Ratsastusloimet

Tuotteet 1-24 / 27

Selän peittäviä tai koko hevosen suojaavia ratsastusloimia käytetään hevosen kuivana ja lämpimänä pitämiseksi tai hyönteisiltä suojaamiseksi. Horsepron valikoimaan kuuluu myös ratsukon näkyvyyttä maastossa parantava heijastinloimi.
 • HV Polo ratsastusloimi Kenna
  HV Polon vedenpitävä ja tyylikäs loimi ratsastukseen. Loimen pinta on hengittävä ja vedenpitävä 600D ripstop. Kauniit printit ja koristepunokset. Hyvä leikkaus ja tarrakiinnitys.

  Normaali hinta: 92,07 €

  Special Price 78,26 €

 • Busse Moskito Zebra hyönteisloimi ratsastukseen kaulakappaleella
  Bussen seeprakuvioitu hyönteisloimi kiinteällä kaulakappaleella ratsastukseen. Tässä mallissa kaulakappaleen voi halutessaan rullata kaulalle ja kiinnittää tarroilla. Hyvä muotoilu ja istuvuus. Tiheä polyesteriverkko joka suojaa tehokkaasta ja zebrakuviointi joka tutkitusti karkottaa hyönteisiä. Kaikki koot 95-165cm.
  43,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding ratsastusloimi IR Basic outdoor
  Imperial Ridingin yksinkertaisen käytännöllinen ratsastusloimi joka säähän! Anatominen leikkaus satulalle ja tarrakiinnitys satulan edessä. Fleecevuori. Kangas 100% polyesteria 600D.
  65,80 €
 • Imperial Riding ratsastusloimi IR basic Outdoor 240gr
  Imperial Ridingin topattu ratsastusloimi 240g. Anatominen muotoiltu paikka satulalle, teippikiinnitys loimelle satulan edessä. Materiaali 100% polyesteria 600D. Maanläheiset perusvärit kaikkeen käyttöön!
  81,70 €
 • HV Polo ratsastusloimi Fresco
  HV Polon ratsastusloimi, joka on nimenomaan tarkoitettu ulkokäyttöön. Tyylikäs loimi, jossa aukko satulalle. Keinomokkavahvike tuo lisää pitoa ja kestävyyttä. Printattu iso logo ja säädettävä häntäläppä. Ulkomateriaali 600D Nylonia ja sisusta 210T Polyesteria. Vedenkestävä, kosteutta tehokkaasti siirtävä ja nopeasti kuivuva. Koot S-XL.
  71,96 €

  Tilapäisesti loppu

 • Color stripes ratsastusloimi
  Kiva raidallinen fleeceloimi ratsastukseen. Häntäremmi ja kiinnitys satulan edestä tarralla. Kaikki koot 115-165cm.
  22,95 €
 • Ratsastusloimi -Safety-
  Tässä hengittävässä ratsastusloimessa on heijastavat nauhat, jotka lisäävät turvallisuutta pimeällä. Loimessa on reikä satulan kohdalla ja se kiinnitetään tarroilla. Loimi on konepestävä ja sen voi laittaa kuivausrumpuun.
  46,95 €
 • HV Polo ratsastusloimi Raven fleece
  HV Polon fleecekankainen ratsastusloimi, jossa satulalle tehty aukko. Kaunis kontrastivärinen sauma kiertää koko loimen ja takaosassa iso kontrastiraita logobrodeerauksilla.
  62,06 €
 • HV Polo ratsastusloimi Favouritas
  HV Polo Favouritas sarjan kiva fleeceloimi ratsastukseen satulaleikkauksella. Tarrakiinnitys ja näyttävät logot.
  52,16 €
 • Kävelytysloimi
  600D tuulen ja vedenpitävää materiaalia 100g toppauksella. Reunat pehmustettu tekokarvalla hiestymien estämiseksi. Säädettävät ristivyöt
  102,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastusloimi SOFTSHELL
  Hengittävästä sekä vettä ja tuulta pitävästä softshellistä valmistettu ratsastusloimi fleecevuorella. Leveä tarrakiinnitys satulan edessä. Heijastavat raidat molemmilla puolilla
  62,00 €
 • Ratsastusloimi FLEXI FLY
  Vettä ja likaa hylkivä verkkoloimi ratsastukseen. Kaulassa tarrakiinnitys.
  52,90 €
 • Kävelytysloimi SOFTSHELL
  Loimi on valmistettu hengittävästä sekä vettä ja tuulta pitävästä softshell materiaalista ja vuorattu fleecellä. Reunat on pehmustettu tekokarvalla hiertymien estämiseksi.
  87,00 €
 • Kävelytysloimi WALKING
  Vettä ja tuulta pitävä loimi 100g toppauksella. Reunat on pehmustettu tekokarvalla hiertymien estämiseksi.
  82,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding verkkoloimi ratsastukseen Safari
  Imperial Ridingin ötökkäloimi ratsastukseen. Kiinnitys satulaan tarroilla.
  52,95 €
 • Horse Comfort palkintoloimi shiny
  Tyylikäs valinta vaikka palkinto- ja sponsoriloimeksi. Edessä 2 solkea ja läppä tarrakiinnityksellä. Kultapunos ja koriste. Kysy hyvää tarjousta jos tilaat useampia loimia, alennus vähintään -20%!
  65,00 €
 • VILTTI PAKSUA VILLAA – WAHLSTEN 1918
  Laadukas ja painava viltti paksua villaa. Hopean harmaa Wahlsten 1918 brodeeraus sekä nyöritere. Materiaali 80% villaa, 20% akryyliä. Koko 2Mx2M.
  69,90 €
 • Horse Comfort Zebra Hyönteisloimi ratsastukseen
  Ratsastukseen sopiva hyönteisloimi. Seeprakuviointi, jota hyönteiset vierastavat.
  69,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kävelytysloimi Carvis
  Veden- ja tuulenpitävä loimi kävelytyskoneeseen. Edessä solkikiinnitys mikä pehmustettu hiertymien ehkäisemiseksi. Loimen päällimateriaali polyesteria ja sisävuori polarfleeceä. Koot 125-165cm.
  72,95 €
 • Ratsastusloimi Fashion Stripe
  Trendikäs ja raikas vaakaraidoilla koristettu fleeceloimi ratsastukseen. Lämpimässä, hengittävässä ja hyvin kosteutta siirtävässä loimessa satulaleikkaus ja kiinnitys tarralla sekä häntäremmi. Kivat värit ja koot 135-165 cm.
  24,95 €
 • Feel Warm Ratsastusloimi
  Mr Feel Warm terapeuttinen ratsastusloimi on polyesterin ja keraamisten kuitujen yhdistelmä, jonka lämmittävä vaikutus perustuu keraamisten kuitujen kykyyn heijastaa kehon (infrapuna) lämpösäteily takaisin. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa ja nostavan kehon pintalämpoä jopa 5 astetta. Lämmön edistämä verenkierron paraneminen lihaksissa laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä palautumisessa. Mr Feel Warm-tuotteita olisi hyvä käyttää ennen treenausta tai kilpailua sekä suoritusten jälkeen.

  Laadukas fleece joka on hengittävä ja nopeasti kuivuva. Tarrakiinnitys satulan edessä. Extra pitkät sivut. Musta loimi jossa tyylikäs hopeinen reunapunos. Konepesu 30 astetta. Koot 115-165cm.

  72,95 €
 • Ratsastusloimi Fleece
  Laadukas fleeceloimi ratsastukseen satulaleikkauksella. Loimi on ihanan pehmeää ja hengittävää 100% polyesteria. Koot 125-155cm.
  29,95 €
 • Usg Kävelykoneloimi
  Vahvasta 420D nailonista valmistettu kevyellä puuvillavuorella oleva kävelykoneloimi. Hengittävä ja vedenpitävä materiaali. Etuosan solki vuorattu pehmeällä teddykarvalla. Voidaan myös käyttää ratsastusloimena. Koot 135cm-155cm.
  71,60 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron Sadeloimi Rain Zip-Neck
  Eskadronin todella käytännöllinen kevyt vuoreton sadeloimi jossa kiinteässä kaulakappaleessa vetoketjukiinnitys sekä tarrat. Kaulakappaleen molemmilla sivuilla Eskadron tekstipainatus. Läpiviennit jakustimille joten loimen kanssa voi hyvin ratsastaa. Sopii hienosti mukaan kilpailuihin ja on korvaamaton apua sateen sattuessa. Koot 125cm-165cm.
  69,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2