Nivelkuolaimet ja kolmipalakuolaimet

Tuotteet 1-24 / 110

Tästä kategoriasta kaikki hyvät nivel- ja kolmipalakuolaimet. Myös suosikit Sprengeriltä ja BR Bits.
 • Sprenger Dynamic Rs D-ring kolmipalakuolain Sensogan
  Sprengerin Dynamic RS kolmipalakuolaimesta versio D-renkailla jotka tarjoavat tukevat ja tarkat avut. Kuolaimen muotoillun suuosan materiaali on sensogan ja renkaat RST. Paksuus 14 mm.

  Sprenger Dynamic RS kuolaimen avulla saat pehmeästi hyvän ja tehokkaan tuntuman hevoseen! Ergonomisesti suunniteltu kuolain sopii hevosen suuhun täydellisesti. Kuolaimen muotoilun ansiosta pehmeä tuntuma hevosen suuhun riittää ja kuolaimen paine kohdistuu kieleen ja kitalakeen tasaisesti. KK-Ultra kuolaimesta tuttu kallistus ja keskiosan muotoilu tekevät kuolaimesta erittäin miellyttävän hevoselle. Kuolaimen Sensogan materiaali edesauttaa syljen eritystä ja kuolaimen liikkuvuutta. Tämä kaikille hevosille hyvin sopiva kuolain rohkaisee herkkiä hevosia kuolaintuntumalle ja niskastaan jäykät hevoset rentoutuvat ja hyväksyvät paremmin puolipidätteet.

  SENSOGAN on täysin uusi kuolainmateriaali Sprengeriltä. Se on nikkelitön patentoitu metalliseos kuolainten valmistukseen, jossa on yhdistetty kuparia, sinkkiä ja mangaania. Innovaatiossa pyrittiin parantamaan AURIGANin jo vertaansa vailla olevia käyttöominaisuuksia. 
  SENSOGANissa kuparipitoisuutta on pienennetty AURIGANiin verrattuna, joka yhdistettynä mangaanin ominaisuuksiin tuo seuraavia ominaisuuksia/etuja.  Vaaleampi ”valkokultainen” väri joka ei tummu niin helposti. Hapettuminen tapahtuu tasaisemmin, jolloin saavutetaan herkempi vaikutus "The Sensitive Connection To The Horse". Mangaani on tärkeä mikroravinne, jolla on todettu olevan lukuisia terveysvaikutteisia hyötyjä kuten, aktivoi entsyymejä, vahvistaa sidekudoksia, parantaa lihasaineenvaihduntaa helpottaen lihasjännitystä ja mahdollisesti ehkäisten näin stressioireita. Mangaani myös vähentää allergisia reaktioita aiheuttavan histamiinin vapautumista.

  160,00 €
 • Sprenger Kolmipalakuolain KK-ultra D-renkailla Sensogan
  Sprengerin Sensoganista valmistettu kolmipalakuolain D-renkailla. Sprengerin KK-Ultrassa on keskiosa pyöristetty ja tavallista lyhyempi, jolloin kitalakeen ei tule painetta. Suukappaletta on käännetty 45 astetta, jolloin ohjasotteet menevät suoraan ja selkeästi perille eikä kieleen kohdistu liikaa painetta. Tässä mallissa halkaisijaltaan 75 mm olevat RST D-renkaat. Paksuus 15 mm.

  Sprenger KK Ultra - horse‘s suppleness is supported harmoniously.
  Sprengerin kolmipalakuolain joka on kehitetty erityisesti herkkäsuisille hevosille. Sprengerin KK-Ultrassa on perinteisiin kolmipaloihin verrattuna keskiosaa pyöristetty ja lyhennetty, jolloin kitalakeen ei kohdistu painetta. Suukappaletta on käännetty eteenpäin 45°, jolloin ohjasavut ovat selkeät ja tasaiset eikä kuolain purista kieltä koska keskipala lepää kokonaan kielen päällä. Näin KK ULTRA-kuolaimet tarjoavat erityisen tarkan kontaktin hevosen ja ratsastajan välille. Anatomisesti muotoiltu suuosa on miellyttävä hevoselle ja näin ratsastaja pystyy käyttämään pehmeämpiä ohjasapuja ja hevonen ei jännity niskastaan vaan työskentelee rentona.

  SENSOGAN on täysin uusi kuolainmateriaali Sprengeriltä. Se on nikkelitön patentoitu metalliseos kuolainten valmistukseen, jossa on yhdistetty kuparia, sinkkiä ja mangaania. Innovaatiossa pyrittiin parantamaan AURIGANin jo vertaansa vailla olevia käyttöominaisuuksia.  SENSOGANissa kuparipitoisuutta on pienennetty AURIGANiin verrattuna, joka yhdistettynä mangaanin ominaisuuksiin tuo seuraavia ominaisuuksia/etuja.  Vaaleampi ”valkokultainen” väri joka ei tummu niin helposti. Hapettuminen tapahtuu tasaisemmin, jolloin saavutetaan herkempi vaikutus "The Sensitive Connection To The Horse". Mangaani on tärkeä mikroravinne, jolla on todettu olevan lukuisia terveysvaikutteisia hyötyjä kuten, aktivoi entsyymejä, vahvistaa sidekudoksia, parantaa lihasaineenvaihduntaa helpottaen lihasjännitystä ja mahdollisesti ehkäisten näin stressioireita. Mangaani myös vähentää allergisia reaktioita aiheuttavan histamiinin vapautumista.

  126,50 €
 • Sprenger Oliivikolmipalakuolain Dynamic Rs 14 Aurigan
  Dynamic RS kolmipalakuolain oliivirenkailla on Dynamic RS sarjan best seller. Kuolaimen paksuus on 14mm ja sen on valmistettu syljeneritystä stimuloivasta Auriganista. RST oliivirenkaat joiden hakaisija 65mm.

  Sprenger Dynamic RS kuolaimen avulla saat pehmeästi hyvän ja tehokkaan tuntuman hevoseen! Ergonomisesti suunniteltu kuolain sopii hevosen suuhun täydellisesti. Kuolaimen muotoilun ansiosta pehmeä tuntuma hevosen suuhun riittää ja kuolaimen paine kohdistuu kieleen ja kitalakeen tasaisesti. KK-Ultra kuolaimesta tuttu kallistus ja keskiosan muotoilu tekevät kuolaimesta erittäin miellyttävän hevoselle. Kuolaimen Aurigan materiaali edesauttaa syljen eritystä ja kuolaimen liikkuvuutta. Tämä kaikille hevosille hyvin sopiva kuolain rohkaisee herkkiä hevosia kuolaintuntumalle ja niskastaan jäykät hevoset rentoutuvat ja hyväksyvät paremmin puolipidätteet.

  Sprenger Aurigan on Sprengerin kehittämä ja patentoima metalliseos joka sisältää 85% kuparia, 4% piitä ja 11% sinkkiä. Seoksen kupari hapettuu jonka yhteydessä kuolaimesta vapautuu hevoselle miellyttävää "makua" joka stimuloi syljen eritystä. Syljen eritys auttaa hevosta rentoutumaan  toimien "voiteluaineena" jolloin hevonen hyväksyy kuolaimen ja ohjasavut paremmin.

  142,00 €
 • Br Apple Kolmipalakuolain
  BR Apple Mouth on omenalta tuoksuva pehmeä synteettinen kuolain. Kuolaimen keskiosa ja runko on rst joka tekee niistä vahvat ja kestävät. Apple kuolain on ihanteellinen hevoselle jonka on vaikea hyväksyä muita materiaaleja, mutta myös kaikille, jotka pitävät tärkeänä hevosensa hyvinvointia ja pehmeää suutuntumaa. Apple kuolain edistää pureskelua ja rentouttaa. Kuolaimissa käytettyä tuoksuainetta käytetään myös elintarviketeollisuudessa ja siten se on luonnollisesti vaaratonta hevoselle. RST-renkaat 55 mm 11,5 cm koossa ja 65mm koossa 12,5 cm, 13,5 cm ja 14,5 cm. Paksuus 18 mm.
  29,95 €
 • Br Bridong Kolmipalakuolain
  BR RST-bridong kolmipalana jonka paksuus 13 mm ja renkaiden halkaisija 55 mm.
  21,95 €
 • Br Kolmipalakuolain Hollow
  Ontto kolmipalakuolain jonka paksuus on 18mm ja se on ruostumatonta terästä. Kuolainrenkaiden halkaisija on 65mm.
  24,95 €
 • Br Oliivi Kolmipalakuolain
  Oliivi kolmipalakuolain, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kuolaimen paksuus on 18mm ja renkaiden halkaisija 65mm.
  34,95 €
 • Br Oliivi Kolmipalakuolain Cuprion
  Kuolain on valmistettu cuprionista, joka on hevoselle miellyttävä ja edesauttaa syljeneritystä. Cuprionin koostumus on 91% kuparia, 5%sinkkiä ja 4% silikoonia. Kuolaimen paksuus on 18mm ja renkaiden halkaisija 65mm
  52,95 €
 • Br Oliivi Kolmipalakuolain Hollow
  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ontto oliivi kolmipalakuolain, jonka paksuus on 16mm ja renkaiden halkaisija 65mm.
  28,95 €
 • Sprenger Turnado Nivelkuolain 16mm

  Sprengerin suosittu Turnado nivelkuolain jonka paksuus on 16 mm.
  Sprenger Turnado kuolaimen avulla parannat kommunikaatiota hevosen kanssa. Ohjasotteen vaikutus kuolaimeen ja hevosen suuhun on tarkka, mutta silti pehmeä ja helposti hevosen hyväksyttävä. Kuolaimen kallistus eteenpäin parantaa kuolainen sijoittumista suussa ja jakaa paineen tasaisesti koko kielelle. Kuolaimen keskiosan karheampi kiilloittamaton osa saa hevosen maiskuttamaan ja imeskelemään kuolainta joka parantaa syljen eritystä. Kieleen kohdistuva tasainen paine ehkäisee tai vähentää kielivirheitä. Kaikki materiaalit, aurigan, sensogan ja RST stainless steel.

  29,50 €
 • Oliivinivelkuolain Rst 18mm
  Oliivirenkainen nivelkuolain ruostumatontaterästä. paksuus 18mm. Koossa 11.5 renkaiden halkaisija on 55 mm, muut pituudet halkaisijalla 65 mm.
  19,95 €
 • Oliivinivelkuolain Rst 20mm
  Oliivirenkainen nivelkuolain ruostumatontaterästä. Paksuus 20mm. Koossa 11.5 renkaiden halkaisija on 55 mm, muut pituudet halkaisijalla 65 mm.
  19,95 €
 • Nivelkuolain Argentan 18mm
  Perusnivel 18 mm paksuudessa syljen eritystä stimuloivaa argentania ja kuolainrenkaat RST.
  Koossa 11.5 kuolainrenkaat halkaisijaltaan 60 mm ja muut pituudet 70 mm renkailla.
  19,95 €
 • Oliivinivelkuolain Argentan 18mm
  Oliivirenkainen nivelkuolain jonka suuosa on syljeneritystä stimuloivaan argentania ja renkaat RST. Paksuus 18mm. Koossa 11.5 renkaiden halkaisija on 55 mm, muut pituudet halkaisijalla 65 mm.
  26,95 €
 • Kolmipalakuolain Argentan 18mm
  Kolmipalakuolain muotoilulla keskiosalla. Kuolaimen materiaali on syljeneritystä stimuloivaa agrentania ja kuolainrenkaat RST. Paksuus18mm. 115 mm kuolaimessa renkaiden halkaisija on 60 mm, muut pituudet halkaisijalla 70 mm.
  23,95 €
 • Kolmipalakuolain Rst 18mm
  Kolmipalakuolain muotoilulla keskiosalla ruostumatontaterästä. Paksuus 18mm. 115 mm pituisessa kuolaimessa renkaiden halkaisija on 60 mm, muut pituudet halkaisijalla 70 mm.
  16,95 €
 • Kolmipalakuolain Rst 20mm
  Kolmipalakuolain muotoilulla keskiosalla ruostumatontaterästä. Paksuus 20mm. 115 mm pituisessa kuolaimessa renkaiden halkaisija on 60 mm, muut pituudet halkaisijalla 70 mm.
  16,95 €
 • Kolmipalakuolain D-Renkailla Argentan 18mm
  Kolmipalakuolain pyöristetyllä keskiosalla syljeneritystä stimuloivaa argentania. Paksuus 18mm. Renkaat RST. Koossa 11.5 renkaiden halkaisija on 55 mm ja muut koot halkaisija 65 mm.
  26,95 €
 • Kolmipalakuolain D-Renkailla Rst 18mm
  RST Kolmipalakuolain pyöristetyllä keskiosalla. Paksuus 18mm. Renkaat RST. Koossa 11.5 renkaiden halkaisija on 55 mm ja muut koot halkaisija 65 mm.
  20,95 €
 • Nivelkuolain Anatomic Argentan 18mm
  Hevoselle miellyttäväksi anatomisesti muotoiltu nivelkuolain, paksuus 18 mm. Kuolaimen materiaali on syljen eritystä stimuloivaa argentania ja kuolainrenkaat RST. Koon 11.5 kuolainrenkaat ovat halkaisijaltaan 60 mm ja muut pituudet 70 mm renkailla.
  20,95 €
 • Sprenger Dynamic Rs oliivinivel Sensogan
  Sprengerin Dynamic RS tuoteperheen uusin tulokas on nivelkuolain oliivirenkailla. Kuolanirenkaat ruostumatonta terästä. Paksuus 16 mm.

  Sprenger Dynamic RS kuolaimen avulla saat pehmeästi hyvän ja tehokkaan tuntuman hevoseen! Ergonomisesti suunniteltu kuolain sopii hevosen suuhun täydellisesti. Kuolaimen muotoilun ansiosta pehmeä tuntuma hevosen suuhun riittää ja kuolaimen paine kohdistuu kieleen ja kitalakeen tasaisesti. KK-Ultra kuolaimesta tuttu kallistus ja keskiosan muotoilu tekevät kuolaimesta erittäin miellyttävän hevoselle. Kuolaimen Aurigan materiaali edesauttaa syljen eritystä ja kuolaimen liikkuvuutta. Tämä kaikille hevosille hyvin sopiva kuolain rohkaisee herkkiä hevosia kuolaintuntumalle ja niskastaan jäykät hevoset rentoutuvat ja hyväksyvät paremmin puolipidätteet.

  SENSOGAN on täysin uusi kuolainmateriaali Sprengeriltä. Se on nikkelitön patentoitu metalliseos kuolainten valmistukseen, jossa on yhdistetty kuparia, sinkkiä ja mangaania. Innovaatiossa pyrittiin parantamaan AURIGANin jo vertaansa vailla olevia käyttöominaisuuksia. 
  SENSOGANissa kuparipitoisuutta on pienennetty AURIGANiin verrattuna, joka yhdistettynä mangaanin ominaisuuksiin tuo seuraavia ominaisuuksia/etuja.  Vaaleampi ”valkokultainen” väri joka ei tummu niin helposti. Hapettuminen tapahtuu tasaisemmin, jolloin saavutetaan herkempi vaikutus "The Sensitive Connection To The Horse". Mangaani on tärkeä mikroravinne, jolla on todettu olevan lukuisia terveysvaikutteisia hyötyjä kuten, aktivoi entsyymejä, vahvistaa sidekudoksia, parantaa lihasaineenvaihduntaa helpottaen lihasjännitystä ja mahdollisesti ehkäisten näin stressioireita. Mangaani myös vähentää allergisia reaktioita aiheuttavan histamiinin vapautumista.

  132,50 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5