Hyönteisten torjuntaan

Tuotteet 1-24 / 41

Suojaa hevosesi häiritseviltä ötököiltä!
Ajankohtainen laaja valikoima sisältää kaikki parhaat ötökkäloimet ja -huput joka tarpeeseen. Laadukkaat merkit kuten Bucas tarjoaa monipuolisen valikoiman ihottumaloimia, hyönteisloimia ja sade-/kärpäsloimia jotka tuovat suojaa ja ovat käytössä kestäviä.
Rekisteröidyt, tutkitun tehokkaat ja turvalliset EFFOL karkotteet löydät edullisina tuotesetteinä kuten myös Dr Repel hyönteiskarkote ja luonnonmukaiset pikiöljytuotteet.
Luonnollista suojaa hyönteisiltä 24/7 tarjoaa laadukas ja monipuolinen yrttipohjainen Knobletten-ravintolisä hevoselle sekä koiralle jota ei edes sade huuhtele pois!
Muista myös tehokkaat kärpäs- ja paarma-ansat talliin, pihattoon ja vaikka terassille.

 • Busse hyönteisloimi ratsastukseen MOSKITO II
  • close-meshed and durable polyester-mesh
  • neck with velcro-closures, can be rolled back and fastened
  • neck can be attached to bridle via velcro-loops
  • with saddle-cut-out for English saddles
  • cut-away at the sides to allow correct riding-aids
  • safely closable over chest with snaps
  • hind strap and tail-cover

  Normaali hinta: 41,90 €

  Special Price 12,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse hyönteisloimi ratsastukseen MOSKITO-FRANSEN II

  Normaali hinta: 42,90 €

  Special Price 12,87 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere Eczema Ihottumaloimi

  Premieren tehokkaaksi ja hyväksi havaittu allergialoimi ympärivuorokautiseen käyttöön. Tiivis kangas suojaa hyvin hevosesi kaikilta hyönteisten pistoilta ja auringon UV-säteiltä. Loimen materiaali on vettähylkivää, hyvin hengittävää ja erittäin nopeasti kuivuvaa. Loimessa korkea kaulakappale, irrotettavassa mahakappaleessa kaksi vyötä ja joustavat resorit takajalkoihin. Erittäin alas tuleva häntäläppä. Tämä loimi on vahvaa konepestävää laatua. Värit perinteinen ruskea sekä harmaa. Koot 95-165 cm. Yhdistä saman sarjan huppuun ja hevosesi on hyvin suojattuna kiusallisia hyönteisiä vastaan!

  HUOM! Ihottumaloimet puetaan hevosen päälle pujottamalla pään läpi.

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 20,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse sade- ja kärpäsloimi Summerrain

  Käytännöllinen yhdistelmä sade- ja kärpäsloimea vaihteleviin kesäsäihin. Suojaa hevosen selkälihaksia ja kaulaa sateelta, samalla suojaten hyönteisiltä ja kuumuudelta varkkomateriaalin ja vaalean värin ansiosta. Selkäosa vahvaa vedenpitävää ja hengittävää 600D polyester ripstop materiaalia, sivut erikoisvahvaa mesh verkkoa. Säädettävät ristivyöt. Solkikiinnitys edessä, irroitettavan kaulakappaleen kiinnitys tarroilla. Iso häntäläppä. Säkäpehmuste.

  Normaali hinta: 126,00 €

  Special Price 37,80 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere Collection ötökkäloimi kaulakappaleella Combo
  Premiere Collection ötökkäloimi irroitettavalla kaulakappaleella kestävästä ja laadukkaasta polyesteriverkosta. Kaulakappaleessa tarrasulkimet. Kaulakappaleen ylhäällä sijaitseva elastinen remmi mahdollistaa kiinnityksen riimuihin/maskiin ja kaulakappaleen kolme elastista kiinnitysremmiä pikalukoilla taas mahdollistaa kiinnityksen loimeen. Kaksi säädettävää remmiä edessä.

  Normaali hinta: 54,95 €

  Special Price 16,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • HV Polo kärpäshuppu Favouritas
  HV POLON Favouritas sarjan kärpäshuppu joka pitää hyönteiset pois silmistä ja korvista. Laadukas logolla koristettu hyönteishuppu on erittäin tiheää polyesteriverkkoa joka suojaa myös UV-säteiltä. Kiinnitys tarralla ja kivat saman Favouritas sarjan loimiin sopivat kausivärit. Koot pony, cob ja full.

  Normaali hinta: 37,60 €

  Special Price 11,28 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding hyönteisloimi Daisy
  Imperial Ridingin ihanan kesäinen logoin ja päivänkakkaroin koristettu ötökkäloimi kaulakappaleella. Laadukasta ja tiheää polesteriverkkoa oleva loimi suojaa hyönteisltä ja siinä on kiinteä kaulakappale, täysikorkeat lapalaskokset, vatsaläppä, häntäläppä sekä jalkalenkit. Hyvät kiinnitykset. Paljon kokoja 65-165cm ja ihanat värit. Yhdistä saman sarjan käpäshupun kanssa.

  Normaali hinta: 85,40 €

  Special Price 25,62 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding kärpäsloimi
  Imperial Ridingin kärpäsloimi joka sopii erinomaisesti myös esimerkiksi kuljetukseen. Loimessa selkäosuus puuvillaista vohvelikangasta ja alaosa verkkokangasta Kiinnitys mahavöillä, häntäremmillä ja edestä soljella. Loimessa on häntäsuojus.

  Normaali hinta: 65,80 €

  Special Price 19,74 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG kärpäshuppu nose protector
  USG:n erinomainen tiheää verkkoa oleva kärpäshuppu joka suojaa silmät, korvat ja turvan päältä. Hyvät toppaukset ja tarrakiinnitys. Koot pony-full.

  Normaali hinta: 20,40 €

  Special Price 6,12 €

 • USG hyönteishuppu Lycra
  USG:n laadukas joustavasta lycrasta valmistettu musta hyönteishuppu, jossa on myös korvasuojat. Joustava lycra tekee hupusta täydellisesti istuvan ja hyvin päässä pysyvän. Pienireikäinen verkko on puolestaan heijastamatonta materiaalia joka miellyttävä hevosen silmille. Kaikki koot pony, cob, full ja ex-full.

  Normaali hinta: 15,95 €

  Special Price 4,79 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG kärpäshuppu combi
  USG combi huppu yhdistää korvasuojat ja kärpäsotsapannan. Musta erittäin tiheä ja joustava lycraverkko suojaat korvat ja takaa hyvän istuvuuden. Integroitu pehmeää nailonia oleva kärpäsotsapanta pitää hyönteiset pois silmiltä. Kiinnitys ja säätö leuan alta. Sopii siis käytettäväksi myös ilman riimua. Koot pony-extra full.

  Normaali hinta: 12,00 €

  Special Price 3,00 €

 • USG kärpäshuppu
  USG:n kärpäshuppu ilman korvien suojaa. Verkko todella vahvaa ja kevyttä polyesteriä. Pehmusteet fleeceä. Tarranauhakiinnitys niskassa ja leuan alla.

  Normaali hinta: 22,40 €

  Special Price 6,72 €

  Tilapäisesti loppu

 • Absorbine Coat Lotion Ultrashield Green 646ml
  Absorbine Ultrashield Green is an all-natural coat lotion with a practical horizontal and vertical spray function. This friendly water-based herbal spray contains no less than seven oils, like citronella oil, rosemary oil and lemongrass oil. The result: a shiny coat in optimal condition and with beautiful shine. The spray is not sticky and non-greasy and can safely be used on horses, ponies and other animals.

  Normaali hinta: 39,95 €

  Special Price 11,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kärpäsloimi kaulakappaleella Helsinki
  - high wind resistance - protects horse from flies and insects - anti-rip - durable and hard wearing - machine washable at 30 degrees - suitable for dryer - 100% polyester - made of superior anti-rip fabric - easy care - tail strap - tail guard - belly guard - Front metal fastenings

  Normaali hinta: 72,95 €

  Special Price 21,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Ihottumaloimi EXTENSIVE
  Nopeasti kuivavaa ja hengittävää materiaalia, joka suojaa UV-säteiltä. Integroitu kaulakappale, jonka kokoa pystyy säätämään sään alta. Mahaläppä joustavilla vöillä. Erityisen iso häntäläppä. Koot sizes: XXXS (75-95 cm) XXS (95-105 cm) XS (105-115 cm) S (115-125 cm) M (125-135 cm) L (135-145 cm) XL (145-155 cm) XXL (155-165 cm)

  Normaali hinta: 121,00 €

  Special Price 36,30 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG hyönteisloimi Stars
  Kevyestä ja tiuhasta verkosta valmistettu verkkoloimi suojaamaan hevosta hyönteisiltä. Tällä kaksivärisellä loimella on trendikäs tähtikuviointi. Loimessa on kaksi solkea edessä, irrotettavat vatsavyöt sekä häntäläppä. Loimeen voi lisätä tarrakiinnitteisen kaulakappaleen. Kivat värit ja koot 115-165cm.

  Normaali hinta: 45,90 €

  Special Price 13,77 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG kaulakappale hyönteisloimeen Stars
  Kaulakappale USG:n tähtikuviolliseen hyönteisloimeen. Valmistettu kevyestä ja tiuhasta verkosta. Helppo kiinnittää loimeen tarralla. Kaulakappaleessa on harjan kohdalla materiaalia, joka vähentää harjan hankautumista. (Koko S/M loimiin: 115, 125 cm, koko M/L loimiin: 135, 145, 155, 165 cm)

  Normaali hinta: 15,90 €

  Special Price 4,77 €

 • USG hyönteisloimi two-tone
  USG hyönteisloimi tiheää polyesteriverkkoa joka suojaa kaikilta lentäviltä hyönteisiltä. Solikiinnitys edessä ja kaksi väri kontrastireunanauhalla. Koot 115-165cm.

  Normaali hinta: 26,95 €

  Special Price 8,09 €

  Tilapäisesti loppu

 • Wahlsten Prob DEO 500 ml
  Antaa hevoselle tehokkaan suojan laitumella ja tarhassa. Myrkytön ja sopii käytettäväksi myös koirille. Paras tulos saavutetaan kun tuotetta käytetään Prob öljyn kanssa.Tuote laimennetaan veteen 1:1

  Normaali hinta: 19,90 €

  Special Price 5,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Wahlsten Prob DEO 750 ml - spray
  Kätevä ja käyttövalmis tuote. Antaa hevoselle tehokkaan suojan laitumella ja tarhassa. Myrkytön ja sopii käytettäväksi myös koirille. Paras tulos saavutetaan kun tuotetta käytetään Prob öljyn kanssa.

  Normaali hinta: 25,90 €

  Special Price 7,77 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Itch Balm kesäihottumaan ja kutinaan
  BR tehohoito kutiavalle ja ärsyyntyneelle iholle. Vaikuttavana aineena mm. boorihappo ja viilentävä villiminttu. Parhaan tehon saat kun puhdistat käsiteltävän alueeen ensin BR Darma shampoolla, kuivaat ja levitätä hoitovoiteen huolellisesti ihoon saakka. Akuutissa tilanteessa käsittely tulisi toistaa kahdesti päivässä useinen päivien ajan kunnes oireet vähenevät. BR Itch Balm with boric acid, thymol and wild mint soothes and alleviates the skin damaged by frequent rubbing of tail and manes. The balm supports the recuperating power of the skin and alleviates chapped and balding spots. Instructions for use: Rub in the respective places immediately and generously at the first signs of irritation, and repeat twice a day for several days. Advise; always wash tail and manes with our Derma Shampoo before the horse goes back into the stable, dry it and treat it with Itch Balm. Only to be used externally. Volume 200ml

  Normaali hinta: 21,95 €

  Special Price 6,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Derma Shampoo
  BR Derma shampoo on tehokas ja hoitava sekä samalla rauhoittava apu kutisevan ja oireilevan ihon puhdistamiseen sekä hoitoon. Erinomainen apu mm. kesäihottuman hoitoon. Sisältää mm. rauhoittavaa teepuuöljyä. Viiemeistele käsittely BR Itch Balm hoitovoiteella! BR Derma Shampoo with cade- and tea tree oil cleans and has a soothing effect on the skin. The caring shampoo is especially developed for horses with eczema or scurfy skin, but can also be used as a preventative measure on horses who suffer from seasonal skin problems. Instructions for use: Wet the coat/tail, massage in the Derma Shampoo well on the hair root, leave it in for several minutes and rinse it out well with lukewarm water. Use regularly on horses with persistent skin problems. Volume 500ml

  Normaali hinta: 14,95 €

  Special Price 4,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG kärpäshuppu Zebra
  USG:n erinomainen tiheää verkkoa oleva zebra kärpäshuppu joka suojaa silmät, korvat ja turvan päältä sekä karkottaa hyönteisiä. Hyvät toppaukset ja tarrakiinnitys. Koot pony-extra full.

  Normaali hinta: 19,90 €

  Special Price 5,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse RAINFLY kaulakappale
  • generous neck cover to upgrade Turn-Out Rug RAINFLY (#603602) via stable, integrated closing system with hook-and-loop fasteners for a complete weather protection against changeable weather with a mixture of sun and rain
  • closable via practical hook-and-loop fasteners
  • upper neck part made of waterproof and breathable 420 den polyester, lined with fur-friendly nylon
  • side parts made of hard-wearing polyester material in special weave structure

  Normaali hinta: 32,90 €

  Special Price 9,87 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2