Fleeceloimet Ja Coolerit

5 Tuotetta

Fleeceloimia ja coolereita käytetään hevosen kuivattamiseen harjoituksen jälkeen tai kuljetuksen aikana. Fleeceloimea voi käyttää myös talliloimena. Fleeceloimen tarkoituksena on siirtää kosteutta pois hevosesta mahdollisimman tehokkaasti jolloin hevonen kuivuu rasituksen jälkeen nopeasti ja se voidaan esimerkiksi tarhata. Vinkki, fleeceloimea jossa ei ole ristivöitä tai ne ovat irroitettavat, voit käyttää myös heti ratsastukseen jälkeen vaikka loppukäyntien aikana.

 • Imperial Riding fleeceloimi IR Basic
  Imperial Ridingin basic fleeceloimi, joka on valmistettu 100% polyesterista. Ei loimivöitä, säädettävä solkikiinnitys edessä tarralla.
  40,10 €
 • Imperial Riding fleeceloimi mahavöillä IR Basic
  Imperial Ridingin basic fleeceloimi, jossa ristikkäiset mahavyöt sekä tuplasolkikiinnitys edessä teippivarmistuksella. Yksinkertainen ja käytännöllinen fleece, joka on 100% polyesteria. Kivat maanläheiset värit!
  41,10 €
 • Imperial Riding fleeceloimi kaulakappaleella IR Basic
  Imperial Ridingin yksinkertainen ja käytännöllinen fleeceloimi kaulakappaleella. Edessä tuplasolkikiinnitys tarravarmistuksella sekä kaulakappaleen kiinnitys tarroilla. Ristikkäiset säädettävät mahavyöt ja häntäremmi. Toimiva loimi tilanteeseen kuin tilanteeseen kestävästä 100% polyesteri fleecestä. Kivat maanläheiset värit!
  48,50 €
 • Imperial Riding coolerloimi Jersey IR Basic
  Imperial Ridingin coolerloimi, joka on tarkoitettu nimenomaan kuivaukseen. Materiaali on nopeasti kuivuvaa 100% jersey-puuvillaa (280g) ja sisusta 100% polyesteri-fleecea (240g). Edessä solkikiinnitys tarravarmistuksella ja ristikkäiset säädettävät mahavyöt Imperial Ridingin logolla. Tyylikäs loimi monenlaiseen käyttöön käytännöllisissä perusväreissä!
  58,40 €
 • Imperial Riding fleeceloimi Waffle IR Basic
  Imperial Ridingin fleeceloimi, johon lisätty puuvillareunukset. Kiinnitys edestä 4-pistekiinnityksellä ja teippivarmistuksella. Ristikkäiset säädettävät mahavyöt Imperial Ridingin logoilla. Ulkopuoli fleeceä 100% polyesteria ja sisusta 100% waffle-puuvillaa. Yksinkertainen ja toimiva perusloimi kivoissa perusväreissä!
  58,40 €