Loimitarvikkeet

20 Tuotetta

Loimen käyttöikää voi pidentää säännöllisellä huoltamisella ja mm. oikean pesuaineen valinnalla. Monipuolisesta valikoimasta löydät loimipesuaineiden ja kyllästesprayn lisäksi myös runsaasti varaosia loimiin sekä tietysti loimivyöt tai vaikka piehtaroinnin estävän loimivyön.
 • Busse loimivyö Standard
  Bussen elastinen säädettävä loimivyö jonka leveys 8cm. Monta väriä.
  11,90 €
 • USG lapasuojus Trend
  USG:n hauska lapasuojus trendikkäillä animal-kuoseilla tai perinteisesti sinisenä ja mustana. Laadukas materiaali hyvin elastista ja muotonsa pitävää neljään suuntaan joustavaa lycraa. Konepesun (30 astetta) kestävä laatu. Tarrakiinnitys. Koot S-XL. S (64-70cm) M (70-74cm) L (76-80) XL (80-86cm) koot senttimetreinä kertovat kaula-aukon ympärysmitan.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • Busse jatkopala loimeen UNIVERSAL
  Bussen jatkopala loimen etuosaan leventää loimea noin 14cm. Kiinnitys loimeen easy snap pikalukoilla tai perinteisillä T-soljilla sekä tarroilla. Sopii kaikkiin Bussen loimimalleihin sekä kaikkiin muihin talli- ja ulkoloimiin joissa on vastaavat kiinnitykset. Tukeva ulkomateriaali pitää tuulta ja vettä, mutta hengittää samalla. Ihoystävällinen nailon vuori ja kevyt toppaus.

  Normaali hinta: 16,90 €

  Special Price 13,52 €

 • BR lapasuojus Anti Rub Stretch Vest Classic
  BR:n korkealaatuinen spandex lapasuojus ehkäisee tehokkaasti loimen aiheuttamia hiertymiä lapojen karvapeitteeseen. Suojuksen kiinnitys käy helposti pikasoljen avulla ja se pysy hyvin paikallaan elastisen resorinsa ansiosta. Spantex materiaali on konepestävää, 40 astetta, ja sillä on lämmittävä vaikutus. Koot S-XL, väri musta.

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 34,36 €

 • BR JL Design solki
  Design buckle for BR Jos Lansink rugs, frosted silver-coloured.
  3,95 €
 • BUSSE kestokassi BIG BAG
  Bussen logollinen suuri kestokassi vetoketjulla loimien, satulahuopien tai minkä vaan kuljettamiseen siististi. Kassin koko 75x60x30cm ja materiaali polyesteri.
  9,90 €
 • Eskadron häntäsuojus NEOPREN
  Eskadronin häntäsuojus kuljetukseen. 5.5 mm paksu neopreeni fleecevuorella ja tarrakiinnitys.
  24,90 €
 • Bucas Internal Surcingle vatsavyöt
  Bucasin pikalukolliset säädettävät vatsavyöt Bucas loimiin joissa piilokiinnitys. Pituus säädettävissä 145-170cm ja väri Navy/silver.

  Normaali hinta: 16,90 €

  Special Price 10,14 €

  Tilapäisesti loppu

 • Bucas T-Hook Panel Extender Irish
  Bucas Irish-loimeen yhteensopiva lisäkappale loimen etuosaan.

  Normaali hinta: 20,80 €

  Special Price 12,48 €

  Tilapäisesti loppu

 • HEY SPORT® Rug Wash 2,5L loimipesuaine
  HEY SPORT® Rug Wash with Deo effect on suunniteltu kaikille loimille sopivaksi pesuaineeksi joka säilyttää loimien hengittävyyden, ei haalista värejä, poistaa myös mm. uloste- ja virtsatatahrat talliloimista ja mikä parasta neutralisoi myös hajut tehokkaasti. Sopii kone- kasinpesuun. Riittoisa 2,5 L kanisteri.

  Normaali hinta: 59,90 €

  Special Price 35,94 €

 • HEY SPORT® Rug Impra 2,5L loimikylläste
  HEY SPORT® Rug Impra loimien kyllästämiseen. Loimien vedenpitävyys laskee loimen pitkäaikaisessa pesussa ja käytössä. HEY SPORT® Rug Impra kyllästää loimesi luotettavasti uudestaan vedenpitäviksi ja sen käyttö on helppoa, lisää vain huuhteluaineeksi. Sopii kaiken tyyppisille hevosten loimille tehden niistä uudestaan vedenpitäviä ja likaa hylkiviä mutta ei haalista värejä eikä vähennä loimen hengittävyyttä. Voidaan käyttää pesukoneessa sekä käsin pesussa huuhteluaineen tapaan. Riittoisa 2,5 L kanisteri. VINKKI! Pese loimi ensin HEY SPORT® Rug Wash pesuaineella ja kyllästä loimi huuhtelemalla se HEY SPORT® Rug Impralla.

  Normaali hinta: 99,90 €

  Special Price 59,94 €

 • Rug chest expander
  Musta kaikkiin loimimalleihin sopiva lisäkappale joka tuo loimen etuosaan tarvittaessa lisää tilaa. Hyvät säädöt ja materiaali 100% konepestävä polyesteri. Yksi kaikille sopiva koko.

  Normaali hinta: 14,95 €

  Special Price 8,97 €

 • Lapasuojus
  Korkealaatuista lycraa oleva lapasuojus estämään karvapeitteen hiertymiä loimikautena. Koot S-XL.

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 34,36 €

 • Etusolki
  Loimen etuosaan tarkoitetut säädettävät pikalukolliset soljet. Myydään kappaleittain. Monta eri väriä.
  4,95 €
 • HKM loimen soljet
  Loimeen ristivöihin tarkoitetut metallisoljet. Yhdessä paketissa kuusi kappaletta erilaisia solkia eli kaikki yhden loimen tarvitsemat soljet.
  7,95 €
 • Eskadron Textile Wash
  Eskadronin erinomainen juuri loimille, huoville ja pinteleille erikseen kehitetty pesuaine. Hellä mutta silti tehokas pesuaine irroittaa tehokkaasti mm. karvat kankaan pinnalta. Pesuaine ai sisällä valkaisevia aineita eikä heikennä kankaan vedenpitävyyttä tai hengittävyyttä. Uusi elämä loimille ja satulahuoville tehokkaalla pesutuloksella. Pullo 1L.

  Normaali hinta: 20,90 €

  Special Price 12,54 €

 • Br Rug Extension
  210D nailonia oleva kevyesti topattu lisäosa mihin tahansa loimeen. Tämän lisäkappaleen avulla loimen etuosaan saa helposti lisää tilaa ja hevosen on miellyttävämpi liikkua ja syödä. Väri sininen.
  16,40 €
 • BR Shopper Kestokassi
  BR:n käytännöllinen ja kiva kestokassi kantokahvoilla jossa upea hevosaiheinen kuva kassin molemmin puolin. Sopii hyvin moneen menoon ja vaikka harjakassiksi, kisapaikoille, ratsastuvarusteille jne.
  Koko 42x56cm. Pohjan leveys 17cm.

  Normaali hinta: 6,00 €

  Special Price 3,60 €

 • HKM metallisolki
  Loimeen kiinnitykseen tarkoitetut metalliset soljet. Myydään kappaleittain.

  Normaali hinta: 4,95 €

  Special Price 2,97 €

 • Bucas Rug Wash Loimille
  Bucasin hyvä pesu-aine loimille jota suositellaan käytettäväksi jokaiseen loimipesuun jolloin loimen vettähylkivä pinta säilyy ja siten pidentää loimen käyttöikää. Pakkauskoko 250ml.

  Normaali hinta: 14,90 €

  Special Price 8,94 €