Toppaloimet

Tuotteet 1-24 / 64

Talven pakkassäät ja tarhassa ulkoilu vaativat usein toppaloimen. Hevosen loimitustarpeeseen talvella vaikuttavat sään lisäksi muun muassa hevosen ikä, rotu ja terveydentila sekä esimerkiksi ruokinta ja tarhauksen kesto. Erityisesti klipatut hevoset tarvitsevat säännöllistä ja säiden mukaan suunniteltua loimittamista. Toppaloimia käytetään sekä tallissa että ulkona. Tallitoppaloimet suojaavat mm. klipattua hevosta kylmältä ja pitävät karsinassa paljon piehtaroivan hevosen puhtaana. Ulkokäyttöön tarkoitettuja toppaloimia on saatavana eri paksuisina, korotetulla kaulaosalla tai kaulakappaleella varustettuna.

Monipuolisesta toppaloimien valikoimasta löydät juuri hevosesi tarpeita vastaavan loimen mm. Bucasin ja Eskadronin laajasta valikoimasta tai vaikka edullisen ja silti toimivan vaihtoehdon Premieren valikoimasta. Mikäli tarvitset neuvoja tai apua oikean loimen tai koon valitsemiseksi, ota yhteyttä Horsepron asiakaspalveluun! Vinkki oikean koon valintaan, mittaa hevosesi selänpituus säänpäältä hännäntyveen ja näin saat määritettyä hevosellesi sopivan koon senttimetreinä.

 • Eskadron Toppaloimi Under Rug Cotton
  Eskadronin laadukas Highneck alusloimi 250g vanulla on kätevä lisälämmike talli- tai ulkoloimen alla. Loimen kiinnitys soljilla edestä ja häntäremmi. Koot 125-165cm. Väri musta.
  118,49 €
 • Eskadron Toppaloimi Ripstop Outdoor 300g
  Eskadron best seller on paksu ja lämmin turnout tarhaloimi. Turnout loimi on vedenpitävää ja hengittävä 600D ripstop-polyesteriä. Loimi pysyy hyvin paikoillaan mm. lapalaskosten, ristivöiden, jalkalenkkien sekä häntäläpän ansiosta. 300g vanulla topattu ulkoloimi suojaa ja lämmittää talven pakkasilla.  Koot 125-165cm. Väreinäajattomat navy sekä ruskea coffee.
  140,84 €
 • HV Polo Longmont 300gr toppaloimi
  HV Polo Outdoorblanket with all-over print design, 300 gr.

  Normaali hinta: 116,96 €

  Special Price 93,57 €

 • HV Polo Longmont 400gr toppaloimi
  HV Polo Outdoorblanket with all-over print design, 400 gr.

  Normaali hinta: 116,96 €

  Special Price 93,57 €

 • Bucas toppaloimi Smartex Turnout Medium
  Bucasin Smartex -sarjan lämmin toppaloimi tarhaan 150g vanutoppauksella ja stay-dry fleecevuorella. Erittäin laadukas vedenpitävä ja hengittävä sekä kestävä loimi on pintamateriaaliltaan Ballistic nylonia ja sen toppaus on 150g Thermobonded Polyesteria. Loimen toiminnallinen stay-dry vuori pitää hevosesi kuivana ja mukavana kelissä kuin kelissä. Loimen voit myös laittaa suoraan märälle tai hikiselle hevoselle ja kuivatusloimen tapaan ja näin vältyt loimien vaihtamiselta jälkeenpäin. Loimen kiinnitys edestä on helpolla Click’n Go systeemillä jonka voit avata ja sulkea yhdellä liikkeellä. Loimessa on Bucaksen comfort front eli kaulaosa on muotoiltu antamaan tilaa lavoille ja se on topattu mukavaksi. Ristivyöt ja häntäläppä sekä häntäremmi. Elastiset jalkalenkit. Loimeen saatavissa myös kaulakappale, joka kiinnitetään kätevästi tarroilla loimeen. Bucasin laatuloimi jonka kaikki yksityiskohdat on mietitty! Tästä mallista on saatavana tilauksesta myös ns. Big Neck versio jossa on reilumpi kaula-aukko ja tilaa lavoille. Se sopii erionomaisesti esim. suomenhevosille sekä muille kylmäveriroduille tai vaikka massiivisille oreille.
  242,90 €
 • Bucas toppaloimi Select Quilt SF 150g
  Bucasin Select-sarjan toppaloimi 150g vanulla ja silk-feel vuorella jonka voit alusloimen tapaan yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen tai kaulakappaleeseen.
  112,90 €
 • Bucas toppaloimi Select Quilt SF 300g
  Bucasin Select-sarjan toppaloimi 300g vanulla ja silk-feel vuorella jonka voit alusloimen tapaan yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen tai kaulakappaleeseen.
  122,90 €
 • Bucas toppaloimi Select Quilt Stay Dry 150g
  Bucasin Select-sarjan toppaloimi 150g vanulla ja kuivattavalla stay-dry vuorella jonka voit alusloimen tapaan yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen tai kaulakappaleeseen.
  132,90 €
 • Bucas toppaloimi Select Quilt Stay Dry 300g
  Bucasin Select-sarjan toppaloimi 300g vanulla ja kuivattavalla stay-dry vuorella jonka voit alusloimen tapaan yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen tai kaulakappaleeseen.
  138,00 €
 • Bucas kaulakappale Select Quilt Neck
  Bucasin Select-sarjan kaulakappale 150g vanulla ja karvapeitettä säästävällä silk-feel vuorella jonka voit yhdistää mihin tahansa Bucas Select-sarjan Quilt ja Cooler loimeen.
  48,90 €
 • Bucas toppaloimi Select Turnin
  Bucasin Select-sarjan toppaloimi talliin tai alusloimeksi 50g vanulla ja silk-feel vuorella jonka voit yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen.
  102,90 €
 • Bucas toppaloimi Power Turnout Extra
  Bucasin Power-sarjan toppaloimi 300g vanulla ja kuivattavalla stay-dry fleecevuorella. Helppo ja nopea Click and Go -kiinnitys. Todellinen luksusloimi jonka ominaisuudet ja toiminnallisuus vakuuttavat.
  292,90 €
 • Busse Under alustoppaloimi
  Bussen istuva ja lämpöä eristävä toppaloimi, joka sopii mainiosti tavallisen ulkoloimen alle kylminä pakkaspäivinä
  58,00 €
 • Busse Antarktis Winter tallitoppaloimi
  Bussen pehmeä ja paksu toppaloimi tuo lisälämpöä talliin talvella. Optimaalinen istuvuus, ja hengittävä ja kestävä materiaali.
  103,00 €
 • Busse Antarktis Light tallitoppaloimi
  Bussen pehmeä ja tyylikäs toppaloimi tuo lisälämpöä talliin talvella. Optimaalinen istuvuus, ja hengittävä ja kestävä materiaali.
  93,00 €
 • Imperial Riding kevyttoppaloimi Fohn 100gr
  Imperial Ridingin kevyt toppaloimi 100g, Käytännöllinen loimi, jossa lapalaskokset sekä half-neck kaulaosa. Materiaali 65% polyesteria ja 35% puuvillaa. Hyvä perusloimi kylmemmille kausille!

  Normaali hinta: 59,90 €

  Special Price 47,92 €

 • Imperial Riding toppaloimi Super Dry 200g
  Imperial Ridingin super dry sadeloimi toppauksella. Kankaassa hienostunut kuviointi sekä heijastava Imperial Ridingin logo. Half-neck kaulaosa sekä loimen liikkuvuutta lisäävät lapalaskokset. Kiinnitys edestä soljilla, niiden lisäksi ristikkäiset säädettävät mahavyöt ja jalkalenkit. Materiaali 100% polyesteria 200g. Ihanat värit!

  Normaali hinta: 106,40 €

  Special Price 85,12 €

 • Imperial Riding toppaloimi Super Dry 300g
  Imperial Ridingin super dry sadeloimi toppauksella. Kankaassa hienostunut kuviointi sekä heijastava Imperial Ridingin logo. Half-neck kaulaosa sekä loimen liikkuvuutta lisäävät lapalaskokset. Kiinnitys edestä soljilla, niiden lisäksi ristikkäiset säädettävät mahavyöt ja jalkalenkit. Materiaali 100% polyesteria 300g. Ihanat värit!

  Normaali hinta: 108,90 €

  Special Price 87,12 €

 • Imperial Riding toppaloimi Super Dry 400g
  Imperial Ridingin super dry sadeloimi toppauksella. Kankaassa hienostunut kuviointi sekä heijastava Imperial Ridingin logo. Half-neck kaulaosa sekä loimen liikkuvuutta lisäävät lapalaskokset. Kiinnitys edestä soljilla, niiden lisäksi ristikkäiset säädettävät mahavyöt ja jalkalenkit. Materiaali 100% polyesteria 400g toppaus. Ihanat värit!

  Normaali hinta: 112,90 €

  Special Price 90,32 €

 • Busse sadeloimi Turn-Out TARAS
  Bussen laadukas kevyesti topattu sadeloimi jonka upean kiiltävä pinta on 420D polyesteriä. Vedenpitävä ja hengittävä loimi on topattu kevyesti 100g vanulla ja sen vuori on karvapeitteelle ystävällistä polyesterisatiinia. Pehmeäksi topattu etuosa jossa kiinnitys säädettävillä pikalukoilla. Ristivyöt, häntäläppä ja elastiset jalkalenkit. Koot 115-165cm. Kuvan iceblue väri.
  72,00 €
 • BR toppaloimi High Neck Classic 200 g
  BR:n alusloimi on anatomisesti muotoiltu ja siinä on korkea niska. Edessä on kaksi kiinnitystä pikalukoilla ja tarralla. Lavoilla on halkio istuvuuden parantamiseksi. Loimessa on säädettävät ristivyöt ja irrotettavat joustavat jalkalenkit.
  65,95 €
 • Eskadron toppaloimi Outdoor Rug RIPSTOP 150 g
  Eskadron laadukas ja kestävä perus turnout toppaloimi tarhaan. Turnout loimi on vedenpitävää ja hengittävää 600D ripstop-polyesteriä. Loimi pysyy hyvin paikoillaan mm. lapalaskosten, ristivöiden, jalkalenkkien sekä häntäläpän ansiosta. 150g vanulla topattu ulkoloimi suojaa syksyn viimoilla ja talven pikkupakkasilla. Väri ajaton navy. Koot 115-165cm.
  140,50 €
 • HORSE COMFORT toppaloimi kaulakappaleella Horse Shoes
  Horse Comfortin paksu toppaloimi tarhaan kiinteällä kaulakappaleella. Loimen pinta vedenpitävä ja repeytymätön 600D ripstop polyesteri ja sisällä 300g vanutoppaus. Kiinnitys pikalukollisin soljin, ristivyöt, lapalaskokset, jalkalenkit ja häntäläppä. Hyvä valinta kylmiin talvipäiviin. Koot 125-165cm ja kuvan väri.
  172,90 €
 • HORSE COMFORT toppaloimi kaulakappaleella
  Horse Comfortin kevyt toppaloimi tarhaan kiinteällä kaulakappaleella. Loimen pinta vedenpitävä ja repeytymätön 600D ripstop ja sisällä 150g vanutoppaus. Solkikiinnitys, ristivyöt, lapalaskokset, jalkalenkit ja häntäläppä. Juuri sopiva toppaloimi/sadeloimi syksyyn ja kevääseen. Koot 125-165cm ja kuvan väri.
  152,90 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3