Verkko- ja kärpäsloimet sekä huput

Tuotteet 1-24 / 74

Ötökkäloimet suojaavat hevostasi ikäviltä hyönteisiltä. Tutustu Horsepron laajaan valikoimaan!
 • Hyönteisloimi Ratsastukseen Zebra Kaulakappaleella
  Seeprakuvioitu hyönteisloimi ratsastukseen kiinteällä kaulakappaleella on tiheä ja kestävä. Kuviointi karkottaa hyönteisiä ja tiheä polyesteriverkko pitää ne poissa hevosen iholta. Hyvässä loimessa on satulaleikkaus, kiinnitys soljella edestä, ja häntäremmi. Konepestävä (+30 astetta) loimi joka ei hiosta.

  Koot 95-165cm.

  Normaali hinta: 46,95 €

  Special Price 31,95 €

 • Hyönteisloimi Kaulakappaleella
  Hyvä ja toimiva verkkoloimi kiinteällä kaulakappaleella ja mahaläpällä. Loimen 100% polyesteriverkko on tiheää ja kestävää suojaten hevosesi hyvin kaikilta hyönteisiltä. Loimen kiinnitys edestä kahdella säädettävällä soljella, häntäremmi ja kaulakappaleen kiinnitys tarroilla. Konepestävä (30 astetta). Värinä kuvan harmaa ja koot 135-165 cm.
  47,95 €
 • Bucas ratsastusloimi Buzz-Off Zebra
  Bucasin zebra-kuvioitu verkkoloimi ratsastukseen irroitettavalla kaulakappaleella suojaa hevosesi ratsastuksen aikana kaikilta lentäviltä hyönteisiltä.
  132,90 €
 • Bucas sadeloimi Buzz-Off Rain Full Neck
  Bucas Buzz- Off sarjan loimi on toimiva yhdistelmä Sun Shower-kesäsadeloimea ja Buzz-Off-hyönteisloimea kiinteällä kaulakappaleella.
  152,90 €
 • Bucas sadeloimi Buzz-Off Rain Zebra Full Neck

  Bucas Buzz- Off sarjan Rain sadeloimi loimi on yhdistelmä Sun Shower-kesäsadeloimea ja Buzz-Off-hyönteisloimea kiinteällä kaulakappaleella. Selkäosan kangas estää sateella kastumisen ja helmojen kevyt verkkokangas puolestaan suojaa hyönteisiltä. Selkäosan kangas on sadeloimen tapaan vedenpitävä ja silti hengittävä ja sivujen verkkokangas pitää pienimmätkin hyönteiset loitolla ja suojaa UV-säteiltä. Joustollinen mahaläppä pitää loimen hyvin paikallaan suojaten samalla herkkää ihoa vatsan alla. Tutkimusten mukaan hyönteiset pitävät Zebra väritystä sekavana ja välttelevät sitä luonnostaan. Erinomainen loimi vaihteleviin kesäsäihin joka toimii aina. Koot 135-165cm. Yhdistä saman sarjan kaulakappaleeseen ja kärpäshuppuun.

  162,90 €
 • Bucas ratsastusloimi Buzz-Off
  Bucasin verkkoloimi ratsastukseen irroitettavalla kaulakappaleella suojaa hevosesi ratsastuksen aikana kaikilta lentäviltä hyönteisiltä. Tiheä ja kevyt verkkokangas on myös UV-suojattu.
  102,90 €
 • Busse Moskito Zebra hyönteisloimi ratsastukseen kaulakappaleella
  Bussen seeprakuvioitu hyönteisloimi kiinteällä kaulakappaleella ratsastukseen. Tässä mallissa kaulakappaleen voi halutessaan rullata kaulalle ja kiinnittää tarroilla. Hyvä muotoilu ja istuvuus. Tiheä polyesteriverkko joka suojaa tehokkaasta ja zebrakuviointi joka tutkitusti karkottaa hyönteisiä. Kaikki koot 95-165cm.
  43,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse sade- ja kärpäsloimi Summerrain

  Käytännöllinen yhdistelmä sade- ja kärpäsloimea vaihteleviin kesäsäihin. Suojaa hevosen selkälihaksia ja kaulaa sateelta, samalla suojaten hyönteisiltä ja kuumuudelta varkkomateriaalin ja vaalean värin ansiosta. Selkäosa vahvaa vedenpitävää ja hengittävää 600D polyester ripstop materiaalia, sivut erikoisvahvaa mesh verkkoa. Säädettävät ristivyöt. Solkikiinnitys edessä, irroitettavan kaulakappaleen kiinnitys tarroilla. Iso häntäläppä. Säkäpehmuste.

  123,00 €
 • Busse Paddock Zebra hyönteisloimi Total
  Bussen laadukas hyönteisloimi irrotettavalla kaulakappaleella ja vatsaläpällä. Kestävä ja tiheä verkko joka ei päästä läpi hyönteisiä. Erinomainen istuvuus ja koot 115-165cm.
  93,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere Collection verkkoloimi kaulakappaleella Combo
  Premiere Collection edullinen ötökkäloimi irroitettavalla kaulakappaleella kestävästä ja laadukkaasta polyesteriverkosta. Kaulakappaleessa tarrakiinnitys. Kaulakappaleen ylhäällä sijaitseva elastinen remmi mahdollistaa kiinnityksen riimuihin/maskiin ja kaulakappaleen kolme elastista kiinnitysremmiä pikalukoilla taas mahdollistaa kiinnityksen loimeen. Kaksi säädettävää solkeä edessä, ristivyöt, häntäläppä ja lapalaskokset. Kivat kausivärit ja koot 105-165cm.
  57,95 €
 • HV Polo kärpäshuppu Favouritas
  HV POLON Favouritas sarjan kärpäshuppu joka pitää hyönteiset pois silmistä ja korvista. Laadukas logolla koristettu hyönteishuppu on erittäin tiheää polyesteriverkkoa joka suojaa myös UV-säteiltä. Kiinnitys tarralla ja kivat saman Favouritas sarjan loimiin sopivat kausivärit. Koot pony, cob ja full.

  Normaali hinta: 35,60 €

  Special Price 24,92 €

 • Imperial Riding hyönteisloimi Daisy
  Imperial Ridingin ihanan kesäinen logoin ja päivänkakkaroin koristettu ötökkäloimi kaulakappaleella. Laadukasta ja tiheää polesteriverkkoa oleva loimi suojaa hyönteisltä ja siinä on kiinteä kaulakappale, täysikorkeat lapalaskokset, vatsaläppä, häntäläppä sekä jalkalenkit. Hyvät kiinnitykset. Paljon kokoja 65-165cm ja ihanat värit. Yhdistä saman sarjan käpäshupun kanssa.

  Normaali hinta: 83,40 €

  Special Price 59,95 €

 • Imperial Riding kärpäsloimi
  Imperial Ridingin kärpäsloimi irroitettavalla kaulakappaleella, häntäsuojalla ja -remmillä. Joustava kiinnitys edessä sekä mahavyöt. Kangas 100% polyesteriä, paino 130 grammaa. Koot 130-155cm ja kolme väriä.

  Normaali hinta: 94,10 €

  Special Price 75,28 €

 • Imperial Riding hyönteisloimi UV
  Imperial Riding hyönteisloimi kaulakappalella, vatsaläpällä ja kärpäshupulla suojaa hevosesi kauttaaltaan hyönteisiltä. UV-suojattu tiheä polyesteriverkko pitää hyöteiset loitolla ja hyvät kiinnitykset loimen paikoillaan. Myös reilu häntäläppä, jalkalenkit sekä häntäremmi. Koot 100-165cm.

  Normaali hinta: 82,10 €

  Special Price 65,68 €

 • Euro-Star verkkoloimi Summer Blanket Excellent 161
  Euro-Star Sportive sweat-, flies- & transport blanket made of breathable, high-quality design outer fabric with a decorative tape. Because of the useful material combination, this blanket gives a handyman! Sizes 125-165cm. 100% POLYESTER

  Normaali hinta: 88,70 €

  Special Price 70,96 €

 • ANKY® verkkoloimi Cool Net
  Ankyn monikäyttöinen verkkoloimi joka suojaa ötököiltä ja samalla viilentää. Täydellinen loimi esimerkiksi kilpailuihin, kuljetukseen ja kuumiin kesäpäiviin! Loimi on myös UV-säteilyltä suojaava. Edestä kiinnitys soljilla ja kaksi mahavyötä sekä häntäläppä. Pehmike olkapäillä mukavuuden lisäämiseksi sekä kaulaosan läheisyydessä paikat kaulakappaleen tai esimerkiksi kärpäshupun kiinnitykselle.
  92,95 €
 • ANKY® kärpäshuppu Cool
  Ankyn kärpäshuppu, joka suojaa ötököiltä niin kaulaa kuin päätäkin. Hupussa viilentävä ominaisuus sekä UV-suoja. Koot S-XL.
  77,95 €
 • Schockemöhle Sports verkkoloimi Flytime Plus

  Schockemöhle Sportsin kesään sopiva verkkokloimen ja coolerin ydistelmä. Loimen jersey selkäosassi pitää lihakset lämpiminä suorituksen jälkeen aj tihea verkko suojaa hyönetsiltä. Elastinen loimivyö ja kiinnitys soljella edestä.Loimen ulkonäön viimeistelee Schockemöhlenlogo. Koot 125-155cm.

  82,95 €
 • Busse kärpäsloimi kaulakappaleella COMFORT-STARS
  Bussen uusi erittäin toimiva verkkoloimi kaulakappaleella ja vatsaläpällä. Reilu häntäläppä tuo lisäsuojaa ja elastinen hupun ja loimen yhtymäkohta sään päällä sekä korkeat lapalaskokset antavat tilaa liikkua. Hyvä istuvuus ja kiva tähtikuviointi. Koot 115-165cm.
  79,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Hyönteishuppu FLY STOP
  Tiuhasta muotoiltavasta verkosta valmistettu hyönteishuppu suojaa silmiä, korvia ja turpaa. Kaikki reunat on pehmustettu fleecellä. Turpaosa on irrotettavissa vetoketjulla ja siihen saa hapsut. Erityisen pehmeät korvaosat saa irti tarralla.
  36,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • Hyönteishuppu FLY GUARD
  Tiuhasta verkosta valmistettu kärpäshuppu suojaa silmiä. Sitä pystyy säätämään leveillä tarranauhoilla niskasta ja leuan alta. Joustava ja fleecellä pehmustettu kurkusta. Suunniteltu antamaan paljon tilaa silmille. Sopii myös roduille, joilla on paljon harjaa.
  27,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Hyönteishuppu FLY GUARD PLUS
  Tiuhasta verkosta valmistettu kärpäshuppu suojaa silmiä. Sitä pystyy säätämään leveillä tarranauhoilla leuan alta. Joustava ja fleecellä pehmustettu kurkusta. Suunniteltu antamaan paljon tilaa silmille. Sopii myös roduille, joilla on paljon harjaa. Irrotettavat korvaosat.
  37,90 €
 • HV Polo verkkoloimi softshell Mesh Furioso
  HV Polon kesäinen, kisapaikoillekkin sopiva softshellloimen ja verkkoloimen yhdistelmä. Nopeasti kuivattava ja kosteutta siirtävä loimi joka suojaa myös hyönteisiltä. Häntäläppä ja säädettävät ristivyöt sekä pikalukot edessä. Tyylikäs ulkonäkö ja iso logo. Ajattomat värit ja koot 125-165cm.

  Normaali hinta: 155,61 €

  Special Price 124,49 €

 • Kärpäshuppu Anti-fly
  Kestävä ja tehokkaasti hyönteisiä torjuva kärpäshuppu joka suojaa myös korvat. Hyvä istuvuus ja tarrakiinnitys. Myös shettis koko!
  19,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4