Kaulakappaleet Loimiin

6 Tuotetta

Irroitettava kaulakappale on usein järkevä valinta sillä silloin yhdestä perusloimesta saat tarpeen tullen nopeasti hevosen kokonaan suojaavan kaulakappaleellisen loimen joka suojaa myös mahdollisesti alla olevaa talliloimea kastumiselta. Useilla merkeillä ja malleilla on oma kiinnitystapansa eli pyri valitsemaan loimi ja kaulakappale aina samalta merkiltä. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään tarvittaessa!
 • Bucas Smartex Turnout Extra Combi Neck kaulakappale 300g

  Bucasin Smartex -sarjan toppaloimiin yhteensopiva kaulakappale. Kaulakappale vedenpitävää ja erittäin kestävää Ballistic nylonia. Hengittävässä kaulakappaleessa on 300g toppaus ja lämmittävä Stay-Dry fleecevuori sekä Silk Feel-osa joka vähentää hankausta harjaan. Kaulakappaleen kiinnitys tarroilla kätevästi loimeen.

  S/125cm
  M/135cm
  L/140cm/145cm
  XL/155cm/165cm

  Normaali hinta: 111,00 €

  Special Price 33,30 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse RAINFLY kaulakappale
  • generous neck cover to upgrade Turn-Out Rug RAINFLY (#603602) via stable, integrated closing system with hook-and-loop fasteners for a complete weather protection against changeable weather with a mixture of sun and rain
  • closable via practical hook-and-loop fasteners
  • upper neck part made of waterproof and breathable 420 den polyester, lined with fur-friendly nylon
  • side parts made of hard-wearing polyester material in special weave structure

  Normaali hinta: 32,90 €

  Special Price 9,87 €

 • Kaulakappale Champion Autumn
  Erillinen laadukas ja hyvä kaulakappale yhdistettäväksi Champion loimeen. Kaulakappaleen kiinnitys kahdella soljella. Kaulakappaleen materiaali on teflon käsitelty 1200D ripstop polyesteri ja sen toppaus on 180g puuvillavanua. Koot S-L ja väri tummansininen.

  Normaali hinta: 50,95 €

  Special Price 15,29 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kaulakappale Professional Loimiin
  600D ripstop polyesteriä oleva konepestävä kaulakappale Professional sarjan loimiin fleece-vuorella. Kaulakappaleen kiinnitys tarroilla. Koot S, M ja L sekä kolme väriä ruskea, sininen ja harmaa.

  Normaali hinta: 49,95 €

  Special Price 14,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Bucas Kaulakappale Sun Shower Combi Neck
  Sun Shower Combi Neck- kaulakappale on kevyt kaulakappale verkkovuorella. Vedenpitävä ja hengittävä, jossa lisäksi Teflon® pinnoite. Sun Shower on erittäin hyvä loimikokonaisuus Suomen kesään, sillä se käy niin sateella kuin auringonpaisteellakin. Koot S-XL Silver

  Normaali hinta: 60,00 €

  Special Price 18,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Bucas Kaulakappale Buzz-Off Rain Combi Neck Zebra
  Bucas Buzz-Off Rain Combi Neck-kaulakappale on samaa yhdistelmämateriaalia kuin Buzz-Off-hyönteisloimessa. Yläosan kangas suojaa sateelta ja verkkokangas puolestaan hyönteisiltä. Nyt uutena myös zebra-kuviolla. Koot M-XL. Yhdistä saman sarjan loimeen ja käpäshuppuun.

  Normaali hinta: 61,90 €

  Special Price 18,57 €