Sadeloimet

Tuotteet 1-24 / 54

Hevosten kylmänkestävyys on melko hyvä, mutta vesi- ja räntäsadetta tai viileää tuulista säätä ne sietävät huonommin ja palelevat herkästi. Parhaan suojan ja lämmön tarjoaa laadukas sadeloimi.

Horsepron tuotevalikoimasta löydät laadukkaat sadeloimet ja kaulakappaleet kaikkiin lomitustarpeisiin. Hyvin istuvat, vahvasta materiaalista valmistettavat sadeloimet soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Useimmissa sadeloimissa on hengittävä, nopeasti kuivuva vuori ja tarjolla on myös kevyesti topattuja loimia viileämpiin säihin. Merkkeinä muun muassa Bucas ja Eskadron.

Mikäli tarvitset apua oikeanlaisen loimen koon valitsemiseksi, ota yhteyttä Horsepron asiakaspalveluun.

 • Bucas sadeloimi Smartex Turnout

  Bucasin Smartex -sarjan erinomainen sadeloimi kuivattavalla stay-dry fleecevuorella. Erittäin laadukas vedenpitävä ja hengittävä sekä kestävä loimi on pintamateriaaliltaan Ballistic nylonia ja loimen toiminnallinen stay-dry vuori pitää hevosesi kuivana ja mukavana kelissä kuin kelissä. Loimen voit myös laittaa suoraan märälle tai hikiselle hevoselle ja kuivatusloimen tapaan ja näin vältyt loimien vaihtamiselta jälkeenpäin. Loimen kiinnitys edestä on helpolla Click’n Go systeemillä jonka voit avata ja sulkea yhdellä liikkeellä. Loimessa on Bucaksen comfort front eli kaulaosa on muotoiltu antamaan tilaa lavoille ja se on topattu mukavaksi. Ristivyöt ja häntäläppä sekä häntäremmi. Elastiset jalkalenkit. Loimeen saatavissa myös erillinen kaulakappale, joka kiinnitetään kätevästi tarroilla loimeen. Bucasin laatuloimi jonka kaikki yksityiskohdat on mietitty!

  Tästä mallista on saatavana tilauksesta myös ns. Big Neck versio jossa on reilumpi kaula-aukko ja tilaa lavoille. Se sopii erionomaisesti esim. suomenhevosille sekä muille kylmäveriroduille tai vaikka massiivisille oreille.

  212,90 €
 • Bucas sadeloimi Select Turnout

  Bucasin Select-sarjan sade-/tarhaloimi silk-feel vuorella jonka voit yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen ja kaulakappaleeseen. Erittäin kestävä 1200D ripstop polyesteri joka on 100% vedenpitävä ja silti hengittävä.

  Tästä mallista on saatavana tilauksesta myös ns. Big Neck versio jossa on reilumpi kaula-aukko ja tilaa lavoille. Se sopii erionomaisesti esim. suomenhevosille sekä muille kylmäveriroduille tai vaikka massiivisille oreille.

   

  132,90 €
 • Bucas kaulakappale Select Combi Neck
  Bucasin Select-sarjan kaulakappale kuivattavalla stay-dry vuorella jonka voit yhdistää Bucas Select-sarjan Turnout ja Turnin loimeen.
  68,90 €
 • Bucas sadeloimi Buzz-Off Rain Full Neck
  Bucas Buzz- Off sarjan loimi on toimiva yhdistelmä Sun Shower-kesäsadeloimea ja Buzz-Off-hyönteisloimea kiinteällä kaulakappaleella.
  152,90 €
 • Bucas sadeloimi Buzz-Off Rain Zebra Full Neck

  Bucas Buzz- Off sarjan Rain sadeloimi loimi on yhdistelmä Sun Shower-kesäsadeloimea ja Buzz-Off-hyönteisloimea kiinteällä kaulakappaleella. Selkäosan kangas estää sateella kastumisen ja helmojen kevyt verkkokangas puolestaan suojaa hyönteisiltä. Selkäosan kangas on sadeloimen tapaan vedenpitävä ja silti hengittävä ja sivujen verkkokangas pitää pienimmätkin hyönteiset loitolla ja suojaa UV-säteiltä. Joustollinen mahaläppä pitää loimen hyvin paikallaan suojaten samalla herkkää ihoa vatsan alla. Tutkimusten mukaan hyönteiset pitävät Zebra väritystä sekavana ja välttelevät sitä luonnostaan. Erinomainen loimi vaihteleviin kesäsäihin joka toimii aina. Koot 135-165cm. Yhdistä saman sarjan kaulakappaleeseen ja kärpäshuppuun.

  162,90 €
 • Bucas sadeloimi Power Turnout High Neck
  Bucasin Power-sarjan sadeloimi korkealla kaulaosalla ja kuivattavalla stay-dry fleecevuorella ja kätevällä Click and Go -kiinnityksellä. Todellinen luksusloimi jonka ominaisuudet ja toiminnallisuus vakuuttavat.
  262,90 €
 • Bucas sadeloimi Power Turnout

  Bucasin Power-sarjan sadeloimi kuivattavalla stay-dry fleecevuorella. Todellinen luksusloimi jonka ominaisuudet ja toiminnallisuus vakuuttavat. Erittäin helppo Click and Go-kiinnitys edessä.

  Tästä mallista on saatavana tilauksesta myös ns. Big Neck versio jossa on reilumpi kaula-aukko ja tilaa lavoille. Se sopii erionomaisesti esim. suomenhevosille sekä muille kylmäveriroduille tai vaikka massiivisille oreille.

  232,90 €
 • Busse sade- ja kärpäsloimi Summerrain

  Käytännöllinen yhdistelmä sade- ja kärpäsloimea vaihteleviin kesäsäihin. Suojaa hevosen selkälihaksia ja kaulaa sateelta, samalla suojaten hyönteisiltä ja kuumuudelta varkkomateriaalin ja vaalean värin ansiosta. Selkäosa vahvaa vedenpitävää ja hengittävää 600D polyester ripstop materiaalia, sivut erikoisvahvaa mesh verkkoa. Säädettävät ristivyöt. Solkikiinnitys edessä, irroitettavan kaulakappaleen kiinnitys tarroilla. Iso häntäläppä. Säkäpehmuste.

  123,00 €
 • HV Polo sadeloimi Favouritas Reflective
  HV POLON logollinen sadeloimi joka istuu hyvin ja kuivuu nopeasti. Laadukas loimi on ripstop polyesteriä joka on vedenpitävää, kestävää ja hengittävää. Kevyt vuori joka on karvapeitteelle ystävällinen ja kuivuu nopeasti. Heijastavat yksityiskohdat, hyvät ristivyöt ja erittäin korkea lapalaskos varmistava loimen hyvän istuvuuden ja antavat tilaa liikkua. Koot 135-165cm.

  Normaali hinta: 107,06 €

  Special Price 74,94 €

 • Imperial Riding sadeloimi Super Dry 0gr
  Imperial Ridingin super dry sadeloimi. Kankaassa hienostunut kuviointi sekä heijastava Imperial Ridingin logo. Half-neck kaulaosa sekä loimen liikkuvuutta lisäävät lapalaskokset. Kiinnitys edestä soljilla, niiden lisäksi ristikkäiset säädettävät mahavyöt ja jalkalenkit. Materiaali 100% polyesteria ja kevyt hengittävä vuori. Ihanat värit!

  Normaali hinta: 101,90 €

  Special Price 81,52 €

 • Imperial Riding toppaloimi Super Dry 100g
  Imperial Ridingin super dry sadeloimi toppauksella. Kankaassa hienostunut kuviointi sekä heijastava Imperial Ridingin logo. Half-neck kaulaosa sekä loimen liikkuvuutta lisäävät lapalaskokset. Kiinnitys edestä soljilla, niiden lisäksi ristikkäiset säädettävät mahavyöt ja jalkalenkit. Materiaali 100% polyesteria 100g. Ihanat värit!

  Normaali hinta: 102,00 €

  Special Price 81,60 €

 • Busse sadeloimi ASTANA LIGHT 100g
  Bussen kevyesti topattu sadeloimi on tehty kestäväksi ja toimivaksi. Se on tuulen- ja vedenpitävää sekä hengittävää 1680D polyesteriä. Loimessa on karvaystävällinen nailonvuori ja 100g polyfill-toppaus. Loimi on muotoiltu edestä istuvaksi ja siinä on lapalaskokset liikkeen vapauden takaamiseksi. Edessä pikalukot. Häntäläppä ja elastiset jalkalenkit.
  123,00 €
 • Busse sadeloimi Turn-Out TARAS
  Bussen laadukas kevyesti topattu sadeloimi jonka upean kiiltävä pinta on 420D polyesteriä. Vedenpitävä ja hengittävä loimi on topattu kevyesti 100g vanulla ja sen vuori on karvapeitteelle ystävällistä polyesterisatiinia. Pehmeäksi topattu etuosa jossa kiinnitys säädettävillä pikalukoilla. Ristivyöt, häntäläppä ja elastiset jalkalenkit. Koot 115-165cm. Kuvan iceblue väri.
  72,00 €
 • BR sadeloimi Classic
  BR:n vedenpitävä sadeloimi on kosteutta säätelevä ja hengittävä. Tässä anatomisesti muotoillussa loimessa on pikalukollinen etusäätö ja tarra sekä säedettävät ristivyöt ja irrotettavat jalkalenkit. 600D ripstop pinta ja cool plus -vuori. Vesipilari 5000mm ja hengittävyys 4000 g/m² 24 h sekä teipatut saumat. Ajaton musta väri ja koot 125-165cm.
  102,95 €
 • Eskadron toppaloimi Outdoor Rug RIPSTOP 150 g
  Eskadron laadukas ja kestävä perus turnout toppaloimi tarhaan. Turnout loimi on vedenpitävää ja hengittävää 600D ripstop-polyesteriä. Loimi pysyy hyvin paikoillaan mm. lapalaskosten, ristivöiden, jalkalenkkien sekä häntäläpän ansiosta. 150g vanulla topattu ulkoloimi suojaa syksyn viimoilla ja talven pikkupakkasilla. Väri ajaton navy. Koot 115-165cm.
  140,50 €
 • Eskadron sadeloimi RIPSTOP Cotton
  Eskadronin laadukas sadeloimi kevyellä puuvillavuorella ympärivuotiseen käyttöön ja vaikka kuljetukseen. Vahva 600D ripstop polyesteri on kestävää ja vedenpitävää. Loimessa säädettävä pikalukollinen solkikiinnitys edessä, ristivyöt, häntäläppä sekä jalkalenkit. Loimessa myös hyvät korkeat lapalaskokset jotka takaavat loimen täydellisen istuvuuden myös liikkeessä. Koot 115-165cm.
  132,80 €
 • Eskadron sadeloimi RIPSTOP Fleece
  Eskadronin laadukas sadeloimi lämpimällä fleecevuorella. Vahva 600D ripstop polyesteri on kestävää ja vedenpitävää. Loimessa pikalukollinen solkikiinnitys edessä, ristivyöt, häntäläppä sekä jalkalenkit. Loimessa myös hyvät lapalaskokset. Koot 125-165cm
  129,18 €
 • HORSE COMFORT toppaloimi kaulakappaleella
  Horse Comfortin kevyt toppaloimi tarhaan kiinteällä kaulakappaleella. Loimen pinta vedenpitävä ja repeytymätön 600D ripstop ja sisällä 150g vanutoppaus. Solkikiinnitys, ristivyöt, lapalaskokset, jalkalenkit ja häntäläppä. Juuri sopiva toppaloimi/sadeloimi syksyyn ja kevääseen. Koot 125-165cm ja kuvan väri.
  152,90 €
 • Rain Buster sadeloimi kaulakappaleella
  Hyvä Rain Buster sadeloimi tarhaan kiinteällä kaulakappaleella ja fleecevuorella. Loimen pinta vedenpitävä ja repeytymätön 600D ripstop polyesteri ja loimessa on kevyt fleecevuori. Kiinnitys pikalukollisin soljin ja kaulakappaleen tarroin, ristivyöt, lapalaskokset, jalkalenkit ja häntäläppä. Koot 125-165cm ja kuvan ruudullinen väri.
  102,90 €
 • Rain Buster toppaloimi kaulakappaleella 150g
  Hyvä Rain Buster sadeloimi tarhaan kiinteällä kaulakappaleella ja kevyellä 150g toppauksella. Loimen pinta vedenpitävä ja repeytymätön 600D ripstop polyesteri ja loimessa on kevyt 150g vanutoppaus. Kiinnitys pikalukollisin soljin ja kaulakappaleen tarroin, ristivyöt, lapalaskokset, jalkalenkit ja häntäläppä. Koot 135-165cm ja kuvan ruudullinen väri. Hyvä vaihtoehto syksyyn ja kevääseen tai vaikka fleecevuorelliselle sadeloimelle.
  102,90 €
 • Euro-Star hyönteissadeloimi Excellent 171
  Euro-Star hyönteissadeloimi, jossa helmoissa hengittävää verkkokangasta ja selän päällä sekä kyljissä vedenkestävää polyesteria. Irroitettava kaulakappale, sekä ristikkäiset mahavyöt.

  Normaali hinta: 143,20 €

  Special Price 114,56 €

 • Bucas Freedom Turnout tarhaloimi 150 kaulakappaleella
  Bucasin Freedom-sarjan loistava sadeloimi kiinteällä kaulakappaleella ja 150g kevyellä vanutoppauksella kausivärissä. Hyvä vedenpitävä ja hengittävä sekä kestävä loimi on pintamateriaaliltaan 600D ripstop ja sen vuori on mukava, nopeasti kuivuva sekä karvapeitettä säästävä silk-feeling nylon lining. Myös loimen kaulakappaleessa on 150g toppaus. Loimen kiinnitys edestä T-sojella sekä tarroilla, ristivyöt ja häntäläppä sekä häntäremmi. Jalkalenkeille kiinnityslenkit. Koot 130-165cm. Loistava valinta perinteisen fleecevuorellisen sadeloimen tilalle jolla pärjää pitkälle syksyyn!

  Normaali hinta: 135,90 €

  Special Price 115,90 €

 • Eskadron Classic Collection tarhaloimi Softshell
  The elastic Softshell outer woven fabric offers extremely high wearing comfort while being waterproof and breathable. The maximum freedom of movement results from the elastic jersey side in connection with the gussets. It has detachable cross surcingles, triple adjustment possibilities at the front, adjustable surcingles at the hind leg and a tail strap for a safe position. Limited Edition! Water colum 5000 and 800 breathability.
  145,76 €
 • Eskadron Classic Collection tarhaloimi Alpha 1680 DEN
  The ideal 1680D turnout rug for spring with breathable 3D-mesh lining. It has a soft neoprene mane padding at front and a tail flap protection behind. The durable 1680Denie surface has been tested with the values 5000/4000 for waterproofness and breathability. The cut stands out due to a novel elastic neoprene cut leg instead of the classic gussets. For this item international intermediate sizes are offered in order to respond more individually to every horse's size. Limited Edition!
  147,91 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3