Kaulakappaleet Loimiin

14 Tuotetta

Irroitettava kaulakappale on usein järkevä valinta sillä silloin yhdestä perusloimesta saat tarpeen tullen nopeasti hevosen kokonaan suojaavan kaulakappaleellisen loimen joka suojaa myös mahdollisesti alla olevaa talliloimea kastumiselta. Useilla merkeillä ja malleilla on oma kiinnitystapansa eli pyri valitsemaan loimi ja kaulakappale aina samalta merkiltä. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään tarvittaessa!
 • Bucas kaulakappale Power Turnout Combi Neck
  Bucasin Power-sarjan kaulakappale jossa Stay-Dry fleecevuori. Yhdistä helposti mihin tahansa Power-sarjan loimeen.

  Normaali hinta: 98,00 €

  Special Price 83,30 €

 • Bucas kaulakappale Celtic Combi Neck
  Bucasin Celtic-sarjan kaulakappale talliloimeen antibakteerisella kuivattavalla stay-dry vuorella sekä jouhia säästävällä silk-feel vuorella. Yhdistä mihin tahansa Celtic-sarja talliloimeen.
  72,90 €
 • HV Polo kaulakappale Favouritas 0gr.
  HV Polon Favouritas sarjan loimien kanssa yhteensopiva kaulakappale.
  32,36 €
 • HV Polo kaulakappale Sunset
  HV Polon tarrakiinnitteinen kaulakappale. Sopii Florence-ötökkäloimeen.
  43,16 €
 • Imperial Riding kaulakappale Singapore-verkkoloimeen
  Imperial Ridingin kaulakappale Singapore-verkkoloimeen.
  32,95 €
 • Wahlsten W-healing lapasuoja
  Hoitaa helposti jumittuvia lavan seudun lihaksia, voidaan käyttää myös muiden loimien alla.
  75,00 €
 • Euro-Star Move it! G² kaulakapple
  Neck for outdoorblanket Move It! made of waterproof, hard-wearing and stain-resistant 600 denier polyester fabric in anatomical cut for perfect fit. Filling 240gr. Sizes as per rug size.
  53,00 €
 • Kaulakappale Champion Autumn
  Erillinen laadukas ja hyvä kaulakappale yhdistettäväksi Champion loimeen. Kaulakappaleen kiinnitys kahdella soljella. Kaulakappaleen materiaali on teflon käsitelty 1200D ripstop polyesteri ja sen toppaus on 180g puuvillavanua. Koot S-L ja väri tummansininen.

  Normaali hinta: 50,95 €

  Special Price 43,31 €

 • Kaulakappale Professional Loimiin
  600D ripstop polyesteriä oleva konepestävä kaulakappale Professional sarjan loimiin fleece-vuorella. Kaulakappaleen kiinnitys tarroilla. Koot S, M ja L sekä kolme väriä ruskea, sininen ja harmaa.

  Normaali hinta: 49,95 €

  Special Price 42,46 €

 • Bucas kaulakappale Smartex Turnout Combi Neck
  Bucasin Smartex -sarjan toppaloimiin yhteensopiva kaulakappale. Kaulakappale vedenpitävää ja erittäin kestävää Ballistic nylonia. Hengittävässä kaulakappaleessa on lämmittävä Stay-Dry fleecevuori sekä Silk Feel-osa joka vähentää hankausta harjaan. Kaulakappaleen kiinnitys tarroilla kätevästi loimeen.
  92,90 €
 • Bucas kaulakappale Irish Combi Neck
  Bucasin Irish-sarjan loimiin yhteensopiva kaulakappale. Kaulakappale vedenpitävää ja hengittävää ripstoppia ja se sopii molempiin Irish-sarjan loimiin. Kaulakappaleessa on lämmittävä ja hengittävä fleecevuori sekä nylon-osa joka vähentää hankausta harjaan. Kaulakappaleen kiinnitys tarroilla kätevästi loimeen. Koot S-XL. Väri Navy.

  Normaali hinta: 67,90 €

  Special Price 57,72 €

 • Bucas Kaulakappale Sun Shower Combi Neck
  Sun Shower Combi Neck- kaulakappale on kevyt kaulakappale verkkovuorella. Vedenpitävä ja hengittävä, jossa lisäksi Teflon® pinnoite. Sun Shower on erittäin hyvä loimikokonaisuus Suomen kesään, sillä se käy niin sateella kuin auringonpaisteellakin. Koot S-XL Silver

  Normaali hinta: 58,00 €

  Special Price 49,30 €

 • Eskadron Kaulakappale 1680d
  Vedenpitävä kaulakappale karvapeitettä säästävällä nailon vuorella ja tarrakiinnityksillä 1680D ulkoloimiin. Väri Coffee. Koot M-XL.

  Normaali hinta: 58,00 €

  Special Price 49,30 €

 • Bucas Kaulakappale Buzz-Off Rain Combi Neck Zebra
  Bucas Buzz-Off Rain Combi Neck-kaulakappale on samaa yhdistelmämateriaalia kuin Buzz-Off-hyönteisloimessa. Yläosan kangas suojaa sateelta ja verkkokangas puolestaan hyönteisiltä. Nyt uutena myös zebra-kuviolla. Koot M-XL. Yhdistä saman sarjan loimeen ja käpäshuppuun.

  Normaali hinta: 59,90 €

  Special Price 47,92 €