Jalustimet Ja Jalustinkumit

Tuotteet 1-24 / 64

Jokaisen satulan perusvarusteisiin kuuluvat jalustimet, joiden tehtävänä on helpottaa ratsaille nousua, tukea ratsastajaa, tämän istuntaa ja nilkkoja sekä estää jalkoja heilumasta. Perusjalustimia on saatavana eri leveyksillä, muutamia eri malleja. Tuotekehityksen uusimpia tuulia edustavat puolestaan ratsastajan nilkkoja ja jänteitä tukevat jalustinmallit. Niiden ergonominen muotoilu erikoisleveine pedaaleineen ja sivuttaistukineen tarjoaa parhaan mahdollisen jalka-asennon niin koulu- kuin esteratsastajillekin. Sprenger on kehittänyt harrastajien käyttöön myös jalustimen, joka helpottaa satulaan nousua.

Säännöllisellä jalustinkumien vaihdolla ratsastaja voi parantaa sekä omaa turvallisuuttaan että tuntumaa jalustimeen. Epäsymmetristen jalustinkumien avulla on myös mahdollista säätää jalan kulmaa itselle sopivaksi. Metallijalustimet valmistetaan pääasiassa ruostumattomasta teräksestä, alumiinista tai titaanista, mutta saatavana on myös synteettisistä materiaaleista valmistettavia kevytjalustimia. Titaanijalustimia on saatavilla monissa eri väreissä. Tutustu valikoimaan!

 • Acavallo® jalustimet Opera
  Acavallon kevyt ja vakaa jalustin on näyte erinomaisesta ulkomuodosta, toimivuudesta ja käsityötaidosta. Innovatiivinen kiinnitys mahdollistaa jalustinhihnan kiertymättömän kiinnityksen. Pitkäikäinen jalustin antaa täydellisen pidon ja poistaa näin jännistystä lantiolta, polvista, pohkeista ja nilkoista. Jalustimet hylkivät pysyvää likaa. Jalustimen muotoilu helpottaa jalan rauhassa paikoillaan pitämistä, pienentää jalan riskiä luiskahtaa jalustimen läpi ja helpottaa jalustimen takaisin jalkaan saamista, jos se irtoaa. Jalustimista voi muokata persoonalliset sivuille kiinnitettävillä lipuilla.
  112,90 €
 • Acavallo® maatarrat Opera jalustimiin
  Acavallon Opera jalustimiin sopivat tarrat jotka koristettu eri maan lipuin. Myös suomenlippu mukana!
  5,85 €
 • ANKY® turvajalustimet Air by Metalab
  Ankyn Air-jalustimet jotka on suunnitellut ja valmistanut Metalab. Upea ominaisuus näissä jalustimissa on ilmalla täytetty joustava pohja, joka tasaa painetta ja painoa tasaisesti parantaen ratsastajan tasapainoa ja reaktiokykyä. Nivelletyt jalustimet, jotka ratsastajan suistuessa satulasta taipuvat ja estävät jalkaa jäämästä kiinni jalustimeen. Leveys 12cm.
  132,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Fillis jalustimet, kulta
  BR:n ruostumattomasta teräksestä valmistetut kultaiset jalustimet mustilla jalustinkumeilla.
  52,95 €
 • BR Fillis turvajalustimet Asymmetric
  Tupla epäsymmetriset turvajalustimet mustilla jalustinkumeilla. Näitä jalustimia käytetään usein islanninhevossatuloissa.
  52,95 €
 • BR Fillis turvajalustimet Flexx
  BR:n ruostumattomasta teräksestä valmistetut turvajalustimet mustilla jalustinkumeilla. Jalustimet ovat joustavat sivuilta ja ovat näin optimaalisen mukavat ja turvalliset.
  65,95 €
 • BR jalustimet AluTech Venice
  These lightweight safety stirrups for adults are made of aluminium and feature a revolutionary magnetic safety mechanism. The weight of the rider will open the magnetic clasp in the event of a fall. This way, the safety mechanism helps to prevent the foot from getting caught in the stirrup. As soon as the foot has come free, the clasp will automatically spring back into position. This technical stirrup provides optimal support to the rider thanks to its wide non slip tread with coarse pattern. The bevelled opening for the stirrup leather ensures a good stirrup position, which will keep the foot in the correct position. As a result, this provides more stability and improves leg position. Both stirrup and tread are wear-resistant. They both maintain their colour and do not rust thanks to the anodization layer. Each stirrup has been extensively tested with 200 kg of weight. Per pair.
  267,95 €
 • Br Jalustimet Dubon
  Erittäin kestävät synteettiset jalustimet BR:ltä. Hoitovapaiden jalustimien materiaali on 66Nailon. Erittäin kestävät ja kevyet jalustimet toimitetaan luistamattomalla pohjalla. Koko 12 cm.
  40,90 €
 • Br Jalustimet Filles
  BR:n laadukkaat perusjalustimet ruostumatontaterästä mustilla jalustinkumeilla. Kolme kokoa 11, 12 ja 13 cm.
  47,95 €
 • BR jalustimet High Tech
  Erittäin vahvat nylon jalustimet ovat huoltovapaat ja kestävät. Keskiverto rikkova voima on 1000-1200 kilon välissä. Materiaali säilyy vakaana jopa -20°C.
  16,95 €
 • BR jalustimet Titanio Dressage
  BR Titanio koulujalustimet joiden laatu ja ominaisuudet vakuuttavat. Modernit, kestävät ja erittäin kevyet estejalustimet huippulaadukasta kestävää titaania ja kevyttä alumiinia. Ergonominen ja turvallinen muotoilu, jolloin jalka irtoaa jalustimesta helposti satulasta suistumisen varalta. Erikoisleveä (5cm), pitävä rubber-pohja 10 asteen kulmassa sekä sivuttaistuki takaavat parhaan mahdollisen jalka-asennon, tasapainon ja tuen rasittamatta ratsastajan nilkkoja ja jänteitä. Anti-allerginen materiaali joka ei aiheuta ihoärsytystä hevoselle. Tyylikäs aerodynaaminen muotoilu ja valmistus made in italy. Koko 12cm ja kaksi väriä.
  202,00 €
 • BR jalustinkumit Asymmetric
  Epäsymmetriset, Fillet jalustimiin
  7,95 €
 • BR jalustinkumit Grained
  Liukumattomalla keskiosalla
  9,95 €
 • BR jalustinkumit High Tech
  Synteettiset jalustinkumit, jotka sopivat high-tech jalustimiin.
  5,25 €
 • BR jalustinkumit Kwik-Out
  Itseliimautuvat jalustinkumit Kwik-Out Safety jalustimiin.
  7,95 €
 • BR jalustinkumit Square
  Suora malli
  4,95 €
 • BR jalustinpussit
  BR jalustinpussit suojaavat satulaa naarmuilta ja lialta. Niitä voi käyttää juoksuttaessa, kuljetuksessa ja säilytyksessä. Kivat värit!
  24,95 €
 • Br Turvajalustimet
  BR laadukkaat ruostumatontaterästä olevat turvajalustimet joissa jalka ei voi jäädä kiinni jalustimeen onnettomuuden sattuessa. Jalutimet toimitetaan mustilla jalustinkumeilla. Koot 10, 11 ja 12cm.
  56,95 €
 • Busse Antislip jalustinkumit
  Bussen suorat jalustinkumit, joiden kuviointi estää tehokkaasti saappaiden liukumisen.
  6,50 €
 • Busse Edestahl jalustimet
  Bussen yksinkertaisen kauniit jalustimet ruostumattomasta teräksestä.
  27,95 €
 • Busse Edestahl-Strass jalustimet
  Bussen yksinkertaisen kauniit jalustimet tekojalokivikoristeilla.
  35,90 €
 • Busse Fillis jalustimet
  Bussen laadukkaat jalustimet ruostumattomasta teräksestä.
  49,90 €
 • Busse Gummi jalustinkumit
  Bussen suorat jalustinkumit.
  6,25 €
 • Busse Gummi-Schräg jalustinkumit
  Bussen kaltevat jalustinkumit.
  9,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3