Karvapeitteelle Ja Ihonhoitoon

Tuotteet 1-24 / 74

Kaikki tehokkaat hoitotuotteet karvapeitteelle ja ihonhoitoon. Parhaat hoitoaineet päivittäiseen hyvinvointiin tunnetuilta merkeiltä kuten EFFOL, Absorbine, Carr&Day&Martin jne. valitse omat suosikkisi laajasta valikoimastamme! Tiesitkö että kaikki EFFOL hoitotuotteet hevoselle soveltuvat myos ratsastajan käytettäväksi ja ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia? Kokeile vaikka uutta ihanaa EFFOL Mouth Butteria, joka voitelee ja hoitaa hevosesi suupielet sekä sopii myös sinulle huulirasvaksi.
 • Horsepro karvankiilloke Shine On
  Just spray, groom and shine on! Horsepron hoitava karvankiilloke joka selvittää ja kiilottaa jouhet ja karvapeitteen helposti ja nopeasti. Kiillokkeen säännöllinen käyttö tekee jouhista helppohoitoiset ja likaa hylkivät. Suihkuta ja harjaa kiiltäviksi. Ihana puhtaan raikas tuoksu! Hiljainen spray-pullo 500ml. Sisältää silikoniöljyä.
  16,90 €
 • Rapide Eczema & Itch Balm kutinaan ja kesäihottumaan
  Rapiden hyväksi havaittu hoitoaine kesäihottumaan ja hyönteisten pistojen aiheuttamaan kutinaan ja ihoärsytykseen. Mm. yrttejä ja viilentävää minttua sisiältävä balsami edistää ärsyyntynen ihon paranemista ja uuden karvapeitteen kasvua säännöllisesti käytettynä. Hiero runsaasti hoitoainetta vaurioituneelle alueelle niin että se imeytyy ihoon saakka. Käytä vain puhtaalle tai pestylle sekä kuivatulle karvapeitteelle/jouhiin. Toista käsittely kahdesti päivässä usean päivän ajan tai niin kauan kuin oireet helpottavat. Pakkauskoko 250ml.

  Normaali hinta: 20,90 €

  Special Price 17,77 €

 • Rapide Itch Free kesäihottumaan
  Rapiden tehokas öljypohjainen kosteuttava ja kutinaa vähentävä hoitoaine kesäihottumaiselle harjalle ja hännälle. Tärkeää! Ravista hyvin ennen käyttöä ja hiero sormenpäillä syvälle harjan- ja hännäntyveen. Toista käsittely säännöllisesti ennaltaehkäisevästi tai aina tarpeen mukaan. Pullossa 250ml.

  Normaali hinta: 20,90 €

  Special Price 17,77 €

 • Rapide kavionhoitoaine Stockholm Tar
  Rapiden kavionhoitoaine Stockholm Tar 1kg. Täydellinen tuote päivittäiseen kavionhoitoon. Luonnollinen hevosystävällinen tuote, joka on tehokas, kosteutta kestävä ja sädemätää ehkäisevä. Voidaan käyttää päivittäin, puhdista kavio ennen käyttöä vedellä.
  16,80 €
 • Rapide Magic star sparkling jouhille
  Rapiden Magic Star-suihke, joka kiillottaa ja puhdistaa karvapeitettä sekä jouhia. Saa hevosesi kiiltämään! Edistää takuttomuutta ja helppohoitoisuutta. Pakkaus 500ml.
  16,60 €
 • Rapide Shampoo 1l
  Rapiden shampoo 1l, joka sisältää aloe veraa sekä B-vitamiinia. Puhdistaa ja huoltaa karvapeitettä, harjaa sekä häntää. Ootimaalisen pH-arvonsa vuoksi shampoo ei vaikuta hevosen karvan ja ihon luonnolliseen suojaan. Ihana Aloe Vera ja B-vitamiini kosteuttavat ihoa. Levitä kauttaaltaan märkään turkkiin ja jouhiin, pese sienellä ja huuhtele huolellisesti.
  12,60 €
 • Rapide shampoo 500ml
  Rapiden shampoo 500ml, joka sisältää aloe veraa sekä B-vitamiinia. Puhdistaa ja huoltaa karvapeitettä, harjaa sekä häntää. Ootimaalisen pH-arvonsa vuoksi shampoo ei vaikuta hevosen karvan ja ihon luonnolliseen suojaan. Ihana Aloe Vera ja B-vitamiini kosteuttavat ihoa. Levitä kauttaaltaan märkään turkkiin ja jouhiin, pese sienellä ja huuhtele huolellisesti.
  9,40 €
 • Rapide shampoo black horse 500ml
  Rapiden Black Horse-shampoo, jossa mukana myös aloe vera ja B-vitamiini. Erityisesti mustille ja tummanruskeille hevosille tarkoitettu shampoo, joka elvyttää tummaa väriä ja poistaa lian samalla. Edistää karvan ja jouhien kiiltoa ja hoitaa ihoa. Käyttö: vaahdotetaan märkään karvaan ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhdellaan pois runsaalla lämpimällä vedellä.
  13,10 €
 • Rapide shampoo Derma 500ml
  Rapiden Derma-shampoo, joka on suunniteltu erityisesti ihottumasta tai hilseestä kärsiville hevosille. Pesun lisäksi shampoo vähentää kutinaa huomattavasti ja sitä voidaan käyttää myös ehkäisevänä tuotteena esimerkiksi kesäihottumaiselle hevoselle. Käyttö: vaahdotetaan märälle karvalle, annetaan vaikuttaa hetken. Huuhdotaan runsaalla lämpimällä vedellä. Säännöllinen pesu ehkäisee ihottumaa ja kutinaa.

  Normaali hinta: 15,10 €

  Special Price 12,84 €

 • Rapide shampoo White Horse
  Rapiden White Horse-shampoo 500ml, joka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi valkoisille hevosille. Pesuaineen huolella valitut luonnolliset ainesosat palauttavat karvan, ihon ja jouhien kiillon. Poistaa lian ja elvyttää hevosesi valkoisen värityksen. Laitetaan märälle iholle, hierotaan kunnolla tuloksen maksimoimiseksi ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Sen jälkeen huolellinen huuhtelu.
  13,10 €
 • Rapide Sprayer
  Rapiden pumppu eli sprayer-korkkiosa joka sopii kaikkiin Rapiden suihkutettaviin pulloihin/tuotteisiin.
  4,10 €
 • Rapide sprayshampoo
  Rapiden sprayshampoo 500ml, joka sisältää aloe veraa sekä B-vitamiinia. Puhdistaa ja huoltaa karvapeitettä, harjaa sekä häntää. Ootimaalisen pH-arvonsa vuoksi shampoo ei vaikuta hevosen karvan ja ihon luonnolliseen suojaan. Kätevä spray-pullo helpottaa annostelua ja ehkäisee liikaa vaahtoutumista. Ihana Aloe Vera ja B-vitamiini kosteuttavat ihoa. Suihkuta kauttaaltaan märkään turkkiin ja jouhiin, pese sienellä ja huuhtele huolellisesti.
  9,40 €
 • Absorbine Hair Polish & Detangler ShowSheen 950 ml
  For a soft and shiny coat. Regular use keeps manes and tails tangle free and repels dust and dirt. Volume 950 ml.
  24,95 €
 • Absorbine Miracle Groom
  Suihkutettava hoitoaine poistaa kaikki puhdistusongelmat kokonaisvaltaisesta puhdistuksesta viimehetken likalänttien poistoon! Poistaa nopeasti ruohon, virtsan, lannan ja hien aiheuttamat läikät. Sisältää E-vitamiinia, joka tekee karvasta puhtaan, terveen ja kiiltävän. Selvittää myös takut harjasta ja hännästä. Pakkauskoko 946 ml.
  26,70 €
 • Absorbine Shampoo and Skin Spray Medicated 2 x 473 ml
  The medicated shampoo cleans and disinfects, kills germs on contact. The medicated spray is an antimicrobial treatment for skin conditions and guards against infection. First line of defense against rain rot, ringworm, girth itch, summer itch, grease heal and other fungal and bacterial infections. Stops the iths without burning and stinging. Fortified with Chloroxynol and Tea Tree Oil.
  38,95 €
 • Absorbine ShowSheen Finishing Mist 444 ml
  Showsheen polish in a unique spray bottle. Not just any spray but a fine continuous finishing mist for uniform and complete coverage! The original ShowSheen is now enriched with pro vitamins and silk proteins to shine and strengthen better than ever. It repels dust and dirt to save grooming time and it contains fresh scents of jasmine and sandalwood.
  16,75 €
 • BALLISTOL hevosshampoo Hop-Macadamia
  Shampoossa on luonnolliset ainesosat, jotka jättävät harjan ja hännän pehmeäksi ja helposti harjattavaksi. Shampoo saa karvan oman värin intensiivisemmäksi ja kiiltävämmäksi. Sopii kaikille karvan väreille. Shampoon pH on neutraali ja se kosteuttaa ihoa. Shampoo on dermatologisesti testattu.
  11,80 €
 • BALLISTOL hevosshampoo Sensitive
  Shampoossa on luonnolliset ainesosat, jotka jättävät harjan ja hännän pehmeäksi ja helposti harjattavaksi. Shampoo saa karvan oman värin intensiivisemmäksi ja kiiltävämmäksi. Sopii kaikille karvan väreille. Shampoon pH on neutraali ja se kosteuttaa ihoa. Shampoo on dermatologisesti testattu.
  14,50 €
 • Busse glitteri kaviorasva KIDS
  Bussen kaviorasva ylläpitää hyvää joustavaa kavionlaatua tuoden samalla kivaa kimallusta.
  11,95 €
 • Busse kiillotushanska LAMMFELL
  Bussen lampaankarvainen kiillotushanska.
  11,95 €
 • Busse shampoo COLOUR
  Bussen laadukas shampoo, jolla on väriä parantava vaikutus. Shampoo syventää karvan omaa väriä ja hoitaa sitä.
  12,90 €
 • Busse Shampoo KIDS
  Bussen shampoo puhdistaa ja hoitaa harjaa, häntää ja karvapeitettä.
  11,95 €
 • Carr & Day & Martin Coat Shine-hoitosuihke 600 ml
  CDM:n coat shine, joka antaa pitkäkestoista kiiltoa karvapeitteelle, sekä auttaa poistamaan likaa ja tahroja. Uudessa suihkepullossa ominaisuutena se, että sillä voi suihkuttaa vaikka pullo olisi esimerkiksi ylösalaisin. Tämä ominaisuus auttaa suihkimaan myös paikkoihin joihin muuten on vaikea päästä! Suihkepullo on myös erittäin hiljainen.
  23,95 €
 • Carr & Day & Martin Dreamcoat 600 ml
  CDM:n dreamcoat, joka antaa uskomatonta kiiltoa esimerkiksi näyttelykehään! Luonnollinen lopputulos, joka ei näytä tai tunnu rasvaiselta. Koska ei jätä rasvaista pintaa, voidaan suihkuttaa myös satulan alueelle. Hienostunut sitruunaruohon tuoksu. Kätevä suihke, joka pehmentää karvaa sekä jouhia. Uudessa suihkepullossa ominaisuutena se, että sillä voi suihkuttaa vaikka pullo olisi esimerkiksi ylösalaisin. Tämä ominaisuus auttaa suihkimaan myös paikkoihin joihin muuten on vaikea päästä! Suihkepullo on myös erittäin hiljainen.
  23,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4