Hevoslelut

11 Tuotetta

Tästä kategoriasta löydät Jolly Ballit ja muita hauskoja hevosleluja jotka ehkäisevät pitkästymistä ja huonoja tallitapoja niin karsinassa kuin tarhassakin.
 • Hevospallo Jolly Mega Ball 25

  Kestävä iso hevospallo vaikka laitumelle hevosten ja ponien pelattavaksi joka kannustaa liikkumaan ja ehkäisee tylsistymistä. Ilmatäytteinen kumipallo jonka mukana toimitetaan pumppu jolla täytät pallon ns.kotikonstein. Koko 25 tuumaa ja väri punainen. Kestävä ja helposti pomppiva pallo kestää kuormaa aina 1130 kg saakka eli hevonen voi vaikka "istua" pallon päälle ilman että se rikkoutuu.


   
  29,90 €
 • Hevospallo Jolly Mega Ball 30

  Kestävä iso hevospallo vaikka laitumelle hevosten ja ponien pelattavaksi joka kannustaa liikkumaan ja ehkäisee tylsistymistä. Ilmatäytteinen kumipallo jonka mukana toimitetaan pumppu jolla täytät pallon ns.kotikonstein. Koko 30 tuumaa (halkaisija noin 76cm) ja väri sininen.
  Kestävä ja helposti pomppiva pallo kestää kuormaa aina 1130 kg saakka eli hevonen voi vaikka "istua" pallon päälle ilman että se rikkoutuu.


   
  42,90 €
 • USG hevospallo
  USG:n suunnittelema kestäva ja turvallinen hevospallo. Pallo voidaan täyttää hiekalla tai vedellä. Kaksi kokoa: ison halkaisija noin 20cm ja pienen halkaisija noin 16cm.
  24,40 €
 • Likit Starter Kit
  Likit aloituspakkaus jossa mukana Likit holder ja kolme siihen sopivaa makukiveä (650 g) sekä kaksi pussia Likit heppanameja. Sopii hyvin myös vaikka lahjaksi tallikavereille sillä tuotteet on pakattu valmiiksi kivaan boxiin.
  29,95 €
 • Jolly Ball Tug-n-toss 10 Tasty
  Jolly Petsin alkuperäinen vuorovaikutteinen Tug-n-Toss lelu hevosten ja koirien aktivointiin joka kestää leikistä toiseen. Loistava pallo joka pomppii ja kelluu, pallon kahvasta myös saa hyvän otteen. Valmistettu myrkyttömästä ja turvallisesta polyetyleenistä ja tasty malliin on lisätty vielä houkutteleva ja kestävä tuoksu. 10 tuuman (halkaisija noin 25 cm) Jolly Ball hevosille ja koirille joissa valittavana vihreän omenan, banaanin, piparmintun, purukumin, vanilian tai mustikan tuoksu ja väri.
  41,95 €
 • Hevospallo Apple
  Kiva omenan makuinen ja tuoksuinen pallo talliin. Turvallinen ja kestävä pallo voidaan ripustaa lenkistä kätevästi karsinan rakenteisiin. Tämän pallon kanssa leikkiessä hevosesi ei pitkästy ja omenan tuoksu houkuttelee pallon luokse yhä uudestaan ja uudestaan.
  20,40 €
 • Hevospallo Jolly Mega Ball 40

  Kestävä iso hevospallo vaikka laitumelle hevosten ja ponien pelattavaksi joka kannustaa liikkumaan ja ehkäisee tylsistymistä. Koko 40 tuumaa (halkaisija noin 1 metri) ja väri vihreä. Kestävä ja helposti pomppiva pallo kestää kuormaa aina 1130 kg saakka eli hevonen voi vaikka "istua" pallon päälle ilman että se rikkoutuu.

  Huom! Koon 40 tuumaa täyttämiseen tarvitaan paineilmakompressori eikä sen mukana toimiteta käsipumppua.

   
  68,90 €
 • Jolly Tug Ball
  Jolly Petsin uusi vuorovaikutteinen Tug Ball kahdella kahvalla hevosten ja koirien aktivointiin joka kestää leikistä toiseen.  Jolly Tug Ballin  mukana saat puhallettavan 14-tuumaisen (halkaisija 35cm) Jolly-pallon ja vahvan, konepestävän nylon-suojuksen. Jolly Tug kahden kahvan  ansiosta hevoset voivat leikkiä yhdessä laitumella tai voit vaikak itse leikkiä hevosesi tai koirasi kanssa. Suuri koko ja kirkas väri tekevät pallosta laitumella helposti havaittavan. Tämä hevospallo tarjoaa takuulla liikuntaa ja hauskuutta hevosellesi sekä auttaa ehkäisemään tylsistymistä ja parantaa näin hevosesi elämänlaatua. Kaksi väriä.
  53,95 €
 • Jolly Ball Tug-n-toss 6
  Jolly Petsin alkuperäinen vuorovaikutteinen Tug-n-Toss lelu hevosten ja koirien aktivointiin joka kestää leikistä toiseen.  Loistava pallo joka pomppii ja kelluu, pallon kahvasta myös saa hyvän otteen. Valmistettu myrkyttömästä ja turvallisesta polyetyleenistä. 6 tuuman pallon halkaisija on noin 15 cm. Väreinä blue ja red.
  17,95 €
 • Jolly Ball Tug-n-toss 8
  Jolly Petsin alkuperäinen vuorovaikutteinen Tug-n-Toss lelu hevosten ja koirien aktivointiin joka kestää leikistä toiseen.  Loistava pallo joka pomppii ja kelluu, pallon kahvasta myös saa hyvän otteen. Valmistettu myrkyttömästä ja turvallisesta polyetyleenistä. 8 tuuman pallon halkaisija on noin 20 cm. Väreinä blue ja red.
  26,95 €
 • Jolly Ball Tug-n-toss 10
  Jolly Petsin alkuperäinen vuorovaikutteinen Tug-n-Toss lelu hevosten ja koirien aktivointiin joka kestää leikistä toiseen. Loistava pallo joka pomppii ja kelluu, pallon kahvasta myös saa hyvän otteen. Valmistettu myrkyttömästä ja turvallisesta polyetyleenistä. 10 tuuman pallo jonka halkaisija on noin 25 cm. Värit sininen, punainen ja lila purple.
  38,95 €