Kärpäs- ja verkkoloimet sekä huput

3 Tuotetta

Huippuvalikoima sade-, ihottuma-, hyönteis-, ötökkäloimia ja niiden yhdistelmiä tarpeesi mukaan. Sekä tietysti yhteensopivat hyönteis- ja ihottumahuput. Jos hevosellasi on kesäihottumaa tai edes epäily kesäihottumasta, kannattaa aina valita ihottumaloimi, joka suojaa tavallista hyönteisloimea paremmin ja on suunniteltu 24/7 käyttöön. Muista aloittaa myös loimen käyttö jo mielellään ennen altistumista ja polttiaisten ilmaantumista. Tiesitkö että tutkimusten mukaan zepra-kuviointi on hyönteisistä häiritsevä ja siksi jo pelkkä kuvio karkottaa hyönteisiä!
 • Bucas Ihottumaloimi Sweet Itch Zebra
  Bucasin suosittu Zebra sarja on täydentynyt ihottumaloimella! Erittäin tiheä ja kestävä sweet itch-kangas verkkokangas pitää loitolla pienimmätkin hyönteiset, kuten polttiaiset ja suojaa UV-säteiltä. Pehmeä pintainen kangas ehkäisee myös hankauksesta mahdollisesti johtuvaa ihon rikkoutumista. Kaulakappaleellinen loimi suojaa koko hevosen tehokkaasti aina korviin saakka ja joustollinen mahaläppä pitää loimen hyvin paikallaan suojaten samalla herkkää ihoa vatsan alla. Tutkimusten mukaan hyönteiset pitävät Zebra väritystä sekavana ja välttelevät sitä luonnostaan. Koot 115-165cm.
  146,00 €
 • Bucas Kärpäsloimi Buzz-Off Full Neck
  Suositut ja kestävät Bucas Buzz Off sarjan tuotteet on valmistettu erittäin kevyestä ja pehmeästä verkkokankaasta. Hieno verkko pitää pienimmätkin hyönteiset loitolla ja suojaa UV-säteiltä. Kaulakappaleellinen Buzz-Off suojaa koko hevosen tehokkaasti ja joustollinen mahaläppä pitää loimen hyvin paikallaan suojaten samalla herkkää ihoa vatsan alla. Yhdistä Buzz-Off päähuppuun.
  Koot 135-165cm ja väri Silver Blue.
  89,90 €
 • Bucas hyönteisloimi Buzz-off Full Neck Zebra
  Bucasin suositut Buzz-Off sarjan tuotteet on valmistettu erittäin kevyestä ja pehmeästä verkkokankaasta. Hieno verkko pitää pienimmätkin hyönteiset loitolla ja suojaa UV-säteiltä. Kaulakappaleellinen loimi suojaa koko hevosen tehokkaasti ja joustollinen mahaläppä pitää loimen hyvin paikallaan suojaten samalla herkkää ihoa vatsan alla. Tutkimusten mukaan hyönteiset pitävät Zebra väritystä sekavana ja välttelevät sitä luonnostaan.
  Koot 125-170cm.
  119,90 €