Kärpäs- ja verkkoloimet sekä huput

Tuotteet 1-24 / 77

Huippuvalikoima sade-, ihottuma-, hyönteis-, ötökkäloimia ja niiden yhdistelmiä tarpeesi mukaan. Sekä tietysti yhteensopivat hyönteis- ja ihottumahuput. Jos hevosellasi on kesäihottumaa tai edes epäily kesäihottumasta, kannattaa aina valita ihottumaloimi, joka suojaa tavallista hyönteisloimea paremmin ja on suunniteltu 24/7 käyttöön. Muista aloittaa myös loimen käyttö jo mielellään ennen altistumista ja polttiaisten ilmaantumista. Tiesitkö että tutkimusten mukaan zepra-kuviointi on hyönteisistä häiritsevä ja siksi jo pelkkä kuvio karkottaa hyönteisiä!
 • Premiere Eczema Ihottumaloimi
  Premieren tehokkaaksi ja hyväksi havaittu allergialoimi ympärivuorokautiseen käyttöön. Tiivis kangas suojaa hyvin hevosesi kaikilta hyönteisten pistoilta ja auringon UV-säteiltä. Loimen materiaali on vettähylkivää, hyvin hengittävää ja erittäin nopeasti kuivuvaa. Loimessa korkea kaulakappale, irrotettavassa mahakappaleessa kaksi vyötä ja joustavat resorit takajalkoihin. Erittäin alas tuleva häntäläppä. Tämä loimi on vahvaa konepestävää laatua. Värit perinteinen ruskea sekä harmaa. Koot 95-165 cm. Yhdistä saman sarjan huppuun ja hevosesi on hyvin suojattuna kiusallisia hyönteisiä vastaan!

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 55,96 €

 • Absorbine Ultrashield kärpäshuppu
  Korkealaatuinen Absorbinen kärpäshuppu kestävää ja erittäin tiheää polyesteriverkkoa. Tämä huppu on erittäin helppo pukea ja sen kiinnitys tapahtuu tarroilla. Turvalla fleecepehmuste. Kevyt ja hevoselle miellyttävä malli suojaa myös korvat. Koko Full. Väri musta. Tämä huppu kestää takuulla kesästä toiseen, suosittelemme!

  Normaali hinta: 35,90 €

  Special Price 28,72 €

 • Premiere Collection verkkoloimi kaulakappaleella Combo
  Premiere Collection edullinen ötökkäloimi irroitettavalla kaulakappaleella kestävästä ja laadukkaasta polyesteriverkosta. Kaulakappaleessa tarrakiinnitys. Kaulakappaleen ylhäällä sijaitseva elastinen remmi mahdollistaa kiinnityksen riimuihin/maskiin ja kaulakappaleen kolme elastista kiinnitysremmiä pikalukoilla taas mahdollistaa kiinnityksen loimeen. Kaksi säädettävää solkeä edessä, ristivyöt, häntäläppä ja lapalaskokset. Kivat kausivärit ja koot 105-165cm.

  Normaali hinta: 57,95 €

  Special Price 46,36 €

 • Bucas ratsastusloimi Buzz-Off Zebra
  Bucasin zebra-kuvioitu verkkoloimi ratsastukseen irroitettavalla kaulakappaleella suojaa hevosesi ratsastuksen aikana kaikilta lentäviltä hyönteisiltä.

  Normaali hinta: 132,90 €

  Special Price 106,32 €

 • Bucas sadeloimi Buzz-Off Rain Full Neck
  Bucas Buzz- Off sarjan loimi on toimiva yhdistelmä Sun Shower-kesäsadeloimea ja Buzz-Off-hyönteisloimea kiinteällä kaulakappaleella.

  Normaali hinta: 152,90 €

  Special Price 122,32 €

 • Bucas sadeloimi Buzz-Off Rain Zebra Full Neck

  Bucas Buzz- Off sarjan Rain sadeloimi loimi on yhdistelmä Sun Shower-kesäsadeloimea ja Buzz-Off-hyönteisloimea kiinteällä kaulakappaleella. Selkäosan kangas estää sateella kastumisen ja helmojen kevyt verkkokangas puolestaan suojaa hyönteisiltä. Selkäosan kangas on sadeloimen tapaan vedenpitävä ja silti hengittävä ja sivujen verkkokangas pitää pienimmätkin hyönteiset loitolla ja suojaa UV-säteiltä. Joustollinen mahaläppä pitää loimen hyvin paikallaan suojaten samalla herkkää ihoa vatsan alla. Tutkimusten mukaan hyönteiset pitävät Zebra väritystä sekavana ja välttelevät sitä luonnostaan. Erinomainen loimi vaihteleviin kesäsäihin joka toimii aina. Koot 135-165cm. Yhdistä saman sarjan kaulakappaleeseen ja kärpäshuppuun.

  Normaali hinta: 162,90 €

  Special Price 130,32 €

 • Bucas ratsastusloimi Buzz-Off
  Bucasin verkkoloimi ratsastukseen irroitettavalla kaulakappaleella suojaa hevosesi ratsastuksen aikana kaikilta lentäviltä hyönteisiltä. Tiheä ja kevyt verkkokangas on myös UV-suojattu.

  Normaali hinta: 102,90 €

  Special Price 82,32 €

 • Busse Moskito Zebra hyönteisloimi ratsastukseen kaulakappaleella
  Bussen seeprakuvioitu hyönteisloimi kiinteällä kaulakappaleella ratsastukseen. Tässä mallissa kaulakappaleen voi halutessaan rullata kaulalle ja kiinnittää tarroilla. Hyvä muotoilu ja istuvuus. Tiheä polyesteriverkko joka suojaa tehokkaasta ja zebrakuviointi joka tutkitusti karkottaa hyönteisiä. Kaikki koot 95-165cm.

  Normaali hinta: 43,90 €

  Special Price 35,12 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse sade- ja kärpäsloimi Summerrain

  Käytännöllinen yhdistelmä sade- ja kärpäsloimea vaihteleviin kesäsäihin. Suojaa hevosen selkälihaksia ja kaulaa sateelta, samalla suojaten hyönteisiltä ja kuumuudelta varkkomateriaalin ja vaalean värin ansiosta. Selkäosa vahvaa vedenpitävää ja hengittävää 600D polyester ripstop materiaalia, sivut erikoisvahvaa mesh verkkoa. Säädettävät ristivyöt. Solkikiinnitys edessä, irroitettavan kaulakappaleen kiinnitys tarroilla. Iso häntäläppä. Säkäpehmuste.

  Normaali hinta: 123,00 €

  Special Price 98,40 €

 • Busse Paddock Zebra hyönteisloimi Total
  Bussen laadukas hyönteisloimi irrotettavalla kaulakappaleella ja vatsaläpällä. Kestävä ja tiheä verkko joka ei päästä läpi hyönteisiä. Erinomainen istuvuus ja koot 115-165cm.

  Normaali hinta: 93,90 €

  Special Price 75,12 €

 • HV Polo kärpäshuppu Favouritas
  HV POLON Favouritas sarjan kärpäshuppu joka pitää hyönteiset pois silmistä ja korvista. Laadukas logolla koristettu hyönteishuppu on erittäin tiheää polyesteriverkkoa joka suojaa myös UV-säteiltä. Kiinnitys tarralla ja kivat saman Favouritas sarjan loimiin sopivat kausivärit. Koot pony, cob ja full.

  Normaali hinta: 35,60 €

  Special Price 28,48 €

 • Imperial Riding hyönteisloimi Daisy
  Imperial Ridingin ihanan kesäinen logoin ja päivänkakkaroin koristettu ötökkäloimi kaulakappaleella. Laadukasta ja tiheää polesteriverkkoa oleva loimi suojaa hyönteisltä ja siinä on kiinteä kaulakappale, täysikorkeat lapalaskokset, vatsaläppä, häntäläppä sekä jalkalenkit. Hyvät kiinnitykset. Paljon kokoja 65-165cm ja ihanat värit. Yhdistä saman sarjan käpäshupun kanssa.

  Normaali hinta: 83,40 €

  Special Price 66,72 €

 • Imperial Riding kärpäsloimi + huppu Zebra
  Imperial Ridingin kärpäsloimi ja huppu yhteensopivana settinä zebra-kuvioinnilla. Loimi ja huppu valmistettu tiheästä verkkokankaasta. Solkikiinnitys edessä ja mahassa, hupun kiinnitys tarranauhoilla. Loimessa erikoispitkä hyvin suojaava häntäläppä ja häntäremmi sekä joustavat jalkaremmit. Maskissa tarrakiinnitys ja fleecesaumat. Kangas 100% polyesteriä, loimessa UV-suoja.

  Normaali hinta: 107,00 €

  Special Price 85,60 €

 • Imperial Riding kärpäsloimi
  Imperial Ridingin kärpäsloimi joka sopii erinomaisesti myös esimerkiksi kuljetukseen. Loimessa selkäosuus puuvillaista vohvelikangasta ja alaosa verkkokangasta Kiinnitys mahavöillä, häntäremmillä ja edestä soljella. Loimessa on häntäsuojus.

  Normaali hinta: 65,80 €

  Special Price 52,64 €

 • Euro-Star verkkoloimi Summer Blanket Excellent 161
  Euro-Star Sportive sweat-, flies- & transport blanket made of breathable, high-quality design outer fabric with a decorative tape. Because of the useful material combination, this blanket gives a handyman! Sizes 125-165cm. 100% POLYESTER

  Normaali hinta: 88,70 €

  Special Price 70,96 €

 • ANKY® verkkoloimi Cool Net
  Ankyn monikäyttöinen verkkoloimi joka suojaa ötököiltä ja samalla viilentää. Täydellinen loimi esimerkiksi kilpailuihin, kuljetukseen ja kuumiin kesäpäiviin! Loimi on myös UV-säteilyltä suojaava. Edestä kiinnitys soljilla ja kaksi mahavyötä sekä häntäläppä. Pehmike olkapäillä mukavuuden lisäämiseksi sekä kaulaosan läheisyydessä paikat kaulakappaleen tai esimerkiksi kärpäshupun kiinnitykselle.

  Normaali hinta: 92,95 €

  Special Price 74,36 €

 • ANKY® kärpäshuppu Cool
  Ankyn kärpäshuppu, joka suojaa ötököiltä niin kaulaa kuin päätäkin. Hupussa viilentävä ominaisuus sekä UV-suoja. Koot S-XL.

  Normaali hinta: 77,95 €

  Special Price 62,36 €

 • USG kärpäshuppu nose protector
  USG:n erinomainen tiheää verkkoa oleva kärpäshuppu joka suojaa silmät, korvat ja turvan päältä. Hyvät toppaukset ja tarrakiinnitys. Koot pony-full.

  Normaali hinta: 20,40 €

  Special Price 16,32 €

 • USG hyönteishuppu Lycra
  USG:n laadukas joustavasta lycrasta valmistettu musta hyönteishuppu, jossa on myös korvasuojat. Joustava lycra tekee hupusta täydellisesti istuvan ja hyvin päässä pysyvän. Pienireikäinen verkko on puolestaan heijastamatonta materiaalia joka miellyttävä hevosen silmille. Kaikki koot pony, cob, full ja ex-full.

  Normaali hinta: 15,95 €

  Special Price 12,76 €

 • USG kärpäshuppu combi
  USG combi huppu yhdistää korvasuojat ja kärpäsotsapannan. Musta erittäin tiheä ja joustava lycraverkko suojaat korvat ja takaa hyvän istuvuuden. Integroitu pehmeää nailonia oleva kärpäsotsapanta pitää hyönteiset pois silmiltä. Kiinnitys ja säätö leuan alta. Sopii siis käytettäväksi myös ilman riimua. Koot pony-extra full.

  Normaali hinta: 10,00 €

  Special Price 8,00 €

 • USG kärpäshuppu Tape
  Kestävä ja laadukas perinteinen kärpäshuppu jossa myös korvasuojat. Tekoturkis reunoissa ehkäisee hankausta ja kiinnitys tarralla. Väri musta ja koot pony, cob ja full.

  Normaali hinta: 22,40 €

  Special Price 17,92 €

 • USG kärpäshuppu
  USG:n kärpäshuppu ilman korvien suojaa. Verkko todella vahvaa ja kevyttä polyesteriä. Pehmusteet fleeceä. Tarranauhakiinnitys niskassa ja leuan alla.

  Normaali hinta: 22,40 €

  Special Price 17,92 €

 • USG kärpäshuppu
  Kärpäshuppu jossa ei ole korvasuojia. Pehmustettu fleecellä ja napakka tarrakiinnitys leuan alla.

  Normaali hinta: 20,40 €

  Special Price 16,32 €

 • Schockemöhle Sports verkkoloimi Flytime Plus

  Schockemöhle Sportsin kesään sopiva verkkokloimen ja coolerin ydistelmä. Loimen jersey selkäosassi pitää lihakset lämpiminä suorituksen jälkeen aj tihea verkko suojaa hyönetsiltä. Elastinen loimivyö ja kiinnitys soljella edestä.Loimen ulkonäön viimeistelee Schockemöhlenlogo. Koot 125-155cm.

  Normaali hinta: 82,95 €

  Special Price 66,36 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4