Lampaankarvatuotteet

23 Tuotetta

Monipuolinen valikoima Christ ja BR terapeuttisia lampaankarvatuotteita. Lampaankarvatuotteet parantavat useiden varusteiden käyttömukavuutta. Lampaankarva tasaa painetta, joustaa ja suojaa karvapeitettä sekä ihoa. Hyvinhoidettuna laadukkaat ja aidot lampaankarvatuotteet kestävät käytössä vuosia.

Vinkki: terapeuttiset lampaankarvaromaanit antavat hevosen selkälihaksille tilaa nousta ja pyöristää selkälinjaa. Suosittelemme näitä etenkin nuorille, kuntoutusvaiheessa oleville hevosille tai hevosille joilla on heikot selkälihakset. Lampaankarvatuotteilla hemmottelet hevostasi!

 • BR Bootsit Glamour Lacquer Sheepskin

  BR:n upeat bootsit joissa yhdistyy kaikki ulkonäkö elementit. Kiiltävät blib-bling bootsit joissa 5,5 mm paksuinen neopreeni on päällystetty helposti puhtaanapidettävällä täyskiiltävällä keinonahalla ja bootsien reuna on vuorattu aidolla ihanan pehmeällä lampaankarvalla. Bootsien ulkopintaan on lisätty näyttävät kristallit jotka kiertävät bootsin ympäri. Kiinnitys leveällä vahvalla logollisella tarralla. Koot S-XL, väreinä musta ja valkoinen.
  Hinta parille.

  Yhdistä vaikka BR Pro Max Lacquer hivutussuojiin upeaksi kokonaisuudeksi!

  Normaali hinta: 50,95 €

  Special Price 15,29 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron Bootsit Lammfell
  Arjen luksusta ovat Eskadronin synteettistä nahkaa olevat bootsit joissa aitoa lampaankarvaa oleva pehmuste. Koot S-XXL.

  Normaali hinta: 58,90 €

  Special Price 17,67 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron LB Jännesuojat Lammfell Full
  Eskadronin suosikkisuojista lampaankarvalla vuorattu versio hevoselle jolla taipumus saada helposti hiertymiä. Etujalan hyvin iskuilta suojaava jännesuoja aidolla lampaankarva vuorauksella. Koko Full sekä värit white, black ja brown.

  Normaali hinta: 80,90 €

  Special Price 24,27 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron LB Hivutussuojat Lammfell
  Eskadronin suosikkisuojista aidolla lampaankarvalla vuorattu versio hevoselle jolla taipumus saada helposti hiertymiä. Takajalan matalat hivutussuojat jotka vuorattu pehmeiksi ja mukaviksi aidolla lampaankarvalla. Koot Full ja Pony, värit black ja brown.

  Normaali hinta: 74,90 €

  Special Price 22,47 €

 • BR koulusatulahuopa lampaankarvalla Numnah Dressage
  BR:n upea aidosta lampaankarvasta valmistettu satulahuopa koulusatulaan, jossa päällysosa mustaa tikattua puuvillaa. Karva käännetty reunoista näkyviin lähes koko huovan ympäri . Näyttävä ja yleellinen huopa vaativimpaankin makuun. Väri musta/nature ja koko full.

  Normaali hinta: 204,95 €

  Special Price 61,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Satulavyön Pehmuste Dressage 90cm

  Christin laadukas muotoiltu satulavyön pehmuste koulusatulavyöhön. Hevosen ihoa vasten tuleva puoli on pehmeää ja hiertymiä estävää aitoa terapeuttista lampaankarvaa. Toisella puolella tikattu puuvillainen pinta ja tarranauhat pehmusteen kiinnittämiseksi satulavyöhön.

  Normaali hinta: 71,90 €

  Special Price 21,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron satulanalusta LAMBSKIN
  Eskadronin kätevä lampaankarvainen satulanalusta joka sopii mihin tahansa satulahuopaan vaimentamaan iskuja ja tasaamaan painetta. Helppo lisätä satulan alle tai ottaa pois aina tarpeen mukaan. Ei sisällä hevosta painavia tai hiertäviä saumoja tai reunoja.

  Normaali hinta: 92,10 €

  Special Price 27,63 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Moonshape satulavyö lampaankarvalla
  Christin anatomisesti muotoiltu satulavyö koulusatulaan jossa aito ihana terapeuttinen lampaankarva. Satulavyön kaareva muotoilu antaa etujalkojen liikkeelle tilaa ja varmistaa että satula pysyy paremmin paikoillaan.Lampaankarva hevosta vasten ja vyön toinen pinta tikattua mustaa puuvillaa. Hyvät tukevat rullasoljet ja D-ringas apuohjille. Pituudet 50-80cm.

  Normaali hinta: 129,90 €

  Special Price 38,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Contour satulavyö lampaankarvalla
  Christin upea muotoiltu satulavyö koulusatulaan jossa aito ihana terapeuttinen lampaankarva. Lampaankarva hevosta vasten ja vyön toinen pinta tikattua mustaa puuvillaa. Hyvät tukevat rullasoljet ja D-renkaat apuohjille. Sopii erinomaisesti myös käytettäväksi Christin lampaankarvasatulan kanssa.

  Normaali hinta: 129,90 €

  Special Price 38,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Competition turparemmin pehmuste
  Christin lampaannahkainen turpahihnan pehmuste jossa tikattua mustaa puuvillaa toinen puoli. Pituus 28 cm.

  Normaali hinta: 27,90 €

  Special Price 8,37 €

 • Christ C7 Pesuneste Lampaankarvalle 250ml
  Christin tehokas lampaankarvalle ja kaikille luonnonkuiduille suunniteltu hellävarainen pesuaine joka säilyttää karvan oman luonnollisen rasvan. Pakkauskoko 250 ml.

  Normaali hinta: 15,00 €

  Special Price 4,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Competition Niskahihnan Pehmuste
  Christin lampaannahkainen niskahihnan pehmuste jossa tikattua mustaa puuvillaa toinen puoli. Pituus 32 cm.

  Normaali hinta: 27,90 €

  Special Price 8,37 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Lampaankarva Niskahihnaan
  Christin lampaankarvainen niskapehmike tarrakiinnityksellä suitsiin tai riimuun.

  Normaali hinta: 27,90 €

  Special Price 8,37 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Lampaankarva Turparemmiin
  Christin lampaankarvainen pehmuste tarrakiinnityksellä turparemmiin.

  Normaali hinta: 26,80 €

  Special Price 8,04 €

  Tilapäisesti loppu

 • Br Satulavyönpehmuste Sheepskin Dressage
  BR:n laadukas aidosta lampaankarvasta valmistettu pujotettava satulavyönpehmuste. Pituudet 50 cm ja 60 cm kouluvyöhön. Kolme väriä.

  Normaali hinta: 39,95 €

  Special Price 11,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Br Satulavyönpehmuste Lampaankarvaa Dressage
  BR:n laadukas tikattu satulavyön pehmuste, jossa hevoseta vasten tuleva puoli on aitoa lampaankarvaa. Toisella puolella joustavat tarranauhat pehmusteen kiinnittämiseksi. Muotoiltu malli kouluvyöhön pituudet 65 ja 75 cm. Myös ruskea ja musta väri.

  Normaali hinta: 49,95 €

  Special Price 14,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Kankiketjun Pehmuste
  Christin pehmeä aidosta lampaankarvasta valmistettu kankiketjun pehmuste jossa toinne puoli tikattua puuvillaa. Pituus 14 cm ja tarrakiinnitys.

  Normaali hinta: 26,80 €

  Special Price 8,04 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ lampaankarvaromaani Standard

  Christin pehmeä ja laadukas muotoiltu satulanalusta aidolla lampaankarvalla. Päällinen tikattua puuvillaa ja hevosen selkää vasten tuleva alaosa terapeuttista paksua lampaankarvaa. Pyöristettyihin reunoihin on jätetty lampaankarva näkyviin. Myös ponikoisena ja myös shettiksille oma koko.

  Normaali hinta: 124,90 €

  Special Price 37,47 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Basic Plus Lampaankarvasatula

  Christ lampaankarvainen terapiasatula sopii kaikille hevosille ja antaa hauskan, intensiivisen ratsastuskokemuksen. Hevosen lämpö ja liikkeet tuntuvat hyvin satulan läpi, koska pääset istumaan todella lähellä hevosta, mutta kuitenkin mukavasti ja pehmeästi. Yleensä tätä satulaa käytetään ilman jalustimia, mutta halutessasi saat kiinnitettyä jalustimet, huomioithan kuitenkin että jalustimille ei voi varata painoa selkäännoustessa, keventäessä tai kevyessä istunnassa. Lampaankarvainen satula sopii myös hyvin selkäongelmaisten hevosten kuntoutukseen ja liikutukseen. Tässä Plus-mallissa on erilliset toppauspaneelit.

  HUOM! Kuvan jalustimet, jalustinhihnat ja satulavyö eivät kuulu hintaan, mutta niitä erikseen tilattavissa.

  Normaali hinta: 369,00 €

  Special Price 110,70 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Premium Plus PONY Lampaankarvasatula

  Christ lampaankarvainen terapiasatula sopii kaikille hevosille ja antaa hauskan, intensiivisen ratsastuskokemuksen. Hevosen lämpö ja liikkeet tuntuvat hyvin satulan läpi, koska pääset istumaan todella lähellä hevosta, mutta kuitenkin mukavasti ja pehmeästi. Yleensä tätä satulaa käytetään ilman jalustimia, mutta halutessasi saat kiinnitettyä jalustimet, huomioithan kuitenkin että jalustimille ei voi varata painoa selkäännoustessa, keventäessä tai kevyessä istunnassa. Lampaankarvainen satula sopii myös hyvin selkäongelmaisten hevosten kuntoutukseen ja liikutukseen. Premium mallissa lisää vakautta istuntaan tuovat polvituet ja uudessa plus-mallissa on erilliset toppauspaneelit.

  Normaali hinta: 435,00 €

  Special Price 130,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kouluvyö Lamfell
  Anatominen mutkavyö lampaankarvalla. Rollerisoljet. Lampaankarva on irroitettavissa esim puhdistusta varten. Konepestävä tukeva vyö koulusatuloihin. Pituudet 50-80cm

  Normaali hinta: 152,95 €

  Special Price 45,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Br Kankiketjun Pehmuste
  Ihana aitoa lampaankarvaa oleva kankiketjun pehmuste jonka pituus 14 cm ja leveys 5 cm. Myös ruskea ja koko musta väri.

  Normaali hinta: 11,94 €

  Special Price 2,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Kouluvyö Dressage Sheepskin
  BR anatomisesti muotoiltu koulusatulavyö lampaankarvalla. Soljet ruostumatonta terästä, kiinnitysrengas apuohjille. Pesu 30 asteessa, suositellaan lampaakarvalle tarkoitettua pesuainetta. Musta/nature ja musta/musta värit, pituudet 55-80cm.

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 26,99 €

  Tilapäisesti loppu