Hevoslelut

10 Tuotetta

Tästä kategoriasta löydät Jolly Ballit ja muita hauskoja hevosleluja jotka ehkäisevät pitkästymistä ja huonoja tallitapoja niin karsinassa kuin tarhassakin.
 • Hevospallo Jolly Mega Ball 25

  Kestävä iso hevospallo vaikka laitumelle hevosten ja ponien pelattavaksi joka kannustaa liikkumaan ja ehkäisee tylsistymistä. Ilmatäytteinen kumipallo jonka mukana toimitetaan pumppu jolla täytät pallon ns.kotikonstein. Kolme kokoa 25 tuumaa (halkaisija noin 65cm) ja 30 tuumaa (halkaisija noin 75cm), sekä 40 tuumaa (halkaisija noin 1 metri). Kestävä ja helposti pomppiva pallo kestää kuormaa aina 1130 kg saakka eli hevonen voi vaikka "istua" pallon päälle ilman että se rikkoutuu.

  Huom! Koon 40 tuumaa täyttämiseen tarvitaan ilmanpainekompressori eikä sen mukana toimiteta käsipumppua.

  Designed to be extra durable for horses and ponies of all sizes. Great to play with in the meadow or to play soccer. Features an anti-burst design that can withstand up to 1100 kg of pressure. Comes packaged with a foot pump for inflating and an informational brochure on how to inflate and care for your Mega Ball properly. Make sure the ball is blown up to the correct size (25"/64 cm high). A special cover is recommended to prolong the life of the ball, article 829955.

  Normaali hinta: 35,95 €

  Special Price 28,76 €

 • Hevospallo Jolly Mega Ball 30

  Kestävä iso hevospallo vaikka laitumelle hevosten ja ponien pelattavaksi joka kannustaa liikkumaan ja ehkäisee tylsistymistä. Ilmatäytteinen kumipallo jonka mukana toimitetaan pumppu jolla täytät pallon ns.kotikonstein. Koko 30 tuumaa (halkaisija noin 76cm) ja väri sininen.
  Kestävä ja helposti pomppiva pallo kestää kuormaa aina 1130 kg saakka eli hevonen voi vaikka "istua" pallon päälle ilman että se rikkoutuu.


   

  Normaali hinta: 44,95 €

  Special Price 35,96 €

 • Likit Feeder Snak-a-Ball

  Likit pallo jonka voit täyttää hevosen lempiruualla, kauralla tai vaikka heppanameilla. Karsinassa hevonen pallo liikuttelemalla vapauttaa pieniä makupaloja joka ehkaisee pitkästymistä karsinassa ja on mukavaa, palkitsevaa ja opettavaista puuhaa.

  Fill the ball with Likit Snaks or any dry horse feed and the horse pushes it around by their nose or hoof to release the feed. Helps to relieve boredom as well as encourage a more natural way of feeding.

  Normaali hinta: 48,95 €

  Special Price 39,16 €

 • Likit Starter Kit
  Likit aloituspakkaus jossa mukana Likit holder ja kolme siihen sopivaa makukiveä (650 g) sekä kaksi pussia Likit heppanameja. Sopii hyvin myös vaikka lahjaksi tallikavereille sillä tuotteet on pakattu valmiiksi kivaan boxiin.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 23,96 €

 • Heinäpallo "Happy Hay Play"
  Hauska hevospallo jonka voit täyttää heinillä tarjoten hevoselle virikkeitä, puuhaa ja luonnonmukaista hidasta ja terveellistä heinäruokailua. Heinäpalloa voit käyttää tallissa, tarhassa tai laitumella jossa se liikuu helposti mutta muotonsa mukaisesti pysähtyy myös paikoilleen. Pallon halkaisija on 43cm ja sen sisälle mahtuu noin 3kg kuivaa heinää. Pallon omapaino on 2kg ja se on valmistettu hyvin kestävästä värillisestä muovista. Heinäaukkojen koko 12x70mm. Monta kivaa väriä. Se hevoselle hauskempi slow-food heinäverkko!

  Normaali hinta: 79,90 €

  Special Price 63,92 €

 • Heinäpallo "Happy Hay Play" Shetty
  Hauska hevospallo shettiksille jonka voit täyttää heinillä tarjoten virikkeitä, puuhaa ja luonnonmukaista hidasta ja terveellistä heinäruokailua. Heinäpalloa voit käyttää tallissa, tarhassa tai laitumella jossa se liikuu helposti mutta muotonsa mukaisesti pysähtyy myös paikoilleen. Pallon halkaisija on 43cm ja sen sisälle mahtuu noin 3kg kuivaa heinää. Pallon omapaino on 2kg ja se on valmistettu hyvin kestävästä värillisestä muovista. Heinäaukkojen koko 12x50mm. Se hauskempi slow-food heinäverkko!

  Normaali hinta: 79,90 €

  Special Price 63,92 €

 • Jolly Ball Tug-n-toss 10 Tasty
  Jolly Petsin alkuperäinen vuorovaikutteinen Tug-n-Toss lelu hevosten ja koirien aktivointiin joka kestää leikistä toiseen. Loistava pallo joka pomppii ja kelluu, pallon kahvasta myös saa hyvän otteen. Valmistettu myrkyttömästä ja turvallisesta polyetyleenistä ja tasty malliin on lisätty vielä houkutteleva ja kestävä tuoksu. 10 tuuman (halkaisija noin 25 cm) Jolly Ball hevosille ja koirille joissa valittavana vihreän omenan, banaanin, piparmintun, purukumin, vanilian tai mustikan tuoksu ja väri.

  Normaali hinta: 41,95 €

  Special Price 33,56 €

 • Agility Set hevoselle
  Agility Set for horses 6 Cones in orange, height approx. 32 cm 1 large play ball for horses blue Ø ca. 95 cm 1 play ball with handle approx. 26 cm Ideal for diversified occupation with horses as an alternative to riding

  Normaali hinta: 65,95 €

  Special Price 52,76 €

 • Heppanamipallo Happy Treat Ball

  Kiva heppanamipallo jonka kanssa aika karsinassa tai tarhassa sujuu haastavasti. 28cm pallon sisään voit laittaa heppanameja tai vaikka porkkanapaloja jotka sopivat 4cm reijästä tulemaan ulos. Näin hevosen tai ponin aika kuluu namijahdissa mukavasti ja palkitsevasti.
  HUOM! Kuvan namit eivät sisälly hintaan.

  Play and feeding ball "Happy Treat Ball" * for a healthy and enjoyable occupation with horse treats * suitable for use on paddock, field and stable * the polygonal ball can be moved freely, not getting too fast * occupation in natural position * made of sturdy thick plastic * the ball can be filled with any kind of horse treats or slices of carrots * 28 cm diameter * weight of the ball 450g * one feeding hole: 4 cm

  Normaali hinta: 22,90 €

  Special Price 18,32 €

 • Jolly Ball Tug-n-toss 8
  Jolly Petsin alkuperäinen vuorovaikutteinen Tug-n-Toss lelu hevosten ja koirien aktivointiin joka kestää leikistä toiseen.  Loistava pallo joka pomppii ja kelluu, pallon kahvasta myös saa hyvän otteen. Valmistettu myrkyttömästä ja turvallisesta polyetyleenistä. 8 tuuman pallon halkaisija on noin 20 cm. Väreinä blue ja red.

  Normaali hinta: 26,95 €

  Special Price 21,56 €