Toppaloimet

Tuotteet 1-24 / 48

Talven pakkassäät ja tarhassa ulkoilu vaativat usein toppaloimen. Hevosen loimitustarpeeseen talvella vaikuttavat sään lisäksi muun muassa hevosen ikä, rotu ja terveydentila sekä esimerkiksi ruokinta ja tarhauksen kesto. Erityisesti klipatut hevoset tarvitsevat säännöllistä ja säiden mukaan suunniteltua loimittamista. Toppaloimia käytetään sekä tallissa että ulkona. Tallitoppaloimet suojaavat mm. klipattua hevosta kylmältä ja pitävät karsinassa paljon piehtaroivan hevosen puhtaana. Ulkokäyttöön tarkoitettuja toppaloimia on saatavana eri paksuisina, korotetulla kaulaosalla tai kaulakappaleella varustettuna.

Monipuolisesta toppaloimien valikoimasta löydät juuri hevosesi tarpeita vastaavan loimen mm. Bucasin ja Eskadronin laajasta valikoimasta tai vaikka edullisen ja silti toimivan vaihtoehdon Premieren valikoimasta. Mikäli tarvitset neuvoja tai apua oikean loimen tai koon valitsemiseksi, ota yhteyttä Horsepron asiakaspalveluun! Vinkki oikean koon valintaan, mittaa hevosesi selänpituus säänpäältä hännäntyveen ja näin saat määritettyä hevosellesi sopivan koon senttimetreinä.

 • BR toppaloimi Classic
  BR:n vedenpitävä tarhaloimi on kosteutta säätelevä ja hengittävä. Tässä anatomisesti muotoillussa loimessa on pikalukollinen etusäätö ja tarra sekä säedettävät ristivyöt ja irrotettavat jalkalenkit. 600D ripstop pinta ja 340g vanutoppaus sekä cool plus -vuori. Vesipilari 5000mm ja hengittävyys 4000 g/m² 24 h sekä teipatut saumat. Ajaton musta väri ja koot 125-165cm.
  122,95 €
 • BR toppaloimi High Neck Classic 200 g
  BR:n alusloimi on anatomisesti muotoiltu ja siinä on korkea niska. Edessä on kaksi kiinnitystä pikalukoilla ja tarralla. Lavoilla on halkio istuvuuden parantamiseksi. Loimessa on säädettävät ristivyöt ja irrotettavat joustavat jalkalenkit.
  65,95 €
 • Bucas kaulakappale Select Quilt Neck
  Bucasin Select-sarjan kaulakappale 150g vanulla ja karvapeitettä säästävällä silk-feel vuorella jonka voit yhdistää mihin tahansa Bucas Select-sarjan Quilt ja Cooler loimeen.
  48,90 €
 • Bucas toppaloimi Irish Turnout Extra
  Bucasin Irish-sarjan ihanan paksu toppaloimi 300g vanutoppauksella ja hengittävällä nylon-vuorella. Laadukas vedenpitävä ja hengittävä ripstop-loimi joka toimii kylminä talvipäivinä kaulakappaleella tai ilman. Loimessa on Bucaksen comfort front eli kaulaosa on muotoiltu antamaan tilaa lavoille ja se on topattu mukavaksi. Kiinnitys edestä soljella ja tarralla. Ristivyöt ja häntäläppä sekä häntäremmi. Kiinnityslenkit jalkaremmeille. Loimeen saatavissa myös kaulakappale, joka kiinnitetään kätevästi tarroilla loimeen. Koot 135-165cm. Väri Navy.
  158,00 €
 • Bucas toppaloimi Power Turnout Extra
  Bucasin Power-sarjan toppaloimi 300g vanulla ja kuivattavalla stay-dry fleecevuorella. Helppo ja nopea Click and Go -kiinnitys. Todellinen luksusloimi jonka ominaisuudet ja toiminnallisuus vakuuttavat.
  292,90 €
 • Bucas toppaloimi Select Quilt SF 150g
  Bucasin Select-sarjan toppaloimi 150g vanulla ja silk-feel vuorella jonka voit alusloimen tapaan yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen tai kaulakappaleeseen.
  112,90 €
 • Bucas toppaloimi Select Quilt SF 300g
  Bucasin Select-sarjan toppaloimi 300g vanulla ja silk-feel vuorella jonka voit alusloimen tapaan yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen tai kaulakappaleeseen.
  122,90 €
 • Bucas toppaloimi Select Quilt Stay Dry 150g
  Bucasin Select-sarjan toppaloimi 150g vanulla ja kuivattavalla stay-dry vuorella jonka voit alusloimen tapaan yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen tai kaulakappaleeseen.
  132,90 €
 • Bucas toppaloimi Select Quilt Stay Dry 300g
  Bucasin Select-sarjan toppaloimi 300g vanulla ja kuivattavalla stay-dry vuorella jonka voit alusloimen tapaan yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen tai kaulakappaleeseen.
  138,00 €
 • Bucas toppaloimi Select Turnin
  Bucasin Select-sarjan toppaloimi talliin tai alusloimeksi 50g vanulla ja silk-feel vuorella jonka voit yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen.
  102,90 €
 • Bucas toppaloimi Smartex Turnout Extra

  Bucasin Smartex -sarjan ihanan paksu toppaloimi 300g vanutoppauksella ja stay-dry fleecevuorella. Erittäin laadukas vedenpitävä ja hengittävä sekä kestävä loimi on pintamateriaaliltaan Ballistic nylonia ja sen toppaus on 300g Thermobonded Polyesteria. Loimen toiminnallinen stay-dry vuori pitää hevosesi kuivana ja mukavana kelissä kuin kelissä. Loimen voit myös laittaa suoraan märälle tai hikiselle hevoselle ja kuivatusloimen tapaan ja näin vältyt loimien vaihtamiselta jälkeenpäin. Loimen kiinnitys edestä on helpolla Click’n Go systeemillä jonka voit avata ja sulkea yhdellä liikkeellä. Loimessa on Bucaksen comfort front eli kaulaosa on muotoiltu antamaan tilaa lavoille ja se on topattu mukavaksi. Ristivyöt ja häntäläppä sekä häntäremmi. Elastiset jalkalenkit. Loimeen saatavissa myös kaulakappale, joka kiinnitetään kätevästi tarroilla loimeen. Bucasin laatuloimi jonka kaikki yksityiskohdat on mietitty!

  Tästä mallista on saatavana tilauksesta myös ns. Big Neck versio jossa on reilumpi kaula-aukko ja tilaa lavoille. Se sopii erionomaisesti esim. suomenhevosille sekä muille kylmäveriroduille tai vaikka massiivisille oreille.

  262,90 €
 • Bucas toppaloimi Smartex Turnout Medium
  Bucasin Smartex -sarjan lämmin toppaloimi tarhaan 150g vanutoppauksella ja stay-dry fleecevuorella. Erittäin laadukas vedenpitävä ja hengittävä sekä kestävä loimi on pintamateriaaliltaan Ballistic nylonia ja sen toppaus on 150g Thermobonded Polyesteria. Loimen toiminnallinen stay-dry vuori pitää hevosesi kuivana ja mukavana kelissä kuin kelissä. Loimen voit myös laittaa suoraan märälle tai hikiselle hevoselle ja kuivatusloimen tapaan ja näin vältyt loimien vaihtamiselta jälkeenpäin. Loimen kiinnitys edestä on helpolla Click’n Go systeemillä jonka voit avata ja sulkea yhdellä liikkeellä. Loimessa on Bucaksen comfort front eli kaulaosa on muotoiltu antamaan tilaa lavoille ja se on topattu mukavaksi. Ristivyöt ja häntäläppä sekä häntäremmi. Elastiset jalkalenkit. Loimeen saatavissa myös kaulakappale, joka kiinnitetään kätevästi tarroilla loimeen. Bucasin laatuloimi jonka kaikki yksityiskohdat on mietitty! Tästä mallista on saatavana tilauksesta myös ns. Big Neck versio jossa on reilumpi kaula-aukko ja tilaa lavoille. Se sopii erionomaisesti esim. suomenhevosille sekä muille kylmäveriroduille tai vaikka massiivisille oreille.
  242,90 €
 • Busse Antarktis Light tallitoppaloimi
  Bussen pehmeä ja tyylikäs toppaloimi tuo lisälämpöä talliin talvella. Optimaalinen istuvuus, ja hengittävä ja kestävä materiaali.
  93,00 €
 • Busse Antarktis Winter tallitoppaloimi
  Bussen pehmeä ja paksu toppaloimi tuo lisälämpöä talliin talvella. Optimaalinen istuvuus, ja hengittävä ja kestävä materiaali.
  103,00 €
 • Busse sadeloimi Turn-Out TARAS
  Bussen laadukas kevyesti topattu sadeloimi jonka upean kiiltävä pinta on 420D polyesteriä. Vedenpitävä ja hengittävä loimi on topattu kevyesti 100g vanulla ja sen vuori on karvapeitteelle ystävällistä polyesterisatiinia. Pehmeäksi topattu etuosa jossa kiinnitys säädettävillä pikalukoilla. Ristivyöt, häntäläppä ja elastiset jalkalenkit. Koot 115-165cm. Kuvan iceblue väri.
  72,00 €
 • Busse toppaloimi ASTANA WINTER 300g
  Bussen lämpimäksi topattu tarhaloimi on tehty kestäväksi ja toimivaksi. Se on tuulen- ja vedenpitävää sekä hengittävää 1680D polyesteriä. Loimessa on karvaystävällinen nailonvuori ja 300g polyfill-toppaus. Loimi on muotoiltu edestä istuvaksi ja siinä on lapalaskokset liikkeen vapauden takaamiseksi. Edessä pikalukot. Häntäläppä ja elastiset jalkalenkit.
  133,00 €
 • Busse Turn-Out Rug Winter talviloimi
  Bussen Turn-Out Rug Winter talviloimi on erittäin kestävä, laadukas ja lämpöä eristävä. Sateen- ja tuulenpitävä materiaali joka hengittää
  83,00 €
 • Busse Under alustoppaloimi
  Bussen istuva ja lämpöä eristävä toppaloimi, joka sopii mainiosti tavallisen ulkoloimen alle kylminä pakkaspäivinä
  58,00 €
 • Eskadron Heritage Collection alusloimi 220g
  Eskadron Heritage sarjan toiminnallinen alusloimi joka tekee saman sajan sadeloimesta toppaloimen ja toimii myös talliloimena. Hengittävän loimen taffeta on karvapeitteelle ystävällinen. Kiinnitys edestä soljella ja häntäremmi. Koot 125-165cm.
  68,90 €
 • Eskadron Heritage Collection toppaloimi Halfneck 200g
  Eskadron Heritage sarjan laadukas toppaloimi ja korkealla kaulaosalla. Todella laadukas 1680D risptop polyesteri suojaa sateelta ja kestää kovaa kulutusta ja 200g vanutoppaus pitää lämpimänä. Tässä mallissa lapalaskokset on korvattu elastisella osalla joka antaa tilaa liikkua. Korkea kaulaosa suojaa hyvin ja pitää myös talliloimen alla kuivana. Hyvät kiinnitykset. Upea väri ja kullanväriset soljet!
  149,30 €
 • Eskadron toppaloimi kaulakappaleella Ripstop Outdoor 400g
  Eskadron best seller on paksu ja lämmin turnout toppaloimi kaulakappaleella. Turnout loimi on vedenpitävää ja hengittävä 1200D ripstop-polyesteriä. Loimi pysyy hyvin paikoillaan mm. lapalaskosten, ristivöiden, jalkalenkkien sekä häntäläpän ansiosta. Pkasu 400g vanulla topattu ulkoloimi suojaa ja lämmittää talven pakkasilla. Pikalukot edessä. Väri nävy ja koot 125-165cm.
  172,00 €
 • Eskadron toppaloimi Outdoor Rug RIPSTOP 150 g
  Eskadron laadukas ja kestävä perus turnout toppaloimi tarhaan. Turnout loimi on vedenpitävää ja hengittävää 600D ripstop-polyesteriä. Loimi pysyy hyvin paikoillaan mm. lapalaskosten, ristivöiden, jalkalenkkien sekä häntäläpän ansiosta. 150g vanulla topattu ulkoloimi suojaa syksyn viimoilla ja talven pikkupakkasilla. Väri ajaton navy. Koot 115-165cm.
  140,50 €
 • Eskadron Toppaloimi Ripstop Outdoor 300g
  Eskadron best seller on paksu ja lämmin turnout tarhaloimi. Turnout loimi on vedenpitävää ja hengittävä 600D ripstop-polyesteriä. Loimi pysyy hyvin paikoillaan mm. lapalaskosten, ristivöiden, jalkalenkkien sekä häntäläpän ansiosta. 300g vanulla topattu ulkoloimi suojaa ja lämmittää talven pakkasilla.  Koot 125-165cm. Väreinäajattomat navy sekä ruskea coffee.
  144,90 €
 • Eskadron Toppaloimi Under Rug Cotton
  Eskadronin laadukas Highneck alusloimi 250g vanulla on kätevä lisälämmike talli- tai ulkoloimen alla. Loimen kiinnitys soljilla edestä ja häntäremmi. Koot 125-165cm. Väri musta.
  121,90 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2