Ratsastusloimet

Tuotteet 1-24 / 54

Selän peittäviä tai koko hevosen suojaavia ratsastusloimia käytetään hevosen kuivana ja lämpimänä pitämiseksi tai hyönteisiltä suojaamiseksi. Horsepron valikoimaan kuuluu myös ratsukon näkyvyyttä maastossa parantava heijastinloimi.
 • BR Event Fleeceloimi Ratsastukseen
  Erittäin laadukkaasta anti-piping 380 g fleecestä valmistettu loimi ratsastukseen. BR Event sarjan tyyliin tämä loimi pitää hevosesi lämpimänä esim. kisapaikan verkassa. BR logollisessa loimessa tehostevärinen reunanauha ja kaunis punosnauha. Kiinnitys tarralla ja huomaa hyvä leikkaus jonka ansiosta loimi ei tule pohkeen ja hevosen väliin. Koot 135-165cm ja BR Event sarjan kivat värit.
  35,95 €
 • BRPS ratsastusloimi Fernando
  BRPS fleecekankaasta valmistettu ratsastusloimi, jossa satulaleikkaus. Loimen kiinnitys vankalla paksulla tarralla satulan edestä. Kangas 380g fleeceä. Kaunis koristelu kontrastiraidoilla, logobrodeerauksella ja kontrastisaumalla loimen helmassa.
  47,95 €
 • Bucas ratsastusloimi Buzz-Off
  Bucasin verkkoloimi ratsastukseen irroitettavalla kaulakappaleella suojaa hevosesi ratsastuksen aikana kaikilta lentäviltä hyönteisiltä. Tiheä ja kevyt verkkokangas on myös UV-suojattu.

  Normaali hinta: 102,90 €

  Special Price 87,47 €

 • Bucas ratsastusloimi Buzz-Off Zebra
  Bucasin zebra-kuvioitu verkkoloimi ratsastukseen irroitettavalla kaulakappaleella suojaa hevosesi ratsastuksen aikana kaikilta lentäviltä hyönteisiltä.

  Normaali hinta: 132,90 €

  Special Price 112,97 €

 • Bucas ratsastusloimi Irish Leg Warmer
  Bucasin huippuhyvä ratsastusloimi joka suojaa myös ratsastajan sateelta ja kylmyydeltä. 100% vedenpitävä ripstop materiaali jossa ultrakevyt 50g toppaus ja kevyt silk feel -vuori.
  142,90 €
 • Bucas ratsastusloimi Quarter Sheet
  Bucasin vedenpitävä ratsastusloimi Stay Dry fleece vuorella.
  72,90 €
 • Bucas ratsastusloimi Rain Protector
  Bucasin kevyt vedenpitävä sadeloimi ratsastukseen kaulakappaleella joka suojaa koko hevosen.
  88,00 €
 • Bucas ratsastusloimi Riding Rug
  Bucasin vedenpitävä loimi ratsastukseen antibakteerisella ja kuivattavalla Stay-dry fleecevuorella ja heijastimilla.
  88,00 €
 • Bucas Walker
  Bucasin stay-dry vuorellinen loimi kävelytyskoneeseen.
  98,00 €
 • Busse Fleecetrainer fleeceloimi ratsastukseen
  Bussen fleeceloimi ratsastukseen. Erittäin kestävää polyester fleece materiaalia, joka siirtää tehokkaasti kosteutta ja kuivuu nopeasti
  38,90 €
 • Busse Moskito Zebra hyönteisloimi ratsastukseen kaulakappaleella
  Bussen seeprakuvioitu hyönteisloimi kiinteällä kaulakappaleella ratsastukseen. Tässä mallissa kaulakappaleen voi halutessaan rullata kaulalle ja kiinnittää tarroilla. Hyvä muotoilu ja istuvuus. Tiheä polyesteriverkko joka suojaa tehokkaasta ja zebrakuviointi joka tutkitusti karkottaa hyönteisiä. Kaikki koot 95-165cm.

  Normaali hinta: 43,90 €

  Special Price 37,32 €

 • Busse Raindriver sadeloimi
  Bussen sadeloimi, jonka kestävä ja hengittävä materiaali on tuulen- ja vedenpitävä
  53,90 €
 • Busse Raintrainer sadeloimi ratsastukseen
  Bussen sadeloimi ratsastukseen, jonka kestävä ja hengittävä materiaali on tuulen- ja vedenpitävä. Loimessa satulaa myötäilevä leikkaus ja pehmeä polarfleece vuori.
  70,00 €
 • Eskadron Nici ratsastusloimi Hearts
  Eskadron Nici sarjan söpö pinkki fleeceloimi ratsastukseen joka koristettu kauttaaltaan sydämmin. Yhdistä myös sarjan huopiin , korvahuppuihin ja pinteleihin näyttäväksi setiksi. Koot 135-155cm.
  68,90 €
 • Eskadron Platinum fleeceloimi ratsastukseen Brown

  Eskadron Platinum sarjan fleeceloimi ratsastukseen satulaleikkauksella. Loimea kiertää näyttävä kontrastivärinen snakeprint reunanauha ja koristeena myös suuri Eskadron logo. Tarrakiinnitys ja häntäremmi, koot 135-155cm.

  78,00 €
 • Eskadron Sadeloimi Rain Zip-Neck
  Eskadronin todella käytännöllinen kevyt vuoreton sadeloimi jossa kiinteässä kaulakappaleessa vetoketjukiinnitys sekä tarrat. Kaulakappaleen molemmilla sivuilla Eskadron tekstipainatus. Läpiviennit jakustimille joten loimen kanssa voi hyvin ratsastaa. Sopii hienosti mukaan kilpailuihin ja on korvaamaton apua sateen sattuessa. Koot 145cm-165cm.
  80,00 €
 • Eskadron villaviltti WOOLEN Blanket
  Eskadronin klasikko on 100% villaa oleva "golden stripe viltti" joka sopii ratsastukseen, kuivatukseen, loimen alle tai mihin vaan. koko 1,8x2,1m.
  181,00 €
 • Euro-Star ratsastusloimi Excellent 161
  Euro-Star excerciseblanket made of technical Main- and Meshmaterial with contrast binding, decorative tapes and Collections' print. Velcro Fasteining on the withers. 100% POLYESTER. Sizes 125-165cm.

  Normaali hinta: 67,60 €

  Special Price 54,08 €

 • Feel Warm Ratsastusloimi
  Mr Feel Warm terapeuttinen ratsastusloimi on polyesterin ja keraamisten kuitujen yhdistelmä, jonka lämmittävä vaikutus perustuu keraamisten kuitujen kykyyn heijastaa kehon (infrapuna) lämpösäteily takaisin. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa ja nostavan kehon pintalämpoä jopa 5 astetta. Lämmön edistämä verenkierron paraneminen lihaksissa laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä palautumisessa. Mr Feel Warm-tuotteita olisi hyvä käyttää ennen treenausta tai kilpailua sekä suoritusten jälkeen.

  Laadukas fleece joka on hengittävä ja nopeasti kuivuva. Tarrakiinnitys satulan edessä. Extra pitkät sivut. Musta loimi jossa tyylikäs hopeinen reunapunos. Konepesu 30 astetta. Koot 115-165cm.

  72,95 €
 • Heijastinloimi Horse
  Kevyt ja hengittävä heijastinloimi jossa satulaleikkaus ja kiinnitys tarralla. Materiaali on 100% polyesteri joka pitää tuulta ja vähän sadettakin.
  Yksi kaikille sopiva koko 135-165cm.
  29,90 €
 • HORSE COMFORT enkkuviltti
  Horse Comfortin perinteinen golden stripe villaviltti 65% villaa. Koko 2x2m.
  72,90 €
 • Horse Comfort hyönteisloimi ratsastukseen zebra
  Ratsastukseen sopiva hyönteisloimi. Seeprakuviointi, jota hyönteiset vierastavat.

  Normaali hinta: 69,00 €

  Special Price 58,65 €

 • HORSE COMFORT villaviltti
  Horse Comfortin raidallinen villaviltti 85% villaa. Harmaasävyinen raidallinen kuosi ja koko 2x2m.
  82,90 €
 • HV Polo Crown Exercise ratsastusloimi
  HV POLON laadukas fleeceloimi ratsastukseen jossa upeat kausivärit ja boreeraukset. Koot 125-165cm.

  Normaali hinta: 76,50 €

  Special Price 61,20 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3