Luontaistuotteet

3 Tuotetta

Luonnon omat ravintoaineet kuten MSM, Inkivääri, valkosipuli, hiivat jne. hevosellesi edullisesti Horseprolta. Muista myös runsaasti energiaa sisältävät öljyt!
 • Vetripharm Oluthiiva 3kg
  EquiPower Bierhefe BT Oluthiiva

  Brewer’s Yeast BT

  Oluthiiva on erinomainen luontainen B-vitamiinin lähde hevosille, sisältäen runsaasti luonnollisia aminohappoja ja B-vitamiineja, hiven- ja kivennäisaineita jotka edistävät ruuansulatusta ja parantavat aineenvaihduntaa.

  Ravintoainekoostumus:

  Raakavalkuainen 29,7%
  Raakarasva 4,4%
  Raakakuitu 10,4%
  Raakatuhka 4,9%
  Kalium 0,9%
  Kalsium 0,4%
  Magnesium 0,2%
  Natrium 0,1%

  Koostumus: 

  Panimojäteviljaa 60.0%
  kuivahiiva 40,0%.

  Käyttöohje:
  Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 25g päivässä
  Hevoset (500 kg): 50g päivässä

  Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa.

  Pakkauskoko 3kg

  EquiPower_Bierhefe_BT.pdf

   

  Normaali hinta: 34,90 €

  Special Price 10,47 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Med yskänsiirappi BronchoCare Syrup 1L
  Täydennysrehu hevosille hengitysteiden vahvistamiseksi. Maistuva yrttisiirappi vahvistaa ja rauhoittaa ärtyneitä hengitysteitä, edistää limakalvojen puhdistumista ja tukee elimistön omaa puolustusjärjestelmää. Siirappi sisältää vain luonnon omia yrttejä kuten eukalyptusta, rosmariinia ja timjamia.

  Ravintoainekoostumus:
  0.1 % Raakaproteiini, 0.4 % raakarasva, 0.1% raakatuhka, 0% raakakuitu, 94.2 % kosteus, 0.1 Natrium, 0.02 % magnesium

  Koostumus: magnesiumkloridi,natriumkloridi

  Yskänsiirappi on helppo annostella suoraan pullosta rehujen sekaan kääntämällä pullo ylösalaisin. 1000ml pullo. Varoaika 48h. Kuuriluontoisesti käytettynä vähintään 5 päivän ajan 2x20ml. Max. 100ml per päivä.

  Normaali hinta: 47,05 €

  Special Price 14,12 €

 • Vetripharm MSM Powder 2kg

  Hevosten täydennysrehuna MSM-jauhe soveltuu erityisen hyvin varmistamaan nivelten liikkuvuutta, poistamaan lihasjäykkyyttä ja jopa kramppeja sekä helpottamaan mahdollisen tulehduksen aiheuttamia oireita. MSM:llä on myös muita lääkkeen omaisia vaikutuksia mm. allergioiden, hengitystieoireiden hoidossa, loisten ehkäisyssä ja ruuansulatushäiriöissä. Säännöllisesti käytettynä MSM-jauhe kiihdyttää aineenvaihduntaa ja edistää kudosten terveyttä ja uudistumista. MSM-jauhetta suositellaan käytettäväksi hevosilla joilla on nivelvaivoja tai jotka ovat kovassa rasituksessa. MSM on erinomainen tuote venheneville hevosille ylläpitämään nivelten ja jänteiden liikkuvuutta. Tunnettu ja tehokkaksi havaittu orgaaninen rikkiyhdiste lisää elimistön puolustuskykyä, vahvistaa niveliä, jänteitä ja nivelsiteitä. Hyväksi myös iholle, karvapeitteelle ja kavioille.
  Koostumus MSM (metyyli sulfonyyli metaani) 99,9% jauhe.
  Käyttöohje Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 2g päivässä Hevoset (500 kg): 4g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. MSM on kielletty kilpailuissa. 2kg ämpäri sisältäen mittalusikan.

  Normaali hinta: 43,89 €

  Special Price 13,17 €

  Tilapäisesti loppu