Loimet talliin ja tarhaan

Tuotteet 1-24 / 189

Loimi suojaa hevosta tuulelta, kylmältä ja kosteudelta, mutta helpottaa myös hevosen puhtaanapitoa sekä vähentää harjauksen tarvetta. Kesäisin loimi tarjoaa helpotusta auringonpaahteelta ja hyönteisiltä. Loimitustarpeeseen vaikuttavat sään lisäksi muun muassa hevosen ikä, rotu ja terveydentila sekä esimerkiksi ruokinta ja tarhauksen kesto. Erityisesti klipatut hevoset tarvitsevat säännöllistä ja säiden mukaan suunniteltua loimittamista.

 • Toppaloimia käytetään sekä tallissa että ulkona. Tallitoppaloimet suojaavat klipattua hevosta kylmältä ja pitävät karsinassa paljon piehtaroivan hevosen puhtaana. Ulkokäyttöön tarkoitettuja toppaloimia on saatavana eri paksuisina, korotetulla kaulaosalla tai erillisellä kaulakappaleella varustettuna.
 • Fleeceloimia ja coolereita käytetään hevosen kuivattamiseen harjoituksen jälkeen tai kuljetuksen aikana. Fleeceloimea voi käyttää myös talliloimena.
 • Selän peittäviä tai koko hevosen suojaavia ratsastusloimia käytetään hevosen kuivana ja lämpimänä pitämiseksi tai hyönteisiltä suojaamiseksi. Horsepron valikoimaan kuuluu myös ratsukon näkyvyyttä maastossa parantava heijastinloimi.
 • Sadeloimet suojaavat hevosta tuulelta ja kosteudelta ja ötökkä- ja allergialoimien suojassa hevoset voivat laiduntaa rauhassa.

Horsepron tuotevalikoimasta löytyvät laadukkaat perusloimet kaikkiin lomitustarpeisiin, terapeuttiset Feel Warm -loimet kuntoutukseen ja palautumiseen sekä supersuositut Eskadron-, Schockemöhle- ja Bucas-mallit. Mikäli tarvitset neuvoja loimittamiseen tai apua oikean koon valitsemiseksi, ota yhteyttä Horsepron asiakaspalveluun.

 • Eskadron Talliloimi Procomfort
  Eskadronin paras ProComfort tallitoppaloimi jossa etuosan kiinnitys on mietitty täysin uusiksi. Kestävä Polytex pintamateriaali ja ja hengittävä Molton-puuvillavuori takaavat hyvän lämmönsäätelyn. Vaativaan käyttöön suunnitellun loimen etuosan suunnitteluun on kiinnitetty eritystä huomiota ja sen on kauttaaltaan vuorattu hiertämättömällä ja pehmeällä mikrokuitukankaalla joka voidaan kääntää suojaamaan myös kaulan ja loimen väliin. Loimessa myös hyvät ristivyöt ja häntäremmi.

  Värit navy ja ruskea coffee. Koot 125-165cm.

  Normaali hinta: 164,37 €

  Special Price 131,50 €

 • Eskadron Talliloimi Procomfort 360g
  Eskadronin paras ProComfort talliloimi jossa etuosan kiinnitys on mietitty täysin uusiksi. Kestävä Polytex pintamateriaali ja lämmin 360g toppaus sekä hengittävä Molton-puuvillavuori takaavat hyvän lämmönsäätelyn. Ammattilais käyttöön suunnitellun loimen etuosan suunnitteluun on kiinnitetty eritystä huomiota ja sen on kauttaaltaan vuorattu hiertämättömällä ja pehmeällä mikrokuitu kankaalla joka voidaan kääntää suojaamaan myös kaulan ja loimen väliin. Loimessa myös hyvät ristivyöt ja häntäremmi. Värit navy ja coffee.  Koot 125-165cm.

  Normaali hinta: 211,41 €

  Special Price 169,13 €

 • Eskadron Tallitoppaloimi Nylon Kaulakappaleella 500g

  Eskadronin hyvä perustoppis kaulakappaleella talliin. Loimen materiaali on kiiltävä nailon joka on helppo pitää puhtaana ja loimessa on 500g vanutoppaus. Loimessa on erinomaiset ristivyöt ja säädettävät pikalukolliset soljet edessä. Koot 125-165 cm.

  Normaali hinta: 189,95 €

  Special Price 151,96 €

 • Heijastinloimi Horse
  Kevyt ja hengittävä heijastinloimi jossa satulaleikkaus ja kiinnitys tarralla. Materiaali on 100% polyesteri joka pitää tuulta ja vähän sadettakin.
  Yksi kaikille sopiva koko 135-165cm.

  Normaali hinta: 29,90 €

  Special Price 23,92 €

 • BR Event Fleeceloimi Ratsastukseen
  Erittäin laadukkaasta anti-piping 380 g fleecestä valmistettu loimi ratsastukseen. BR Event sarjan tyyliin tämä loimi pitää hevosesi lämpimänä esim. kisapaikan verkassa. BR logollisessa loimessa tehostevärinen reunanauha ja kaunis punosnauha. Kiinnitys tarralla ja huomaa hyvä leikkaus jonka ansiosta loimi ei tule pohkeen ja hevosen väliin. Koot 135-165cm ja BR Event sarjan kivat värit.

  Normaali hinta: 51,95 €

  Special Price 41,56 €

 • BR Event Fleeceloimi Show
  BR:n erittäin laadukkaasta 380g fleecestä valmistettu upea kisaloimi BR Event sarjan tyyliin ja väreihin. BR logollisen loimen reunoja kiertää kanttaus ja upea koristepunos. Loimessa kiinnitys edestä kahdella soljella ja irroitettavat ristivyöt. Koot 135-165 cm.

  Normaali hinta: 71,95 €

  Special Price 57,56 €

 • Hyönteisloimi Kaulakappaleella
  Hyvä ja toimiva verkkoloimi kiinteällä kaulakappaleella ja mahaläpällä. Loimen 100% polyesteriverkko on tiheää ja kestävää suojaten hevosesi hyvin kaikilta hyönteisiltä. Loimen kiinnitys edestä kahdella säädettävällä soljella, häntäremmi ja kaulakappaleen kiinnitys tarroilla. Konepestävä (30 astetta). Värinä kuvan harmaa ja koot 135-165 cm.

  Normaali hinta: 47,95 €

  Special Price 38,36 €

 • Premiere hyönteismaski Basic
  100% Polyester Mesh fly mask with ears and Velcro closure. Matches to the Premiere Basic fly rug 372123/372124.

  Normaali hinta: 9,95 €

  Special Price 7,96 €

 • Rug chest expander jatkopala loimeen
  Musta kaikkiin loimimalleihin sopiva lisäkappale joka tuo loimen etuosaan tarvittaessa lisää tilaa. Hyvät säädöt ja materiaali 100% konepestävä polyesteri. Yksi kaikille sopiva koko.

  Normaali hinta: 14,95 €

  Special Price 11,96 €

  Tilapäisesti loppu

 • Lapasuojus
  Korkealaatuista lycraa oleva lapasuojus estämään karvapeitteen hiertymiä loimikautena. Koot S-XL.

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 34,36 €

 • Feel Warm niskapehmuste
  Feel Warm materiaali on polyesterin ja keraamisten kuitujen yhdistelmä, jonka lämmittävä vaikutus perustuu keraamisten kuitujen kykyyn heijastaa kehon (infrapuna) lämpösäteily takaisin. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa ja nostavan kehon pintalämpoä jopa 5 astetta. Lämmön edistämä verenkierron paraneminen lihaksissa laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä palautumisessa. Mr Feel Warm-tuotteita olisi hyvä käyttää ennen treenausta tai kilpailua sekä suoritusten jälkeen.

  Mr Feel Warm niskapehmuste käytettäväksi esimerkiksi suitsissa tai riimussa. Hengittävä, nopeasti kuivuva. Konepesu 30 astetta.

  Normaali hinta: 10,95 €

  Special Price 8,76 €

 • Premiere Fleeceloimi
  Premieren hyvä perusfleece kuivatukseen ja talliin. Loimen materiaali on 260g polar-fleece ja siinä on edessä kiinnitys kahdella soljella ja häntäremmi. Kaksi perusväriä, kuvan sininen sekä vaalea harmaa. Koot 125-165 cm.

  Normaali hinta: 20,95 €

  Special Price 16,76 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastusloimi Fashion Stripe
  Trendikäs ja raikas vaakaraidoilla koristettu fleeceloimi ratsastukseen. Lämpimässä, hengittävässä ja hyvin kosteutta siirtävässä loimessa satulaleikkaus ja kiinnitys tarralla sekä häntäremmi. Kivat värit ja koot 135-165 cm.

  Normaali hinta: 24,95 €

  Special Price 19,96 €

 • Premiere sadeloimi kaulakappaleella
  Premieren kestävä ja hevosen hyvin suojaava 600D ripstop sadeloimi fleecevuorella ja kiinteällä kaulakappaleella. Sateen- ja tuulenpitävässä (vesipilari 3000 mm, hengittävyys 3000 g/m² 24 h) loimessa on lapalaskokset, häntäläppä, edessä pikalukolliset soljet, ristivyöt ja elastiset jalkalenkit. Kaulakappaleen kiinnitys helposti tarroilla. Hyvän loimen saumat ovat teipattu vedenpitäviksi (eikä salkäsaumaa) ja sen etuosassa sekä kaulakappale on hiertämätön nailon-vuorella. Kuvan sininen väri ja koot 115-165 cm.

  Normaali hinta: 79,95 €

  Special Price 63,96 €

 • Premiere sadeloimi Fleecevuorella
  Premieren hyvä ja kestävä 600D ripstop teflon-pinnoitettu sadeloimi fleecevuorella. Hyvässä sateen- ja tuulenpitävässä (vesipilari 3000 mm, hengittävyys 4000 g/m² 24 h) loimessa on lapalaskokset, häntäläppä, kiinnitys edestä kadellä säädettävällä pikalukollisella soljella. Hyvät säädettävät ristivyöt ja elastiset jalkalenkit. Ei selkäsaumaa ja muut loimen saumat ovat teipattu vedenpitäviksi ja sen etuosassa on hiertämätön nailon-vuorella.
  Koot 135-165 cm. Kuvan sininen väri.

  Normaali hinta: 68,95 €

  Special Price 55,16 €

 • Premiere sadeloimi

  Premieren kevyt ja kestävä 600D ripstop teflon-pinnoitettu sadeloimi nailonvuorella. Hyvässä sateen- ja tuulenpitävässä (vesipilari 3000 mm, hengittävyys 4000 g/m² 24 h) loimessa on lapalaskokset, häntäläppä, edessä 2-pistekiinnitys, ristivyöt ja jalkalenkit. Ei selkäsaumaa ja muut loimen saumat ovat teipattu vedenpitäviksi. Koot 130-165 cm.

  Normaali hinta: 62,95 €

  Special Price 50,36 €

 • Talliloimi Basic
  Ihanteellinen välikauden puuvillaloimi talliin. Hengittävää ja helppohoitoista 100% puuvillaa. Loimessa edessä solkikiinnitys, ristivyöt ja lapalaskokset. Koot 125-165cm.

  Normaali hinta: 47,95 €

  Special Price 38,36 €

 • Talliloimi Changeover
  Hyvä ja käytännöllinen puuvillasekoitetta oleva loimi talliin ja kuljetukseen. Kestävässä loimessa on säädettävä solkikiinnitys edessä, ristivyöt ja häntäremmi. Helppohoitoinen loimi johon eivät purut tartu ja se on käsitelty likaa hylkiväksi. Kiva ruutukuosi ja koot 125-165 cm.

  Normaali hinta: 50,95 €

  Special Price 40,76 €

 • BR hyönteishuppu Lycra
  BR:n laadukas totaalisuojaa tuova kärpäshuppu! Istuvaksi joustavasta lycrasta valmistettu musta hyönteishuppu, jossa on myös korvat ja turpa on suojattu hyönteisiltä ja UV-säteilyltä.  Joustava lycrahuppu on helppo pukea ja hevoselle mukava. Tiheä verkko suojaa silmät, korvat ja turvan hyönteisiltä ja UV-säteiltä. Kaikki koot XS-XL.

  Normaali hinta: 23,95 €

  Special Price 19,16 €

 • Premiere Kärpäsloimi Taffeta Combi
  Premieren kaulakappaleellinen ötökkäloimi tiheää polyesteri verkkoa ja lavoilla hiertämätönTaffeta nailonvuori. Tässä loimessa on erinomainen ristivyökiinnitys, lapalaskokset ja jalkalenkit. Kaulakappaleen kiinnitys tarroilla. Värinä kuvan Taupe ja koot 125-165 cm. Yhdistä saman sarjan edulliseen huppuun ja hevosesi on hyvin suojassa hyönteisiltä.

  Normaali hinta: 35,95 €

  Special Price 28,76 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere hyönteisloimi Basic
  · 100% Polyester mesh
  · 190T Taffeta nylon lining
  · Leg gussets
  · Adjustable, one side detachable surcingle
  · Tail cover
  · 2x Standard breast closures
  · Wither padding
  Matches with Premiere fly mask Basic, article 374106.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 23,96 €

 • Ihottumaloimi Sweet Itch Zebra
  Edullinen ja toimiva zebra-kuvioitu ihottumaloimi kesäihottumasta tai voimakkaasti hyönteisistä häiriintyville hevosille. Hyönteiset eivät tutkitusti pidä Zebra-värityksestä ja välttelevät sitä. Polyesteri verkkoloimi on  suunniteltu suojaaman hevonen mahdollisimman hyvin kaikilta hyönteisiltä 24/7 käytössä. Loimessa on on erillinen reilu ja peittävä vatsaläppä, kiinteä kaulaosa ja häntäläppä. Konepestävä (+30 astetta) loimi on helppohoitoinen ja mukava käytössä. Koot 95-165cm.

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 71,96 €

 • Ihottumaloimi Eczema Security
  Uusi ja moderni Eczema ihottumaloimi kesäihottumasta tai hyönteisistä muuten kärsiville hevosille. Erittäin joustava, hengittävä ja kestävä loimi on suunniteltu suojaaman hevonen mahdollisimman hyvin kaikilta hyönteisiltä 24h. Loimessa on erillinen vatsaläppä, kaulakappale ja reilu häntäläppä. Konepestävä loimi on helppohoitoinen ja mukava. Hieno metallihohtoinen silver harmaa väri ja koot 105-165 cm.

  Normaali hinta: 82,95 €

  Special Price 66,36 €

 • Premiere hyönteisloimi Basic
  Premieren kaulakappaleellinen hyönteisloimi joka suojaa hevosen hyvin hyönteisiltä. Laadukas loimi jonka käyttöä suositellaan 24 h eli aina ulkoillessa. Loimen materiaali on 100% polyesteri joka on UV-säteiltä suojaava, vahva, hengittävä, elastinen, hengittävä, nopeasti kuivuva ja konepestävä 30 astetta. Lycra insertit tuovat käyttömukavuutta ja elastisuus antaa tilaa liikkua, lavoilla sekä säänpäällä on vielä erilliset joustot. Koot 122-165 cm.

  Normaali hinta: 55,95 €

  Special Price 44,76 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5