46,00 €
 • Harjalaatikko Carlo Ii
  Iso harjalaatikko jossa erillinen hyly pikkutavaroille ja teline kaviosudille. Erikoisvahvan kantensa avulla laatikkoa voi käyttää vaikka jakkarana. Koko 40x27,5x24,5cm ja kivat värit. Tähän pakkiin saat myös kiinnitettyä lukon.
  33,70 €
 • Harjalaatikko Fiona
  Tukeva harjalaatikko jossa on erillinen ulos vedettävä lokero pikkutavaroille sekä väliseinä. Laatikko on riittävän korkea, jotta pullot mahtuvat olemaan pystyssä. Väri Midnight blue.
  28,95 €
 • Hoitolaukku Grooming Xl
  Todella reilu XL kokoinen hoitolaukku jossa mukana kulkee kaikki tarvittavat hoitotuotteet ja välineet. Paljon taskuja ja irroitettava olkahihna. Väri musta.
  22,10 €
 • Eskadron pintelikassi
  Genius Bag perfect fitting for 3 sets of bandages or horse boots.
  19,98 €
 • BR Shopper Kestokassi
  BR:n käytännöllinen ja kiva kestokassi kantokahvoilla jossa upea hevosaiheinen kuva kassin molemmin puolin. Sopii hyvin moneen menoon ja vaikka harjakassiksi, kisapaikoille, ratsastuvarusteille jne.
  Koko 42x56cm. Pohjan leveys 17cm.
  6,00 €