Hevoslelut

2 Tuotetta

Tästä kategoriasta löydät Jolly Ballit ja muita hauskoja hevosleluja jotka ehkäisevät pitkästymistä ja huonoja tallitapoja niin karsinassa kuin tarhassakin.
 • Hevospallo Jolly Mega Ball 25

  Kestävä iso hevospallo vaikka laitumelle hevosten ja ponien pelattavaksi joka kannustaa liikkumaan ja ehkäisee tylsistymistä. Ilmatäytteinen kumipallo jonka mukana toimitetaan pumppu jolla täytät pallon ns.kotikonstein. Kolme kokoa 25 tuumaa (halkaisija noin 65cm) ja 30 tuumaa (halkaisija noin 75cm), sekä 40 tuumaa (halkaisija noin 1 metri). Kestävä ja helposti pomppiva pallo kestää kuormaa aina 1130 kg saakka eli hevonen voi vaikka "istua" pallon päälle ilman että se rikkoutuu.

  Huom! Koon 40 tuumaa täyttämiseen tarvitaan ilmanpainekompressori eikä sen mukana toimiteta käsipumppua.

  Designed to be extra durable for horses and ponies of all sizes. Great to play with in the meadow or to play soccer. Features an anti-burst design that can withstand up to 1100 kg of pressure. Comes packaged with a foot pump for inflating and an informational brochure on how to inflate and care for your Mega Ball properly. Make sure the ball is blown up to the correct size (25"/64 cm high). A special cover is recommended to prolong the life of the ball, article 829955.

  Normaali hinta: 35,95 €

  Special Price 10,79 €

  Tilapäisesti loppu

 • Heinäpallo "Happy Hay Play" Shetty
  Hauska hevospallo shettiksille jonka voit täyttää heinillä tarjoten virikkeitä, puuhaa ja luonnonmukaista hidasta ja terveellistä heinäruokailua. Heinäpalloa voit käyttää tallissa, tarhassa tai laitumella jossa se liikuu helposti mutta muotonsa mukaisesti pysähtyy myös paikoilleen. Pallon halkaisija on 43cm ja sen sisälle mahtuu noin 3kg kuivaa heinää. Pallon omapaino on 2kg ja se on valmistettu hyvin kestävästä värillisestä muovista. Heinäaukkojen koko 12x50mm. Se hauskempi slow-food heinäverkko!

  Normaali hinta: 79,90 €

  Special Price 23,97 €

  Tilapäisesti loppu