Klipperit ja trimmerit

2 Tuotetta

Hevosten klippaamisella on sekä hevosen terveyttä että puhtautta lisääviä etuja. Talven tullen klippaamaton, aktiivisesti työskentelevä hevonen hikoilee ja väsyy paksun karvan vuoksi ja hitaan kuivumisen myötä vilustumisriski on suuri. Klipattu hevonen kuivuu nopeasti, se on helppo pitää puhtaana, mutta vaatii samalla myös sään mukaisen, riittävän loimituksen.

Hevosen voi klipata milloin tahansa. Karvankasvu on yksilöllistä ja alkusyksystä ajellun hevosen voi joutua klippaamaan talven aikana useammankin kerran. Klippausmalleja on erilaisia aina osaklippauksesta kokoklippaukseen. Viileissä, maneesittomissa talleissa asuville hevosille soveltuvat parhaiten mallit, joissa hevonen ajellaan vain eniten hikoavista kohdista kuten kyljistä ja kaulasta. Aloittaessa on tärkeä varmistaa, että terät on teroitettu, akkukone on ladattu, saatavilla on riittävästi jatkojohtoa ja että karva on puhdas ja kuiva.

Horsepro tarjoaa monipuolisen valikoiman mm. Lister, Wahl, Heiniger verkkovirta- ja akkukäyttöisiä klippereitä, trimmereitä, vaihtoteriä ja tarvikkeita.

 • Lister Clipper Oil 60 ml
  Listerin oma korkelaatuinen öljy joka pidentää niin terien kuin klipperin käyttöikää. 60ml pakkauskoko.

  Normaali hinta: 11,94 €

  Special Price 2,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • HKM Clipper Profi akkuklipperi
  HKM akkuklipperi koko hevosen klippaamiseen ilman häiritsevää johtoa. Kevyt (1,25 kg) ergonomisesti muotoiltu klipperi toimitetaan salkussa kera vara-akun. - Lithium Ionen Akku - terä 31/15, karvan pituus klippauksen jälkeen noin 2-3 mm - hiljainen käyttöääni 85 db - klippausaika täydellä akulla 65-80 min. - latausaika 90-120 min. - saatavilla myös varateriä (9607)

  Normaali hinta: 285,95 €

  Special Price 85,79 €

  Tilapäisesti loppu