Fleeceloimet Ja Coolerit

Tuotteet 1-24 / 120

Fleeceloimia ja coolereita käytetään hevosen kuivattamiseen harjoituksen jälkeen tai kuljetuksen aikana. Fleeceloimea voi käyttää myös talliloimena. Fleeceloimen tarkoituksena on siirtää kosteutta pois hevosesta mahdollisimman tehokkaasti jolloin hevonen kuivuu rasituksen jälkeen nopeasti ja se voidaan esimerkiksi tarhata. Vinkki, fleeceloimea jossa ei ole ristivöitä tai ne ovat irroitettavat, voit käyttää myös heti ratsastukseen jälkeen vaikka loppukäyntien aikana.

 • ANKY® softshell loimi
  Ankyn monikäyttöinen välikauden loimi, joka on valmistettu kestävästä 1600D polyesteristä. Tässä loimessa yhdistyy niin mukavuus kuin erinomainen veden- ja tuulenkestävyys. Silti loimi on hengittävä ja mukava käyttäjälleen. Erinomainen loimi esimerkiksi talliin kuljetukseen tai laitumelle. Iso häntäläppä estää hankaamisen.
  122,95 €
 • ANKY® verkkoloimi Cool Net
  Ankyn monikäyttöinen verkkoloimi joka suojaa ötököiltä ja samalla viilentää. Täydellinen loimi esimerkiksi kilpailuihin, kuljetukseen ja kuumiin kesäpäiviin! Loimi on myös UV-säteilyltä suojaava. Edestä kiinnitys soljilla ja kaksi mahavyötä sekä häntäläppä. Pehmike olkapäillä mukavuuden lisäämiseksi sekä kaulaosan läheisyydessä paikat kaulakappaleen tai esimerkiksi kärpäshupun kiinnitykselle.

  Normaali hinta: 92,95 €

  Special Price 79,01 €

 • BR coolerloimi Show Passion
  Outer: Airflow polyester (double layer at chest) Inner: bonded fleece Hardware: zinc with matt silver-coloured finish • Perfect rug for shows and transport in summer • Supremely breathable and moisture wicking • Double stitched back seam • Front closure with snap hook • Comfortable collar made of AirCool 3D mesh • Anatomically shaped AirCool mesh inserts at both sides for extra ventilation • Adjustable invisible, detachable cross surcingles • Fillet string
  82,95 €
 • BR Event Fleeceloimi Show
  BR:n erittäin laadukkaasta 380g fleecestä valmistettu upea kisaloimi BR Event sarjan tyyliin ja väreihin. BR logollisen loimen reunoja kiertää kanttaus ja upea koristepunos. Loimessa kiinnitys edestä kahdella soljella ja irroitettavat ristivyöt. Koot 135-165 cm.
  60,95 €
 • BR Fleeceloimi Classic
  BR:n fleeceloimi, jonka toinen puoli on nukkaantumaton. Loimessa on säädettävät ristivyöt ja kaksi säädettävää etukiinnikettä.
  62,95 €
 • BR Fleeceloimi Event
  BR:n fleeceloimi, jonka toinen puoli on nukkaantumaton ja rinnassa on nailon vuori. Kaksi etukiinnitystä peittyy tarralla sulkeutuvan läpän alle. Loimi sopii hyvin myös sponsoriloimeksi, sillä etuläppään on hyvä tehdä brodeeraus.
  87,95 €
 • BR Fleeceloimi kiinteällä kaulakappaleella Classic
  BR:n fleeceloimi kiinteällä kaulakappaleella, jonka toinen puoli on nukkaantumaton. Loimessa on säädettävät ristivyöt ja tarrakiinnitys kaulassa.
  72,95 €
 • BRPS fleeceloimi Puerta
  BRPS fleeceloimi, valmistettu 380g fleecestä. Loimen kiinnitys edestä kahdella säädettävällä soljella sekä keskeltä ristikkäisillä kontrastivärisillä mahavöillä. Loimessa ihania kontrastivärisiä yksityiskohtia, kuten raidat lapojen päällä sekä sauma, joka kiertää koko loimen. Upea logobrodeeraus kruunaa kokonaisuuden.
  72,95 €
 • Bucas Competition Cooler
  Bucasin käytännöllinen coller-loimi jossa selkäosa on hyvin kosteutta siirtävää Power-Cooler kangasta ja loimen alaosa hyönteisltä suojaavaa verkkoloimea.
  98,00 €
 • Bucas talliloimi Power Cooler
  Bucasin kevyt ja kuivattava loimi edistyksellistä antibakteerista stay-dry fleeceä. Sopii niin talliin kuin kuivatukseen, kuljetukseen, kilpailuihin jne.
  88,00 €
 • Bucas talliloimi Power Cooler Full Neck
  Bucasin kevyt ja kuivattava loimi kaulakappaleella edistyksellistä antibakteerista stay-dry fleeceä. Sopii niin talliin kuin kuivatukseen, kuljetukseen, kilpailuihin jne.
  92,90 €
 • Bucas talliloimi Select Cooler
  Bucasin Select-sarjan talli- ja kuivatusloimi antibakteerisella kuivattavalla stay-dry vuorella jonka voit yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen. Tästä mallista on saatavana tilauksesta myös ns. Big Neck versio jossa on reilumpi kaula-aukko ja tilaa lavoille. Se sopii erionomaisesti esim. suomenhevosille sekä muille kylmäveriroduille tai vaikka massiivisille oreille.
  92,90 €
 • Bucas Talliloimi Shamrock Power Black

  Bucasin toiminnallinen coolerloimi jonka ominaisuudet yllättävät. Kevyttä nopeasti kosteutta siirtävää loimea voit käyttää kuivatukseen , kuljetukseen ja kevyenä talliloimena. Loimen materiaali on tekninen kaksikerroksinen Stay-Dry -fleece/kangas joka siirtää kosteutta hyvin, on lämmin eikä sen sileään pintaan tartu kuivikkeet.  Loimen hyvä leikkaus antaa tilaa lavoille, loimessa on edessä solkikiinnitys ja loimessa on myös paikat jalkalenkeille. Loimen vuori on antibakteerinen ja sen etuosa on topattu mukavaksi. Tämän loimen voit pukea hikiselle tai märälle hevoselle ilman että loimea tarvitsee myöhemmin vaihtaa. Koot 135-165cm ja väri musta.

  122,90 €
 • Bucas Talliloimi Shamrock Power Full Neck

  Bucasin toiminnallinen coolerloimi kiinteällä kaulakappaleella jonka ominaisuudet yllättävät. Kevyttä nopeasti kosteutta siirtävää loimea voit käyttää kuivatukseen , kuljetukseen ja kevyenä talliloimena. Loimen materiaali on tekninen kaksikerroksinen Stay-Dry -fleece/kangas joka siirtää kosteutta hyvin, on lämmin eikä sen sileään pintaan tartu kuivikkeet.  Loimen hyvä leikkaus antaa tilaa lavoille, loimessa on edessä solkikiinnitys ja loimessa on myös paikat jalkalenkeille. Loimen vuori on antibakteerinen ja sen etuosa on topattu mukavaksi. Tämän loimen voit pukea hikiselle tai märälle hevoselle ilman että loimea tarvitsee myöhemmin vaihtaa. Koot 115-170cm ja väri musta.

  139,40 €
 • Bucas talliloimi Shamrock Power Navy
  Bucasin toiminnallinen coolerloimi jonka ominaisuudet yllättävät. Kevyttä nopeasti kosteutta siirtävää loimea voit käyttää kuivatukseen , kuljetukseen ja kevyenä talliloimena. Loimen materiaali on tekninen kaksikerroksinen Stay-Dry -fleece/kangas joka siirtää kosteutta hyvin, on lämmin eikä sen sileään pintaan tartu kuivikkeet. Loimen hyvä leikkaus antaa tilaa lavoille, loimessa on edessä solkikiinnitys ja loimessa on myös paikat jalkalenkeille. Loimen vuori on antibakteerinen ja sen etuosa on topattu mukavaksi. Tämän loimen voit pukea hikiselle tai märälle hevoselle ilman että loimea tarvitsee myöhemmin vaihtaa. Väri sininen navy ja kaikki koot 85-170cm.
  122,90 €
 • Bucas terapialoimi Recuptex Theraby

  Bucasin uusin innovaatio on terapialoimi joka hoitaa ja auttaa palautumaan rasituksesta. Loimen tiheä teräsverkko heijastaa hevosen kehosta säteileviä magneettikenttiä ja parantaa lihasten verenkiertoa. Näin loimi edistää palautumista ja kuntoutumista lämmittämällä lihakset nopeasti ja vähentämällä turvotusta ja tulehduksia.
  Ehdoton valinta myös kroonisista selkä ja lihasvaivoista kärsiville hevosille. Totuta hevonen loimen käyttöön lyhemmillä hoitojaksoilla vaikka loimea voit käyttää totuttelun jälkeen vaikka 24/7. Kuvan sininen väri ja koot 115-165cm.

  177,90 €
 • Busse Cooler ALL-OVERCOVER-CROSS
  Bussen ykkösluokan fleece cooleri kaulakappaleella ja erityisillä ristivöillä sopii talliin ja kuljetukseen. Kaulakappaleen saa kiinni tarroilla ja sen voi rullata. Loimi on quick dry flleeceä.
  63,00 €
 • Busse cooler BASIC
  Bussen fleece cooleri siirtää kosteutta ja on nopeasti kuivava. Se istuu hyvin hevoselle ja kiinnittyy edestä kahdesta kohtaa.
  33,90 €
 • Busse Cooler CROSS
  Bussen huippulaatuinen fleece cooleri erikois vatsavöillä sopii talliin ja kuljetukseen. Fleece kuivattaa hevosen nopeasti. Loimi istuu hyvin ja sitä voi säätää edessä olevilla kiinnikkeillä.
  50,90 €
 • Busse cooler STRONG
  Bussen coolerin ulkoinen materiaali on erittäin vahvaa verkkoa. Vuori on kaksikerroksista fleeceä. Loimi on erittäin lämmin, mutta siirtää samalla kosteutta erittäin tehokkaasti. Nopeasti kuivava. Häntäläppä on kiinteä.
  133,00 €
 • Busse Fleecedriver fleeceloimi
  Bussen fleeceloimi, jonka polyester fleece materiaali imee ja siirtää tehokkaasti kosteutta. Kuivuu nopeasti
  28,90 €
 • Busse Jersey coolerloimi
  Bussen coolerloimi, jonka kaksikerroksinen tekninen materiaali takaa optimaalisen kosteudenkuljetuksen sekä lämmönsäätelyn. Kestävää ja hengittävää materiaalia
  43,90 €
 • Busse Micro-Fly coolerloimi
  Bussen tyylikäs coolerloimi Micro-Fly, jonka polyester fleece materiaali siirtää nopeasti kosteutta ja tuo optimaalisen ilmavirran kuumina päivinä
  53,90 €
 • Busse Parade coolerloimi
  Bussen coolerloimi Parade siirtää erinomaisesti kosteutta ja kuivuu nopeasti. Takasauma takaa hyvän istuvuuden. Materiaali 100 % polyester fleece
  93,00 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5