Kärpäs- ja verkkoloimet sekä huput

Tuotteet 1-24 / 106

Huippuvalikoima sade-, ihottuma-, hyönteis-, ötökkäloimia ja niiden yhdistelmiä tarpeesi mukaan. Sekä tietysti yhteensopivat hyönteis- ja ihottumahuput. Jos hevosellasi on kesäihottumaa tai edes epäily kesäihottumasta, kannattaa aina valita ihottumaloimi, joka suojaa tavallista hyönteisloimea paremmin ja on suunniteltu 24/7 käyttöön. Muista aloittaa myös loimen käyttö jo mielellään ennen altistumista ja polttiaisten ilmaantumista. Tiesitkö että tutkimusten mukaan zepra-kuviointi on hyönteisistä häiritsevä ja siksi jo pelkkä kuvio karkottaa hyönteisiä!
 • Premiere Eczema Ihottumaloimi
  Premieren tehokkaaksi ja hyväksi havaittu allergialoimi ympärivuorokautiseen käyttöön. Tiivis kangas suojaa hyvin hevosesi kaikilta hyönteisten pistoilta ja auringon UV-säteiltä. Loimen materiaali on vettähylkivää, hyvin hengittävää ja erittäin nopeasti kuivuvaa. Loimessa korkea kaulakappale, irrotettavassa mahakappaleessa kaksi vyötä ja joustavat resorit takajalkoihin. Erittäin alas tuleva häntäläppä. Tämä loimi on vahvaa konepestävää laatua. Värit perinteinen ruskea sekä harmaa. Koot 95-165 cm. Yhdistä saman sarjan huppuun ja hevosesi on hyvin suojattuna kiusallisia hyönteisiä vastaan!

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 59,46 €

 • Absorbine Ultrashield kärpäshuppu
  Korkealaatuinen Absorbinen kärpäshuppu kestävää ja erittäin tiheää polyesteriverkkoa. Tämä huppu on erittäin helppo pukea ja sen kiinnitys tapahtuu tarroilla. Turvalla fleecepehmuste. Kevyt ja hevoselle miellyttävä malli suojaa myös korvat. Kaksi kokoa Pony/Cob ja Full. Väri musta. Tämä huppu kestää takuulla kesästä toiseen, suosittelemme!

  Normaali hinta: 38,90 €

  Special Price 33,07 €

 • Usg Eczema Kaulakappale Ihottumaloimelle
  Yhdistetty kaulakappale ja huppu USG Eczema ihottumaloimeen. Kiinnitys loimeen vetoketjulla. Konepesu + 30 astetta. Väri kuvan navy ja koot XS-XL. Voit valita hupun koon loimen koosta huolimatta tarpeittesi mukaan. Suosittelemme kuitenkin käyttämään loimea aina hupun kanssa jolloin sen istuvuus ja toimivuus on varmistettu eikä loimi pääse valumaan sään taakse.

  Normaali hinta: 62,50 €

  Special Price 29,95 €

 • Premiere Collection verkkoloimi kaulakappaleella Combo
  Premiere Collection edullinen ötökkäloimi irroitettavalla kaulakappaleella kestävästä ja laadukkaasta polyesteriverkosta. Kaulakappaleessa tarrakiinnitys. Kaulakappaleen ylhäällä sijaitseva elastinen remmi mahdollistaa kiinnityksen riimuihin/maskiin ja kaulakappaleen kolme elastista kiinnitysremmiä pikalukoilla taas mahdollistaa kiinnityksen loimeen. Kaksi säädettävää solkeä edessä, ristivyöt, häntäläppä ja lapalaskokset. Kivat kausivärit ja koot 105-165cm.

  Normaali hinta: 57,95 €

  Special Price 49,26 €

 • Premiere Collection verkkoloimi kaulakappaleella
  Premiere Collection edullinen kiinteällä kaulakappaleella varustettu ötökkäloimi kestävästä polyesteriverkosta tarjoaa optimaalisen suojan ötököiltä. Integroidun kaulakappaleen elastinen remmi mahdollistaa kiinnityksen riimuihin/maskiin. Kiinnitys edestä kolmella soljella, kaksinkertainen selkäsauma, häntäläppä, elastiset jalkalenkit sekä lapalaskokset. Kiva kausiväri joka yhdistyy myös kärpäshuppuihin. Koot 105-165cm.

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 36,51 €

 • BR ötökkäloimi Passion kiinteällä kaulakappaleella
  Outer: polyester mesh (double layer at chest), Lycra neck insert Hardware: zinc with matt silver-coloured finish • Integrated neck cover with Lycra insert for additional flexibility • Neck cover with two Velcro closures and three elastic straps at the top, which allows attachment to halter/mask • Two adjustable front straps • Shoulder gussets • Large tail flap with elastic tail strap inside and fillet string • Extra shaped bottom line for optimum belly protection • Adjustable, detachable cross surcingles • Adjustable, detachable, elastic leg straps • Matching BR fly masks Passion, article 374149 and 374150

  Normaali hinta: 92,95 €

  Special Price 79,01 €

 • BR 4-EH ötökkäloimi Combo kaulakappaleella poneille
  Outer: polyester mesh Lining: 190T nylon (manes and chest) Hardware: zinc with matt silver-coloured finish • Detachable hood with Velcro closures • Three fastening straps with quick release clips for attachment to rug • One adjustable front strap with quick release clip and large Velcro closure • Shoulder gussets • Fleece wither protector and back seam binding • Large tail flap with elastic tail strap inside and fillet string • Extra shaped bottom line for optimum belly protection • Adjustable, detachable cross surcingles • Adjustable, detachable, elastic leg straps • Matching BR 4-EH fly masks, article 374151 and 374158

  Normaali hinta: 72,95 €

  Special Price 62,01 €

 • Bucas ratsastusloimi Buzz-Off Zebra
  Bucasin zebra-kuvioitu verkkoloimi ratsastukseen irroitettavalla kaulakappaleella suojaa hevosesi ratsastuksen aikana kaikilta lentäviltä hyönteisiltä.

  Normaali hinta: 132,90 €

  Special Price 112,97 €

 • Bucas sadeloimi Buzz-Off Rain Full Neck
  Bucas Buzz- Off sarjan loimi on toimiva yhdistelmä Sun Shower-kesäsadeloimea ja Buzz-Off-hyönteisloimea kiinteällä kaulakappaleella.

  Normaali hinta: 152,90 €

  Special Price 129,97 €

 • Bucas sadeloimi Buzz-Off Rain Zebra Full Neck

  Bucas Buzz- Off sarjan Rain sadeloimi loimi on yhdistelmä Sun Shower-kesäsadeloimea ja Buzz-Off-hyönteisloimea kiinteällä kaulakappaleella. Selkäosan kangas estää sateella kastumisen ja helmojen kevyt verkkokangas puolestaan suojaa hyönteisiltä. Selkäosan kangas on sadeloimen tapaan vedenpitävä ja silti hengittävä ja sivujen verkkokangas pitää pienimmätkin hyönteiset loitolla ja suojaa UV-säteiltä. Joustollinen mahaläppä pitää loimen hyvin paikallaan suojaten samalla herkkää ihoa vatsan alla. Tutkimusten mukaan hyönteiset pitävät Zebra väritystä sekavana ja välttelevät sitä luonnostaan. Erinomainen loimi vaihteleviin kesäsäihin joka toimii aina. Koot 135-165cm. Yhdistä saman sarjan kaulakappaleeseen ja kärpäshuppuun.

  Normaali hinta: 162,90 €

  Special Price 138,47 €

 • Bucas ratsastusloimi Buzz-Off
  Bucasin verkkoloimi ratsastukseen irroitettavalla kaulakappaleella suojaa hevosesi ratsastuksen aikana kaikilta lentäviltä hyönteisiltä. Tiheä ja kevyt verkkokangas on myös UV-suojattu.

  Normaali hinta: 102,90 €

  Special Price 87,47 €

 • Busse Moskito Zebra hyönteisloimi ratsastukseen kaulakappaleella
  Bussen seeprakuvioitu hyönteisloimi kiinteällä kaulakappaleella ratsastukseen. Tässä mallissa kaulakappaleen voi halutessaan rullata kaulalle ja kiinnittää tarroilla. Hyvä muotoilu ja istuvuus. Tiheä polyesteriverkko joka suojaa tehokkaasta ja zebrakuviointi joka tutkitusti karkottaa hyönteisiä. Kaikki koot 95-165cm.

  Normaali hinta: 43,90 €

  Special Price 37,32 €

 • Busse Montana Zebra hyönteisloimi ratsastukseen kaulakappaleella
  Bussen seeprakuvioitu hyönteisloimi kiinteällä mutta säädettävällä kaulakappaleella

  Normaali hinta: 43,90 €

  Special Price 37,32 €

 • Busse sade- ja kärpäsloimi Summerrain

  Käytännöllinen yhdistelmä sade- ja kärpäsloimea vaihteleviin kesäsäihin. Suojaa hevosen selkälihaksia ja kaulaa sateelta, samalla suojaten hyönteisiltä ja kuumuudelta varkkomateriaalin ja vaalean värin ansiosta. Selkäosa vahvaa vedenpitävää ja hengittävää 600D polyester ripstop materiaalia, sivut erikoisvahvaa mesh verkkoa. Säädettävät ristivyöt. Solkikiinnitys edessä, irroitettavan kaulakappaleen kiinnitys tarroilla. Iso häntäläppä. Säkäpehmuste.

  Normaali hinta: 123,00 €

  Special Price 104,55 €

 • Busse Paddock Zebra hyönteisloimi
  Bussen laadukas hyönteisloimi irrotettavalla kaulakappaleella. Kestävä ja tiheä verkko joka ei päästä läpi hyönteisiä. Erinomainen istuvuus ja koot 105-165cm.

  Normaali hinta: 88,90 €

  Special Price 75,57 €

 • Busse Paddock Zebra hyönteisloimi Total
  Bussen laadukas hyönteisloimi irrotettavalla kaulakappaleella ja vatsaläpällä. Kestävä ja tiheä verkko joka ei päästä läpi hyönteisiä. Erinomainen istuvuus ja koot 115-165cm.

  Normaali hinta: 93,90 €

  Special Price 79,82 €

 • Hv Polo Hyönteisloimi Favouritas
  HV POLON Favouritas sarjan hyönteis- ja ötökkäloimi irroitettavalla kaulakappaleella. Laadukas logollinen loimi on erittäin tiheää polyesteriverkkoa joka pitää hyönteiset pois hevosen iholta ja suojaa UV-säteiltä. Hyvät ristivyöt ja erittäin korkea lapalaskos varmistava loimen hyvän istuvuuden. Kaulakappaleen kiinnitys tarroilla. Koot 135-155cm. Upeat Favouritas kausivärit jotka yhdistyvät saman sarjan kärpäshuppuun.

  Normaali hinta: 102,95 €

  Special Price 87,51 €

 • HV Polo kärpäshuppu Favouritas
  HV POLON Favouritas sarjan kärpäshuppu joka pitää hyönteiset pois silmistä ja korvista. Laadukas logolla koristettu hyönteishuppu on erittäin tiheää polyesteriverkkoa joka suojaa myös UV-säteiltä. Kiinnitys tarralla ja kivat saman Favouritas sarjan loimiin sopivat kausivärit. Koot pony, cob ja full.

  Normaali hinta: 35,95 €

  Special Price 30,56 €

 • Imperial Riding hyönteisloimi Daisy
  Imperial Ridingin ihanan kesäinen logoin ja päivänkakkaroin koristettu ötökkäloimi kaulakappaleella. Laadukasta ja tiheää polesteriverkkoa oleva loimi suojaa hyönteisltä ja siinä on kiinteä kaulakappale, täysikorkeat lapalaskokset, vatsaläppä, häntäläppä sekä jalkalenkit. Hyvät kiinnitykset. Paljon kokoja 65-165cm ja ihanat värit. Yhdistä saman sarjan käpäshupun kanssa.

  Normaali hinta: 83,40 €

  Special Price 70,89 €

 • Imperial Riding hyönteisloimi Fly Away
  Imperial Ridingin tiheä kärpäsloimi irroitettavalla kaulakappaleella. Polyesteriverkkoa olevan ötökkäloimen koristeena on kivat glitter-tähdet. Loimessa on irroitettavat ristivyöt, korkea lapalaskos ja häntäläppä. Koot 125-165cm.

  Normaali hinta: 107,40 €

  Special Price 91,29 €

 • Imperial Riding verkkoloimi ratsastukseen Fly Away
  Imperial Ridingin tiheä kärpäsloimi irroitettavalla kaulakappaleella ratsastukseen. Polyesteriverkkoa olevan ötökkäloimen korsiteena on kivat glitter-tähdet. Tarkoituksenmukainen muotoilu jossa loimi ei ole hevosen ja pohkeen välissä ja satulaleikkaus. Häntäremmi. Koot S - XL (125-155cm).

  Normaali hinta: 53,90 €

  Special Price 45,82 €

 • Imperial Riding kärpäshuppu
  Imperial Ridingn kärpäshuppu korvasuojalla ja nenäsuojalla. Huppu on verkkoa, jossa tarranauhakiinnitys. Saumat viimeistelty fleecellä.

  Normaali hinta: 28,20 €

  Special Price 23,97 €

 • Imperial Riding kärpäshuppu
  Imperial Ridingin kärpäshuppu, jossa ei korville suojausta. Hupussa tarranauhakiinnitys ja viimeistelyt tehty fleecellä.

  Normaali hinta: 25,70 €

  Special Price 21,85 €

 • Imperial Riding kärpäsloimi + huppu Zebra
  Imperial Ridingin kärpäsloimi ja huppu yhteensopivana settinä zebra-kuvioinnilla. Loimi ja huppu valmistettu tiheästä verkkokankaasta. Solkikiinnitys edessä ja mahassa, hupun kiinnitys tarranauhoilla. Loimessa erikoispitkä hyvin suojaava häntäläppä ja häntäremmi sekä joustavat jalkaremmit. Maskissa tarrakiinnitys ja fleecesaumat. Kangas 100% polyesteriä, loimessa UV-suoja.

  Normaali hinta: 107,00 €

  Special Price 90,95 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5