Kuolaimet ja tarvikkeet

Tuotteet 1-24 / 312

Kuolain on linkki ratsastajan käden ja hevosen suun välillä. Vääränlainen kuolain voi aiheuttaa suu- ja hammasongelmien lisäksi myös ongelmia ratsastettavuuteen. Parhaimmillaan kuolain kuitenkin tarjoaa hevoselle mukavan suutuntuman ja tuen, jonka ansiosta hevonen työskentelee oikein päin ja tyytyväisenä. Horsepron valikoimasta löydät perinteisten nivel- ja kolmipalakuolainten lisäksi kuolaimia esimerkiksi koulutus- ja ajokäyttöön sekä kilpailusääntöjen mukaisia kuolaimia niin koulu- ja esteratsastajillekin.

Onko hevosellasi herkkä suu? Ovatko suupielet jatkuvasti auki? Onko suu kuiva tai painaako hevonen kädelle? Pitkän tuotekehityksen myötä kuolaimet ovat tänä päivänä entistäkin hevosystävällisempiä ja eri tarkoituksiin räätälöidympiä. Tarjolla on muun muassa monin eri tavoin pinnoitettuja, muotoiltuja ja painotettuja kuolaimia, jotka tarjoavat avun monenlaisiin ratsastettavuus- ja ajo-ongelmiin. Mutta koska jokainen hevonen on yksilö, on kuolainten sopivuuskin yksilöllistä. Oikean kuolaimen etsiminen voi joskus olla lähes salapoliisityötä, jossa Horsepron asiantunteva henkilökunta auttaa sinua mielellään.

Tutustu tunnettujen tuotemerkkien valikoimaan.

 • Acavallo® kankiketjun pehmuste
  Acavallon pehmeää ja helposti puhdistettavaa geeliä oleva suojus kankiketjulle. Pehmeä geeli ketjun päällä jakaa painetta ja on hevoselle mukava ja se ehkäisee karvapeitteen kulumista. Koko 15,5 x 2,5 cm joka voidaan leikata sopivaan pituuteen.
  11,95 €
 • Acavallo® kuolainkumit
  Acavallon pehmeät geelitutit suojaavat hevosen herkkiä suupieliä. Hinta parille.
  18,95 €
 • Br Ajokuolain Liverpool 16mm
  Ajokuolain kierretyllä suoralla suuosalla. Kuolaimen paksuus on 16mm ja viiksien pituus 190mm. Ruostumatonta terästä.
  42,95 €
 • Br Ajokuolain Liverpool Kielentilalla 16mm
  Ajokuolain kielentilalla, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kuolaimen paksuus 16mm ja viiksien pituus 190mm.
  42,95 €
 • BR anatomiset pelhamit Titanio 16 mm
  BR:n pelhamit , joiden varren pituus on 70mm, ovat anatomisesti muotoillut. Kuolaimet on valmistettu puhtaasta titaanista, joka on viimeistelty tasaiseksi ja pehmeän tuntuiseksi. Tämän takia kuolaimet ovat erittäin kestävät sekä sopivat herkempäänkin suuhun. Tätä kuolainta voi käyttää joko yhdellä tai kahdella ohjalla. Suuosan paksuus on 16mm. Valmistaja Lorezini.
  175,00 €
 • Br Apple Fullcheek
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Kuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. Kuolaimen paksuus 18mm ja varsien pituus 165mm.
  41,95 €
 • Br Apple Kolmipalakuolain
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Kuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. RST-renkaat 55 mm 11,5 cm koossa ja 65mm koossa 12,5 cm, 13,5 cm ja 14,5 cm. Paksuus 18 mm.
  29,95 €
 • Br Apple Nivelkuolain
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Nivelkuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. RST-renkaat 55 mm 11,5 cm koossa ja 65mm koossa 12,5 cm, 13,5 cm ja 14,5 cm. Paksuus 18 mm.
  28,95 €
 • Br Apple Nivelkuolain D-renkailla
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Kuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. Nivelkuolaimen paksuus 19 mm ja RST-renkaiden halkaisija 70 mm.
  37,95 €
 • Br Apple Nivelkuolain Pony
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Nivelkuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen ponille jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä poninsa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta ponillesi. RST-renkaat 55 mm.
  22,95 €
 • Br Apple Oliivikolmipala
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Kuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. RST-renkaat 55 mm 11,5 cm koossa ja 65mm koossa 12,5 cm, 13,5 cm ja 14,5 cm. Paksuus 18 mm.
  40,95 €
 • Br Apple Oliivinivel Pony
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Nivelkuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. RST-renkaat 55 mm koossa 9,5 10,5 ja 11,5cm.
  29,95 €
 • Br Apple Oliivinivelkuolain
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Nivelkuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. RST-renkaat 55 mm koossa 12,5cm 13,5cm ja 14,5cm.
  38,95 €
 • Br Apple Pessoakuolain
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Kuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. Pessoakuolain yhdellä renkaalla kolmipalana jonka paksuus on 18 mm. RST-renkaat.
  42,95 €
 • Br Apple Pessoakuolain
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Kuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. Pessoakuolain kahdella renkaalla kolmipalana jonka paksuus on 18 mm. RST-renkaat.
  45,95 €
 • Br Baucher-kuolain Nivelellä
  Ruostumatonta terästä, kuolaimen paksuus 16mm ja renkaiden halkaisija 50mm.
  28,95 €
 • Br Bridong Kolmipala Cuprion
  BR kolmipala-bridong jonka paksuus 13 mm ja renkaiden halkaisija 55 mm. Kuolaimen materiaali cuprion jonka koostumus on 91% kuparia, 5% sinkkiä ja 4% silikoonia. Tämä materiaali on hevoselle erittäin miellyttävää ja se edesauttaa syljen eritystä ja on 100% nikkelivapaata.
  43,95 €
 • Br Bridong Kolmipalakuolain
  BR RST-bridong kolmipalana jonka paksuus 13 mm ja renkaiden halkaisija 55 mm.
  21,95 €
 • Br Bridong Nivelkuolain
  BR RST-bridong jonka paksuus 13 mm ja renkaiden halkaisija 55 mm.
  19,95 €
 • Br Bridong Oliivinivel
  BR RST-bridong oliivirenkailla jonka paksuus 13 mm ja renkaiden halkaisija 55 mm.
  25,95 €
 • Br Fullcheek Cuprion
  Fullcheek on valmistettu cuprionista, joka on hevoselle miellyttävä materiaali ja edesauttaa syljeneritystä. Cuprionin koostumus on 91% kuparia, 5%sinkkiä ja 4% silikoonia. Kuolaimen paksuus on 18mm ja viiksien pituus 165mm.
  51,95 €
 • Br Fullcheek Kolmipala Cuprion
  Kuolain on valmistettu cuprionista, joka on hevoselle miellyttävä ja edesauttaa syljeneritystä. Cuprionin koostumus on 91% kuparia, 5%sinkkiä ja 4% silikoonia. Kuolaimen paksuus on 18mm ja viiksien pituus 165mm.
  54,95 €
 • Br Fullcheek Nivelkuolain
  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu fullcheek kuolain. Kuolaimen paksuus 18mm ja varsien pituus 165mm.
  29,95 €
 • Br Gägi Kuolain
  Kuolaimen paksuus 18mm ja renkaiden halkaisija 75mm. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä.
  35,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5