Kavioiden hoito ja kylmäys

Tuotteet 1-24 / 43

Kavioiden huolellinen hoito ennaltaehkäisee kaviosairauksia ja edesauttaa esimerkiksi kenkien pysymistä sekä jalkojen hyvinvointia. Kylmäyssuojat ovat kätevä tapa viilentää hevosen jalat suorituksen jälkeen.
 • Harjakaviokoukku New
  Harjakaviokoukku, jossa kumitettu kädensija. Värilajitelma.

  Normaali hinta: 2,95 €

  Special Price 2,36 €

 • Imperial Riding kaviokoukku harjalla
  Imperial Ridingin perinteinen muovinen kaviokoukku harjalla.

  Normaali hinta: 3,70 €

  Special Price 2,22 €

 • ANKY Sparkling Sunshine kavioöljy
  ANKYn mm. laurelia, vaseliinia sekä muita hoitavia öljyjä sisältä kavioöljy joka vähentää kavioiden halkeilemista ja kuivumista. Kiiltävät ja hyvinvoivat kaviot joihin loppullisen silauksen antavat öljyn kullanväriset säihkyvät kiteet. Reilu 450ml purkki jossa suti mukana korkissa.

  Normaali hinta: 20,95 €

  Special Price 16,76 €

 • ANKY Sparkling Moonshine kavioöljy
  ANKYn mm. laurelia, vaseliinia sekä muita hoitavia öljyjä sisältä kavioöljy joka vähentää kavioiden halkeilemista ja kuivumista. Kiiltävät ja hyvinvoivat kaviot joihin loppullisen silauksen antavat öljyn hopeanväriset säihkyvät kiteet. Reilu 450ml purkki jossa suti mukana korkissa.

  Normaali hinta: 20,95 €

  Special Price 16,76 €

 • USG Hot And Cold Geelipakkaus
  Kylmäys- tai lämpöpakkaus (-18...+80 astetta) jota voidaan käyttää aina uudestaan ja uudestaan. Geelipussi on helppo lämmittää 10 sekunnin ajan mikroaaltouunissa tai 2 minuuttia kuumassa vedessä. Kylmäystä varten viilennä pakasteessa vähintään tunnin ajan. Hinta parille. Yhdistä USG Wellness suojiin tai käytä vaikka pinteleiden kanssa.

  Normaali hinta: 14,90 €

  Special Price 11,92 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG Kylmäys- ja Lämpösuojat Wellness

  USG:n käytännölliset ja helpot suojat jalkojen kylmäykseen ja lämpöhoitoon. Tarrakiinnitteisten suojien materiaali on helppohoitoinen ja likaa hylkivä 100% polyesteri jonka sisäpinta on pehmeää puuvillafroteeta. Suojissa on taskut erillisille kylmäys- tai lämpöpusseille jota voidaan käyttää aina uudestaan ja uudestaan.

  Geelipussi on helppo lämmittää 10 sekunnin ajan mikroaaltouunissa tai 2 minuuttia kuumassa vedessä. Kylmäystä varten viilennä pakastimessa vähintään tunnin ajan tai viilennä kylmässä vedessä/lumessa. Pusseja voit hankkia varalle myös irrallisena. Näiden hyvien suojien ansiosta voi tehdä kylmäyksen vaikka karsinassa ja suojat pysyvät tukevasti jalassa vaikka yön yli.

  Normaali hinta: 39,90 €

  Special Price 31,92 €

 • EFFOL hoitotuotteet Minies
  Effolin laadukkaat hoitotuotteet hevoselle sekä Effax hoitotuotteet nahkavarusteille kätevissä 50ml matka- tai kokeilupakkauksissa. Valitse sopiva tuote tarpeesi mukaan tai tilaa vaikka kaikki.

  Normaali hinta: 3,50 €

  Special Price 2,10 €

 • BR tallisuojat Hot&Cold
  BR:n terapeuttiset tallisuojat kylmäämiseen ja lämpöhoitoon. Kätevien suojien sisällä on tasku BR geelipusseille Hot&Cold jotka voi tarpeen mukaan viilentää tai lämmittää. Terapeuttiset suojat sopivat hyvin turvotuksen vähentämiseen sekä jännevammojen hoitoon tai käytettäväksi palautumiseen treenin jälkeen. Suojissa pehmeä puuvillavuori ja tarrakiinnitys. Yksi koko ja hinta parille.

  Normaali hinta: 27,95 €

  Special Price 22,36 €

 • BR geelipussit Hot&Cold
  BR geelipussit tallisuojiin jotka voi viilentää tai lämmittää ja käyttää aina uudelleen ja uudelleen. Kylmennä pussit viilennetyssä vedessä tai pakastimessa max . -27 astetta) ja lämmitä kuumassa vedessä tai mikrossa. Älä käytä jäistä tai kuumaa pussia suoraan ihokosketuksessa. Yhteensopivat BR Hot&Cold suojien kanssa 794001. Koko 24.5 x 17 cm. Hinta parille.

  Normaali hinta: 9,95 €

  Special Price 7,96 €

 • Robinson Hoof Shaped Poultice Dressing Animalintex
  See article 795900. Cut to a hoof shape Animalintex Hoof Shaped offers easier preparation, handling and application of hoof problems like thrush etc. Pre-cut to shape for economy, no waste.

  Normaali hinta: 10,95 €

  Special Price 8,76 €

 • Busse haudebootsi
  Bussen edullinen, erittäin kätevä ja helppokäyttöinen haudebootsi avatun kaviopaiseen hoitoon. Tukeva konepestä canvas-kangas suojaa haudetta lialta ja kuivikkeilta kuten myös kastumaton ja kestävä PVC-pohja. Kiinnitys pitkällä tarralla vuohisen ympäri. Helppo pukea ja riisua. Väri musta. Hinta per kappale. Kaksi kokoa M = height 27 cm, Ø 17 cm L = height 27 cm, Ø 23 cm

  Normaali hinta: 16,90 €

  Special Price 13,52 €

 • Busse vaihtopehmusteet SAFETIES PRO® kavionsuojiin
  Bussen microfleece materiaalista valmistetut pehmusteet SAFETIES® PRO kavionsuojiin tarrakiinnityksellä. Kahden parin setti.

  Normaali hinta: 20,90 €

  Special Price 16,72 €

 • Busse kavioharja PVC
  Bussen muovista kavioharjaa saa monissa väreissä!

  Normaali hinta: 4,35 €

  Special Price 3,48 €

 • Busse kaviokoukku BUSSE
  Bussen harjallinen kaviokoukku.

  Normaali hinta: 3,75 €

  Special Price 3,00 €

 • Horse Fitform kaviorasva
  Horse Fitformin basic kaviorasva päivittäiseen ja säännölliseen kavioiden huoltoon. Ylläpitämään kavion laatua, elastisuutta ja kosteutta. Saatavilla eri väreissä: kaikenvärisille kavioille sopiva vihreä, mustille kavioille sopiva musta sekä vaaleille kavioille sopiva keltainen väri. Kaksi kokoa: 450ml ja 1000ml.

  Normaali hinta: 7,85 €

  Special Price 6,28 €

 • Horse Fitform kavionhoitoaine Pedocan
  Horse Fitformin tehokas kavionhoitoaine säännölliseen kavioiden perushuoltoon. Käytetty muun muassa kasviöljyjä sekä mehiläisvahaa. Sisältää B-vitamiinia. Ylläpitää kavioiden kuntoa, luonnollista kosteustasapainoa ja kiiltoa. Riittoisa pakkaus 450ml tai 1000ml.

  Normaali hinta: 8,25 €

  Special Price 6,60 €

 • Horse Fitform kaviosuojasuihke Pedocrom
  Horse Fitformin kaviosuojasuihke spraypullossa. Helppo ja kätevä tapa suojata kaviota esimerkiksi halkeilulta ja liialta kosteudelta, antaen kuitenkin hengittää. Hyvä hoitotuote yleiseen kavionhuoltoon!

  Normaali hinta: 16,25 €

  Special Price 13,00 €

 • Horse Fitform kavionhoitogeeli Pedoclean Forte
  Horse Fitformin tehokas puhdistus- ja hoitogeeli kavioille, uudenlaisessa pullossa jossa valmiiksi harja levitystä varten. Sisältää muun muassa aloe veraa ja vitamiineja. Hygieeninen puhdistus, joka myös kosteuttaa. Voidaan käyttää veden kanssa tai ilman.

  Normaali hinta: 14,40 €

  Special Price 11,52 €

 • Horse Fitform sädemädänhoitoaine
  Horse Fitformin sädemädänhoitoaine, joka puhdistaa kavion sekä säteen. Tehokas puhdistusaine, joka myös hoitaa kaviota. Ihoystävällinen tuote kätevässä pullossa.

  Normaali hinta: 27,95 €

  Special Price 22,36 €

 • Horse Fitform kaviorasva Pedocan
  Horse Fitformin kaviorasva, joka vahvistaa kaviota ja auttaa ylläpitämään kavion yleistä terveyttä.

  Normaali hinta: 16,65 €

  Special Price 13,32 €

 • Busse kaviosuti suojuksella PVC
  Bussen kaviosuti suojuksella

  Normaali hinta: 4,95 €

  Special Price 3,96 €

 • Kavioöljyn korkki sudilla
  Sudillinen korkki bussen kavioöljyyn

  Normaali hinta: 6,95 €

  Special Price 5,56 €

 • Carr & Day & Martin Hoof Oil Cornucrescine Tea Tree kavioöljy
  CDM suojaava ja hoitava kavioöljy sisältää antibakteerista teepuuöljyä sekä aantaa upean pitkäkestoisen kiillon kavioille. Levitä kätevällä sudilal joka on integroitu purkin kanteen. Purkissa 500ml.

  Normaali hinta: 25,95 €

  Special Price 20,76 €

 • BR Hoof Oil with brush 450 ml
  BR Hoof Oil, with lanolin and bay leaf oil, stimulates healthy growth of the horn and improves the quality of the hoof. It maintains the elasticity and resilience of the healthy hoof, and reduces the risk of drying and cracking. It also gives the hooves a wonderful shine and repels dirt and water. The oil is suitable for every type and colour of hoof and can be used year-round.

  Instructions for use: Apply a thin layer with the supplied brush daily. Apply evenly on a clean and dry hoof up to 2 cm above the coronet band. Then massage the coronet band gently to enhance hoof growth. Shake well before use. For external use only. Volume 450 ml.

  Normaali hinta: 11,95 €

  Special Price 9,56 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2