SPRENGER SHINE BRIGHT edition - kuolaimet Swarovski® koristein

SPRENGER SHINE BRIGHT edition

1 Tuotetta

SPRENGER SHINE BRIGHT Edition - It is time to sparkle!
Sprengerin uusi aluevaltaus on kuolainmallisto jossa edistyksellisiin ja hevosystävällisiin kuolaimiin on yhdistetty upea ulkonäkö aidoilla Swarovski® koristeilla.  Isot värikkäät kristallit on istutettu upeasti kuolaimien molempiin päihin ja voit vapaasti valita suosikkisi 6 eri väristä mieltymystesi mukaan. Kaikkien SPRENGER SHINE BRIGHT-Edition kuolaimien materiaali on terveysvaikutteinen Sprenger Sensogan ja malleina tietysti Sprenger KK Ultra ja Dynamic RS best sellerit.  SPRENGER Shine Bright-Edition kuolaimet valmistetaan tilauksesi mukaisesti Sprengerin tehtaallla Saksassa eli on hyvä varautua noin reilun 3 viikon toimitusaikaan. Yksillölinen vamistustapa mahdollistaa myös Sprenger kankikuolaimien koristelun Swarovski® kristalleilla erikoistilauksena. Kysy lisätietoja asiakaspalvelusta!
Light up the arena with the SPRENGER Shine Bright-Edition!

 • Sprenger DYNAMIC RS kolmipalakuolain SENSOGAN 16MM CRYSTALS
  SPRENGER SHINE BRIGHT Edition Sprengerin suosittu kolmipalakuolain jossa nyt myös upea Swarovski koristeena. Kuolaimen paksuus 16 mm ja renkaiden halkaisija 70 mm. Suuosan materiaali Sprenger Sensongan ja RST-renkaat.

  Sprenger Dynamic RS kuolaimen avulla saat pehmeästi hyvän ja tehokkaan tuntuman hevoseen! Ergonomisesti suunniteltu kuolain sopii hevosen suuhun täydellisesti. Kuolaimen muotoilun ansiosta pehmeä tuntuma hevosen suuhun riittää ja kuolaimen paine kohdistuu kieleen ja kitalakeen tasaisesti. KK-Ultra kuolaimesta tuttu kallistus ja keskiosan muotoilu tekevät kuolaimesta erittäin miellyttävän hevoselle. Kuolaimen Aurigan materiaali edesauttaa syljen eritystä ja kuolaimen liikkuvuutta. Tämä kaikille hevosille hyvin sopiva kuolain rohkaisee herkkiä hevosia kuolaintuntumalle ja niskastaan jäykät hevoset rentoutuvat ja hyväksyvät paremmin puolipidätteet.

  Normaali hinta: 145,90 €

  Special Price 43,77 €

  Tilapäisesti loppu