Juoksutus

Tuotteet 1-24 / 83

Hevosen juoksuttamiseen tarvitset vähintään riimun tai suitset sekä hyvän juoksutusliinan. Monista muista apuvälineistä voi olla hyötyä kuten erilaisista juoksutussysteemeistä, jotka esimerkiksi aktivoivat hevosen takaosaa tai apuohjista yhdistettynä juoksutusvyöhön, jotka ohjaavat hevosta työskentelemään oikeassa muodossa tehokkaasti. Juokstuskapsonia, jossa on oma kiinnitys juoksutusliinalle, voit käyttää riimun tai suitsien sijaan. Muista myös omat turvavarusteet kuten hyvät käsineet!
 • Kieffer Juoksutuskapsonii Nahkaa
  Kiefferin juoksutus Caveson leather. Rst- helat ja lukot. Koko säädettävissä.
  193,00 €
 • Kieffer Juoksutusliina 8m
  Kiefferin juoksutusliina 8m, tekstiili materiaalia, kahdella nahkalenkillä sekä kiertymisen estävällä rissalla. Rst-lukot. Sopii hyvin myös ohjasajoon!
  42,90 €
 • Kieffer Juoksutusliina 16m
  Kiefferin juoksutusliina 16m, tekstiili materiaalia, nahkalenkillä sekä kiertymisen estävällä rissalla. Rst-lukot. Kuvassa takimmaisena.
  62,90 €
 • Premiere Juoksutusvyö
  Avulonin pehmeä ja mukava juoksutusvyö. Kiinnityshihnat ovat vahvaa nailonia ja pehmeät teddymäiset pehmusteet takaavat mukavuuden hevoselle. 10 D-rengasta antavat hyvät ja monipuoliset käyttö- ja säätömahdollisuudet. Koot pony sekä full.
  25,95 €
 • Juoksutusvyö kädensijoilla
  Puuvilla canvas juoksutusvyö jossa tukevat kädensijat. Rullasoljet, tyynymäiset toppaukset sekä nahkaiset kiinnityshihnat ja useita D-renkaita apuohjille. Koko myös shettiksille.
  37,95 €
 • Premiere Joustavat Sivuohjat
  Premieren kauttaaltaan joustavat ja säädettävät sivuohjat ratsastukseen ja juoksutukseen. Hyvin joustavat ja myötäävät sivuohjat houkuttelevat hevosen pehmeästi kuolaintuntumalle. Yksi kaikille sopiva koko ja väri musta.
  20,40 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere Sivuohjat
  Edulliset nahkaiset sivuohjat joustavilla kumirenkailla ja hyvillä säädöillä. Ratsastukseen ja juoksutukseen sopivat sivuohjat joiden toinen pää kiinnitetään kuolaimeen tai kapsonin sivurenkaaseen ja toinen pää satulavyöhön tai juoksutusvyön renkaaseen.
  Sivuohjat eivät varsinaisesti pakota hevosta muotoon, vaan ne houkuttelevat hevosta kuolaintuelle. Koot pony ja full sekä väreinä musta ja ruskea.
  27,95 €
 • Premiere Sivuohjat Two Rubber
  Nahkaiset sivuohjat kahdella joustavalla kumirenkaalla ja hyvillä säädöillä. Ratsastukseen ja juoksutukseen sopivat sivuohjat joiden toinen pää kiinnitetään kuolaimeen tai kapsonin sivurenkaaseen ja toinen pää satulavyöhön tai juoksutusvyön renkaaseen.
  Sivuohjat eivät varsinaisesti pakota hevosta muotoon, vaan ne houkuttelevat hevosta kuolaintuelle. Koko full sekä väreinä musta ja ruskea.
  34,95 €
 • Sivuohjat Elasticated
  Hyvät nahkaiset sivuohjat juoksutukseen ja ratsastukseen joissa pitkä joustava osa, hyvät säädöt ja pikalukot.
  26,95 €
 • USG sivuohjat
  USG:n helppohoitoisesta nylonista valmistetut sivuohjat. Seitsemän eri säätövaraa pikalukkokiinnityksellä. Värinä musta ja hopeiset soljet.
  16,10 €
 • Kieffer Juoksutusvyö Neoprene
  Kiefferin hieno laadukasta neopreeniä oleva topattu juoksutusvyö jossa hyvät säädöt ja paljon O-renkaita. Väri musta ja koko full.
  110,90 €
 • Premiere Juoksutusjärjestelmä Pessoa
  Premieren juoksutukseen ja treenaamiseen soveltuva järjestelmä, jossa 4 eri säätömahdollisuutta. Täydellinen ja helppo metodi, jolla opettaa hevoselle tasapainoa sekä takaosan käyttöä. Järjestelmä ohjaa hevosta pyöreälle kaulalle sekä takaosaa alle. Juoksutusvyö ei kuulu hintaan. Väri Black/Burgh.
  52,90 €
 • USG sivuohjat
  USG:n kaksi erillistä, nahasta valmistettua sivuohjaa. Säätöväli 1,80-2,00 metriä. Leveys 18mm. Värinä musta ja hopeiset soljet.
  55,00 €
 • Juoksutusdelta
  Hyvä perus musta juoksutusdelta pikalukoilla.
  6,95 €
 • Juoksutuskapsoni
  Hyvä ja edullinen kapsoni vahvaa nailonia. Niskassa, otsapannansaa ja turpahihnassa toppaus, hyvät säädöt, riittävä määrä renkaita ja pikalukkko poskella. Väri musta ja koot pony-full.
  41,95 €
 • Premiere Juoksutusliina Double Lunging
  Puuvillainen tulpa pituinen juoksutusliina. Pituus 16 m, leveys 25 mm, tukevat pikalukot. Kaksoisjuoksutusliinan avulla hevonen tuo takaosaa paremmin alleen, jolloin juoksutuksesta on enemmän hyötyä ja se kehittää hevosen tasapainoa.
  25,20 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck Juoksutusraippa Carbon
  Fleckin hieno kaksiosainen juoksutusraippa kevyttä hiilikuitua. Pituus 200cm ja upea metallinhohtoinen väri lajitelmana.
  49,90 €
 • Fleck Juoksutusraippa Carbon Premium
  Fleckin todellinen luksus raippa juoksutukseen. Kevyt ja kestävä raippa on valmistettu hiilikuidusta ja sen teleskooppivarren pituus on portaattomasti säädettävissä haluttuun pituuteen. Erinomainen VARIO-grip kahva.
  129,90 €
 • Busse Ho riimu
  Bussen hyvin pehmustettu riimu, joka sopii tavanomaisiin kuolaimellisiin suitsiin.
  83,00 €
 • Imperial Riding juoksutusdelta IR
  Imperial Ridingin juoksutusdelta, jossa pikalukot molemmissa päissä sekä liikkuva ja pyörivä rengas juoksutusliinan kiinnitystä varten.

  Normaali hinta: 7,70 €

  Special Price 6,16 €

 • Imperial Riding juoksutusvyö Deluxe
  Imperial Ridingin kestävää nylonia oleva juoksutusvyö, jossa tarpeeksi renkaita lisävälineiden kiinnitykseen. Perinteinen juoksutusvyömalli, jossa ihanat värit raitakuosilla! Yhdistä samansävyiseen juoksutusliinaan ja juoksutusdeltaan.

  Normaali hinta: 46,00 €

  Special Price 36,80 €

 • USG Caveson leather
  USG:n nahkainen juoksutuskapsoni. Laaduaksta mustaa nahkaa, jossa turparemmissä valkoinen pehmuste. Hopeiset soljet ja renkaat. Juoksutuskapsonissa on säätövaraa. Voidaan käyttää kuolaimen kanssa tai ilman. Koot Cob ja Full.
  84,00 €
 • USG Chambon
  USG:n laadukas musta chambon, jossa nahkaiset vahvikkeet ja hopeanväriset soljet. Oikein säädettynä chambon ohjaa hevosen liikkumaan pitkänä ja matalana, joka auttaa selkälihaksia kehittymään. Koko full.
  44,40 €
 • USG juoksutussysteemi
  USG:n juoksutussysteemi, joka sopii niin juoksutukseen kuin opetukseen. Kehittää takapään liikkuvuutta ja selän lihaksia.
  48,40 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4