Sadeloimet

Tuotteet 1-24 / 45

Hevosten kylmänkestävyys on melko hyvä, mutta vesi- ja räntäsadetta tai viileää tuulista säätä ne sietävät huonommin ja palelevat herkästi. Parhaan suojan ja lämmön tarjoaa laadukas sadeloimi.

Horsepron tuotevalikoimasta löydät laadukkaat sadeloimet ja kaulakappaleet kaikkiin lomitustarpeisiin. Hyvin istuvat, vahvasta materiaalista valmistettavat sadeloimet soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Useimmissa sadeloimissa on hengittävä, nopeasti kuivuva vuori ja tarjolla on myös kevyesti topattuja loimia viileämpiin säihin. Merkkeinä muun muassa Bucas ja Eskadron.

Mikäli tarvitset apua oikeanlaisen loimen koon valitsemiseksi, ota yhteyttä Horsepron asiakaspalveluun.

 • Bucas sadeloimi Smartex Turnout

  Bucasin Smartex -sarjan erinomainen sadeloimi kuivattavalla stay-dry fleecevuorella. Erittäin laadukas vedenpitävä ja hengittävä sekä kestävä loimi on pintamateriaaliltaan Ballistic nylonia ja loimen toiminnallinen stay-dry vuori pitää hevosesi kuivana ja mukavana kelissä kuin kelissä. Loimen voit myös laittaa suoraan märälle tai hikiselle hevoselle ja kuivatusloimen tapaan ja näin vältyt loimien vaihtamiselta jälkeenpäin. Loimen kiinnitys edestä on helpolla Click’n Go systeemillä jonka voit avata ja sulkea yhdellä liikkeellä. Loimessa on Bucaksen comfort front eli kaulaosa on muotoiltu antamaan tilaa lavoille ja se on topattu mukavaksi. Ristivyöt ja häntäläppä sekä häntäremmi. Elastiset jalkalenkit. Loimeen saatavissa myös erillinen kaulakappale, joka kiinnitetään kätevästi tarroilla loimeen. Bucasin laatuloimi jonka kaikki yksityiskohdat on mietitty!

  Tästä mallista on saatavana tilauksesta myös ns. Big Neck versio jossa on reilumpi kaula-aukko ja tilaa lavoille. Se sopii erionomaisesti esim. suomenhevosille sekä muille kylmäveriroduille tai vaikka massiivisille oreille.

  212,90 €
 • Bucas sadeloimi Buzz-Off Rain Full Neck
  Bucas Buzz- Off sarjan loimi on toimiva yhdistelmä Sun Shower-kesäsadeloimea ja Buzz-Off-hyönteisloimea kiinteällä kaulakappaleella.
  152,90 €
 • Bucas sadeloimi Buzz-Off Rain Zebra Full Neck

  Bucas Buzz- Off sarjan Rain sadeloimi loimi on yhdistelmä Sun Shower-kesäsadeloimea ja Buzz-Off-hyönteisloimea kiinteällä kaulakappaleella. Selkäosan kangas estää sateella kastumisen ja helmojen kevyt verkkokangas puolestaan suojaa hyönteisiltä. Selkäosan kangas on sadeloimen tapaan vedenpitävä ja silti hengittävä ja sivujen verkkokangas pitää pienimmätkin hyönteiset loitolla ja suojaa UV-säteiltä. Joustollinen mahaläppä pitää loimen hyvin paikallaan suojaten samalla herkkää ihoa vatsan alla. Tutkimusten mukaan hyönteiset pitävät Zebra väritystä sekavana ja välttelevät sitä luonnostaan. Erinomainen loimi vaihteleviin kesäsäihin joka toimii aina. Koot 135-165cm. Yhdistä saman sarjan kaulakappaleeseen ja kärpäshuppuun.

  162,90 €
 • Bucas sadeloimi Power Turnout High Neck
  Bucasin Power-sarjan sadeloimi korkealla kaulaosalla ja kuivattavalla stay-dry fleecevuorella ja kätevällä Click and Go -kiinnityksellä. Todellinen luksusloimi jonka ominaisuudet ja toiminnallisuus vakuuttavat.
  262,90 €
 • Bucas sadeloimi Power Turnout

  Bucasin Power-sarjan sadeloimi kuivattavalla stay-dry fleecevuorella. Todellinen luksusloimi jonka ominaisuudet ja toiminnallisuus vakuuttavat. Erittäin helppo Click and Go-kiinnitys edessä.

  Tästä mallista on saatavana tilauksesta myös ns. Big Neck versio jossa on reilumpi kaula-aukko ja tilaa lavoille. Se sopii erionomaisesti esim. suomenhevosille sekä muille kylmäveriroduille tai vaikka massiivisille oreille.

  232,90 €
 • Busse sade- ja kärpäsloimi Summerrain

  Käytännöllinen yhdistelmä sade- ja kärpäsloimea vaihteleviin kesäsäihin. Suojaa hevosen selkälihaksia ja kaulaa sateelta, samalla suojaten hyönteisiltä ja kuumuudelta varkkomateriaalin ja vaalean värin ansiosta. Selkäosa vahvaa vedenpitävää ja hengittävää 600D polyester ripstop materiaalia, sivut erikoisvahvaa mesh verkkoa. Säädettävät ristivyöt. Solkikiinnitys edessä, irroitettavan kaulakappaleen kiinnitys tarroilla. Iso häntäläppä. Säkäpehmuste.

  123,00 €
 • HV Polo sadeloimi Favouritas Reflective
  HV POLON logollinen sadeloimi joka istuu hyvin ja kuivuu nopeasti. Laadukas loimi on ripstop polyesteriä joka on vedenpitävää, kestävää ja hengittävää. Kevyt vuori joka on karvapeitteelle ystävällinen ja kuivuu nopeasti. Heijastavat yksityiskohdat, hyvät ristivyöt ja erittäin korkea lapalaskos varmistava loimen hyvän istuvuuden ja antavat tilaa liikkua. Koot 135-165cm.

  Normaali hinta: 107,06 €

  Special Price 91,00 €

 • Imperial Riding sadeloimi Super Dry 0gr
  Imperial Ridingin super dry sadeloimi. Kankaassa hienostunut kuviointi sekä heijastava Imperial Ridingin logo. Half-neck kaulaosa sekä loimen liikkuvuutta lisäävät lapalaskokset. Kiinnitys edestä soljilla, niiden lisäksi ristikkäiset säädettävät mahavyöt ja jalkalenkit. Materiaali 100% polyesteria ja kevyt hengittävä vuori. Ihanat värit!
  101,90 €
 • Imperial Riding toppaloimi Super Dry 100g
  Imperial Ridingin super dry sadeloimi toppauksella. Kankaassa hienostunut kuviointi sekä heijastava Imperial Ridingin logo. Half-neck kaulaosa sekä loimen liikkuvuutta lisäävät lapalaskokset. Kiinnitys edestä soljilla, niiden lisäksi ristikkäiset säädettävät mahavyöt ja jalkalenkit. Materiaali 100% polyesteria 100g. Ihanat värit!
  102,00 €
 • Busse sadeloimi ASTANA LIGHT 100g
  Bussen kevyesti topattu sadeloimi on tehty kestäväksi ja toimivaksi. Se on tuulen- ja vedenpitävää sekä hengittävää 1680D polyesteriä. Loimessa on karvaystävällinen nailonvuori ja 100g polyfill-toppaus. Loimi on muotoiltu edestä istuvaksi ja siinä on lapalaskokset liikkeen vapauden takaamiseksi. Edessä pikalukot. Häntäläppä ja elastiset jalkalenkit.
  123,00 €
 • Busse sadeloimi Turn-Out TARAS
  Bussen laadukas kevyesti topattu sadeloimi jonka upean kiiltävä pinta on 420D polyesteriä. Vedenpitävä ja hengittävä loimi on topattu kevyesti 100g vanulla ja sen vuori on karvapeitteelle ystävällistä polyesterisatiinia. Pehmeäksi topattu etuosa jossa kiinnitys säädettävillä pikalukoilla. Ristivyöt, häntäläppä ja elastiset jalkalenkit. Koot 115-165cm. Kuvan iceblue väri.
  72,00 €
 • Eskadron toppaloimi Outdoor Rug RIPSTOP 150 g
  Eskadron laadukas ja kestävä perus turnout toppaloimi tarhaan. Turnout loimi on vedenpitävää ja hengittävää 600D ripstop-polyesteriä. Loimi pysyy hyvin paikoillaan mm. lapalaskosten, ristivöiden, jalkalenkkien sekä häntäläpän ansiosta. 150g vanulla topattu ulkoloimi suojaa syksyn viimoilla ja talven pikkupakkasilla. Väri ajaton navy. Koot 115-165cm.
  140,50 €
 • Eskadron sadeloimi RIPSTOP Cotton
  Eskadronin laadukas sadeloimi kevyellä puuvillavuorella ympärivuotiseen käyttöön ja vaikka kuljetukseen. Vahva 600D ripstop polyesteri on kestävää ja vedenpitävää. Loimessa säädettävä pikalukollinen solkikiinnitys edessä, ristivyöt, häntäläppä sekä jalkalenkit. Loimessa myös hyvät korkeat lapalaskokset jotka takaavat loimen täydellisen istuvuuden myös liikkeessä. Koot 115-165cm.
  132,80 €
 • Eskadron sadeloimi RIPSTOP Fleece
  Eskadronin laadukas sadeloimi lämpimällä fleecevuorella. Vahva 600D ripstop polyesteri on kestävää ja vedenpitävää. Loimessa pikalukollinen solkikiinnitys edessä, ristivyöt, häntäläppä sekä jalkalenkit. Loimessa myös hyvät lapalaskokset. Koot 125-165cm
  129,18 €
 • HORSE COMFORT toppaloimi kaulakappaleella
  Horse Comfortin kevyt toppaloimi tarhaan kiinteällä kaulakappaleella. Loimen pinta vedenpitävä ja repeytymätön 600D ripstop ja sisällä 150g vanutoppaus. Solkikiinnitys, ristivyöt, lapalaskokset, jalkalenkit ja häntäläppä. Juuri sopiva toppaloimi/sadeloimi syksyyn ja kevääseen. Koot 125-165cm ja kuvan väri.
  152,90 €
 • Rain Buster sadeloimi kaulakappaleella
  Hyvä Rain Buster sadeloimi tarhaan kiinteällä kaulakappaleella ja fleecevuorella. Loimen pinta vedenpitävä ja repeytymätön 600D ripstop polyesteri ja loimessa on kevyt fleecevuori. Kiinnitys pikalukollisin soljin ja kaulakappaleen tarroin, ristivyöt, lapalaskokset, jalkalenkit ja häntäläppä. Koot 125-165cm ja kuvan ruudullinen väri.
  102,90 €
 • Rain Buster toppaloimi kaulakappaleella 150g
  Hyvä Rain Buster sadeloimi tarhaan kiinteällä kaulakappaleella ja kevyellä 150g toppauksella. Loimen pinta vedenpitävä ja repeytymätön 600D ripstop polyesteri ja loimessa on kevyt 150g vanutoppaus. Kiinnitys pikalukollisin soljin ja kaulakappaleen tarroin, ristivyöt, lapalaskokset, jalkalenkit ja häntäläppä. Koot 135-165cm ja kuvan ruudullinen väri. Hyvä vaihtoehto syksyyn ja kevääseen tai vaikka fleecevuorelliselle sadeloimelle.
  102,90 €
 • Bucas Freedom Turnout tarhaloimi 150 kaulakappaleella
  Bucasin Freedom-sarjan loistava sadeloimi kiinteällä kaulakappaleella ja 150g kevyellä vanutoppauksella kausivärissä. Hyvä vedenpitävä ja hengittävä sekä kestävä loimi on pintamateriaaliltaan 600D ripstop ja sen vuori on mukava, nopeasti kuivuva sekä karvapeitettä säästävä silk-feeling nylon lining. Myös loimen kaulakappaleessa on 150g toppaus. Loimen kiinnitys edestä T-sojella sekä tarroilla, ristivyöt ja häntäläppä sekä häntäremmi. Jalkalenkeille kiinnityslenkit. Koot 130-165cm. Loistava valinta perinteisen fleecevuorellisen sadeloimen tilalle jolla pärjää pitkälle syksyyn!

  Normaali hinta: 135,90 €

  Special Price 115,52 €

 • Rain Buster sadeloimi kaulakappaleella Full Neck
  Rain Busterin kevyt sadeloimi tarhaan kiinteällä kaulakappaleella ja ohuella nylon vuorella. Loimen pinta 100% vedenpitävä ja repeytymätön 600D ripstop polyesteri ja loimessa on hiertämätön nylon vuori. Kiinnitys pikalukollisin soljin ja kaulakappaleen tarroin, ristivyöt, lapalaskokset, jalkalenkit ja häntäläppä. Koot 135-165cm.
  95,95 €
 • Rain Buster ulkoloimi 100g kaulakappalella
  Wahlstenin Rain Buster tarhaloimi on 100 % vedenpitävä ja hengittävä. Kestävä 600 denierin päälikangas ja kevyt 100 g vanuvuori. Ristivyöt, takajalkalenkit, häntäläppä, edessä säädettävät pikalukot. Kaulakappaleessa tarrakiinnitykset suojaläpän alla. Ihana siniruudullinen väri ja koot 125-165cm. Laatuloimi joka suunniteltu Suomalaisiin sääoloihin!
  89,90 €
 • BR Classic sadeloimi kaulakappaleella
  BR:n Classic sarjan hyvä sadeloimi kestävää 600D polyesteriä irroitettavalla kaulakappaleella ja teipatuilla saumoilla. Loimessa nopeasti kuivuva kevyt vuori joka on karvapeitteelle ystävällinen. Hupun kiinnitys loimeen veteketjulla ja tarroilla. Hyvät pikalukolliset soljet edessä, ristivyöt, elatiset jalkalenkit ja V-häntäläppä.
  99,95 €
 • Eskadron Collection toppaloimi Beta 150g
  ESKADRON toppaloimi BETA korotetulla kaulosalla ja vahvalla 1680Den. hengittävällä päälikankaalla. Loimessa 150g toppaus. Hyvä istuvuus ja heijastava häntäläppä sekä säädettävä etuosa lisäpalalla. Vesipilari 5000 ja hengittävyys 4000.
  141,87 €
 • Eskadron ALPHA sadeloimi fleecevuorella
  ESKADRON sadeloimi ALPHA on valmistettu todella vahvasta ja hengittävästä 1680 Den loimikankaasta jonka hengittävyys 4000g/m2/24h ja vesipilari 5000mm. Loimessa lämmi fleecevuori. Hyvä istuvuus ja neopreen-joustot antavat liikkumatilaa . Reilu häntäläppä. Kiinnitys edestä pikalukollisin soljin. Loimen mukana toimitetaan extension part jonka avulla loimen etuosan leveyittä voi säätää tarpeen mukaan sopivaksi. Koot 125-165cm.
  126,32 €
 • Eskadron Collection sadeloimi GAMMA verkkovuorella
  ESKADRON sadeloimi GAMMA 840Den päälikankaalla ja kevyellä verkkovuorella. Hyvä istuvuus ja häntäläppä. T-soljet edessä ja neopreen jousto antaa etjualoille tilaa likkua. Vesipilari 3000 ja hengittävyys 3000. Erinomainen sadeloimi Eskadron laatua kivaan hintaan!
  109,74 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2