Loimitarvikkeet

Tuotteet 1-24 / 31

Loimen käyttöikää voi pidentää säännöllisellä huoltamisella ja mm. oikean pesuaineen valinnalla. Monipuolisesta valikoimasta löydät loimipesuaineiden ja kyllästesprayn lisäksi myös runsaasti varaosia loimiin sekä tietysti loimivyöt tai vaikka piehtaroinnin estävän loimivyön.
 • HV Polo Frisco loimivyö
  HV Polo Elastic Surcingle, with nice coloured stripe detailing and HVPOLO logo and horses.

  Normaali hinta: 8,96 €

  Special Price 7,17 €

 • Busse loimivyö Standard
  Bussen elastinen säädettävä loimivyö jonka leveys 8cm. Monta väriä.
  11,90 €
 • Imperial Riding loimivyö IR Basic
  Imperial Ridingin elastinen loimivyö, jossa solki päässä. Säädettävä. Leveys 10cm. Monta kivaa väriä Imperial ridingin logolla!

  Normaali hinta: 13,20 €

  Special Price 10,56 €

 • Imperial Riding loimivyö Multi stretch
  Imperial Ridingin loimivyö. Pituus säädettävä, päässä solki. Leveys 8cm. Kivat värit raidoilla!

  Normaali hinta: 9,40 €

  Special Price 7,52 €

 • USG lapasuojus Trend
  USG:n hauska lapasuojus trendikkäillä animal-kuoseilla tai perinteisesti sinisenä ja mustana. Laadukas materiaali hyvin elastista ja muotonsa pitävää neljään suuntaan joustavaa lycraa. Konepesun (30 astetta) kestävä laatu. Tarrakiinnitys. Koot S-XL. S (64-70cm) M (70-74cm) L (76-80) XL (80-86cm) koot senttimetreinä kertovat kaula-aukon ympärysmitan.
  29,95 €
 • Busse jatkopala loimeen UNIVERSAL
  Bussen jatkopala loimen etuosaan leventää loimea noin 14cm. Kiinnitys loimeen easy snap pikalukoilla tai perinteisillä T-soljilla sekä tarroilla. Sopii kaikkiin Bussen loimimalleihin sekä kaikkiin muihin talli- ja ulkoloimiin joissa on vastaavat kiinnitykset. Tukeva ulkomateriaali pitää tuulta ja vettä, mutta hengittää samalla. Ihoystävällinen nailon vuori ja kevyt toppaus.
  16,90 €
 • BR lapasuojus Anti Rub Stretch Vest Classic
  BR:n korkealaatuinen spandex lapasuojus ehkäisee tehokkaasti loimen aiheuttamia hiertymiä lapojen karvapeitteeseen. Suojuksen kiinnitys käy helposti pikasoljen avulla ja se pysy hyvin paikallaan elastisen resorinsa ansiosta. Spantex materiaali on konepestävää, 40 astetta, ja sillä on lämmittävä vaikutus. Koot S-XL, väri musta.
  42,95 €
 • BR JL Design solki
  Design buckle for BR Jos Lansink rugs, frosted silver-coloured.
  3,95 €
 • BALLISTOL kyllästysspray Pluvonin
  Tällä sparyllä saat esimerkiksi loimet ja takit vedenpitäviksi. Aine samanaikaisesti hoitaa ja tekee tekstiilit vedenpitäviksi. Estää myös lian juuttumista.
  11,15 €
 • BUSSE kestokassi BIG BAG
  Bussen logollinen suuri kestokassi vetoketjulla loimien, satulahuopien tai minkä vaan kuljettamiseen siististi. Kassin koko 75x60x30cm ja materiaali polyesteri.
  9,90 €
 • Eskadron häntäsuojus NEOPREN
  Eskadronin häntäsuojus kuljetukseen. 5.5 mm paksu neopreeni fleecevuorella ja tarrakiinnitys.
  24,90 €
 • HV Polo Fiction loimivyö
  HV Polo Elastic blanket girth matching to the HV POLO PRO collection. Embroidery logo.

  Normaali hinta: 8,96 €

  Special Price 7,17 €

 • Jalkalenkit PADDOCK-ELASTIK
  Joustavat ja säädettävät jalkalenkit pikalukoilla
  12,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • HV Polo mahavyö Usher
  HV Polon logolla varustettu elastinen mahavyö.

  Normaali hinta: 10,76 €

  Special Price 8,61 €

 • HEY SPORT® Rug Wash 2,5L loimipesuaine
  HEY SPORT® Rug Wash with Deo effect on suunniteltu kaikille loimille sopivaksi pesuaineeksi joka säilyttää loimien hengittävyyden, ei haalista värejä, poistaa myös mm. uloste- ja virtsatatahrat talliloimista ja mikä parasta neutralisoi myös hajut tehokkaasti. Sopii kone- kasinpesuun. Riittoisa 2,5 L kanisteri.
  59,90 €
 • HEY SPORT® Rug Impra 2,5L loimikylläste
  HEY SPORT® Rug Impra loimien kyllästämiseen. Loimien vedenpitävyys laskee loimen pitkäaikaisessa pesussa ja käytössä. HEY SPORT® Rug Impra kyllästää loimesi luotettavasti uudestaan vedenpitäviksi ja sen käyttö on helppoa, lisää vain huuhteluaineeksi. Sopii kaiken tyyppisille hevosten loimille tehden niistä uudestaan vedenpitäviä ja likaa hylkiviä mutta ei haalista värejä eikä vähennä loimen hengittävyyttä. Voidaan käyttää pesukoneessa sekä käsin pesussa huuhteluaineen tapaan. Riittoisa 2,5 L kanisteri. VINKKI! Pese loimi ensin HEY SPORT® Rug Wash pesuaineella ja kyllästä loimi huuhtelemalla se HEY SPORT® Rug Impralla.
  99,90 €
 • Rug chest expander
  Musta kaikkiin loimimalleihin sopiva lisäkappale joka tuo loimen etuosaan tarvittaessa lisää tilaa. Hyvät säädöt ja materiaali 100% konepestävä polyesteri. Yksi kaikille sopiva koko.
  14,95 €
 • Lapasuojus
  Korkealaatuista lycraa oleva lapasuojus estämään karvapeitteen hiertymiä loimikautena. Koot S-XL.
  42,95 €
 • Etusolki
  Loimen etuosaan tarkoitetut säädettävät pikalukolliset soljet. Myydään kappaleittain. Monta eri väriä.
  4,95 €
 • HKM Kumirenkaat loimensolkiin
  Loimen solkiin tarkoitetut kumirenkaat jotka varmistavat että solki pysyy kiinni. Yksi pakkaus sisältää 10 kappaletta renkaita.
  1,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • HKM loimen soljet
  Loimeen ristivöihin tarkoitetut metallisoljet. Yhdessä paketissa kuusi kappaletta erilaisia solkia eli kaikki yhden loimen tarvitsemat soljet.
  7,95 €
 • Eskadron Textile Wash
  Eskadronin erinomainen juuri loimille, huoville ja pinteleille erikseen kehitetty pesuaine. Hellä mutta silti tehokas pesuaine irroittaa tehokkaasti mm. karvat kankaan pinnalta. Pesuaine ai sisällä valkaisevia aineita eikä heikennä kankaan vedenpitävyyttä tai hengittävyyttä. Uusi elämä loimille ja satulahuoville tehokkaalla pesutuloksella. Pullo 1L.
  20,90 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2