Sadeloimet

Tuotteet 1-24 / 51

Hevosten kylmänkestävyys on melko hyvä, mutta vesi- ja räntäsadetta tai viileää tuulista säätä ne sietävät huonommin ja palelevat herkästi. Parhaan suojan ja lämmön tarjoaa laadukas sadeloimi.

Horsepron tuotevalikoimasta löydät laadukkaat sadeloimet ja kaulakappaleet kaikkiin lomitustarpeisiin. Hyvin istuvat, vahvasta materiaalista valmistettavat sadeloimet soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Useimmissa sadeloimissa on hengittävä, nopeasti kuivuva vuori ja tarjolla on myös kevyesti topattuja loimia viileämpiin säihin. Merkkeinä muun muassa Bucas ja Eskadron.

Mikäli tarvitset apua oikeanlaisen loimen koon valitsemiseksi, ota yhteyttä Horsepron asiakaspalveluun.

 • Premiere XS sadeloimi Rain Rug pikkuponeille
  Outer: 600D polyester ripstop, waterproof coating Lining: polyester cotton (50% polyester/ 50% cotton), 190T nylon (chest and bottom) Hardware: chromium-plated zinc • Waterproof: 3000 mm, breathable: 3000 g/m² 24 hrs and windproof • Taped seams, no back seam • Two adjustable front straps with quick release clips and Velcro • Shoulder gussets and round tail flap • Adjustable cross surcingles and adjustable, detachable, elastic leg straps
  42,95 €
 • Sadeloimi Professional Foal
  Hyvä sadeloimi varsoille sopivalla mitoituksella. Sateen- ja tuulenpitävän loimen materiaali on repeytymätön 600D ripstop polyesteri ja siinä on polar fleece vuori. Loimen viimeistelevät ristivyöt, säädettävä pikakiinnitys edessä, häntäläppä, extra leveät sivut, irroitettavat jalkalenkit sekä häntäremmi ja -läppä. Koot 75-110 cm ja kuvan sininen väri.
  62,95 €
 • Premiere sadeloimi

  Premieren kevyt ja kestävä 600D ripstop teflon-pinnoitettu sadeloimi nailonvuorella. Hyvässä sateen- ja tuulenpitävässä (vesipilari 3000 mm, hengittävyys 4000 g/m² 24 h) loimessa on lapalaskokset, häntäläppä, edessä 2-pistekiinnitys, ristivyöt ja jalkalenkit. Ei selkäsaumaa ja muut loimen saumat ovat teipattu vedenpitäviksi. Koot 130-165 cm.

  62,95 €
 • Ulkoloimi -Economic Winter-, 100 g vuori
  Helppohoitoinen ulkoloimi 100g vuorella. Loimessa on edessä säädettävä kiinnitys, ristivyöt sekä jalka- ja häntälenkit. Materiaali on helppohoitoista ja konepestävää. Voi kuivata kuivausrummussa.
  67,95 €
 • Busse Turn-Out Rug Standard loimi
  Bussen Turn-Out Rug Standard loimi tuo lisälämpöä kylmeneviin päiviin. Erittäin kestävä ja laadukas loimi, joka pitää niin vettä kuin tuulta.
  68,00 €
 • Bucas kaulakappale Select Combi Neck
  Bucasin Select-sarjan kaulakappale kuivattavalla stay-dry vuorella jonka voit yhdistää Bucas Select-sarjan Turnout ja Turnin loimeen.
  68,90 €
 • Premiere sadeloimi Fleecevuorella
  Premieren hyvä ja kestävä 600D ripstop teflon-pinnoitettu sadeloimi fleecevuorella. Hyvässä sateen- ja tuulenpitävässä (vesipilari 3000 mm, hengittävyys 4000 g/m² 24 h) loimessa on lapalaskokset, häntäläppä, kiinnitys edestä kadellä säädettävällä pikalukollisella soljella. Hyvät säädettävät ristivyöt ja elastiset jalkalenkit. Ei selkäsaumaa ja muut loimen saumat ovat teipattu vedenpitäviksi ja sen etuosassa on hiertämätön nailon-vuorella.
  Koot 135-165 cm. Kuvan sininen väri.
  68,95 €
 • Busse sadeloimi Turn-Out TARAS
  Bussen laadukas kevyesti topattu sadeloimi jonka upean kiiltävä pinta on 420D polyesteriä. Vedenpitävä ja hengittävä loimi on topattu kevyesti 100g vanulla ja sen vuori on karvapeitteelle ystävällistä polyesterisatiinia. Pehmeäksi topattu etuosa jossa kiinnitys säädettävillä pikalukoilla. Ristivyöt, häntäläppä ja elastiset jalkalenkit. Koot 115-165cm. Kuvan iceblue väri.
  72,00 €
 • Sadeloimi Professional
  Kevyt 600D repeytymättömästä polyesteristä valmistettu sadeloimi joka pitää hevosesi kuivana. Tässä hyvässä loimessa on kevyt ja hevosen iholle miellyttävä polyesterivuori, ristivyöt, häntäläppä irroitettavat jalka- ja häntä lenkit, pikakiinnitys edessä kahdella soljella ja lapalaskokset. Loimessa ei ole saumaa selässä ja sivut ovat extra leveät suojaten hyvin. Koot 135-155 cm.
  75,95 €
 • Busse Turn-Out Rug Fleece loimi
  Bussen Turn-Out Rug Fleece on erinomainen loimi syksyn ja kevään keleihin. Erittäin kestävä ja laadukas loimi, joka pitää niin vettä kuin tuulta. Vuori pehmeää polyester fleeceä
  78,00 €
 • Premiere sadeloimi kaulakappaleella
  Premieren kestävä ja hevosen hyvin suojaava 600D ripstop sadeloimi fleecevuorella ja kiinteällä kaulakappaleella. Sateen- ja tuulenpitävässä (vesipilari 3000 mm, hengittävyys 3000 g/m² 24 h) loimessa on lapalaskokset, häntäläppä, edessä pikalukolliset soljet, ristivyöt ja elastiset jalkalenkit. Kaulakappaleen kiinnitys helposti tarroilla. Hyvän loimen saumat ovat teipattu vedenpitäviksi (eikä salkäsaumaa) ja sen etuosassa sekä kaulakappale on hiertämätön nailon-vuorella. Kuvan sininen väri ja koot 115-165 cm.
  82,95 €
 • Sadeloimi Professional Fleece
  Hyvä sadeloimi fleecevuorella järkevään hintaan. Sateen- ja tuulenpitävän loimen materiaali on repeytymätön 600D ripstop polyesteri ja siinä on polar fleece vuori. Loimen viimeistelevät ristivyöt, säädettävä pikakiinnitys edessä, häntäläppä, extra leveät sivut, irroitettavat jalkalenkit sekä häntäremmi ja -läppä. Koot 115-165 cm ja kivat väriyhdistelmät. Loimeen on saatavilla myös erillinen kaulakappale fleecevuorella.
  82,95 €
 • Busse sadeloimi SOFTSHELL II
  Bussen ulkoloimi on tehty veden- ja tuulenpitävästä softshell materiaalista, joka on mukavan joustavaa päällä. Loimessa on pehmeä fleece vuoraus. Joustavat olkahalkiot lisäävät liikkumisen vapautta. Edessä tarrakiinnitys. Loimessa on rinkulat jalkalenkkejä varten ja kiinteä häntäläppä.
  88,00 €
 • Sadeloimi MALMÖ
  Kestävä 600D polyesteristä valmistettu vettä ja tuulta pitävä loimi 100g toppauksella. Halkiot parantavat käyttömukavuutta. Joustavat jalkalenkit ja kiinteä häntäläppä.
  92,00 €
 • BR sadeloimi Passion
  Outer: 600D polyester, waterproof coating, taped seams Lining: 190T nylon Hardware: zinc with matt silver-coloured finish • Waterproof: 5000 mm, breathable: 4000 g/m² 24 hrs and windproof • Anatomic shape with double stitched back seam • Two adjustable front straps with quick release clips and Velcro • Shoulder gussets • Adjustable cross surcingles • Adjustable, detachable, elastic leg straps • V-shaped tail flap
  92,95 €
 • Sadeloimi Stars 600
  Hyvä ja kestävä 600D ripstop sadeloimi ohuella nopeasti kuivuvalla ja hengittävällä vuorella. Hyvin suojaavassa ja testatusti vedenpitävässä loimessa on korkeat lapalaskokset, häntäremmi/häntäläppä, edessä 2-pistekiinnitys pikalukoilla, ristivyöt ja irroitettavat jalkalenkit. Hyvän loimen saumat ovat teipattu vedenpitäviksi. Ei selkäsaumaa. Kiva tähtikuosi ja kaksi väriä. Reilut koot 115-165 cm.
  92,95 €
 • Rain Buster sadeloimi kaulakappaleella Full Neck
  Rain Busterin kevyt sadeloimi tarhaan kiinteällä kaulakappaleella ja ohuella nylon vuorella. Loimen pinta 100% vedenpitävä ja repeytymätön 600D ripstop polyesteri ja loimessa on hiertämätön nylon vuori. Kiinnitys pikalukollisin soljin ja kaulakappaleen tarroin, ristivyöt, lapalaskokset, jalkalenkit ja häntäläppä. Koot 135-165cm ja kuvan turkoosi väri.
  98,90 €
 • Bucas Sadeloimi Kaulakappaleella Freedom Turnout Light
  Bucasin Freedom-sarjan loistava sadeloimi kiinteällä kaulakappaleella kausiväreissä. Hyvä vedenpitävä ja hengittävä sekä kestävä loimi on pintamateriaaliltaan ripstop ja sen vuori on mukava, nopeasti kuivuva sekä karvapeitettä säästävä silk-feeling nylon lining. Loimen kiinnitys edestä T-sojella sekä tarroilla, ristivyöt ja häntäläppä sekä häntäremmi. Jalkalenkeille kiinnityslenkit. Koot 135-165cm. Kivat kausivärit jotka kaikki ovat Limited Edition. HUOM! Kuvassa Rose värinen loimi on ilman kaulakappaletta mutta tämä loimi toimitetaan kuitenkin kiinteällä kaulakappaleella.

  Normaali hinta: 125,90 €

  Special Price 99,95 €

 • Bucas Sadeloimi Kaulakappaleella Freedom Turnout Light

  Bucasin Freedom-sarjan loistava sadeloimi kiinteällä kaulakappaleella kausiväreissä. Hyvä vedenpitävä ja hengittävä sekä kestävä loimi on pintamateriaaliltaan ripstop nailonia ja sen vuori on mukava, nopeasti kuivuva sekä karvapeitettä säästävä silk-feeling lining. Loimen kiinnitys edestä T-sojella sekä tarroilla, ristivyöt ja häntäläppä sekä häntäremmi. Jalkalenkeille kiinnityslenkit. Koot 135-165cm. Kivat kausivärit jotka kaikki ovat Limited Edition.

  HUOM! Kuvan harmaa Storm väri on värimalli eli myös Storm värinen loimi toimitetaan kiinteällä kaulakappaleella.

  Normaali hinta: 122,90 €

  Special Price 99,95 €

 • Bucas sadeloimi kaulakappaleella Freedom Turnout Light Navy

  Bucasin Freedom-sarjan loistava sadeloimi kiinteällä kaulakappaleella. Hyvä vedenpitävä ja hengittävä sekä kestävä loimi on pintamateriaaliltaan ripstop nailonia ja sen vuori on mukava, nopeasti kuivuva sekä karvapeitettä säästävä silk-feeling lining. Loimen kiinnitys edestä soljilla sekä tarroilla, ristivyöt ja häntäläppä sekä häntäremmi. Jalkalenkeille kiinnityslenkit. Koot 135-165cm. Värinä ajaton navy.

  Normaali hinta: 122,90 €

  Special Price 99,95 €

 • Imperial Riding sadeloimi Super Dry 0gr
  Imperial Ridingin super dry sadeloimi. Kankaassa hienostunut kuviointi sekä heijastava Imperial Ridingin logo. Half-neck kaulaosa sekä loimen liikkuvuutta lisäävät lapalaskokset. Kiinnitys edestä soljilla, niiden lisäksi ristikkäiset säädettävät mahavyöt ja jalkalenkit. Materiaali 100% polyesteria ja kevyt hengittävä vuori. Ihanat värit!
  101,90 €
 • Imperial Riding toppaloimi Super Dry 100g
  Imperial Ridingin super dry sadeloimi toppauksella. Kankaassa hienostunut kuviointi sekä heijastava Imperial Ridingin logo. Half-neck kaulaosa sekä loimen liikkuvuutta lisäävät lapalaskokset. Kiinnitys edestä soljilla, niiden lisäksi ristikkäiset säädettävät mahavyöt ja jalkalenkit. Materiaali 100% polyesteria 100g. Ihanat värit!
  102,00 €
 • HORSE COMFORT toppaloimi High Neck
  Horse Comfortin kevyt toppaloimi tarhaan korkealla high neck kaulaosalla joka suojaa myös talliloimea kastumiselta. Loimen pinta vedenpitävä ja repeytymätön 600D ripstop ja sisällä 150g vanutoppaus. Kiinnitys säädettävillä pikasoljilla, korkeat ristivyöt sekä lapalaskokset, jalkalenkit ja häntäläppä. Juuri sopiva toppaloimi/sadeloimi syksyyn ja kevääseen. Koot 135-155cm ja kuvan väri.
  102,90 €
 • Rain Buster sadeloimi kaulakappaleella
  Hyvä Rain Buster sadeloimi tarhaan kiinteällä kaulakappaleella ja fleecevuorella. Loimen pinta vedenpitävä ja repeytymätön 600D ripstop polyesteri ja loimessa on kevyt fleecevuori. Kiinnitys pikalukollisin soljin ja kaulakappaleen tarroin, ristivyöt, lapalaskokset, jalkalenkit ja häntäläppä. Koot 125-165cm ja kuvan ruudullinen väri.
  102,90 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3