Ravintolisät Hevoselle

Tuotteet 1-24 / 56

Monipuoliset sekä tehokkaat ravintolisät hevosille ja poneille. Hyväksi havaitut ja turvalliset tuotteet päivittäiseen käyttöön sekä laaja valikoima tuotteita tilapäisiin puutostiloihin. Vitamiinit, elektrolyytit, mineraalit ja valmiit ravintolisät EQUIPUR® ja EQUIPOWER® tuotemerkeiltä jotka ovat saksalaisen Vetrpharmin valmistamia laatutuotteita ja eläinlääkäreiden kehittämiä.

 • Equipur® Amino Lihaksistolle 3 kg
  Ravintolisä joka sisältää hevosen elimistölle tärkeitä aminohappoja. Aminoa suositellaan käytettäväksi kilpahevosilla edesauttamaan lihastenkasvua, varsoille edistämään luuston ja lihasten kehittymistä ja seniorihevosille tukemaan lihaskunnon ylläpitoa ja parantamaan aineenvaihduntaan. Siitoskäytössä olevien tammojen maidonerityksen tukemiseen ja orien spermantuotannon luonnolliseen ylläpitoon tuotteessa olevan lysiinin ansiosta. Aminon avulla voidaan vaikuttaa myös vastustuskyvyn lisääntymiseen ja loukaantumisten ennaltaehkäisyyn. Ravinneanalyysi; Proteiini 57,7 % Rasva 0,5 % Kuitu 0,2 % Tuhka 31,2 % Kalsium 8,0 % Lysiini 35,0 % Metioniini 18,0 % Kysteiini 3,5 % Per kg: Diatomiitti 130 000 mg HUOM! Pysyvien muutosten aikaan saamiseksi tuotetta tulee käyttää vähintän 6 viikon kuureina, parhaan tuloksen varmistamiseksi tuotetta tulee käyttää yhtäjaksoisesti. Annostus ruuan yhteydessä 50 g/päivä aikuiset hevoset (500 kg) ja 25 g/päivä varsat, nuoret hevoset ja ponit. Tuotetta saatavana 1 kg ja 3 kg pakkauksissa. Hinta päivittyy valitun pakkauskoon mukaan.

  Normaali hinta: 99,90 €

  Special Price 79,92 €

 • Equipower® Magnesium Hermostolle
  EquiPower Magnesium Ravintolisä magnesiumia ja B12-vitamiinia vahvoille hermoille. Helpottamaan hevosen ahdistuneisuutta, säikkymistä ja ylireagointia ärsykkeisiin, tasapainottamalla hermostoa jolloin saavutetaan lisää kapasiteettia, harmoniaa ja tehokkuutta suorituskykyyn. EquiPower Magnesium auttaa vakauttamaan hermojärjestelmän vuorovaikutusta magnesiumilla hermostuneisuuteen ja ahdistuneisuuteen, tryptofaanilla edesauttamaan sisäistä rauhaa ja B12-vitamiinilla vastaanottavuutta. Hevosen hyvinvointi stressi- ja rasitustilanteissa kohenee ja ei toivotut reaktiot vähenevät. Näin myös motivaatio saadaan paremmaksi ja sitä kautta myös suorituskyky kun keskittyminen on kunnossa. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 7,3% Raakarasva 2,0% Raakakuitu 0,8% Raakatuhka 26,7% Magnesium 11,8% Kalsium 2,0% Fosfori 0,2% Natrium 0,1% Koostumus: Vehnäjauho, dekstroosi, magnesiumoksidi, magnesium-fumaraatti, kalsiumkarbonaatti Lisäaineet: Ravitsemukselliset lisäaineet: B12-vitamiini 100,000 mcg L-tryptofaani 20.000 mg Käyttöohje: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 12g päivässä Hevoset (500 kg): 25g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää vähintään 2 viikkoa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. FEI:n sääntöjen mukaan tuotteen käyttö on kilpailuissa sallittu. Pakkauskoot: Jauhe 750g ja 2kg purkissa sekä annostelija. Hinta päivittyy valitun koon mukaan.

  Normaali hinta: 22,90 €

  Special Price 18,32 €

 • Equipower® Vitamin E Lihaksille

  EquiPower Vitamin E E-vitamiini täydennysrehu edistää lihasten luontaista aineenvaihduntaa, mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ja suorituskyvyn. Nopeuttaa lihasten kehitystä sekä ylläpitää lihaksistoa lepojaksoilla.

  Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 11,4% Raakarasva 7,6% Raakakuitu 3,1% Raakatuhka 23,5% Magnesium 5,0% Kalsium 3,5% Fosfori 1,0% Natrium 0,1%

  Koostumus/ Innehållet: Vehnäjauho, vehnäsuurimo leseet, dekstroosi-, magnesium-, kalsium-karbonaatti, dikalsiumfosfaatti, pellavaöljy

  Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini 50.000 mg Seleeni 10 mg L-lysiiniä 30.000 mg E8 natriumseleniitti

  Käyttöohje: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 25g päivässä Hevoset (500 kg): 50g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Päiväannosta ei tulisi yli kaksinkertaistaa.

  Normaali hinta: 20,90 €

  Special Price 16,72 €

 • Equipower® Biotin Kavioille
  EquiPower biotiinivalmiste joka edesauttaa kavioiden kasvua ja laatua. Loistava lisä myös hevosille joiden iho tai karvapeite kaipaa vahvistusta ja kunnostusta.

  Normaali hinta: 22,90 €

  Special Price 18,32 €

 • Equipower® Probiotikum
  EquiPower Probioticum Täydennysrehu hevosille suolistoflooran tasapainottamiseksi ja säännöllisen ruoansulatuksen turvaamiseksi. Helpottamaan ruuansulatushäiriöitä hevosille joilla esiintyy esim. löysää ulostetta. Probiotikum tarjoaa optimaalisen ravintolisän suolistoflooran tasapainottamiseksi ja säännöllisen ruoansulatukseen turvaamiseksi. Probiotikumin vaikuttavat aineet optimoivat ruoansulatuskanavan toimintaa, vakauttaa suolistoflooran toimintaa ja tukee tärkeiden ravintoaineiden imeytymistä. Tuote sopii myös käytettäväksi erilaisissa ruokavalioon liittyvissä häiriöissä ja muutoksissa jolloin sen käyttö elvyttää suoliston fysiologista toimintaa. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 15,1% Raakarasva 9,4% Raakakuitu 7,1% Raakatuhka 35,4% Magnesium 5,5% Kalsium 2,0% Kalium 0,9% Natrium 0,5% Omega-3 rasvahapot 3,3% Koostumus: Yrttiseos (orapihlaja, neidonhiuspuu, kamomilla, lakritsi, piparminttu, pyhä ohdake, artisokkaa, voikukka), pellavansiemen, magnesiumoksidi, leseet, kalsiumkarbonaattia, kuivahiiva, herajauhe, tiivistettyä soijaproteiinia, hiivauute (MOS) . Ravitsemukselliset lisäaineet: Vitamiini 30.000 I.E. D3-vitamiini 3,000 I.E. E-vitamiini 15.000 mg K3-vitamiinia 10 mg B1-vitamiini 100 mg B2-vitamiini 30 mg B6-vitamiini 30 mg B12-vitamiini 1,500 mcg C-vitamiini 20.000 mg Biotiini 10.000 mcg Foolihappo 100 mg Nikotiinihappo 100 mg Pantoteenihappo 100 mg Cholin kloridi 500 mg Rauta 500 mg Jodi 2 mg Koboltti 1 mg Kupari 100 mg Mangaani 400 mg Sinkki 500 mg Molybdeeni 5 mg Seleeni 10 mg L-tryptofaani 30.000 mg teknologiset lisäaineet Lesitiinejä 15.000 mg Kieselgur 150.000 mg ruuansulatusta edistävät: Saccharomyces cerevisiae 50 x 10E10 KBE E672-vitamiini, E671 D3-vitamiini, B1-vitamiini kuten tiamiinihydrokloridi, B2-vitamiini kuten riboflaviini, B6-vitamiini kuten pyridoksiinihydrokloridi, C-vitamiini kuten L-askorbiinihappoa, biotiini kuten D-(+)-biotiinia, pantoteenihappo kuten kalsium-D-pantotenaatti E1 rauta aminohappoje hydraatti, E2 kaliumjodidi, E3 koboltti rautasulfaattiheptahydraattia, E4 kupari aminohappo hydraatti, E5 mangaani aminohappo hydraatti, E6 sinkki aminohappo hydraatti, E7 natriummolybdaattia, 3b8.12 luonnonmukaisesti tuotettu Seleeni Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399 (Selenised hiiva inaktivoitu), Käyttöohje: Varsat: 2x10g päivässä Nuoret hevoset ja ponit: 2x25g päivässä Hevoset (500 kg): 2x50g päivässä päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Päiväannosta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Suositellaan 48tunnin varoaikaa ennen kilpailusuoritusta. Ennaltaehkäisevässä käytössä annostus voidaan puolittaa. Pakkauskoot 750g ja 2kg Jauhe. Hinta päivittyy valitun koon mukaan.

  Normaali hinta: 29,90 €

  Special Price 23,92 €

 • Vetripharm Inkivääri

  100 % luonnontaistuote inkivääri (Rhizoma Zingiberis) on täydennysrehu hevoselle joka sisältää arvokkaita aktiivisia aineita, kuten eteerisiä öljyjä: gingerol ja shogaols jotka vauhdittavat nivelten aineenvaihduntaa ja näin edistävät liikuntaelimistön notkeutta.
  Koostumus: 100 % inkiväärijuuri jauheena.
  Käyttöohje: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 12 g päivässä Hevoset (500 kg): 25 g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Käyttö vuoden ympäri ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. HUOM! Kilpahevosilla on suositeltavaa pitää kahden vuorokauden varoaika ennen kilpailuja.
  100 % inkiväärijauhe. 0,8 kg ja 2kg pakkauskoot sisältäen mittalusikan. Hita päivittyy valitun pakkauskoon mukaan.

  Normaali hinta: 19,00 €

  Special Price 15,20 €

 • Equipur® Bronchialkräuter Hengitysteille

  Equipur® Bronchialkräuter on hengitysteiden hyvinvointia edesauttava täydennysrehu hevosille ja poneille joka sisältää 14 tarkoin valittua ja toisiaan täydentäviä ja tukevia yrttejä mm. timjamia, nokkosta, anista ja kuusenkerkkää. Yrttien eteeriset öljyt vahvistavat luontaista vastustuskykyä ja ehkäisevät bakteereja jolloin hengitysteiden tulehdusriski vähenee. Tuotteen tanniinit ja flavonoidit parantavat hevosen hapenottokykyä, vähentävät ärsytystä ja parantavat liman eritystä ja poistumista hengitysteistä.

  Ravintoainekoostumus
  Raakavalkuainen 15,9%
  Raakarasva 5,6%
  Raakakuitu 16,4%
  Raakatuhka 9,9%
  Natrium 0,1%

   Koostumus
  Yrttisekoitus (nokkonen, leskenlehti, marsmallow, fenkoli, anis, lakritsi juuri, kuusen neulasia, ribwort, elder kukka, timjami, johanneksen pod, Islannin jäkälä, kuusen verso, tammen kuori).

  Käyttöohje
  Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 30g päivässä
  Hevoset (500 kg): 50g päivässä

  Yrttisekoituksena 1kg ja 3kg pakkauksina.
  Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Yrttisekoituksille suositellaan 48 tunnin varoaikaa ennen kilpailusuoritusta.

  Normaali hinta: 26,29 €

  Special Price 21,03 €

 • Equipur® Elektrolyt Plus Palautumiseen
  Laadukas ja tehokas täydennysrehu hevoselle ylläpitämään nestetasapainoa rasituksessa. Kovassa rasituksessa hevonen hikoilee jopa 15-20 litraa menettäen tärkeitä elektrolyyttejä ja hivenaineita. Elektrolyt Plus jauheen koostumus vastaa mahdollisimman tarkasti hevosen hien suolapitoisuuden koostumusta ja palauttaa siten neste- ja suolatasapainon nopeasti. Käytä valmistetta ennen ja jälkeen kovan rasituksen esim. kipailuissa. Jauhe voidaan myös sekoittaa juomaveteen. Koostumus Dekstroosi, natriumkloridi, kaliumkloridi, kalsiumkarbonaatti, magnesiumoksidi, pellavaöljy. Ravintoainekoostumus Hehkutusjäännos 43,9%, Kloridi 21,3%, Natrium 11,5%, Kalium 4,5%, Kalsium 1,5%,Raakavalkuainen 0,5%, Raakarasva 0,5%, Raakakuitu 0,2%,Magnesium 0,2%. Lisäaineet per kg: C-vitamiini 5000 mg, Nikotiinihappo 250 mg, Pantoteenihappo 200 mg, Rauta 2500 mg, Sinkki 2500 mg, Mangaani 2000 mg, Kupari 375 mg, Jodi 8 mg, Koboltti 5 mg, Seleeni 5 mg. Käyttöohje: Annostus ruuan yhteydessä tai juomaveteen sekoitettuna 20-40 g/päivä aikuiset hevoset (500 kg) ja 10-20 g varsat, nuoret hevoset ja ponit. Kovan rasituksen johdosta tuotetta voidaan annostella turvallisesti suositusmäärä viidesti päivässä. Vettä oltava jatkuvasti saatavilla. Tuotetta saatavana 1 kg ja 3 kg pakkauksissa. Hinta pävityy pakkauskoon mukaan.

  Normaali hinta: 32,78 €

  Special Price 26,22 €

 • Equipur® Biotin Plus Karvalle Ja Kavioille
  Biotiinia sisältävä ravintolisä johon lisätty myös B6 vitamiinia, sinkkiä ja kuparia. Näiden vaikuttavien aineiden yhteisvaikutuksena ihosolut uudistuvat ja karva tulee kestävämmäksi. Biotiini edistää kavion kasvua ja parantaa sarveisaineen laatua tekemällä kavioista lujat ja kestävät. Biotin Plus ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 10,9% Raakarasva 0,7% Raakakuitu 0,6% Raakatuhka 4,6% Kalsium 0,2% Natrium 0,1% Sulphur 5,0% Koostumus glukoosia, metyyli sulfonyyli metaani (MSM), pellavaöljy Ravitsemukselliset lisäaineet: Biotiini 2.500.000 mcg = 2.500 mg B6-vitamiini 2.000 mg Kupari 1.500 mg Sinkki 15.000 mg DL-metioniini 75.000 mg Biotiinia D-(+)-biotiinia, B6-vitamiini kuten pyridoksiinihydrokloridi, E4 kupari aminohappo hydraatti, E6 sinkki aminohappo hydraatti. Käyttöohje/ Bruksanvisning: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 5g päivässä Hevoset (500 kg): 10g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää vähintään 6kk, tai 3kk kuurina kaksi kertaa vuodessa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Annostusta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Jauhe 1kg ja 3kg

  Normaali hinta: 59,29 €

  Special Price 47,43 €

 • Equipur® Fohlen Varsoille
  Kaikki mitä varsa tarvitsee tasapainoiseen kasvuun. Ravintolisä hevoselle sisältää kaikki kasvuun tarvittavat tärkeät mineraalit, hivenaineet, vitamiinit ja aminohapot. Parhaisiin tuloksiin päästään kun tuotetta käytetään säännöllisesti perusruokavalion yhteydessä. Vähintään 2-3 kuukauden yhtäjaksoista käyttöä suositellaan. Ravinneanalyysi; Proteiini 17,3 % Rasva 3,2 % Kuitu 1,1 % Tuhka 44,3 % Kalsium 9,3 % Kloori 4,5 % Natrium 2,2 % Magnesium 2,2 % Kalium 1,8 % Fosfori 1,6 % Rikki 0,4 % Omega3-rasvahapot 0,6 % Per kg: Vitamiini A 500.000 I.E. Vitamiini B1 500 mg Vitamiini B2 300 mg Vitamiini B6 300 mg Vitamiini B12 10.000 mcg Vitamiini C 8.000 mg Vitamiini D3 30.000 I.E. Vitamiini E 6.700 mg Vitamiini K3 50 mg Biotiini 30.000 mcg Betakaroteeni 1.000 mg Nikotiniiniamidi 1.000 mg Foolihappo 700 mg Pantoteenihappo 800 mg Koliini 1.500 mg Inositoli 1.500 mg Lesitiini 1.500 mg Sinkki 6.000 mg Rauta 4.000 mg Mangaani 3.000 mg Kupari 700 mg Jodi 15 mg Molybdeeni 25 mg Koboltti 10 mg Seleeni 10 mg Lesitiinit 1,500mg Piimaa 10,000mg. Annostus ruuan yhteydessä varsat 3-6 kuukautta 30 g/päivä, varsat 7-12 kuukautta 45 g/päivä varsat 12 - ja nuoret hevoset 60 g/päivä. HUOM! Annostusohjeita ei saa ylittää tuoteen korkean D3 vitamiini pitoisuuden vuoksi ja tuote on tarkoitettu vain kasvaville hevosille. Pakkauskoot 1kg ja 3kg jauhe. 1 kg riittää noin 30 päivän annostukseen. Hinta päivittyy valitun koon mukaan.

  Normaali hinta: 39,49 €

  Special Price 31,59 €

 • Equipur® Glykan Nivelten ja jänteiden hyvinvoinnille
  EQUIPUR Glygan on täydennysrehu hevosille joka ylläpitää nivelten ja jänteiden liikkuvuutta ja hyvinvointia. Laadukas ravintolisä sisältää ainutlaatuisen ja tehokkaan yhdistelmän, vihersimpukkaa (green-lipped New Zealand mussel extract) kondroitiinia, piimaata, Devil's claw -juuriuutetta, Omega-3 rasvahappoja, inkivääriä, MSM sekä yrttejä, vitamiineja, hivenaineita. Glykanin säännöllinen käyttö edistää nivelten ja tukikudosten liikkuvuutta, vähentää jäykkyyttä ja laskee turvotusta. Helpottaa nivelkipua ja edistää kudosten uusiutumista ja toimintakykyä. Suositellaan erityisesti kilpahevosille osana lihashuoltoa sekä nivelrikon oireiden helpottamiseen tai akuutin jännevamman tukihoitona. Koostumus: Vihersimpukka 20% (green-lipped New Zealand mussel extract), yrttiseos 15%(pajunkuori, koivu, Arnica, nokkonen, kamomilla Devil's claw), kondroitiinisulfaatti 10%, MSM 6%, inkivääri, pellavansiemen, pellavaöljy. Ravinneanalyysi: Raakavalkuainen 20,1% Raakarasva 7,4% Raakakuitu 6,1% Hehkutusjäännös 19,0% Rikki 2,7% Natrium 1,0% Omega-3 rasvahapot 2,8%. Per kg: E-vitamiini 16.000 mg, C-vitamiini 16.000 mg, Rauta 8,300 mg, Jodi 7 mg, Koboltti 4 mg, Kupari 1,300 mg, Mangaani 6,700 mg, Sinkki 8,300 mg, Molybdeeni 17 mg, Seleeni 17 mg, DL-metioniini 10.000 mg, Piimaa 30.000 mg. Käyttöohje Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 10g päivässä Hevoset (500 kg): 30g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Korkeiden hivenainepitoisuuksien vuoksi päiväannosta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Vihersimpukan korkeasta pitoisuudesta johtuen on käyttö hyvä aloittaa vähitellen totuttamalla. Suositellaan 48 tunnin varoaikaa ennen kilpailusuoritusta. Tuotetta saatavana jauheena ja 1 kg ja 3 kg pakkauksissa. Hinta päivittyy tuotteelle valitun pakkauksen mukaan.

  Normaali hinta: 97,90 €

  Special Price 78,32 €

 • Equipur® Gastral vatsan suojaksi
  EQUIPUR® Gastral Täydennysrehu jonka ainesosat suojaavat mahalaukun limakalvoa ja ylläpitävät hyvää toimintaa ruoansulatuskanavassa. Suositellaan hevosille joilla on havaittu mahahaava tai sen oireita, sekä ennaltaehkäisemään em. oireiden syntyä. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 14,3% Raakarasva 10,9% Raakakuitu 9,5% Raakatuhka 29,7% Magnesium 10,6% Omega-3-rasvahapot 3,9% Koostumus: Yrttisekoitus (orapihlaja, neidonhiuspuu, kamomilla, lakritsi, piparminttu), magnesium-oksidi-, pellava-, kalsiumkarbonaatti, soijapapuproteiinitiiviste, omenauute, pellavaöljy Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini 20.000 mg C-vitamiini 40.000 mg Seleeni 10 mg L-tryptofaani 40.000 mg teknologiset lisäaineet Lecithine 20.000 mg C-vitamiini kuten L-askorbiinihappoa, 3b8.12 luonnonmukaisesti tuotettu Seleeni Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399 Käyttöohje: Annostus per ruokintakerta: Varsat: 5g kerta, (max 30g päivässä) Nuoret hevoset: 10g kerta, (max 60g päivässä) Ponit: 15g kerta, (max 90g päivässä) Hevoset (500 kg): 25g kerta, (max 150g päivässä) Suositellaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä ennen käyttöä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi antaa 3-4 kertaa päivässä ruokinnan yhteydessä ja käyttöä tulisi jatkaa vähintään 4 viikkoa. Koska tuote sisältää yrttejä ja tryptofaania, suositellaan 48 tunnin varoaikaa ennen kilpailusuoritusta.

  Normaali hinta: 48,29 €

  Special Price 38,63 €

 • Equipur® Metabol Aineenvaihdunnalle
  Equipur Metabol on lisäravinne joka tehostaa maksan ja aineenvaihdunnan toimintaa ja auttaa tasapainottamaan maksan mahdollisia toimintahäiriöitä. Tuote sisältää korkealaatuisia aminohappoja, yrttejä, vitamiineja ja hivenaineita. Kilpahevosten ruokavalio sisältää korkeita enegiapitoisuuksia joka on jaettu päivisin 2-3 ruoka-annokseen, näin ruuan kuitujen ja energian suhde on muuttunut ja aineenvaihdunta ja maksa joutuvat kovalle rasitukselle. HUOM! Tuotteen käytön aloituksesta on hyvä neuvotella eläinlääkärisi kanssa, eikä tuotteen yhtäjaksoista käyttöä yli 6 kuukauden ajan suositella. Ravinneanalyysi; Proteiini 11,7 % Rasva 7,1 % Kuitu 9,9 % Tuhka 12,9 % Kalsium 1,5 % Metioniini 1,0 % Per kg: Vitamiini A 1 200.000 I.E. Vitamiini B1 400 mg Vitamiini B2 200 mg Vitamiini B6 200 mg Vitamiini B12 40.000 mcg Vitamiini C 20.000 mg Vitamiini D3 120.000 I.E. Vitamiini E 14.000 mg Koliini 40.000 mg Inositoli 10.000 mg Lesitiini 10.000 mg Nikotiniiniamidi 1.000 mg Foolihappo 700 mg Pantoteenihappo 800 mg Koliini 1.500 mg Inositoli 1.500 mg Lesitiini 1.500 mg Betaine 6.000 mg Foolihappo 1.000 mg Pantoneenihappo 700 mg Annostus ruuan yhteydessä varsat, ponit ja nuoret hevoset 30 g/päivä. Täysikokoiset hevoset (500kg) 50 g/päivä. HUOM! Annostusohjeita ei saa ylittää tuoteen korkean D3 vitamiini pitoisuuden vuoksi. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi tuotetta tulee käyttää 3-6 viikon pituisina kuureina. EI JATKUVAAN KÄYTTÖÖN! Tuotetta saatavana jauheena ja 1 kg ja 3 kg pakkauksissa. Hinta päivittyy valitun pakkauskoon mukaan.

  Normaali hinta: 62,59 €

  Special Price 50,07 €

 • Equipur® Racepower - lisää suorituskykyä
  EQUIPUR® Racepower, aktivoi rasva- ja lihassolu- aineenvaihduntaa estäen maitohappojen muodostumista ja turvaten lihasten hapen ja energian saannin. Pitkäaikainen parantava vaikutus hevosen suorituskykyyn. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 33,7% Raakarasva 5,2% Raakakuitu 2,8% Raakatuhka 11,3% Kalium 1,4% Kalsium 0,7% Magnesium 0,7% Fosfori 0,4% Natrium 0,2% Lysiini 3,2% Arginiini 2,0% Treoniini 1,0% Kystiini 0,5% Metioniini 0,5% Omega-3-rasvahappoja 1,0% Koostumus: Soijapapuproteiinitiiviste, kuumennettu vilja, hiivauute (MOS), banaani jauho (karkea), magnesium fumaraatti, kuivahiiva, pellavansiemenjauho, maissitärkkelys Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini 20.000 mg B6-vitamiini 1,000 mg C-vitamiini 10.000 mg L-karnitiini 37,500 mg Rauta 6,000 mg Jodi 15 mg Kupari 800 mg Sinkki 1.000 mg Seleeni 10 mg L-lysiiniä 16.000 mg Ruuansulatusta edistävät: Saccharomyces cerevisiae 10 x 10E10 KBE B6-vitamiini kuten pyridoksiinihydrokloridi, C-vitamiini kuten L-askorbiinihappo, E1 rauta-aminohappo hydraatti, E2 kaliumjodidi, E4 kupari aminohappo hydraatti, E6 sinkki aminohappo hydraatti, 3b8.12 luonnonmukaisesti tuotettu Seleeni Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399, 4b1702 Saccharomyces cerevisiae (NCYC Sc 47) Käyttöohje: Urheiluponit: 70g päivässä Urheiluhevoset (500 kg): 100g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi voidaan annostus 1 ½ kertaistaa 3 päivää ennen suoritusta ja suorituspäivänä. On suositeltavaa jatkaa käyttöä koko kilpailukauden. Annostusta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Ei dopingvaroaikaa. Pakkauskoot: Jauhe 1kg ja 3kg, hinta päivittyy valitun koon mukaan.

  Normaali hinta: 39,49 €

  Special Price 31,59 €

 • Equipur® Vitafit Antioksidantteja
  EQUIPUR Vitafit® Sisältää hevoselle tärkeitä solun suojavitamiineja, aminohappoja ja sinkkiä, suojaamaan ja vahvistamaan liikuntaelimistöä ja immuunijärjestelmää. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 5,8% Raakarasva 7,6% Raakakuitu 1,9% Raakatuhka 7,3% Kalsium 0,7% Natrium 0,2% Koostumus: Dekstroosi, kaurahiutalejauho Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini 60.000 mg C-vitamiini 160.000 mg Beetakaroteeni 5.000 mg Seleeni 30 mg Sinkki 4.000 mg L-lysiiniä 5.000 mg DL-metioniini 5.000 mg C-vitamiini kuten L-askorbiinihappoa, E6 sinkki aminohappojen hydraatti, 3b8.12 luonnonmukaisesti tuotettu seleeni Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399 Käyttöohje: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 15g päivässä Hevoset (500 kg): 25g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Seleenipitoisuudesta johtuen päiväannosta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Ei doping varoaikaa. Pakkauskoot Jauhe 1kg ja 3kg. Hinta päivittyy valitun koon mukaan.

  Normaali hinta: 42,79 €

  Special Price 34,23 €

 • Equipower® Mineral

  EquiPower Mineral Kivennäisrehu hevoselle, sisältää kaikki tärkeät kivennäisaineet, vitamiineja ja hivenaineita. Laajakirjoinen täydennysrehu joka sisältää kaikki tärkeät vitamiinit, kivennäiset ja antioksidantit kunnon ja terveyden ylläpitoon kaikille hevosille ja poneille. Loistava lisä perusruokavalioon! Yksi tuote jossa on kaikki.


  Ravintoainekoostumus:
  Kalsium 22,0% Natrium 5,0% Fosfori 4,4% Kalium 2,0% Magnesium 2,0% Sulphur 0,3%
  Koostumus: Kalsiumkarbonaattia, dikalsiumfosfaattia, natrium-kloridi, kaliumkloridi, magnesium-oksidi, natriumsulfaattia
  Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiinia 600,000 I.E. D3-vitamiini 60.000 I.E. E-vitamiini 3.000 mg K3-vitamiini 100 mg B1-vitamiini 100 mg B2-vitamiini 150 mg B6-vitamiini 150 mg B12-vitamiini 1,500 mcg C-vitamiini 5.000 mg Biotiini 3.500 mcg Foolihappo 20 mg Nikotiinihappo 800 mg Pantoteenihappo 350 mg Cholin kloridi 500 mg Iron 1.500 mg Jodi 15 mg Koboltti 10 mg Kupari 750 mg Mangaani 1.500 mg Sinkki 3.000 mg Molybdeeni 15 mg Seleeni 15 mg DL-metioniini 3.000 m teknologiset lisäaineet Kieselgur 74.000 mg E672-vitamiini, E671 D3-vitamiini, B1-vitamiini kuten tiamiinihydrokloridi, B2-vitamiini kuten riboflaviini, B6-vitamiini kuten pyridoksiinihydrokloridi, C-vitamiini kuten L-askorbiinihappoa, biotiini kuten D-(+)-biotiinia, pantoteenihappo kuten kalsium-D-pantotenaatti E1 rauta sulfaattimonohydraatti, E2 kaliumjodidi, E3 koboltti rautasulfaattiheptahydraattia, E4 kupari sulfaattipentahydraatti, E5 mangaani sulfaattimonohydraatti, E6 sinkki-, E7 natriummolybdaattia, E8 natriumseleniitti

  Käyttöohje:
  Varsat: 50g päivässä
  Vuotiaat: 75g päivässä
  Harrastehevoset: 100g päivässä
  Kilpahevoset: 125g päivässä
  Siitoshevoset: 150g päivässä
  Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Annostusta ei tulisi yli kaksinkertaistaa.

  Normaali hinta: 20,79 €

  Special Price 16,63 €

 • Equipur® Skin Ihon Parhaaksi

  Ravintolisä Skin hevoselle sisältää oikeassa suhteessa kaiken mitä hevosesi hyvinhoidettu iho ja karvapeite tarvitsee. Tuotteen sisältämät yrtit ja vitamiinit yhdessä vahvistavat ihoa ja tasapainottavat aineenvaihduntaa edistäen karvan kasvua. Tämä ainutlaatuinen tuote stimuloi karvan kasvua, vähentää ihoärsytystä, on anti-allegisoiva, hillitsee kutinaa ja hyönteisten pistojen aiheuttamaa ärsytystä, edistää ihosolujen uudistumista, edistää haavojen ja rupien paranemista ja mikä tarkeintä, hillitsee kesäihottuman oireita tehokkaasti.
  Ravinneanalyysi; Proteiini 6,7 % Rasva 6,1 % Kuitu 4,4 % Tuhka 31,3 % Kalsium 2,5 % Metioniini 1,0 % Magneesium 0,1 % Rikki 1,3 % Per kg: Vitamiini A 400.000 I.E. Vitamiini B2 300 mg Vitamiini C 20.000 mg Vitamiini E 10.000 mg Koliini 1.000 mg Biotiini 300.000 mg Rauta 2.000 mg Sinkki 2.000 mg Kupari 400 mg Diatomiitti 160.000 mg
  Akuuteissa ihoärsytyksissä yhtäjaksoista käyttöä suositellaan kunnes oireet ovat selvästi helpottuneet tai vähintään 3-6 viikon ajan. Ennaltaehkäisevästi tuotteen käyttö, erityisesti kesäihottumaisilla hevosilla, tulee aloittaa 2-3 viikkoa ennen laidunkauden alkua.
  Annostus ruuan yhteydessä varsat, ponit ja nuoret hevoset 30 g/päivä. Täysikokoiset hevoset (500kg) 50 g/päivä.
  HUOM! Annostusohjeita ei saa ylittää tuoteen korkeiden hivenainepitoisuuksien vuoksi.
  Pakkauskoot 1kg ja 3kg jauhe. 3kg riittää noin 60 päivän annostukseen täysikokoiselle (500kg) hevoselle.

  Normaali hinta: 68,97 €

  Special Price 55,18 €

 • Equipur® Amino Lihaksistolle

  Täydennysrehu hevosille joka sisältää hevosen elimistölle tärkeitä aminohappoja. Aminoa suositellaan käytettäväksi kilpahevosilla edesauttamaan lihastenkasvua, varsoille edistämään luuston ja lihasten kehittymistä ja seniorihevosille tukemaan lihaskunnon ylläpitoa ja parantamaan aineenvaihduntaan. Siitoskäytössä olevien tammojen maidonerityksen tukemiseen ja orien spermantuotannon luonnolliseen ylläpitoon tuotteessa olevan lysiinin ansiosta. Aminon avulla voidaan vaikuttaa myös vastustuskyvyn lisääntymiseen ja loukaantumisten ennaltaehkäisyyn.

  Ravinneanalyysi; Proteiini 57,7 % Rasva 0,5 % Kuitu 0,2 % Tuhka 31,2 % Kalsium 8,0 % Lysiini 35,0 % Metioniini 18,0 % Kysteiini 3,5 % Per kg: Diatomiitti 130 000 mg

  HUOM! Pysyvien muutosten aikaan saamiseksi tuotetta tulee käyttää vähintän 6 viikon kuureina, parhaan tuloksen varmistamiseksi tuotetta tulee käyttää yhtäjaksoisesti. Annostus ruuan yhteydessä 50 g/päivä aikuiset hevoset (500 kg) ja 25 g/päivä varsat, nuoret hevoset ja ponit.

  Normaali hinta: 42,79 €

  Special Price 34,23 €

 • Equipur® Biotin Plus Tab karvalle ja kavioille
  Biotiinia sisältävä kätevä tablettimuoitoinen ravintolisä johon lisätty myös B6 vitamiinia, sinkkiä ja kuparia. Näiden vaikuttavien aineiden yhteisvaikutuksena ihosolut uudistuvat ja karva tulee kestävämmäksi. Biotiini edistää kavion kasvua ja parantaa sarveisaineen laatua tekemällä kavioista lujat ja kestävät. Biotin Plus ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 10,9% Raakarasva 0,7% Raakakuitu 0,6% Raakatuhka 4,6% Kalsium 0,2% Natrium 0,1% Sulphur 5,0% Tabletti ravintoainekoostumus Raakavalkuainen 16,5% Raakarasva 2,8% Raakakuitu 2,5% Raakatuhka 6,8% Kystiini 2,5% Koostumus/ Innehållet: Peruna-tärkkelys, dekstroosi, rehu-sokeri, pellavaöljy Ravitsemukselliset lisäaineet: Biotiini 2.500.000 mcg = 2.500 mg B6-vitamiini 2.000 mg Kupari 1.500 mg Sinkki 15.000 mg DL-metioniini 75.000 mg Biotiinia D-(+)-biotiinia, B6-vitamiini kuten pyridoksiinihydrokloridi, E4 kupari aminohappo hydraatti, E6 sinkki aminohappo hydraatti. Käyttöohje/ Bruksanvisning: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: ½ tablettia päivässä Hevoset (500 kg): 1 tabletti päivässä Tabletti voidaan antaa sellaisenaan, kuten makupalana. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää vähintään 6kk, tai 3kk kuurina kaksi kertaa vuodessa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Annostusta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Pakkauskoot 200g /50 tablettia ja 400g /100 tablettia

  Normaali hinta: 43,89 €

  Special Price 35,11 €

 • Equipur® Knobletten Luonnollista Suojaa Hyönteisiltä Hevoselle

  Täydennysrehu hevoselle joka sisältää tarkasti valitun sekoituksen yrttejä ja vitamiineja vahvistamaan elimistön omaa puolustusta hyönteisiä vastaan ja tukemaan ruuansulatusta. Sopii myös erityisesti kesäihottumaisten hevosten suojaukseen ja hoitoon!
  VINKKI! Tuotteen parhaan tehon varmistamiseksi sen käyttö tulisi aloittaa jo ennen ensimmäisten hyönteisten ilmaantumista ja jatkaa läpi koko hyönteiskauden.
  Tuotteen maksimaalinen teho saavutetaan noin kahden viikon kuluessa käytön aloittamisesta.

  Normaali hinta: 65,89 €

  Special Price 52,71 €

 • Vetripharm MSM Powder

  Hevosten täydennysrehuna MSM-jauhe soveltuu erityisen hyvin varmistamaan nivelten liikkuvuutta, poistamaan lihasjäykkyyttä ja jopa kramppeja sekä helpottamaan mahdollisen tulehduksen aiheuttamia oireita. MSM:llä on myös muita lääkkeen omaisia vaikutuksia mm. allergioiden, hengitystieoireiden hoidossa, loisten ehkäisyssä ja ruuansulatushäiriöissä. Säännöllisesti käytettynä MSM-jauhe kiihdyttää aineenvaihduntaa ja edistää kudosten terveyttä ja uudistumista. MSM-jauhetta suositellaan käytettäväksi hevosilla joilla on nivelvaivoja tai jotka ovat kovassa rasituksessa. MSM on erinomainen tuote venheneville hevosille ylläpitämään nivelten ja jänteiden liikkuvuutta. Tunnettu ja tehokkaksi havaittu orgaaninen rikkiyhdiste lisää elimistön puolustuskykyä, vahvistaa niveliä, jänteitä ja nivelsiteitä. Hyväksi myös iholle, karvapeitteelle ja kavioille.
  Koostumus MSM (metyyli sulfonyyli metaani) 99,9% jauhe.
  Käyttöohje Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 2g päivässä Hevoset (500 kg): 4g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. MSM on kielletty kilpailuissa. 0,8 kg pakkauskoko sisältäen mittalusikan.

  Normaali hinta: 22,99 €

  Special Price 18,39 €

 • Equipower® Elektrolyte Palautumiseen 1kg

  EquiPower Elektrolytpellets Hevosten täydennysrehu helpossa ja kätevässä pelletti-muodossa ylläpitämään ja palauttamaan neste- ja hivenainetasapainoa.

  Ravintoainekoostumus: Kloridi 21,6% Natrium 11,5% Kalium 4,5% Kalsium 2,3% Magnesium 0,4% Fosfori 0,1% Koostumus: Natriumkloridi, kaurahiutale, omenauute, kaliumkloridi, persilja, kalsiumkarbonaatti, sokerijuurikasmelassi, magnesium-oksidi.

  Ravitsemukselliset lisäaineet: C-vitamiini 3.000 mg Nikotiinihappo 250 mg Pantoteenihappo 200 mg Iron 2.500 mg Jodi 8 mg Cobalt 5 mg Kupari 375 mg Mangaani 2.000 mg Sinkki 2.500 mg Seleeni 5 mg C-vitamiini kuten L-askorbiinihappo, pantoteenihappo kuten kalsium-D-pantotenaatti, E1 ferrosulfaatin monohydraatti, E2 kaliumjodidi, E3 koboltti sulfaatti-heptahydraatti, E4 kupari sulfaattipentahydraatti, E5 mangaani monohydraatti, E6 sinkkioksidi, E8 natriumseleniitti

  Käyttöohje: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 10-20g kerta (max. 100g päivässä) Hevoset (500 kg): 20-40g kerta (max. 200g päivässä) Annetaan perusruokinnan yhteydessä tai maittavuutensa ansiosta makupalan tapaan, vaikka suoraan kädestä. Runsaan hikoilun, kovan rasituksen tai ripulin johdosta, voidaan elektrolyyttejä annostella jopa viisi kertaa päivässä. Optimaalisen vaikutuksen saamiseksi, vettä on oltava koko ajan tarjolla. Yleisin syy, miksi hevoset eivät juo kilpailuissa on liian suuri elektrolyyttien menetys hikoillessa. Vain jos tämä puutos kompensoidaan elektrolyyteillä, hevoset jälleen juovat tarpeeksi vettä!

  Pakkauskoko: 1kg.

  Normaali hinta: 21,95 €

  Special Price 17,56 €

 • Equipower® Pellavaöljy 1L
  Hevosen hyvinvointia edesauttavat välttämättömät Omega -3 ja Omega -6 rasvahapot kätevässä ja helposti käytettävässä muodossa laadukkaassa 100 % pellavaöljyssä. Pellavaöljy on myös erityisen hyvä lisäenergian lähde, energiaa 36,2 MJ/kg, joka ei kuitenkaan aiheuta turhaa kuumumista. Pellavaöljyn käytöllä on kiistattomat vaikutukset myös karvapeitteen ja suoliston hyvinvointiin. Koostumus: Pellavaöljy 100% (kylmäpuristettu öljypellava) Keskimääräinen pitoisuus välttämättömiä rasvahappoja: Linoleenihappo (omega 3) 60,0% Linolihappo (omega 6) 15,0% Ruokintaohjeet: Hevoset 50 ml/vrk, varsat ja ponit 25 ml/vrk. pakkauskoko 1 l.

  Normaali hinta: 10,89 €

  Special Price 8,71 €

 • Equipur® Calcin luuston hyvinvoinnille
  Ravintolisä turvaamaan riittävää kalsiumin saantia. Kalsiumin ja D3-vitamiimin saanti on erityisen tärkeää kantaville ja imettäville tammoille sekä kasvaville varsoille. Vanhoille hevosille osteoporoosin ehkäisyyn. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 0,1% Raakarasva 0,1% Raakakuitu 0,3% Raakatuhka 36,5% Kalsium 12,0% Fosfori 4,2% Natrium 0,1% Koostumus Kalsiumglukonaatti, dekstroosi, dikalsiumfosfaatti, kalsiumkarbonaatti Ravitsemukselliset lisäaineet: D3-vitamiini 50,000 I.E E671 D3-vitamiinia Käyttöohje/ Bruksanvisning: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 25g päivässä, oriit ja urheiluhevoset: 50g päivässä Tammat: 100g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Annostusta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Pakkauskoot 1kg ja 3kg. Hinta päivittyy valitun koon mukaan.

  Normaali hinta: 32,89 €

  Special Price 26,31 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3