Kavioiden hoito ja kylmäys

9 Tuotetta

Kavioiden huolellinen hoito ennaltaehkäisee kaviosairauksia ja edesauttaa esimerkiksi kenkien pysymistä sekä jalkojen hyvinvointia. Kylmäyssuojat ovat kätevä tapa viilentää hevosen jalat suorituksen jälkeen.
 • EFFOL hoitotuotteet Minies
  Effolin laadukkaat hoitotuotteet hevoselle sekä Effax hoitotuotteet nahkavarusteille kätevissä 50ml matka- tai kokeilupakkauksissa. Valitse sopiva tuote tarpeesi mukaan tai tilaa vaikka kaikki.

  Normaali hinta: 7,92 €

  Special Price 2,38 €

 • Premiere Hoof Nipper hohtimet
  With wide cut mouth, 30 cm. With vinyl covered handle.

  Normaali hinta: 20,95 €

  Special Price 6,29 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Med Cooling wash shampoo

  Effol Med Cooling-Wash on tehokas ja karvapeitetta hoitava viilentävä shampoo joka auttaa rentoutumaan ja virkistymään lihaksia rankan treenin jälkeen. Viilentävä raikas vaikutus säilyy pitkään pesun jalkeen ja karvapeite jää puhtaaksi ja kiiltäväksi ilman kuivaamista.
  Sekoita 3 korkillista litraan vettä ja käytä näin laimennettuna hevosen jalkojen ja lihasten pesuun. Riittoisa 500ml pullo.


  Normaali hinta: 20,90 €

  Special Price 6,27 €

 • Effol Med Cooling Gel Spray kylmägeeli
  Effol Med Cooling-Gelspray on uusi innovaatinen tuote viilennykseen ja jopa edistää verenkiertoa ja palautumista kovan rasituksen jälkeen. Hyvän käytettävyyden omaava uusi suosikki jonka helposti suihkutat halutulle alueelle. Ei valu eikä tahmaa. Riitoisa suihkupullo 500ml.

  Normaali hinta: 20,90 €

  Special Price 6,27 €

 • Effol Kaviogeeli Summer Hoof
  Effolin hyvä kaviogeeli joka on suunniteltu erityisesti kesäisten kavio-onglmien hoitoon. Geeli sisältää kaikki kavioille tarpeelliset tehoaineet ja kosteuttaa kesän kuivattamia kavioita tehokkaasti pitäen ne kosteina joustavina. Geeli on helppo levittää ja kaikin puolin mukava käytössä. Pakkauskoko 500 ml.

  Normaali hinta: 17,90 €

  Special Price 5,37 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Kaviosuti Telineessä
  Todella käytännöllinen suti kaikkien Effol tuotteiden levittämiseen omassa telineessä johon saat myös liitettyä purkin. Siistiä ja helppokäyttöistä.

  Normaali hinta: 11,88 €

  Special Price 2,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Kavioterva Spray
  Effolin näppärässä sumutinpullossa oleva kavioterva. Hoitaa ja desinfioi kavioita luonnon omilla aineilla. Terva kuivattaa sekä suojaa kavioita ja sädettä kosteudelta muodostaen pinnalle hengittävän kalvon. Pakkauskoko 100 ml joka kuitenkin riittää noin 60 käyttökertaan. Tehokas apu mm. sädemädän hoitoon.

  Normaali hinta: 15,90 €

  Special Price 4,77 €

 • Equipur Chevaloxin sädemädän hoitoon
  EQUIPUR-Chevaloxin geeli on hoito kaikkiin kavio-ongelmiin ja sädemätään. Ruiskuta Chevaloxinia puhdistettuun kaviorakoon tai säteen uurteeseen kunnes uurre tai rako täyttyy. Pidä kaviota ylhäällä kunnes aine on pääosin imeytynyt. Käytä terveille kavioille ja säteille 1-2 kertaa viikossa tai aina kengityksen jälkeen tai jos hevonen joutuu seisomaan märässä maassa esim. mutaisessa tarhassa. Hoida sädemätää päivittäin kunnes säde on kuivunut. Tuote ei sisällä myrkyllisiä tai haihtuvia aineita. Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Tehoaine kuparisulfaatti.

  Tuotekoko 200ml

  Normaali hinta: 19,90 €

  Special Price 5,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere Harja Hoof Brush
  Puuselkäinen kova ja tiheä harja, joka tarkoitettu erityisesti hevosen kavioille. Värilajitelma.

  Normaali hinta: 7,50 €

  Special Price 2,25 €