Loimet talliin ja tarhaan

Tuotteet 1-24 / 426

Loimi suojaa hevosta tuulelta, kylmältä ja kosteudelta, mutta helpottaa myös hevosen puhtaanapitoa sekä vähentää harjauksen tarvetta. Kesäisin loimi tarjoaa helpotusta auringonpaahteelta ja hyönteisiltä. Loimitustarpeeseen vaikuttavat sään lisäksi muun muassa hevosen ikä, rotu ja terveydentila sekä esimerkiksi ruokinta ja tarhauksen kesto. Erityisesti klipatut hevoset tarvitsevat säännöllistä ja säiden mukaan suunniteltua loimittamista.

 • Toppaloimia käytetään sekä tallissa että ulkona. Tallitoppaloimet suojaavat klipattua hevosta kylmältä ja pitävät karsinassa paljon piehtaroivan hevosen puhtaana. Ulkokäyttöön tarkoitettuja toppaloimia on saatavana eri paksuisina, korotetulla kaulaosalla tai erillisellä kaulakappaleella varustettuna.
 • Fleeceloimia ja coolereita käytetään hevosen kuivattamiseen harjoituksen jälkeen tai kuljetuksen aikana. Fleeceloimea voi käyttää myös talliloimena.
 • Selän peittäviä tai koko hevosen suojaavia ratsastusloimia käytetään hevosen kuivana ja lämpimänä pitämiseksi tai hyönteisiltä suojaamiseksi. Horsepron valikoimaan kuuluu myös ratsukon näkyvyyttä maastossa parantava heijastinloimi.
 • Sadeloimet suojaavat hevosta tuulelta ja kosteudelta ja ötökkä- ja allergialoimien suojassa hevoset voivat laiduntaa rauhassa.

Horsepron tuotevalikoimasta löytyvät laadukkaat perusloimet kaikkiin lomitustarpeisiin, terapeuttiset Feel Warm -loimet kuntoutukseen ja palautumiseen sekä supersuositut Eskadron-, Schockemöhle- ja Bucas-mallit. Mikäli tarvitset neuvoja loimittamiseen tai apua oikean koon valitsemiseksi, ota yhteyttä Horsepron asiakaspalveluun.

 • Eskadron villaviltti WOOLEN Blanket
  Eskadronin klasikko on 100% villaa oleva "golden stripe viltti" joka sopii ratsastukseen, kuivatukseen, loimen alle tai mihin vaan. koko 1,8x2,1m.
  181,00 €
 • Eskadron Dralonloimi Premium
  Eskadronin laadukas ja edustava cooleri vaikka kisoihin. Ihana pehmeä puvilla-dralon sopii hyvin kuivatukseen ja kuljetukseen tai vaikka ratsastukseen. Upea iso ja näyttävä Eskadron logo-printti. Loimen kiinnitys edestä, ei ristivöitä. Koot 125-155cm.
  138,00 €
 • Eskadron Toppaloimi Under Rug Cotton
  Eskadronin laadukas Highneck alusloimi 250g vanulla on kätevä lisälämmike talli- tai ulkoloimen alla. Loimen kiinnitys soljilla edestä ja häntäremmi. Koot 125-165cm. Väri musta.
  121,90 €
 • Eskadron Talliloimi Procomfort
  Eskadronin paras ProComfort tallitoppaloimi jossa etuosan kiinnitys on mietitty täysin uusiksi. Kestävä Polytex pintamateriaali ja ja hengittävä Molton-puuvillavuori takaavat hyvän lämmönsäätelyn. Vaativaan käyttöön suunnitellun loimen etuosan suunnitteluun on kiinnitetty eritystä huomiota ja sen on kauttaaltaan vuorattu hiertämättömällä ja pehmeällä mikrokuitukankaalla joka voidaan kääntää suojaamaan myös kaulan ja loimen väliin. Loimessa myös hyvät ristivyöt ja häntäremmi.

  Värit navy ja ruskea coffee. Koot 125-165cm.

  169,10 €
 • Eskadron Tallitoppaloimi Nylon Navy
  Eskadronin hyvä perustoppis talliin. Loimen materiaali on kiiltävä nailon joka on helppo pitää puhtaana ja loimessa on 240g vanutoppaus. Loimessa on erinomaiset ristivyöt ja säädettävät pikalukolliset soljet edessä. Koot 125-165 cm. Vakiovalikoiman värinä navy.
  92,10 €
 • Eskadron Tallitoppaloimi Nylon
  Eskadronin hyvä perustoppis talliin. Loimen materiaali on kiiltävä nailon joka on helppo pitää puhtaana ja loimessa on 240g vanutoppaus. Loimessa on erinomaiset ristivyöt ja säädettävät pikalukolliset soljet edessä. Koot 125-165 cm.
  92,10 €
 • Eskadron Nxg Talliloimi Cotton Vintage Caviar
  Eskadronin kiva talli- ja kuljetusloimi kauden väreissä. Kevyt puuvillainen ja pinnaltaan tiivis loimi ei kerää kuivikkeita ja on helppo pestä ja kuivattaa. Loimen kiinnitys edestä pikalukollisella säädettävällä soljella ja loimessa myös irroitettavat ristivyöt. Koristeltu etuosasta niiteillä ja Eskadron tekstillä. Koot 125-165cm.

  Normaali hinta: 118,90 €

  Special Price 95,12 €

 • Eskadron Talliloimi Latex Net
  Eskadronin erittäin vahva talliloimi joka kestää myös hankausta ja on helppo pitää puhtaana. Hengittävässä loimessa on pinta kestävää latex-verkkoa joka ehkäisee tehokkaasti kuivikkeiden tarttumisen, ei ime kosteutta tai haluja sekä hylkii likaa. Sisäpuoli kaksinkertaista fleeceä, ihoystävällinen sileä lapavuori ja säkäpehmuste. Loimessa ristivyöt, häntäremmi, kiinnitys edestä kahdella pikalukollisella säädettävällä soljella sekä tarralla. Väri Black. Koot 125-165cm. 
  132,80 €
 • Eskadron Talliloimi Procomfort 360g
  Eskadronin paras ProComfort talliloimi jossa etuosan kiinnitys on mietitty täysin uusiksi. Kestävä Polytex pintamateriaali ja lämmin 360g toppaus sekä hengittävä Molton-puuvillavuori takaavat hyvän lämmönsäätelyn. Ammattilais käyttöön suunnitellun loimen etuosan suunnitteluun on kiinnitetty eritystä huomiota ja sen on kauttaaltaan vuorattu hiertämättömällä ja pehmeällä mikrokuitu kankaalla joka voidaan kääntää suojaamaan myös kaulan ja loimen väliin. Loimessa myös hyvät ristivyöt ja häntäremmi. Värit navy ja coffee.  Koot 125-165cm.
  217,50 €
 • Eskadron Tallitoppaloimi Nylon Kaulakappaleella 500g
  Eskadronin hyvä perustoppis kaulakappaleella talliin. Loimen materiaali on kiiltävä nailon joka on helppo pitää puhtaana ja loimessa on 500g vanutoppaus. Loimessa on erinomaiset ristivyöt ja säädettävät pikalukolliset soljet edessä. Koot 125-165 cm. Vakiovalikoiman värinä Black.
  166,90 €
 • Bucas Ihottumaloimi Sweet Itch Zebra
  Bucasin suosittu Zebra sarja on täydentynyt ihottumaloimella! Erittäin tiheä ja kestävä sweet itch-kangas verkkokangas pitää loitolla pienimmätkin hyönteiset, kuten polttiaiset ja suojaa UV-säteiltä. Pehmeä pintainen kangas ehkäisee myös hankauksesta mahdollisesti johtuvaa ihon rikkoutumista. Kaulakappaleellinen loimi suojaa koko hevosen tehokkaasti aina korviin saakka ja joustollinen mahaläppä pitää loimen hyvin paikallaan suojaten samalla herkkää ihoa vatsan alla. Tutkimusten mukaan hyönteiset pitävät Zebra väritystä sekavana ja välttelevät sitä luonnostaan. Koot 115-165cm.

  Normaali hinta: 146,00 €

  Special Price 124,10 €

 • Heijastinloimi Horse
  Kevyt ja hengittävä heijastinloimi jossa satulaleikkaus ja kiinnitys tarralla. Materiaali on 100% polyesteri joka pitää tuulta ja vähän sadettakin.
  Yksi kaikille sopiva koko 135-165cm.
  29,90 €
 • Fleeceloimi Atlantis
  Cavallino Marino pehmeä fleeceloimi vaikka kisaloimeksi. Loimen polyesterifleece on hengittävä, lämmin ja pehmeä sekä nopeasti kuivuva. Loimen kiinnitys edestä säädettävillä soljilla, elastinen loimivyö. Leveät sivut ja loimen reunoja kiertää näyttävä 3 kertainen koristepunos. Väri Graphite Koot 115-165cm. 
  62,95 €
 • Fleeceloimi Atlantis Stripes
  Cavallino Marino pehmeä fleeceloimi ihanan raikkaissa trendiväreissä. Loimen polyesterifleece on hengittävä, lämmin ja pehmeä sekä nopeasti kuivuva. Loimen kiinnitys edestä säädettävällä soljella, piiloristivyöt ja häntälenkki. Leveät sivut ja loimen reunoja kiertää koristepunos. Koot 115-165cm. 
  72,95 €
 • Busse kärpäsmaski ZEBRA
  Bussen laadukas ja hyvin istuva kärpäshuppu hevoselle. Pienireikäinen verkko suojaa silmät hyönteisiltä eikä paina silmäripsiä. Hupun kiinnitys kahdella leveällä tarralla. Kaikki koot shetty, pony, cob, full ja ex-full.

  Normaali hinta: 33,90 €

  Special Price 28,82 €

 • Hyönteishuppu Zebra
  Laadukas ja hyvin istuva kärpäshuppu joka suojaa myös korvat. Pienireikäinen verkko suojaa silmät hyönteisiltä eikä paina silmäripsiä. Joustava korvaosa puolestaa sopii kaikenkokoisille korville. Hupun kiinnitys kahdella leveällä tarralla. Kaikki koot shetty, pony, cob, full ja ex-full.

  Normaali hinta: 37,90 €

  Special Price 32,22 €

 • Ihottumaloimi Eczema Zebra
  Uusi zebra-kuvioitu Eczema ihottumaloimi kesäihottumasta tai hyönteisistä muuten kärsiville hevosille. Tutkimusten mukaan hyönteiset pitävät Zebra väritystä sekavana ja välttelevät sitä. Erittäin nopeasti kuivuva, joustava, hengittävä ja loimi on polyesteriä. Kestävä loimi on  suunniteltu suojaaman hevonen mahdollisimman hyvin kaikilta hyönteisiltä 24/7 käytössä. UV-suojatussa loimessa on on erillinen vatsaläppä, kaulakappale ja reilu häntäläppä. Säädettävä kaula-aukko. Konepestävä loimi on helppohoitoinen ja myös mukava. Runsaasti kokoja, tarkista hevosesi selän pituus ja valitse sopiva koko alta.XXXS (75-95 cm back length)
  XXS (95-105 cm back length)
  XS (105-115 cm back length)
  S (115-125 cm back length)
  M (125-135 cm back length)
  L (135-145 cm back length)
  XL (145-155 cm back length)
  XXL (155-165 cm back length)

  Normaali hinta: 143,90 €

  Special Price 122,32 €

 • BR Event Fleeceloimi Ratsastukseen
  Erittäin laadukkaasta anti-piping 380 g fleecestä valmistettu loimi ratsastukseen. BR Event sarjan tyyliin tämä loimi pitää hevosesi lämpimänä esim. kisapaikan verkassa. BR logollisessa loimessa tehostevärinen reunanauha ja kaunis punosnauha. Kiinnitys tarralla ja huomaa hyvä leikkaus jonka ansiosta loimi ei tule pohkeen ja hevosen väliin. Koot 135-165cm ja BR Event sarjan kivat värit.
  35,95 €
 • BR Event Fleeceloimi Show
  BR:n erittäin laadukkaasta 380g fleecestä valmistettu upea kisaloimi BR Event sarjan tyyliin ja väreihin. BR logollisen loimen reunoja kiertää kanttaus ja upea koristepunos. Loimessa kiinnitys edestä kahdella soljella ja irroitettavat ristivyöt. Koot 135-165 cm.
  60,95 €
 • Hyönteisloimi Kaulakappaleella
  Hyvä ja toimiva verkkoloimi kiinteällä kaulakappaleella ja mahaläpällä. Loimen 100% polyesteriverkko on tiheää ja kestävää suojaten hevosesi hyvin kaikilta hyönteisiltä. Loimen kiinnitys edestä kahdella säädettävällä soljella, häntäremmi ja kaulakappaleen kiinnitys tarroilla. Konepestävä (30 astetta). Värinä kuvan harmaa ja koot 135-165 cm.

  Normaali hinta: 47,95 €

  Special Price 40,76 €

 • Premiere Kärpäshuppu Taffeta
  Premieren tiheää polyesteriverkkoa oleva kärpäshuppu joka yhdistyy kaikkiin Taffeta-sarjan kärpäsloimiin. Hupussa tarrakiinnitys ja se suojaa myös korvat. Sarjan Taupe väri ja koot pony sekä full.

  Normaali hinta: 9,95 €

  Special Price 8,46 €

 • Feel Warm niskapehmuste
  Feel Warm materiaali on polyesterin ja keraamisten kuitujen yhdistelmä, jonka lämmittävä vaikutus perustuu keraamisten kuitujen kykyyn heijastaa kehon (infrapuna) lämpösäteily takaisin. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa ja nostavan kehon pintalämpoä jopa 5 astetta. Lämmön edistämä verenkierron paraneminen lihaksissa laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä palautumisessa. Mr Feel Warm-tuotteita olisi hyvä käyttää ennen treenausta tai kilpailua sekä suoritusten jälkeen.

  Mr Feel Warm niskapehmuste käytettäväksi esimerkiksi suitsissa tai riimussa. Hengittävä, nopeasti kuivuva. Konepesu 30 astetta.

  10,95 €
 • Rug chest expander
  Musta kaikkiin loimimalleihin sopiva lisäkappale joka tuo loimen etuosaan tarvittaessa lisää tilaa. Hyvät säädöt ja materiaali 100% konepestävä polyesteri. Yksi kaikille sopiva koko.
  14,95 €
 • Lapasuojus
  Korkealaatuista lycraa oleva lapasuojus estämään karvapeitteen hiertymiä loimikautena. Koot S-XL.
  42,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5