Muut kuolaimet

6 Tuotetta

Täältä löydät kaikki muut kuolainmallit tarpeesi mukaan kuten pelhamit, olympiat, hackamoret, kimblewickit ja full-cheekit esteratsastukseen. Kaikki parhaat merkit kuten Sprenger, BR, Rotary, Happy Mouth jne.
 • Kolmipala Pelham Argentan 16 mm
  Kolmipalapelham -kuolain syljeneritystä stimuloivaaa argentania. Paksuus 16mm ja RST- varsien pituus 7cm.

  Normaali hinta: 39,95 €

  Special Price 11,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Sprenger KK Ultra Universal kolmipalakuolain 16mm Sensogan
  Sprengeri monipuolinen kolmipalakuolain kolmella renkaalla, jotka tarjoavat neljä erilaista mahdollisuuttaa kiinnittää ohjat kuolaimiin. Sopiva vaihtoehto herkille hevosille. Kuolainosa Sensogania ja renkaat RST. Kuolaimen paksuus 16mm. Muista myös lisänä Universal-kuolaimiin Sprengerin nahkainen leukahihna, jota kenttäratsastajat käyttävät lisäämäään ohjastuksen tehokkuutta ja kääntyvyyttä.

  Sprenger KK Ultra - horse‘s suppleness is supported harmoniously.
  Sprengerin kolmipalakuolain joka on kehitetty erityisesti herkkäsuisille hevosille. Sprengerin KK-Ultrassa on perinteisiin kolmipaloihin verrattuna keskiosaa pyöristetty ja lyhennetty, jolloin kitalakeen ei kohdistu painetta. Suukappaletta on käännetty eteenpäin 45°, jolloin ohjasavut ovat selkeät ja tasaiset eikä kuolain purista kieltä koska keskipala lepää kokonaan kielen päällä. Näin KK ULTRA-kuolaimet tarjoavat erityisen tarkan kontaktin hevosen ja ratsastajan välille. Anatomisesti muotoiltu suuosa on miellyttävä hevoselle ja näin ratsastaja pystyy käyttämään pehmeämpiä ohjasapuja ja hevonen ei jännity niskastaan vaan työskentelee rentona.

  SENSOGAN on täysin uusi kuolainmateriaali Sprengeriltä. Se on nikkelitön patentoitu metalliseos kuolainten valmistukseen, jossa on yhdistetty kuparia, sinkkiä ja mangaania. Innovaatiossa pyrittiin parantamaan AURIGANin jo vertaansa vailla olevia käyttöominaisuuksia.  SENSOGANissa kuparipitoisuutta on pienennetty AURIGANiin verrattuna, joka yhdistettynä mangaanin ominaisuuksiin tuo seuraavia ominaisuuksia/etuja.  Vaaleampi ”valkokultainen” väri joka ei tummu niin helposti. Hapettuminen tapahtuu tasaisemmin, jolloin saavutetaan herkempi vaikutus "The Sensitive Connection To The Horse". Mangaani on tärkeä mikroravinne, jolla on todettu olevan lukuisia terveysvaikutteisia hyötyjä kuten, aktivoi entsyymejä, vahvistaa sidekudoksia, parantaa lihasaineenvaihduntaa helpottaen lihasjännitystä ja mahdollisesti ehkäisten näin stressioireita. Mangaani myös vähentää allergisia reaktioita aiheuttavan histamiinin vapautumista

  Normaali hinta: 192,00 €

  Special Price 57,60 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG suorakuolain Happy Apple Mullen mouth
  USG:n suora Happy Apple-kuolain kielentilalla. Kuolain on valmistettu kevyestä ja mukavasta muovista, jossa on omenan maku. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Renkaat ruostumatonta terästä. Paksuus 18mm. Koot 11,5cm-14,5cm.

  Normaali hinta: 29,00 €

  Special Price 8,70 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Pelham Apple Mouth 18 mm
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Kuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. Tässä nivelpelham mallissa on RST-renkaat ja varret. Kuolaimen paksuus on 18 mm ja varsien kokonaispituus 140 mm. Koot 12,5 cm, 13,5 cm ja 14,5 cm.

  Normaali hinta: 61,95 €

  Special Price 18,59 €

 • Muotoiltu nivelkuolain DOUBLE FLEXI
  Laadukas synteettinen kuolain Joustavaa muotoiltua suuosaa voi käyttää suorana tai kielentilallisena Edistää kuolaimeen tukeutumista Makukuolain Sisäosa ja renkaat ovat ruostumatonta terästä

  Normaali hinta: 36,95 €

  Special Price 11,09 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ky Rotary Olivi Kolmipalakuolain

  Normaali hinta: 105,00 €

  Special Price 31,50 €

  Tilapäisesti loppu