Br Bit Collection Kuolaimet

Br Bit Collection Kuolaimet

1 Tuotetta

BR:n laaja ja edullinen kuolainsarja sisältää valikoiman yleisimmin käytettyjä kuolainmalleja kuten nivel- ja kolmipalakuolaimia sekä erikoisempia mm. hackamore-, kimblewick- sekä full cheek-kuolaimia esteratsastukseen. Ponikuolaimet alkaen koosta 8.5 cm ja koot hevosille aina kokoon 17.5 cm asti. Useita perusmalleja myös koossa 15.5 cm.

BR Cuprion kuolaimet ovat 100% nikkelivapaita!
Hevoselle miellyttävä Cuprion kuolain on valmistettu kuparia sisältävästä metalliseoksesta jossa on 91% kuparia, 5% sinkkiä sekä 4% silikoonia. Materiaali edistää hevosen syljeneritystä ja rohkaisee näin tulemaan paremmin tuntumalle ja rentoutumaan ratsastuksen aikana. BR Cuprion-kuolaimet eivät sisällä ollenkaan nikkeliä eli ne sopivat käytettäviksi myös nikkelille herkistyneille tai allergisille hevosille.

BR Apple kuolaimet ovat pehmeitä synteettisiä kuolaimia johon on lisätty hevoselle mielyttävä omenan tuoksu ja maku, vert. esim. Happy Mouth kuolaimiin. Omenan maku saa hevosen imeskelemään kuolainta jolloin syljen eritys vilkastuu ja hevonen hyväksyy kuolaimen paremmin ja rentoutuu ratsastuksen aikana. Hyvä valinta sinulle joka haluat mahdollisimman hellävaraisen kuolaimen tai hevosille joiden on vaikea täysin hyväksyä metallisia kuolaimia. Monta erilaista mallia aina tarpeesi mukaan.

Etkö löytänyt sopivaa tai etsimääsi? Asiakaspalvelumme auttaa mielellään ja vastaa kaikkiin kuolaimiin liittyviin kysymyksiin.

  • Br Kolmipala Cuprion
    Kolmipala on valmistettu Cuprionista, joka on hevoselle miellyttävä ja edesauttaa syljeneritystä. Cuprionin koostumus on 91% kuparia, 5%sinkkiä ja 4%silikoonia. Kuolaimen paksuus on 18mm ja kuolainrenkaiden halkaisija on 65mm. Koot 11.5 - 17.5.
    35,95 €