Fleeceloimet Ja Coolerit

Tuotteet 1-24 / 31

Fleeceloimia ja coolereita käytetään hevosen kuivattamiseen harjoituksen jälkeen tai kuljetuksen aikana. Fleeceloimea voi käyttää myös talliloimena. Fleeceloimen tarkoituksena on siirtää kosteutta pois hevosesta mahdollisimman tehokkaasti jolloin hevonen kuivuu rasituksen jälkeen nopeasti ja se voidaan esimerkiksi tarhata. Vinkki, fleeceloimea jossa ei ole ristivöitä tai ne ovat irroitettavat, voit käyttää myös heti ratsastukseen jälkeen vaikka loppukäyntien aikana.

 • Busse Wave coolerloimi
  Bussen coolerloimi polyester fleece materiaalista, joka siirtää tehokkaasti kosteutta ja kuivuu nopeasti

  Normaali hinta: 68,90 €

  Special Price 55,12 €

 • Busse Show coolerloimi
  Bussen coolerloimi, joka siirtää tehokkaasti kosteutta ja kuivuu nopeasti.Takasauma varmistaa hyvän istuvuuden. Materiaali 100 % polyester fleece

  Normaali hinta: 43,90 €

  Special Price 35,12 €

 • Busse Jersey coolerloimi
  Bussen coolerloimi, jonka kaksikerroksinen tekninen materiaali takaa optimaalisen kosteudenkuljetuksen sekä lämmönsäätelyn. Kestävää ja hengittävää materiaalia

  Normaali hinta: 43,90 €

  Special Price 35,12 €

 • Busse Stars coolerloimi
  Bussen näyttävä tähtikuvioinen coolerloimi paksusta ja pehmeästä fleece materiaalista. Poistaa optimaalisesti kosteutta ja kuivuu nopeasti

  Normaali hinta: 35,50 €

  Special Price 28,40 €

 • Busse Premium coolerloimi
  Bussen coolerloimi Premium siirtää erinomaisesti kosteutta ja kuivuu nopeasti. Takasauma takaa hyvän istuvuuden. Materiaali 100 % polyester fleece, vasemmalla sivulla Bussen logo brodeerattuna

  Normaali hinta: 88,90 €

  Special Price 71,12 €

 • Busse Parade coolerloimi
  Bussen coolerloimi Parade siirtää erinomaisesti kosteutta ja kuivuu nopeasti. Takasauma takaa hyvän istuvuuden. Materiaali 100 % polyester fleece

  Normaali hinta: 93,00 €

  Special Price 74,40 €

 • ANKY® verkkoloimi Cool Net
  Ankyn monikäyttöinen verkkoloimi joka suojaa ötököiltä ja samalla viilentää. Täydellinen loimi esimerkiksi kilpailuihin, kuljetukseen ja kuumiin kesäpäiviin! Loimi on myös UV-säteilyltä suojaava. Edestä kiinnitys soljilla ja kaksi mahavyötä sekä häntäläppä. Pehmike olkapäillä mukavuuden lisäämiseksi sekä kaulaosan läheisyydessä paikat kaulakappaleen tai esimerkiksi kärpäshupun kiinnitykselle.

  Normaali hinta: 92,95 €

  Special Price 74,36 €

 • Busse Cooler CROSS
  Bussen huippulaatuinen fleece cooleri erikois vatsavöillä sopii talliin ja kuljetukseen. Fleece kuivattaa hevosen nopeasti. Loimi istuu hyvin ja sitä voi säätää edessä olevilla kiinnikkeillä.

  Normaali hinta: 50,90 €

  Special Price 40,72 €

 • Busse cooler STRONG
  Bussen coolerin ulkoinen materiaali on erittäin vahvaa verkkoa. Vuori on kaksikerroksista fleeceä. Loimi on erittäin lämmin, mutta siirtää samalla kosteutta erittäin tehokkaasti. Nopeasti kuivava. Häntäläppä on kiinteä.

  Normaali hinta: 133,00 €

  Special Price 106,40 €

 • Busse cooler BASIC
  Bussen fleece cooleri siirtää kosteutta ja on nopeasti kuivava. Se istuu hyvin hevoselle ja kiinnittyy edestä kahdesta kohtaa.

  Normaali hinta: 33,90 €

  Special Price 27,12 €

 • Coolerloimi Flags
  Suomi 100 teemaan sopiva käytännöllinen coolerloimi joka koristettu suomen lipulla. Nopeasti kosteutta siirtävä loimi joka sopii kuivatukseen ja kuljetukseen. Kiinnitys edestä kahdella soljella ja häntäremmi. Koot 125-165cm. Yhdistä muihin Flags sarjan varusteisiin!

  Normaali hinta: 122,95 €

  Special Price 98,36 €

 • HKM fleeceloimi Show
  Upea fleeceloimi joka soveltuu vaikka broodeeraukseen ja palkintoloimeksi. Hengittävä laadukas fleece, näyttävä häntäremmi ja koristepunokset, irroitettavat ristivyöt ja pehmeä kaulus. Kiinnitys edestä soljella ja iso läppä brodeerausta varten. Kolme väriä ja kaikki koot 115-165cm.

  Normaali hinta: 62,95 €

  Special Price 50,36 €

 • Fleeceloimi Stars
  Kivasti tähdin koristettu fleeceloimi 100% polyesteriä. Hyvä loimi kuivatukseen ja talliin. Häntäremmi ja irroitettavat ristivyöt.

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 34,36 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG Fleeceloimi
  Yksivärinen fleeceloimi laadukkaasta polar fleecestä.

  Normaali hinta: 19,90 €

  Special Price 15,92 €

 • BR Xcellence fleeceloimi
  BR:n laadukas anatomisesti leikattu fleeceloimi (380 g). Nukkaantumaton fleeceloimi jonka etuosa on vahvistettu. Säkäpehmuste ja piilokiinnitettyt irroitettavat ristivyöt ja säädettävät soljet edessä. Häntäremmi pitää loimen paikoillaan. Upeat värit jotka yhdistyvät täysin BR Xcellence sarjan muihin tuotteisiin.

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 55,96 €

 • HKM Fleece rug -Funny Horses-
  - breathable - fast moisture absorption - Front metal fastenings - tail strap - easy care - anti-pilling - 100% polyester - machine washable at 30 degrees

  Normaali hinta: 49,95 €

  Special Price 39,96 €

 • Eskadron Classic Sports loimi POLARFLEECE
  Cosy sweat rug made of Teddy fleece fabric which is strongly brushed inside for a high air cell and heat storage. Visually distinctive with 3D printed Eskadron letterings on both side. With a quilted Teddy scarf collar at the neck and detachable cross surcingles for a safe position during transport. It has framing double cords and a glossy-edge bindingn. Limited Edition!

  Normaali hinta: 119,95 €

  Special Price 59,98 €

 • HKM Cooler Rimini
  - breathable - fast moisture absorption - elastic surcingle stowed in a built-in channel - patent protected - protective padded wither - tail strap - longer sides for better fit - soft micro fleece material - best quality - easy care - anti-pilling - 100% polyester - machine washable at 30 degrees - suitable for dryer

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 71,96 €

 • Busse Cooler SUMMER-FLY II

  Normaali hinta: 49,90 €

  Special Price 39,92 €

 • Eskadron fleeceloimi Basic

  Eskadronin laadukas fleeceloimi soveltuu hyvin kuivatukseen, kisamatkoille sekä kuljetuksen ajaksi. Ainoastaan edessä solkikiinnitys nopean pukemisen ja riisumisen helpottamiseksi. Solveltuu hyvin myös brodeeraukseen ja palkintoloimeksi.

  High-quality anti-pilling fleece; breathable; wicking away from moisture; double breast closure; glossy tone-in-tone binding; individualizable

  Normaali hinta: 65,95 €

  Special Price 52,76 €

 • Eskadron fleeceloimi Show

  Eskadronin laadukas show-fleeceloimi jossa upea häntäremmi ja kontrastiväriset kantit. Kiinnitys edessä soljilla jotka jäävät piiloon läpän alle. Loimi soveltuu erinomaisesti myös brodeeraukseen ja palkintoloimeksi.

  high-quality, anti-pilling fleece; double breast closure; contrast glossy binding; publicity bib at the breast; noble tail cord; individualizable

  Normaali hinta: 101,15 €

  Special Price 80,92 €

 • Premiere Fleeceloimi
  Premieren hyvä perusfleece kuivatukseen ja talliin. Loimen materiaali on 260g polar-fleece ja siinä on edessä kiinnitys kahdella soljella ja häntäremmi. Kaksi perusväriä, kuvan sininen sekä vaalea harmaa. Koot 125-165 cm.

  Normaali hinta: 20,95 €

  Special Price 16,76 €

  Tilapäisesti loppu

 • Feel Warm Fleeceloimi
  Mr Feel Warm terapeuttinen loimi on polyesterin ja keraamisten kuitujen yhdistelmä, jonka lämmittävä vaikutus perustuu keraamisten kuitujen kykyyn heijastaa kehon (infrapuna) lämpösäteily takaisin. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa ja nostavan kehon pintalämpoä jopa 5 astetta. Lämmön edistämä verenkierron paraneminen lihaksissa laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä palautumisessa. Mr Feel Warm-tuotteita olisi hyvä käyttää ennen treenausta tai kilpailua sekä suoritusten jälkeen.

  Laadukas fleeceloimi on hengittävä ja nopeasti kuivuva. Elastinen loimivyöjonka voit halutessasi myös irroittaa kokonaan. Musta väri jossa tyylikäs hopeinen reunapunos. Metallisoljet, häntälenkki ja suojaavat lapapehmusteet. Laadukas ja helppohoitoinen nyppyytymättömäksi käsitelty 100% polyesteri. Konepesu 30 astetta.Koot 95-165cm.

  Normaali hinta: 102,95 €

  Special Price 82,36 €

 • Feel Warm Fleeceloimi Kaulakappaleella
  Mr Feel Warm terapeuttinen loimi on polyesterin ja keraamisten kuitujen yhdistelmä, jonka lämmittävä vaikutus perustuu keraamisten kuitujen kykyyn heijastaa kehon (infrapuna) lämpösäteily takaisin. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa ja nostavan kehon pintalämpoä jopa 5 astetta. Lämmön edistämä verenkierron paraneminen lihaksissa laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä palautumisessa. Mr Feel Warm-tuotteita olisi hyvä käyttää ennen treenausta tai kilpailua sekä suoritusten jälkeen.

  Laadukas kaulakappaleellinen fleeceloimi on hengittävä ja nopeasti kuivuva. Kaulakappaleen kiinnitys tarroilla ja elastinen loimivyöjonka voit halutessasi myös irroittaa kokonaan. Musta. Metallisoljet, häntälenkki. Laadukas ja helppohoitoinen nyppyytymättömäksi käsitelty 100% polyesteri. Konepesu 30 astetta.Koot 95-165cm.

  Normaali hinta: 122,95 €

  Special Price 98,36 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2