Kavioiden hoito ja kylmäys

Tuotteet 1-24 / 68

Kavioiden huolellinen hoito ennaltaehkäisee kaviosairauksia ja edesauttaa esimerkiksi kenkien pysymistä sekä jalkojen hyvinvointia. Kylmäyssuojat ovat kätevä tapa viilentää hevosen jalat suorituksen jälkeen.
 • Rapide kavioöljy
  Rapiden kavioöljy, jossa on käytetty muun muassa laakeripuun öljyä ja vaseliinia. Tuote suojaa kavioita kuivumiselta ja halkeilulta. Säännöllinen käyttö pitää kaviot optimaalisessa kunnossa ja kiiltävinä. Voidaan käyttää myös esimerkiksi ennen kilpailuja tai näyttelyitä viimeisenä silauksena ulkonäölle! Pakkaus 300ml sisältää sudin.
  18,10 €
 • Rapide kaviorasva 500ml
  Rapiden kaviorasva, joka ylläpitää kavion optimaalista kuntoa. Valmistuksessa käytetty vaseliinia, laakeripuun öljyä ja muita luonnollisia öljyjä. Rasva ehkäisee kavion kuivumista ja halkeilua sekä ylläpitää normaalia kasvua. Pakkaus 500ml.
  10,70 €
 • Rapide kavioterva 500ml
  Rapiden kavioterva 500ml. Täydellinen tuote päivittäiseen kavionhoitoon. Luonnollinen hevosystävällinen tuote, joka on tehokas, kosteutta kestävä ja sädemätää ehkäisevä. Voidaan käyttää päivittäin, puhdista kavio ennen käyttöä vedellä.
  13,20 €
 • Rapide kylmägeeli 250ml
  Rapiden kylmägeeli 250ml tuubissa. Rauhoittaa lihaksia ja niveliä rankan treenin jälkeen. Rentouttaa, viilentää ja edesauttaa palautumista. Voidaan käyttää myös hoitona turvotukseen ja helpottamaan esimerkiksi satulan aiheuttamaa painetta. Sisältää Arnicaa ja Mentholia.
  13,10 €
 • Rapide rivinhoitovoide 250ml
  Rapiden hoitovoide riviin sekä kuivaan tai ärtyneeseen ihoon vuohisten takana ja sääriluussa. Käyttö: puhdista hoidettava alue huolellisesti ja hellävaraisesti ja laita hoitovoidetta kuivaan pohjaan.
  22,10 €
 • Absorbine Kaviolakka Supershine
  Nopeasti kuivuva kaviokiilloke tekee kaviot kiiltäviksi kilpailuihin ja näyttelyihin. Pakkauskoko 236 ml. Väreinä musta ja väritön transparent.
  20,50 €
 • Absorbine Liquid Conditioner Hooflex 444 ml
  Unique formulation of 9 unique therapeutic ingredients like Neatsfood oil, Lanolin, fir-wood extract, Aloe Vera and paraffin. Maintains moisture balance and prevents cracks. The Liquid has the same formula as the ointment. User-friendly.
  27,95 €
 • Absorbine Veterinary Liniment Gel
  Vain luonnon omia aineita sisältävä viilentävä linimenttigeeli joka helppo käyttää ja lievittää tehokkaasti turvotusta ja rasitusta lihaksissa, nivelissä ja jänteissä. Pakkauskoko 340 gr.
  19,50 €
 • Busse glitteri kaviorasva KIDS
  Bussen kaviorasva ylläpitää hyvää joustavaa kavionlaatua tuoden samalla kivaa kimallusta.
  11,95 €
 • Busse haudebootsi
  Bussen edullinen, erittäin kätevä ja helppokäyttöinen haudebootsi avatun kaviopaiseen hoitoon. Tukeva konepestä canvas-kangas suojaa haudetta lialta ja kuivikkeilta kuten myös kastumaton ja kestävä PVC-pohja. Kiinnitys pitkällä tarralla vuohisen ympäri. Helppo pukea ja riisua. Väri musta. Hinta per kappale. Kaksi kokoa M = height 27 cm, Ø 17 cm L = height 27 cm, Ø 23 cm
  16,90 €
 • Busse haudetossu HORSECROCZ®
  Bussen haudetossu tilapäiseen käyttöön kengän lähdettyä tai hauteen pitoon. Voidaan käyttää moneen kertaa etu- sekä takajaloissa. Voidaan käyttää joko kengän kanssa tai ilman. Ei saa käyttää suoraan jalkaa vasten. Pakkauksessa 10 sidettä, joita voi ostaa erikseen lisää. Saa käyttää vain tuotteen omia siteitä sillä niillä on juuri oikea katkeamispiste tapaturman sattuessa.
  56,00 €
 • Busse kavioharja PVC
  Bussen muovista kavioharjaa saa monissa väreissä!
  4,35 €
 • Busse kaviokoukku BUSSE
  Bussen harjallinen kaviokoukku.
  3,75 €
 • Busse kaviosuti suojuksella PVC
  Bussen kaviosuti suojuksella
  4,95 €
 • Busse kengityspihdit
  Bussen metalliset kengityspihdit muovilla suojatuilla varsilla.
  23,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse kylmäyssuojat RecoolX®horse
  Bussen toimivat viilennyssuojat hevosen jalkojen terapeuttiseen kylmäykseen ilman riskiä, että jää polttaa kudosta. Laskee ihon ja kudoksen lämpötilaa tutkitusti 3-5 °C. Sopii käytettävksi hyvin treenin jälkeen, nopeuttaa palautumista ja ehkäisee pinnallisia vaurioita. Myydään pareittain, koot S-XL (erilaiset oikealle ja vasemmalle jalalle). Katso myös käyttöohjeet alta!
  103,90 €
 • Busse RecoolX®horse bootsit kylmäykseen
  Bussen viilentävät cooling bootsit hevosen kavioiden terapeuttiseen kylmentämiseen ilman riskiä, että jää polttaa kudosta. Laskee ihon ja kudoksen lämpötilaa 3-5 °C. Erittäin kevyttä mutta kestävää materiaalia. Myydään pareittain ja yksi kaikille sopiva koko.
  73,90 €
 • Busse vaihtopehmusteet SAFETIES PRO® kavionsuojiin
  Bussen microfleece materiaalista valmistetut pehmusteet SAFETIES® PRO kavionsuojiin tarrakiinnityksellä. Kahden parin setti.
  20,90 €
 • Carr & Day & Martin kavionhoitoaine
  CDM:n vesipohjainen kavionhoitoaine, joka kosteuttaa ja hoitaa kaviota. Suunniteltu päivittäiseen kavionhoitoon. Ehkäisee halkeilua ja kavion vahingoittumista. Pakkaus 500 ml sisältää sudin.
  29,95 €
 • Carr & Day & Martin Stockholm Hoof Tar kavioterva
  CDM:n Stocckholm Tar, joka ylläpitää tervettä sädettä, pohjaa ja kaviota. Paksu koostumus joka suojaa. Sopii erityisesti käytettäväksi kavion vahingoittuneisiin osiin. Pakkaus 455ml.
  17,50 €
 • Chevaline Frog Gel Säteille
  Sädettä hyvin haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta suojaava geeli. Helppokäyttöistä geeliä levitettään säteeseen tarpeen mukaan tai kerran kaksi viikossa. Geeli pitää säteen kuivana ja hyvinvoivana läpi kostean vuodenajan säännöllisesti käytettynä ja ennalta ehkäisee sädemädän syntymistä. Koko 100ml.
  14,70 €
 • Chevaline Kylmäyssavi
  Tehokas kylmäyssavi joka sisältää erilaisia yrttiuutteita. Rauhoittaa ja viilentää rankankin suorituksen jälkeen hevosen jänteitä ja niveliä tehokkaasti. Kaksi kokoa 1,5kg ja 4kg. Chevaline kylmäyssaven käyttö ei ole kielletty antidopingsäännösten mukaan.
  20,90 €
 • Effol Cold And Warm Pack
  Effolin monikäyttöinen kylmä/lämpöhaude. Geelipussi jota voit lämmittää tai viilentää tarpeen mukaan. Ei kertakäyttötuote.
  Pakkauksessa 2kpl geelipusseja eli hinta parille. Pussin koko 15x28 cm.
  16,90 €
 • Effol Frog Vital Säteille
  Effolin kätevään annosruiskuun pakattu hoitoaine sädemädän ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Sisältää arnikaöljyä, glyseriiniä sekä muita luonnon omia eteerisiä öljyjä jotka kuivaavat ja hoitavat sädettä ehkäisten mätänemistä ja bakteereja. Käytetään kuuriluontoisesti. Pakkaus sisältää 2 kpl 48 ml annosruiskuja.
  27,40 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3