Br Bit Collection Kuolaimet

Tuotteet 1-24 / 59

BR:n laaja ja edullinen kuolainsarja sisältää valikoiman yleisimmin käytettyjä kuolainmalleja kuten nivel- ja kolmipalakuolaimia sekä erikoisempia mm. hackamore-, kimblewick- sekä full cheek-kuolaimia esteratsastukseen. Ponikuolaimet alkaen koosta 8.5 cm ja koot hevosille aina kokoon 17.5 cm asti. Useita perusmalleja myös koossa 15.5 cm.

BR Cuprion kuolaimet ovat 100% nikkelivapaita!
Hevoselle miellyttävä Cuprion kuolain on valmistettu kuparia sisältävästä metalliseoksesta jossa on 91% kuparia, 5% sinkkiä sekä 4% silikoonia. Materiaali edistää hevosen syljeneritystä ja rohkaisee näin tulemaan paremmin tuntumalle ja rentoutumaan ratsastuksen aikana. BR Cuprion-kuolaimet eivät sisällä ollenkaan nikkeliä eli ne sopivat käytettäviksi myös nikkelille herkistyneille tai allergisille hevosille.

BR Apple kuolaimet ovat pehmeitä synteettisiä kuolaimia johon on lisätty hevoselle mielyttävä omenan tuoksu ja maku, vert. esim. Happy Mouth kuolaimiin. Omenan maku saa hevosen imeskelemään kuolainta jolloin syljen eritys vilkastuu ja hevonen hyväksyy kuolaimen paremmin ja rentoutuu ratsastuksen aikana. Hyvä valinta sinulle joka haluat mahdollisimman hellävaraisen kuolaimen tai hevosille joiden on vaikea täysin hyväksyä metallisia kuolaimia. Monta erilaista mallia aina tarpeesi mukaan.

Etkö löytänyt sopivaa tai etsimääsi? Asiakaspalvelumme auttaa mielellään ja vastaa kaikkiin kuolaimiin liittyviin kysymyksiin.

 • BR anatomiset pelhamit Titanio 16 mm
  BR:n pelhamit , joiden varren pituus on 70mm, ovat anatomisesti muotoillut. Kuolaimet on valmistettu puhtaasta titaanista, joka on viimeistelty tasaiseksi ja pehmeän tuntuiseksi. Tämän takia kuolaimet ovat erittäin kestävät sekä sopivat herkempäänkin suuhun. Tätä kuolainta voi käyttää joko yhdellä tai kahdella ohjalla. Suuosan paksuus on 16mm. Valmistaja Lorezini.
  175,00 €
 • Br Apple Fullcheek
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Kuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. Kuolaimen paksuus 18mm ja varsien pituus 165mm.
  41,95 €
 • Br Apple Kolmipalakuolain
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Kuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. RST-renkaat 55 mm 11,5 cm koossa ja 65mm koossa 12,5 cm, 13,5 cm ja 14,5 cm. Paksuus 18 mm.
  29,95 €
 • Br Apple Nivelkuolain
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Nivelkuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. RST-renkaat 55 mm 11,5 cm koossa ja 65mm koossa 12,5 cm, 13,5 cm ja 14,5 cm. Paksuus 18 mm.
  28,95 €
 • Br Apple Nivelkuolain D-renkailla
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Kuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. Nivelkuolaimen paksuus 19 mm ja RST-renkaiden halkaisija 70 mm.
  37,95 €
 • Br Apple Nivelkuolain Pony
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Nivelkuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen ponille jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä poninsa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta ponillesi. RST-renkaat 55 mm.
  22,95 €
 • Br Apple Oliivikolmipala
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Kuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. RST-renkaat 55 mm 11,5 cm koossa ja 65mm koossa 12,5 cm, 13,5 cm ja 14,5 cm. Paksuus 18 mm.
  40,95 €
 • Br Apple Oliivinivel Pony
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Nivelkuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. RST-renkaat 55 mm koossa 9,5 10,5 ja 11,5cm.
  29,95 €
 • Br Apple Oliivinivelkuolain
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Nivelkuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. RST-renkaat 55 mm koossa 12,5cm 13,5cm ja 14,5cm.
  38,95 €
 • Br Apple Pessoakuolain
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Kuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. Pessoakuolain yhdellä renkaalla kolmipalana jonka paksuus on 18 mm. RST-renkaat.
  42,95 €
 • Br Apple Pessoakuolain
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Kuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. Pessoakuolain kahdella renkaalla kolmipalana jonka paksuus on 18 mm. RST-renkaat.
  45,95 €
 • Br Baucher-kuolain Nivelellä
  Ruostumatonta terästä, kuolaimen paksuus 16mm ja renkaiden halkaisija 50mm.
  28,95 €
 • Br Bridong Kolmipala Cuprion
  BR kolmipala-bridong jonka paksuus 13 mm ja renkaiden halkaisija 55 mm. Kuolaimen materiaali cuprion jonka koostumus on 91% kuparia, 5% sinkkiä ja 4% silikoonia. Tämä materiaali on hevoselle erittäin miellyttävää ja se edesauttaa syljen eritystä ja on 100% nikkelivapaata.
  43,95 €
 • Br Bridong Kolmipalakuolain
  BR RST-bridong kolmipalana jonka paksuus 13 mm ja renkaiden halkaisija 55 mm.
  21,95 €
 • Br Bridong Nivelkuolain
  BR RST-bridong jonka paksuus 13 mm ja renkaiden halkaisija 55 mm.
  19,95 €
 • Br Bridong Oliivinivel
  BR RST-bridong oliivirenkailla jonka paksuus 13 mm ja renkaiden halkaisija 55 mm.
  25,95 €
 • Br Fullcheek Cuprion
  Fullcheek on valmistettu cuprionista, joka on hevoselle miellyttävä materiaali ja edesauttaa syljeneritystä. Cuprionin koostumus on 91% kuparia, 5%sinkkiä ja 4% silikoonia. Kuolaimen paksuus on 18mm ja viiksien pituus 165mm.
  51,95 €
 • Br Fullcheek Kolmipala Cuprion
  Kuolain on valmistettu cuprionista, joka on hevoselle miellyttävä ja edesauttaa syljeneritystä. Cuprionin koostumus on 91% kuparia, 5%sinkkiä ja 4% silikoonia. Kuolaimen paksuus on 18mm ja viiksien pituus 165mm.
  54,95 €
 • Br Fullcheek Nivelkuolain
  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu fullcheek kuolain. Kuolaimen paksuus 18mm ja varsien pituus 165mm.
  29,95 €
 • Br Gägi Kuolain
  Kuolaimen paksuus 18mm ja renkaiden halkaisija 75mm. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä.
  35,95 €
 • Br Hackamore
  Lyhytvartinen hackamorekuolain. Turpa- ja leukaosa laadukasta nahkaa. Viiksien pituus 152mm.
  66,30 €
 • BR Kankiketjun Koukut
  Ruostumatonta terästä. Myydään pareittain.
  3,70 €
 • BR Kankiketjun Koukut Cuprion
  Cuprionista valmistetut kankiketjun koukut. Myydään pareittain.
  5,00 €
 • BR Kankiketjun Koukut Flat
  Litteät kankiketjun koukut ruostumatonta terästä. Myydään pareittain.
  5,00 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3