Verkko- ja kärpäsloimet sekä huput

22 Tuotetta

Ötökkäloimet suojaavat hevostasi ikäviltä hyönteisiltä. Tutustu Horsepron laajaan valikoimaan!
 • Busse hyönteisloimi ratsastukseen MOSKITO II
  • close-meshed and durable polyester-mesh
  • neck with velcro-closures, can be rolled back and fastened
  • neck can be attached to bridle via velcro-loops
  • with saddle-cut-out for English saddles
  • cut-away at the sides to allow correct riding-aids
  • safely closable over chest with snaps
  • hind strap and tail-cover

  Normaali hinta: 41,90 €

  Special Price 12,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse hyönteisloimi ratsastukseen MOSKITO-FRANSEN II

  Normaali hinta: 42,90 €

  Special Price 12,87 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere hyönteismaski Basic
  100% Polyester Mesh fly mask with ears and Velcro closure. Matches to the Premiere Basic fly rug 372123/372124.

  Normaali hinta: 11,94 €

  Special Price 2,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse sade- ja kärpäsloimi Summerrain

  Käytännöllinen yhdistelmä sade- ja kärpäsloimea vaihteleviin kesäsäihin. Suojaa hevosen selkälihaksia ja kaulaa sateelta, samalla suojaten hyönteisiltä ja kuumuudelta varkkomateriaalin ja vaalean värin ansiosta. Selkäosa vahvaa vedenpitävää ja hengittävää 600D polyester ripstop materiaalia, sivut erikoisvahvaa mesh verkkoa. Säädettävät ristivyöt. Solkikiinnitys edessä, irroitettavan kaulakappaleen kiinnitys tarroilla. Iso häntäläppä. Säkäpehmuste.

  Normaali hinta: 126,00 €

  Special Price 37,80 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere Collection ötökkäloimi kaulakappaleella Combo
  Premiere Collection ötökkäloimi irroitettavalla kaulakappaleella kestävästä ja laadukkaasta polyesteriverkosta. Kaulakappaleessa tarrasulkimet. Kaulakappaleen ylhäällä sijaitseva elastinen remmi mahdollistaa kiinnityksen riimuihin/maskiin ja kaulakappaleen kolme elastista kiinnitysremmiä pikalukoilla taas mahdollistaa kiinnityksen loimeen. Kaksi säädettävää remmiä edessä.

  Normaali hinta: 54,95 €

  Special Price 16,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • HV Polo kärpäshuppu Favouritas
  HV POLON Favouritas sarjan kärpäshuppu joka pitää hyönteiset pois silmistä ja korvista. Laadukas logolla koristettu hyönteishuppu on erittäin tiheää polyesteriverkkoa joka suojaa myös UV-säteiltä. Kiinnitys tarralla ja kivat saman Favouritas sarjan loimiin sopivat kausivärit. Koot pony, cob ja full.

  Normaali hinta: 37,60 €

  Special Price 11,28 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding hyönteisloimi Daisy
  Imperial Ridingin ihanan kesäinen logoin ja päivänkakkaroin koristettu ötökkäloimi kaulakappaleella. Laadukasta ja tiheää polesteriverkkoa oleva loimi suojaa hyönteisltä ja siinä on kiinteä kaulakappale, täysikorkeat lapalaskokset, vatsaläppä, häntäläppä sekä jalkalenkit. Hyvät kiinnitykset. Paljon kokoja 65-165cm ja ihanat värit. Yhdistä saman sarjan käpäshupun kanssa.

  Normaali hinta: 85,40 €

  Special Price 25,62 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kärpäsloimi kaulakappaleella Helsinki
  - high wind resistance - protects horse from flies and insects - anti-rip - durable and hard wearing - machine washable at 30 degrees - suitable for dryer - 100% polyester - made of superior anti-rip fabric - easy care - tail strap - tail guard - belly guard - Front metal fastenings

  Normaali hinta: 72,95 €

  Special Price 21,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Ihottumaloimi EXTENSIVE
  Nopeasti kuivavaa ja hengittävää materiaalia, joka suojaa UV-säteiltä. Integroitu kaulakappale, jonka kokoa pystyy säätämään sään alta. Mahaläppä joustavilla vöillä. Erityisen iso häntäläppä. Koot sizes: XXXS (75-95 cm) XXS (95-105 cm) XS (105-115 cm) S (115-125 cm) M (125-135 cm) L (135-145 cm) XL (145-155 cm) XXL (155-165 cm)

  Normaali hinta: 121,00 €

  Special Price 36,30 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG hyönteisloimi Stars
  Kevyestä ja tiuhasta verkosta valmistettu verkkoloimi suojaamaan hevosta hyönteisiltä. Tällä kaksivärisellä loimella on trendikäs tähtikuviointi. Loimessa on kaksi solkea edessä, irrotettavat vatsavyöt sekä häntäläppä. Loimeen voi lisätä tarrakiinnitteisen kaulakappaleen. Kivat värit ja koot 115-165cm.

  Normaali hinta: 45,90 €

  Special Price 13,77 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG kaulakappale hyönteisloimeen Stars
  Kaulakappale USG:n tähtikuviolliseen hyönteisloimeen. Valmistettu kevyestä ja tiuhasta verkosta. Helppo kiinnittää loimeen tarralla. Kaulakappaleessa on harjan kohdalla materiaalia, joka vähentää harjan hankautumista. (Koko S/M loimiin: 115, 125 cm, koko M/L loimiin: 135, 145, 155, 165 cm)

  Normaali hinta: 15,90 €

  Special Price 4,77 €

 • USG hyönteisloimi two-tone
  USG hyönteisloimi tiheää polyesteriverkkoa joka suojaa kaikilta lentäviltä hyönteisiltä. Solikiinnitys edessä ja kaksi väri kontrastireunanauhalla. Koot 115-165cm.

  Normaali hinta: 26,95 €

  Special Price 8,09 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse RAINFLY kaulakappale
  • generous neck cover to upgrade Turn-Out Rug RAINFLY (#603602) via stable, integrated closing system with hook-and-loop fasteners for a complete weather protection against changeable weather with a mixture of sun and rain
  • closable via practical hook-and-loop fasteners
  • upper neck part made of waterproof and breathable 420 den polyester, lined with fur-friendly nylon
  • side parts made of hard-wearing polyester material in special weave structure

  Normaali hinta: 32,90 €

  Special Price 9,87 €

 • Premiere Eczema Ihottumaloimi

  Premieren tehokkaaksi ja hyväksi havaittu allergialoimi ympärivuorokautiseen käyttöön. Tiivis kangas suojaa hyvin hevosesi kaikilta hyönteisten pistoilta ja auringon UV-säteiltä. Loimen materiaali on vettähylkivää, hyvin hengittävää ja erittäin nopeasti kuivuvaa. Loimessa korkea kaulakappale, irrotettavassa mahakappaleessa kaksi vyötä ja joustavat resorit takajalkoihin. Erittäin alas tuleva häntäläppä. Tämä loimi on vahvaa konepestävää laatua. Värit perinteinen ruskea sekä harmaa. Koot 95-165 cm. Yhdistä saman sarjan huppuun ja hevosesi on hyvin suojattuna kiusallisia hyönteisiä vastaan!

  HUOM! Ihottumaloimet puetaan hevosen päälle pujottamalla pään läpi.

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 20,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR hyönteishuppu Lycra
  BR:n laadukas totaalisuojaa tuova kärpäshuppu! Istuvaksi joustavasta lycrasta valmistettu musta hyönteishuppu, jossa on myös korvat ja turpa on suojattu hyönteisiltä ja UV-säteilyltä.  Joustava lycrahuppu on helppo pukea ja hevoselle mukava. Tiheä verkko suojaa silmät, korvat ja turvan hyönteisiltä ja UV-säteiltä. Kaikki koot XS-XL.

  Normaali hinta: 23,95 €

  Special Price 7,19 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ihottumaloimi Sweet Itch Zebra
  Edullinen ja toimiva zebra-kuvioitu ihottumaloimi kesäihottumasta tai voimakkaasti hyönteisistä häiriintyville hevosille. Hyönteiset eivät tutkitusti pidä Zebra-värityksestä ja välttelevät sitä. Polyesteri verkkoloimi on  suunniteltu suojaaman hevonen mahdollisimman hyvin kaikilta hyönteisiltä 24/7 käytössä. Loimessa on on erillinen reilu ja peittävä vatsaläppä, kiinteä kaulaosa ja häntäläppä. Konepestävä (+30 astetta) loimi on helppohoitoinen ja mukava käytössä. Koot 95-165cm.

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 26,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere hyönteisloimi Basic
  · 100% Polyester mesh
  · 190T Taffeta nylon lining
  · Leg gussets
  · Adjustable, one side detachable surcingle
  · Tail cover
  · 2x Standard breast closures
  · Wither padding
  Matches with Premiere fly mask Basic, article 374106.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 8,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ihottumaloimi Eczema Security
  Uusi ja moderni Eczema ihottumaloimi kesäihottumasta tai hyönteisistä muuten kärsiville hevosille. Erittäin joustava, hengittävä ja kestävä loimi on suunniteltu suojaaman hevonen mahdollisimman hyvin kaikilta hyönteisiltä 24h. Loimessa on erillinen vatsaläppä, kaulakappale ja reilu häntäläppä. Konepestävä loimi on helppohoitoinen ja mukava. Hieno metallihohtoinen silver harmaa väri ja koot 105-165 cm.

  Normaali hinta: 82,95 €

  Special Price 24,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere hyönteisloimi Basic
  Premieren kaulakappaleellinen hyönteisloimi joka suojaa hevosen hyvin hyönteisiltä. Laadukas loimi jonka käyttöä suositellaan 24 h eli aina ulkoillessa. Loimen materiaali on 100% polyesteri joka on UV-säteiltä suojaava, vahva, hengittävä, elastinen, hengittävä, nopeasti kuivuva ja konepestävä 30 astetta. Lycra insertit tuovat käyttömukavuutta ja elastisuus antaa tilaa liikkua, lavoilla sekä säänpäällä on vielä erilliset joustot. Koot 122-165 cm.

  Normaali hinta: 59,95 €

  Special Price 17,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Hyönteisloimi Zebra
  Seeprakuvioitu hyönteisloimi joka on tiheä ja kestävä. Kuviointi karkottaa hyönteisiä ja tiheä polyesteriverkko pitää ne poissa hevosen iholta. Hyvässä loimessa on hyvin suojaavat extraleveät sivut, kiinnitys soljella edestä, ristivyöt ja häntäremmi. Konepestävä (+30 astetta) loimi joka ei hiosta.

  Koot 95-165cm.

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 12,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere hyönteisloimi Combo Animal Print
  Fly rug with detachable neck cover in zebra design. Scientific research has shown that a zebra design attracts less flies. The fly rug features double, adjustable front buckles, shoulder gussets, adjustable cross surcingles, elastic leg straps, a fillet string and a tail flap. Its detachable neck cover features two Velcro closures. In addition, it has a fleece poll protector. The neck cover can be attached to the halter by means of an elastic Velcro closure and to the rug by means of three elastic straps with easy & quick release clips. Made of 100% polyester mesh featuring a lining of 190T taffeta nylon.

  Normaali hinta: 59,95 €

  Special Price 17,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Bucas Kaulakappale Buzz-Off Rain Combi Neck Zebra
  Bucas Buzz-Off Rain Combi Neck-kaulakappale on samaa yhdistelmämateriaalia kuin Buzz-Off-hyönteisloimessa. Yläosan kangas suojaa sateelta ja verkkokangas puolestaan hyönteisiltä. Nyt uutena myös zebra-kuviolla. Koot M-XL. Yhdistä saman sarjan loimeen ja käpäshuppuun.

  Normaali hinta: 61,90 €

  Special Price 18,57 €