Fleeceloimet Ja Coolerit

12 Tuotetta

Fleeceloimia ja coolereita käytetään hevosen kuivattamiseen harjoituksen jälkeen tai kuljetuksen aikana. Fleeceloimea voi käyttää myös talliloimena. Fleeceloimen tarkoituksena on siirtää kosteutta pois hevosesta mahdollisimman tehokkaasti jolloin hevonen kuivuu rasituksen jälkeen nopeasti ja se voidaan esimerkiksi tarhata. Vinkki, fleeceloimea jossa ei ole ristivöitä tai ne ovat irroitettavat, voit käyttää myös heti ratsastukseen jälkeen vaikka loppukäyntien aikana.

 • HV Polo fleeceloimi Fedor
  HV Polon oikea luksus fleeceloimi, jossa paljon kauniita yksityiskohtia. Loimessa topatut olkapäät jotka tuovat lisämukavuutta. Uudenlainen innovatiivinen säädettävä kiinnitys edessä. Kaksi säädettävää mahavyötä, joiden välissä neopreenikappale joka pitää mahavyöt kiinni toisissaan eivätkä ne näinollen pääse liukumaan pois paikoiltaan tai sotkeutumaan mihinkään. Kaikissa kiinnitysvöissä HV Polo pro-sarjan logo. Tyylitelty ulkonäkö valkoisella kaistaleella ja suurella logolla kruunaavat kokonaisuuden.
  101,66 €
 • HV Polo fleeceloimi Fallatijn
  HV Polon luksus fleeceloimi, johon jätetty tilaa myöskin sponsorin logolle. Iso kiinnitystarra edessä koristeltu HV Polon pro-sarjan logolla. Tyylitelty loimi kaikenlaisille käyttäjille! Väreinä navy ja lämmin harmaa, koot 135cm-165cm.
  81,86 €
 • HV Polo softshellloimi Fonaro
  HV Polon softshellloimi kaikenlaiseen käyttöön! Erittäin hengittävä, hyvin kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva tyylikäs loimi. Pehmeä lisätoppaus lavoilla sekä halkiot jotka tuovat liikkuvuutta ja mukavuutta. Innovatiivinen kiinnitys edessä sekä säädettävät mahavyöt neopreenisuojalla joka pitää vyöt kiinni toisissaan. Printattu logo ja kaunokuvioteksti tuovat loimelle yksinkertaista eleganttisuutta! 100% polyesteria.
  151,16 €
 • HV Polo verkkoloimi softshell Mesh Furioso
  HV Polon kesäinen, kisapaikoillekkin sopiva softshellloimen ja verkkoloimen yhdistelmä. Nopeasti kuivattava ja kosteutta siirtävä loimi joka suojaa myös hyönteisiltä. Häntäläppä ja säädettävät ristivyöt sekä pikalukot edessä. Tyylikäs ulkonäkö ja iso logo. Ajattomat värit ja koot 125-165cm.
  155,61 €
 • HV Polo fleeceloimi Stanley
  HV Polon tyylikäs fleeceloimi, jossa ihanat kontrastiväriset yksityiskohdat ja kontrastiraita logobrodeerauksilla. Sään päällä pehmike, kiinnitys edestä soljella ja ristikkäiset mahavyöt.
  92,66 €
 • HV Polo villaloimi Murray
  HV Polon villaloimi, jossa kaunis tikattu kuviointi sekä yksinkertainen ja pieni logobrodeeraus kulmassa. Loimen etuosassa kiiltävää silkkikangasta. Kiinnitys etuosasta soljella ja ristikkäiset mahavyöt. Kangas 25% villaa ja 75% polyesteria.
  141,26 €
 • HV Polo fleeceloimi Rika
  HV Polon perinteisen mallinen fleeceloimi räikeässä punaisen tai hillitymmän navyn väreissä! Tyylikäs iso logobrodeeraus täyttää koko loimen alakulman. Kiinnitys edestä soljella ja lisäksi ristikkäiset mahavyöt.
  101,66 €
 • HV Polo fleeceloimi Favouritas
  HV Polon Favouritas sarjan ylellinen fleeceloimi ristivöillä ja näyttävällä logolla.
  81,86 €
 • HV Polo fleeceloimi Daisy
  HV Polon kestävä fleeceloimi kauniilla printillä ja brodeerauksilla. Kiinnitys hakasilla edestä sekä ristikkäisillä mahavöillä.
  83,66 €
 • HV Polo coolerloimi Daisy
  HV Polon tyylikäs coolerloimi talliin ja kuljetukseen. Hakakiinnitys edessä ja mahan alla ristikkäiset mahavyöt.
  74,66 €

  Tilapäisesti loppu

 • HV Polo fleeceloimi Glass
  HV Polo ihana raidallinen fleeceloimi. Loimen kiinnitys edestä hakasilla sekä ristikkäisillä mahavöillä. Kangas 100% polyesterfleeceä.
  83,66 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding fleeceloimi Caesar
  Hairy fleece blanket with satin part, chique cord detail and shimmering artwork of sequins. T-lock front closure and tail cord.
  75,95 €