Fleeceloimet Ja Coolerit

Tuotteet 1-24 / 86

Fleeceloimia ja coolereita käytetään hevosen kuivattamiseen harjoituksen jälkeen tai kuljetuksen aikana. Fleeceloimea voi käyttää myös talliloimena. Fleeceloimen tarkoituksena on siirtää kosteutta pois hevosesta mahdollisimman tehokkaasti jolloin hevonen kuivuu rasituksen jälkeen nopeasti ja se voidaan esimerkiksi tarhata. Vinkki, fleeceloimea jossa ei ole ristivöitä tai ne ovat irroitettavat, voit käyttää myös heti ratsastukseen jälkeen vaikka loppukäyntien aikana.

 • Eskadron Fleeceloimi
  Eskadronin micro-fleece kankaasta valmistettu kuivatusloimi joka on käsitelty nukkaantumista vastaan ja säilyy uuden näköisenä normaalia fleece loimea huomattavasti pidempään. Soveltuu hyvin kuivatukseen, kisamatkoille sekä kuljetuksen ajaksi. Ainoastaan edessä kiinnitys nopean pukemisen ja riisumisen helpottamiseksi. Suunnittele nyt oma Eskadron Competition Collection sarjasi viimesitelemällä loimi haluamillasi koristenauhoilla! Koot 125-155 cm.
  75,82 €
 • Euro-Star fleeceloimi Excellent 155
  Euro-Starin pehmeäja kaunis Excellent 155 - malliston fleeceloimi kausiväreissä. Loimessa kontrastiväriset reunanauhat, kiinnitysläppä edessä vaikak brodeerausta varten sekä häntäremmi ja yksi irroitettava loimivyö.
  102,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Bucas talliloimi Shamrock Power Navy
  Bucasin toiminnallinen coolerloimi jonka ominaisuudet yllättävät. Kevyttä nopeasti kosteutta siirtävää loimea voit käyttää kuivatukseen , kuljetukseen ja kevyenä talliloimena. Loimen materiaali on tekninen kaksikerroksinen Stay-Dry -fleece/kangas joka siirtää kosteutta hyvin, on lämmin eikä sen sileään pintaan tartu kuivikkeet. Loimen hyvä leikkaus antaa tilaa lavoille, loimessa on edessä solkikiinnitys ja loimessa on myös paikat jalkalenkeille. Loimen vuori on antibakteerinen ja sen etuosa on topattu mukavaksi. Tämän loimen voit pukea hikiselle tai märälle hevoselle ilman että loimea tarvitsee myöhemmin vaihtaa. Väri sininen navy ja kaikki koot 85-170cm.
  122,90 €
 • Bucas talliloimi Power Cooler
  Bucasin kevyt ja kuivattava loimi edistyksellistä antibakteerista stay-dry fleeceä. Sopii niin talliin kuin kuivatukseen, kuljetukseen, kilpailuihin jne.
  88,00 €
 • Bucas talliloimi Power Cooler Full Neck
  Bucasin kevyt ja kuivattava loimi kaulakappaleella edistyksellistä antibakteerista stay-dry fleeceä. Sopii niin talliin kuin kuivatukseen, kuljetukseen, kilpailuihin jne.
  92,90 €
 • Busse Wave coolerloimi
  Bussen coolerloimi polyester fleece materiaalista, joka siirtää tehokkaasti kosteutta ja kuivuu nopeasti
  68,90 €
 • Busse Show coolerloimi
  Bussen coolerloimi, joka siirtää tehokkaasti kosteutta ja kuivuu nopeasti.Takasauma varmistaa hyvän istuvuuden. Materiaali 100 % polyester fleece
  43,90 €
 • Busse Jersey coolerloimi
  Bussen coolerloimi, jonka kaksikerroksinen tekninen materiaali takaa optimaalisen kosteudenkuljetuksen sekä lämmönsäätelyn. Kestävää ja hengittävää materiaalia
  43,90 €
 • Busse Stars coolerloimi
  Bussen näyttävä tähtikuvioinen coolerloimi paksusta ja pehmeästä fleece materiaalista. Poistaa optimaalisesti kosteutta ja kuivuu nopeasti
  35,50 €
 • Busse Premium coolerloimi
  Bussen coolerloimi Premium siirtää erinomaisesti kosteutta ja kuivuu nopeasti. Takasauma takaa hyvän istuvuuden. Materiaali 100 % polyester fleece, vasemmalla sivulla Bussen logo brodeerattuna
  88,90 €
 • Busse Parade coolerloimi
  Bussen coolerloimi Parade siirtää erinomaisesti kosteutta ja kuivuu nopeasti. Takasauma takaa hyvän istuvuuden. Materiaali 100 % polyester fleece
  93,00 €
 • HV Polo fleeceloimi Nevil
  HV Polon fleeceloimi kuivatukseen, talliin ja kuljetukseen. Koot 125-165.
  101,93 €
 • Imperial Riding fleeceloimi IR Basic
  Imperial Ridingin basic fleeceloimi, joka on valmistettu 100% polyesterista. Ei loimivöitä, säädettävä solkikiinnitys edessä tarralla.
  40,10 €
 • Imperial Riding fleeceloimi mahavöillä IR Basic
  Imperial Ridingin basic fleeceloimi, jossa ristikkäiset mahavyöt sekä tuplasolkikiinnitys edessä teippivarmistuksella. Yksinkertainen ja käytännöllinen fleece, joka on 100% polyesteria. Kivat maanläheiset värit!
  41,10 €
 • Imperial Riding fleeceloimi kaulakappaleella IR Basic
  Imperial Ridingin yksinkertainen ja käytännöllinen fleeceloimi kaulakappaleella. Edessä tuplasolkikiinnitys tarravarmistuksella sekä kaulakappaleen kiinnitys tarroilla. Ristikkäiset säädettävät mahavyöt ja häntäremmi. Toimiva loimi tilanteeseen kuin tilanteeseen kestävästä 100% polyesteri fleecestä. Kivat maanläheiset värit!
  48,50 €
 • Imperial Riding coolerloimi Jersey IR Basic
  Imperial Ridingin coolerloimi, joka on tarkoitettu nimenomaan kuivaukseen. Materiaali on nopeasti kuivuvaa 100% jersey-puuvillaa (280g) ja sisusta 100% polyesteri-fleecea (240g). Edessä solkikiinnitys tarravarmistuksella ja ristikkäiset säädettävät mahavyöt Imperial Ridingin logolla. Tyylikäs loimi monenlaiseen käyttöön käytännöllisissä perusväreissä!
  58,40 €
 • Imperial Riding fleeceloimi Waffle IR Basic
  Imperial Ridingin fleeceloimi, johon lisätty puuvillareunukset. Kiinnitys edestä 4-pistekiinnityksellä ja teippivarmistuksella. Ristikkäiset säädettävät mahavyöt Imperial Ridingin logoilla. Ulkopuoli fleeceä 100% polyesteria ja sisusta 100% waffle-puuvillaa. Yksinkertainen ja toimiva perusloimi kivoissa perusväreissä!
  58,40 €
 • Euro-Star verkkoloimi Summer Blanket Excellent 161
  Euro-Star Sportive sweat-, flies- & transport blanket made of breathable, high-quality design outer fabric with a decorative tape. Because of the useful material combination, this blanket gives a handyman! Sizes 125-165cm. 100% POLYESTER
  88,70 €
 • ANKY® softshell loimi
  Ankyn monikäyttöinen välikauden loimi, joka on valmistettu kestävästä 1600D polyesteristä. Tässä loimessa yhdistyy niin mukavuus kuin erinomainen veden- ja tuulenkestävyys. Silti loimi on hengittävä ja mukava käyttäjälleen. Erinomainen loimi esimerkiksi talliin kuljetukseen tai laitumelle. Iso häntäläppä estää hankaamisen.
  122,95 €
 • ANKY® verkkoloimi Cool Net
  Ankyn monikäyttöinen verkkoloimi joka suojaa ötököiltä ja samalla viilentää. Täydellinen loimi esimerkiksi kilpailuihin, kuljetukseen ja kuumiin kesäpäiviin! Loimi on myös UV-säteilyltä suojaava. Edestä kiinnitys soljilla ja kaksi mahavyötä sekä häntäläppä. Pehmike olkapäillä mukavuuden lisäämiseksi sekä kaulaosan läheisyydessä paikat kaulakappaleen tai esimerkiksi kärpäshupun kiinnitykselle.
  92,95 €
 • Busse Cooler CROSS
  Bussen huippulaatuinen fleece cooleri erikois vatsavöillä sopii talliin ja kuljetukseen. Fleece kuivattaa hevosen nopeasti. Loimi istuu hyvin ja sitä voi säätää edessä olevilla kiinnikkeillä.
  50,90 €
 • Busse cooler STRONG
  Bussen coolerin ulkoinen materiaali on erittäin vahvaa verkkoa. Vuori on kaksikerroksista fleeceä. Loimi on erittäin lämmin, mutta siirtää samalla kosteutta erittäin tehokkaasti. Nopeasti kuivava. Häntäläppä on kiinteä.
  133,00 €
 • Busse cooler BASIC
  Bussen fleece cooleri siirtää kosteutta ja on nopeasti kuivava. Se istuu hyvin hevoselle ja kiinnittyy edestä kahdesta kohtaa.
  33,90 €
 • BR Fleeceloimi Classic
  BR:n fleeceloimi, jonka toinen puoli on nukkaantumaton. Loimessa on säädettävät ristivyöt ja kaksi säädettävää etukiinnikettä.
  62,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4