Harjalaatikot Ja Hoitolaukut

19 Tuotetta

Harjalaatikot ja hoitolaukut pitävät tärkeimmätkin hoitotuotteet ja tarvikkeet järjestyksessä ja kädenulottuvilla.
 • ANKY® harjakassi Luxious
  Ankyn Luxious harjakassi, joka pitää tavarat järjestyksessä niin tallilla kuin kisakentilläkin. Värinä iätön, tyylikäs musta, jossa yksityiskohtana hopeinen Ankyn logo ja koriste-ompeleet kantokahvoissa.

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 34,36 €

 • USG hoitolaukku large
  USG:n trendivärinen sekä reilun kokoinen hoitolaukku harjoille ja muille tarpeellisille hoitotuotteille vaikka kisamatkoille. Vedenpitävässä laukussa säädettävä ja irroitettava kantohihna, kahvat sekä kahdeksan taskua. Kassin korkeus 28cm ja halkaisija 37cm. 100% nylonia.

  Normaali hinta: 24,40 €

  Special Price 19,52 €

 • USG hoitolaukku
  USG:n hoitolaukku harjoille muille tarpeellisille hoitotuotteille vaikka kisamatkoille. Vedenpitävässä laukussa sädettävä ja irroitettava kantohihna, kahvat sekä kuusi taskua. Kivat raikkaat värit ja logobrodeeraus.

  Normaali hinta: 17,10 €

  Special Price 13,68 €

 • USG harjalaatikko
  USG:n laadukas harjalaatikko jossa on kaikki tarpeellinen hevosen hoitotarvikkeiden säilytykseen. Kantokahva ja kannessa lokerot pikkutavaroiden säilytystä varten. Sisällä laatikoossa erillinen hylly sekä teline kaviosudille. Reilu koko 40 x 25 x 24 cm. Kivat metallinhohtoiset värit.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 23,96 €

 • Busse harjapakki NINO
  Bussen muovinen NINO harjapakki on kätevän pieni ja siksi sopiva lapsille. Pakki on hyvin käyttöä kestävä ja lukittava. Sisältä löytyy irroitettava hylly. P/l/k 40 x 28 x 20 cm.

  Normaali hinta: 21,90 €

  Special Price 17,52 €

 • Grooming Box TIPICO
  Bussen keskikokoinen Tipico harjapakki on niin tukeva, että sen päällä voi istua ja seistä. Sisällä on irroitettava hylly, joka vie vain puolet tilasta jättäen tilaa myös korkeille pulloille. Lukittava. P/l/k 40 x 28 x 25 cm.

  Normaali hinta: 28,90 €

  Special Price 23,12 €

 • Busse pintelikassi RIO
  Bussen pintelikassi helpottaa siistiä ja järjestelmällistä pinteleiden käyttöä ja säilyttämistä. Kuuteen osioon jaetussa kassissa riittää tilaa noin kahdelletoista pintelille. Laukun molemmin puolin on käytännölliset läpinäkyvät kaistaleet. Kassissa on tarralla kiinnitettävä suojaläppä ja se on tehty tukevasta helppohoitoisesta materiaalista.

  Normaali hinta: 21,90 €

  Special Price 17,52 €

 • Busse harjakassi RIO
  Bussen harjakassi on kätevä niin kotitallilla kuin kilpailuissakin. Se on nopeasti suljettavissa nyörin avulla. Kassin sisäpuolella on pieni vetoketjutasku, jossa on kätevä säilyttää esim. avaimia. Ulkopuolella on kahdeksan taskua, joista kahdessa on vetoketju ja kahdessa tarrakiinnitys. Tässä tukevasta helppohoitoisesta meteriaalista tehdyssä kassissa on kantokahvat ja säädettävä olkahihna.

  Normaali hinta: 38,90 €

  Special Price 31,12 €

 • BR hoitolaukku Classic
  BR:n kevyt ja pyöreä harjalaukku on vahvistettu pohjasta nastoilla. Laukun sisällön voi peittää kiristysnauhaa käyttämällä. Laukussa on kolme erillistä ja joustavaa taskua. Laukussa on kantokahvat sekä säädettävä olkahihna. Mitat: 28 x 28 x 25 cm (pituus x leveys x korkeus).

  Normaali hinta: 26,95 €

  Special Price 21,56 €

 • BR Stable Storage Bag
  Handy, large storage bag to hang on the barn door. Here in you can storage all your stuff, like a saddlecloth, halter, brushes, fleece rug etc. The bag, of 600D polyester is easy to install with two clip fasteners and can be closed with Velcro. Dimensions: 75 x 55 x 30 cm (l x h x w).

  Normaali hinta: 24,95 €

  Special Price 19,96 €

 • Busse harjalaatikko CLASSICO
  Bussen tilava harjalaatikko, johon mahtuu pystyyn litran pulloja. Laatikko on niin tukeva, että sitä voi käyttää jakkarana. P/L/K 50 x 24 x 34 cm

  Normaali hinta: 55,90 €

  Special Price 33,54 €

 • HKM Grooming set lapsille
  HKM harjasetti repussa joka sisältää kaiken kuvassa eli tarpeelliset välineet tallipuuhin.

  Normaali hinta: 17,90 €

  Special Price 10,74 €

 • Grooming bag -multicoloured- for kids

  Normaali hinta: 10,95 €

  Special Price 8,76 €

 • Horsepro kassi Pink
  Ihana pinkki kassi logolla on ekologinen vaihtoehto jossa kulkee kaikki tarpeellinen tallin ja kodin väliä tai non wowen kassi toimii myös kauppakassina tai missä vaan. Kierrätysmateriaalista valmistettu kassi on ekologinen ja monikäyttöinen! Koko 40x38cm.

  Normaali hinta: 4,95 €

  Special Price 2,97 €

 • USG Grooming Set Blue Motion
  USG:n kiva harjakassi Blue Motion jossa mukana myös kaviokoukku, suka ja kaksi harjaa sävy sävyyn.

  Normaali hinta: 32,95 €

  Special Price 26,36 €

 • Harjalaatikko Fiona
  Tukeva harjalaatikko jossa on erillinen ulos vedettävä lokero pikkutavaroille sekä väliseinä. Laatikko on riittävän korkea, jotta pullot mahtuvat olemaan pystyssä. Väri Midnight blue.

  Normaali hinta: 28,95 €

  Special Price 23,16 €

 • Hoitolaukku Grooming Xl
  Todella reilu XL kokoinen hoitolaukku jossa mukana kulkee kaikki tarvittavat hoitotuotteet ja välineet. Paljon taskuja ja irroitettava olkahihna. Väri musta.

  Normaali hinta: 22,10 €

  Special Price 17,68 €

 • Eskadron BANDAGE BAG pintelikassi
  genius bag perfectly fitting for 3 sets of bandages or horse boots

  Normaali hinta: 19,98 €

  Special Price 15,98 €

 • BR Shopper Kestokassi
  BR:n käytännöllinen ja kiva kestokassi kantokahvoilla jossa upea hevosaiheinen kuva kassin molemmin puolin. Sopii hyvin moneen menoon ja vaikka harjakassiksi, kisapaikoille, ratsastuvarusteille jne.
  Koko 42x56cm. Pohjan leveys 17cm.

  Normaali hinta: 6,00 €

  Special Price 4,80 €

  Tilapäisesti loppu