Loimet talliin ja tarhaan

2 Tuotetta

Loimi suojaa hevosta tuulelta, kylmältä ja kosteudelta, mutta helpottaa myös hevosen puhtaanapitoa sekä vähentää harjauksen tarvetta. Kesäisin loimi tarjoaa helpotusta auringonpaahteelta ja hyönteisiltä. Loimitustarpeeseen vaikuttavat sään lisäksi muun muassa hevosen ikä, rotu ja terveydentila sekä esimerkiksi ruokinta ja tarhauksen kesto. Erityisesti klipatut hevoset tarvitsevat säännöllistä ja säiden mukaan suunniteltua loimittamista.

 • Toppaloimia käytetään sekä tallissa että ulkona. Tallitoppaloimet suojaavat klipattua hevosta kylmältä ja pitävät karsinassa paljon piehtaroivan hevosen puhtaana. Ulkokäyttöön tarkoitettuja toppaloimia on saatavana eri paksuisina, korotetulla kaulaosalla tai erillisellä kaulakappaleella varustettuna.
 • Fleeceloimia ja coolereita käytetään hevosen kuivattamiseen harjoituksen jälkeen tai kuljetuksen aikana. Fleeceloimea voi käyttää myös talliloimena.
 • Selän peittäviä tai koko hevosen suojaavia ratsastusloimia käytetään hevosen kuivana ja lämpimänä pitämiseksi tai hyönteisiltä suojaamiseksi. Horsepron valikoimaan kuuluu myös ratsukon näkyvyyttä maastossa parantava heijastinloimi.
 • Sadeloimet suojaavat hevosta tuulelta ja kosteudelta ja ötökkä- ja allergialoimien suojassa hevoset voivat laiduntaa rauhassa.

Horsepron tuotevalikoimasta löytyvät laadukkaat perusloimet kaikkiin lomitustarpeisiin, terapeuttiset Feel Warm -loimet kuntoutukseen ja palautumiseen sekä supersuositut Eskadron-, Schockemöhle- ja Bucas-mallit. Mikäli tarvitset neuvoja loimittamiseen tai apua oikean koon valitsemiseksi, ota yhteyttä Horsepron asiakaspalveluun.

 • Sadeloimi Professional
  Kevyt 600D repeytymättömästä polyesteristä valmistettu sadeloimi joka pitää hevosesi kuivana. Tässä hyvässä loimessa on kevyt ja hevosen iholle miellyttävä polyesterivuori, ristivyöt, häntäläppä irroitettavat jalka- ja häntä lenkit, pikakiinnitys edessä kahdella soljella ja lapalaskokset. Loimessa ei ole saumaa selässä ja sivut ovat extra leveät suojaten hyvin. Koot 135-155 cm.

  Normaali hinta: 75,95 €

  Special Price 45,57 €

 • Sadeloimi Professional Fleece
  Hyvä sadeloimi fleecevuorella järkevään hintaan. Sateen- ja tuulenpitävän loimen materiaali on repeytymätön 600D ripstop polyesteri ja siinä on polar fleece vuori. Loimen viimeistelevät ristivyöt, säädettävä pikakiinnitys edessä, häntäläppä, extra leveät sivut, irroitettavat jalkalenkit sekä häntäremmi ja -läppä. Koot 115-165 cm ja kivat väriyhdistelmät. Loimeen on saatavilla myös erillinen kaulakappale fleecevuorella.

  Normaali hinta: 78,95 €

  Special Price 63,16 €