Fleeceloimet Ja Coolerit

16 Tuotetta

Fleeceloimia ja coolereita käytetään hevosen kuivattamiseen harjoituksen jälkeen tai kuljetuksen aikana. Fleeceloimea voi käyttää myös talliloimena. Fleeceloimen tarkoituksena on siirtää kosteutta pois hevosesta mahdollisimman tehokkaasti jolloin hevonen kuivuu rasituksen jälkeen nopeasti ja se voidaan esimerkiksi tarhata. Vinkki, fleeceloimea jossa ei ole ristivöitä tai ne ovat irroitettavat, voit käyttää myös heti ratsastukseen jälkeen vaikka loppukäyntien aikana.

 • Euro-Star fleeceloimi Excellent 155
  Euro-Starin pehmeäja kaunis Excellent 155 - malliston fleeceloimi kausiväreissä. Loimessa kontrastiväriset reunanauhat, kiinnitysläppä edessä vaikak brodeerausta varten sekä häntäremmi ja yksi irroitettava loimivyö.
  102,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Wave coolerloimi
  Bussen coolerloimi polyester fleece materiaalista, joka siirtää tehokkaasti kosteutta ja kuivuu nopeasti
  68,90 €
 • Busse Show coolerloimi
  Bussen coolerloimi, joka siirtää tehokkaasti kosteutta ja kuivuu nopeasti.Takasauma varmistaa hyvän istuvuuden. Materiaali 100 % polyester fleece
  43,90 €
 • Busse Jersey coolerloimi
  Bussen coolerloimi, jonka kaksikerroksinen tekninen materiaali takaa optimaalisen kosteudenkuljetuksen sekä lämmönsäätelyn. Kestävää ja hengittävää materiaalia
  43,90 €
 • Busse Stars coolerloimi
  Bussen näyttävä tähtikuvioinen coolerloimi paksusta ja pehmeästä fleece materiaalista. Poistaa optimaalisesti kosteutta ja kuivuu nopeasti
  35,50 €
 • Euro-Star verkkoloimi Summer Blanket Excellent 161
  Euro-Star Sportive sweat-, flies- & transport blanket made of breathable, high-quality design outer fabric with a decorative tape. Because of the useful material combination, this blanket gives a handyman! Sizes 125-165cm. 100% POLYESTER
  88,70 €
 • Eskadron loimi DRALON All Black Premium
  Ihanan lämmin ja pehmeä Dralon loimi palkinnoksi tai vaikka kuljetukseen. Värinä kuvasta poiketen kokonaan musta, kultaisella terenauhalla.
  134,14 €
 • Eskadron villloimi WOOLEN
  Eskadronin laadukas aitoa villaa oleva loimi ilman ristivöitä kuljetukseen, ratsastukseen ja talliin. Hyvä loimi monipuoliseen käyttöön tai vaikka palkintoloimeksi. Klassikkovärinä navy. Tähän loimeen saatavilla myös kauniit koristepunokset makusi mukaan, yli 30 eri koristenauhaväriä joista valita! Koot 125-155 cm.
  119,46 €
 • Eskadron Classic Collection fleeceloimi Bicolor Insigniablue
  Eskadronin kausivärinen näyttävä ja toimiva fleeceloimi kuivatukseen tai vaikka kisapaikoille. Kaksivärisessä loimessa toisella puolella upea logobrodeeraus ja toisella puolella Eskadron brodeeraus. Kiinnitys edestä soljella. Koot 125-165cm.

  Normaali hinta: 96,50 €

  Special Price 65,90 €

 • Horse Comfort Fleeceloimi full neck
  Hyvin istuva kuivatus- ja talliloimi. Kaulaosassa tarrakiinnitykset. Laadukas fleece.
  36,90 €
 • Eskadron Next Generation talliloimi WAFFLE COTTON
  Eskadron Next Generation sarjan yhteensopiva puuvillaloimi vohvelikangasta joka on ideaali kevyeksi talliloimeksi tai vaikka kuljetukseen. Loimessa ristivyöt ja solkikiinnitys edessä. Koot 125-165cm.

  Normaali hinta: 79,95 €

  Special Price 56,95 €

 • Euro-Star villaloimi 175
  A Wool Blanket perfect for transitions period or anti sweat blanket. The back and loins area is protected by a wool acrylic mixture, which transports excessive heat to the outside. The roughed inside on the sides keeps the horse warm and is easy to clean. Material 90% Polyester, 10% Wool
  126,90 €
 • Eskadron Dralonloimi Premium
  Eskadronin laadukas ja edustava cooleri vaikka kisoihin. Ihana pehmeä puvilla-dralon sopii hyvin kuivatukseen ja kuljetukseen tai vaikka ratsastukseen. Upea iso ja näyttävä Eskadron logo-printti. Loimen kiinnitys edestä, ei ristivöitä. Koot 125-155cm.
  134,14 €
 • Eskadron Fleeceloimi Kaulakappaleella
  Eskadronin lämmin ja erinomaisesti istuva fleeceloimi kaulakappaleella kuivatukseen ja kuljetukseen. Loimen kiinnitys edestä soljella ja kaulakappaleen tarroilla. Pitkät, yli selän tulevat ristivyöt. Kuvan navy väri ja koot 125-165cm.
  87,50 €
 • Bucas Talliloimi Shamrock Power Black

  Bucasin toiminnallinen coolerloimi jonka ominaisuudet yllättävät. Kevyttä nopeasti kosteutta siirtävää loimea voit käyttää kuivatukseen , kuljetukseen ja kevyenä talliloimena. Loimen materiaali on tekninen kaksikerroksinen Stay-Dry -fleece/kangas joka siirtää kosteutta hyvin, on lämmin eikä sen sileään pintaan tartu kuivikkeet.  Loimen hyvä leikkaus antaa tilaa lavoille, loimessa on edessä solkikiinnitys ja loimessa on myös paikat jalkalenkeille. Loimen vuori on antibakteerinen ja sen etuosa on topattu mukavaksi. Tämän loimen voit pukea hikiselle tai märälle hevoselle ilman että loimea tarvitsee myöhemmin vaihtaa. Koot 135-165cm ja väri musta.

  122,90 €