Harjalaatikot Ja Hoitolaukut

Tuotteet 1-24 / 33

Harjalaatikot ja hoitolaukut pitävät tärkeimmätkin hoitotuotteet ja tarvikkeet järjestyksessä ja kädenulottuvilla.
 • Eskadron NICI Bag ACCESSORIES harjakassi
  Eskadron Nici sarjan ihana harjakassi jossa kaikki tarpeellinen kulkee helposti mukana. Söpö pinkki väri.

  Normaali hinta: 40,99 €

  Special Price 34,84 €

  Tilapäisesti loppu

 • ANKY® harjakassi Luxious
  Ankyn Luxious harjakassi, joka pitää tavarat järjestyksessä niin tallilla kuin kisakentilläkin. Värinä iätön, tyylikäs musta, jossa yksityiskohtana hopeinen Ankyn logo ja koriste-ompeleet kantokahvoissa.
  42,95 €
 • USG hoitolaukku large
  USG:n trendivärinen sekä reilun kokoinen hoitolaukku harjoille ja muille tarpeellisille hoitotuotteille vaikka kisamatkoille. Vedenpitävässä laukussa säädettävä ja irroitettava kantohihna, kahvat sekä kahdeksan taskua. Kassin korkeus 28cm ja halkaisija 37cm. 100% nylonia.
  24,40 €
 • USG hoitolaukku
  USG:n hoitolaukku harjoille muille tarpeellisille hoitotuotteille vaikka kisamatkoille. Vedenpitävässä laukussa sädettävä ja irroitettava kantohihna, kahvat sekä kuusi taskua. Kivat raikkaat värit ja logobrodeeraus.
  17,10 €
 • USG harjalaatikko
  USG:n laadukas harjalaatikko jossa on kaikki tarpeellinen hevosen hoitotarvikkeiden säilytykseen. Kantokahva ja kannessa lokerot pikkutavaroiden säilytystä varten. Sisällä laatikoossa erillinen hylly sekä teline kaviosudille. Reilu koko 40 x 25 x 24 cm. Kivat metallinhohtoiset värit.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • USG harjalaatikko large
  Laadukas ja hieman suurempi harjalaatikko kaikille hevosen hoitotarvikkeille. Koko 50 x 28 x 33 cm.
  45,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse harjapakki NINO
  Bussen muovinen NINO harjapakki on kätevän pieni ja siksi sopiva lapsille. Pakki on hyvin käyttöä kestävä ja lukittava. Sisältä löytyy irroitettava hylly. P/l/k 40 x 28 x 20 cm.
  21,90 €
 • Grooming Box TIPICO
  Bussen keskikokoinen Tipico harjapakki on niin tukeva, että sen päällä voi istua ja seistä. Sisällä on irroitettava hylly, joka vie vain puolet tilasta jättäen tilaa myös korkeille pulloille. Lukittava. P/l/k 40 x 28 x 25 cm.
  28,90 €
 • Busse pintelikassi RIO
  Bussen pintelikassi helpottaa siistiä ja järjestelmällistä pinteleiden käyttöä ja säilyttämistä. Kuuteen osioon jaetussa kassissa riittää tilaa noin kahdelletoista pintelille. Laukun molemmin puolin on käytännölliset läpinäkyvät kaistaleet. Kassissa on tarralla kiinnitettävä suojaläppä ja se on tehty tukevasta helppohoitoisesta materiaalista.
  21,90 €
 • Busse harjakassi RIO
  Bussen harjakassi on kätevä niin kotitallilla kuin kilpailuissakin. Se on nopeasti suljettavissa nyörin avulla. Kassin sisäpuolella on pieni vetoketjutasku, jossa on kätevä säilyttää esim. avaimia. Ulkopuolella on kahdeksan taskua, joista kahdessa on vetoketju ja kahdessa tarrakiinnitys. Tässä tukevasta helppohoitoisesta meteriaalista tehdyssä kassissa on kantokahvat ja säädettävä olkahihna.
  38,90 €
 • BR hoitolaukku Classic
  BR:n kevyt ja pyöreä harjalaukku on vahvistettu pohjasta nastoilla. Laukun sisällön voi peittää kiristysnauhaa käyttämällä. Laukussa on kolme erillistä ja joustavaa taskua. Laukussa on kantokahvat sekä säädettävä olkahihna. Mitat: 28 x 28 x 25 cm (pituus x leveys x korkeus).
  26,95 €
 • Busse harjalaatikko CLASSICO
  Bussen tilava harjalaatikko, johon mahtuu pystyyn litran pulloja. Laatikko on niin tukeva, että sitä voi käyttää jakkarana. P/L/K 50 x 24 x 34 cm
  55,90 €
 • Busse harjapakki STAND-ON
  Bussen tukeva ja vakaa harjapakki sopii hyvin esim. harjan letittämiseen. Sisälle mahtuu pullot pystyasentoon. Korkeus 30cm
  66,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron harjakassi ACCESSOIRE
  Eskadronin kiva harjakassi moneen menoon. Kestävä malli jossa paljon taskuja joihin mahtuu kaikki tarpeellinen hevoselle ja ratsastajalle. Kahvat ja kantohihna.
  39,90 €
 • Euro-Star hoitolaukku
  Euro-Starin hoitolaukku, jossa paljon tilaa harjoille ja hoitotuotteille. Useita pieniä taskuja ulkopuolella sekä olkahihna kantamista varten.
  32,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star hoitoreppu
  Euro-Starin kätevä hoitoreppu, jossa paljon tilaa harjoille sekä hoitotuotteille. Repussa on pidike kypärälle, taskut raipoille ja käsineille sekä omat paikkansa esimerkiksi kannettavalle tietokoneelle ja juomapullolle. Säädettävät olkahihnat sekä paikka nimikyltille. Kätevä reppu esimerkiksi kilpailumatkoille!
  88,00 €
 • Imperial Riding harjalaatikko Nassau
  Imperial Ridingin harjalaatikko, jossa sisällä tarjotin pienemmille tavaroille.
  28,95 €
 • Imperial Riding harjalaatikko Step Show me
  Imperial Ridingin harjalaatikko, jossa kätevä ominaisuus myös jakkarana toimimiseen.
  51,95 €
 • Horse Comfort harja- ja hoitokassi tummansininen
  Reilun kokoinen ja laadukas kassi harjoille ja hoitoaineille. Irroitettava olkahihna ja suljettava päällinen.
  49,00 €
 • Horse Comfort harja- ja hoitokassi Premium, musta
  Reilun kokoinen ja laadukas kassi harjoille ja hoitoaineille. Irroitettava olkahihna ja suljettava päällinen.
  55,00 €
 • Eskadron Classic Sports harjakassi Bag ACCESSOIRE
  A useful bag for all occasions - whether for a show, in the stable or simply as an accessory, this strong and hard-wearing bag offers plenty of space for all a rider's belongings. Further colours are available. Limited Edition!

  Normaali hinta: 37,95 €

  Special Price 32,26 €

 • Horsepro kassi Pink
  Ihana pinkki kassi logolla on ekologinen vaihtoehto jossa kulkee kaikki tarpeellinen tallin ja kodin väliä tai non wowen kassi toimii myös kauppakassina tai missä vaan. Kierrätysmateriaalista valmistettu kassi on ekologinen ja monikäyttöinen! Koko 40x38cm.

  Normaali hinta: 4,95 €

  Special Price 4,21 €

 • Eskadron Heritage harjakassi Bag Accessories
  A useful bag for all occasions - whether for a show, in the stable or simply as an accessory, this strong and hard-wearing bag offers plenty of space for all a rider's belongings. With rose gold metal fittings as eye catcher. Limited Edition!

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 36,51 €

 • HV Polo Crown harjakassi Jonie
  Grooming bag with several pockets to put in your horse gear. With short handles at the top and with long shoulder strap for easy carrying. Printed logo and embroidery. With reflective logo artwork. 46 x 29 x 20 cm
  29,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2