Juoksutus

Tuotteet 1-24 / 68

Hevosen juoksuttamiseen tarvitset vähintään riimun tai suitset sekä hyvän juoksutusliinan. Monista muista apuvälineistä voi olla hyötyä kuten erilaisista juoksutussysteemeistä, jotka esimerkiksi aktivoivat hevosen takaosaa tai apuohjista yhdistettynä juoksutusvyöhön, jotka ohjaavat hevosta työskentelemään oikeassa muodossa tehokkaasti. Juokstuskapsonia, jossa on oma kiinnitys juoksutusliinalle, voit käyttää riimun tai suitsien sijaan. Muista myös omat turvavarusteet kuten hyvät käsineet!
 • Premiere Juoksutusvyö
  Avulonin pehmeä ja mukava juoksutusvyö. Kiinnityshihnat ovat vahvaa nailonia ja pehmeät teddymäiset pehmusteet takaavat mukavuuden hevoselle. 10 D-rengasta antavat hyvät ja monipuoliset käyttö- ja säätömahdollisuudet. Koot pony sekä full.
  25,95 €
 • Premiere Sivuohjat
  Edulliset nahkaiset sivuohjat joustavilla kumirenkailla ja hyvillä säädöillä. Ratsastukseen ja juoksutukseen sopivat sivuohjat joiden toinen pää kiinnitetään kuolaimeen tai kapsonin sivurenkaaseen ja toinen pää satulavyöhön tai juoksutusvyön renkaaseen.
  Sivuohjat eivät varsinaisesti pakota hevosta muotoon, vaan ne houkuttelevat hevosta kuolaintuelle. Koot pony ja full sekä väreinä musta ja ruskea.
  27,95 €
 • Premiere Sivuohjat Two Rubber
  Nahkaiset sivuohjat kahdella joustavalla kumirenkaalla ja hyvillä säädöillä. Ratsastukseen ja juoksutukseen sopivat sivuohjat joiden toinen pää kiinnitetään kuolaimeen tai kapsonin sivurenkaaseen ja toinen pää satulavyöhön tai juoksutusvyön renkaaseen.
  Sivuohjat eivät varsinaisesti pakota hevosta muotoon, vaan ne houkuttelevat hevosta kuolaintuelle. Koko full sekä väreinä musta ja ruskea.
  34,95 €
 • Sivuohjat Elasticated
  Hyvät nahkaiset sivuohjat juoksutukseen ja ratsastukseen joissa pitkä joustava osa, hyvät säädöt ja pikalukot.
  26,95 €
 • USG sivuohjat
  USG:n helppohoitoisesta nylonista valmistetut sivuohjat. Seitsemän eri säätövaraa pikalukkokiinnityksellä. Värinä musta ja hopeiset soljet.
  16,10 €
 • Kieffer Juoksutusvyö Neoprene
  Kiefferin hieno laadukasta neopreeniä oleva topattu juoksutusvyö jossa hyvät säädöt ja paljon O-renkaita. Väri musta ja koko full.
  110,90 €
 • Premiere Juoksutusjärjestelmä Pessoa
  Premieren juoksutukseen ja treenaamiseen soveltuva järjestelmä, jossa 4 eri säätömahdollisuutta. Täydellinen ja helppo metodi, jolla opettaa hevoselle tasapainoa sekä takaosan käyttöä. Järjestelmä ohjaa hevosta pyöreälle kaulalle sekä takaosaa alle. Juoksutusvyö ei kuulu hintaan. Väri Black/Burgh.
  52,90 €
 • USG sivuohjat
  USG:n kaksi erillistä, nahasta valmistettua sivuohjaa. Säätöväli 1,80-2,00 metriä. Leveys 18mm. Värinä musta ja hopeiset soljet.
  55,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Juoksutusdelta
  Hyvä perus musta juoksutusdelta pikalukoilla.
  6,95 €
 • Juoksutuskapsoni
  Hyvä ja edullinen kapsoni vahvaa nailonia. Niskassa, otsapannansaa ja turpahihnassa toppaus, hyvät säädöt, riittävä määrä renkaita ja pikalukkko poskella. Väri musta ja koot pony-full.
  41,95 €
 • Fleck Juoksutusraippa Carbon
  Fleckin hieno kaksiosainen juoksutusraippa kevyttä hiilikuitua. Pituus 200cm ja upea metallinhohtoinen väri lajitelmana.
  49,90 €
 • Fleck Juoksutusraippa Carbon Premium
  Fleckin todellinen luksus raippa juoksutukseen. Kevyt ja kestävä raippa on valmistettu hiilikuidusta ja sen teleskooppivarren pituus on portaattomasti säädettävissä haluttuun pituuteen. Erinomainen VARIO-grip kahva.
  129,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Ho riimu
  Bussen hyvin pehmustettu riimu, joka sopii tavanomaisiin kuolaimellisiin suitsiin.
  83,00 €
 • Imperial Riding juoksutusvyö Deluxe
  Imperial Ridingin kestävää nylonia oleva juoksutusvyö, jossa tarpeeksi renkaita lisävälineiden kiinnitykseen. Perinteinen juoksutusvyömalli, jossa ihanat värit raitakuosilla! Yhdistä samansävyiseen juoksutusliinaan ja juoksutusdeltaan.
  46,00 €
 • USG Chambon
  USG:n laadukas musta chambon, jossa nahkaiset vahvikkeet ja hopeanväriset soljet. Oikein säädettynä chambon ohjaa hevosen liikkumaan pitkänä ja matalana, joka auttaa selkälihaksia kehittymään. Koko full.
  44,40 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG juoksutussysteemi
  USG:n juoksutussysteemi, joka sopii niin juoksutukseen kuin opetukseen. Kehittää takapään liikkuvuutta ja selän lihaksia.
  48,40 €
 • USG juoksutusliina
  USG:n laadukas juoksutusliina pikalukolla. Pituus 8 metriä. Kivat väriyhdistelmät!
  20,40 €
 • USG juoksutusdelta
  USG:n laadukas perinteinen juoksutusdelta. Värinä musta krominvärisillä soljilla. Pikalukot.
  11,40 €
 • USG juoksutusvyö
  USG:n laadukas juoksutusvyö. Materiaali pehmeää neopreeniä. Vyössä on kahvat. Värinä musta ja koot 30cm (pony), 40 cm (cob) ja 70cm (full).
  73,00 €
 • USG STS training apuohjat
  USG:n kehittämä STS Roller Training apuohja jonka toimintaperiaate on gramaaniohjan selkälihaksia venyttävä ja vahvistava. Tämän lisäksi ohjat pääsevät liikkumaan rollerissa jolloin niskan ja kaulan liikkuvuutta voi samalla parantaa hyvillä taivuttavilla liikkeillä. Oma mallinsa käytettäväksi myös juoksutuksessa.
  48,40 €
 • Busse juoksutusvyö DOUBLE
  Bussen juoksutusvyön kanssa voi turvallisesti työskennellä niin aikuiset kuin lapsetkin. Siinä on kaksi 8cm korkeaa nahkapäällysteistä kahvaa ja isot toppaukset sään kohdalla. 7 rengasta, joihin voi kiinnittää apuohjat. Paikka myös jalustimien kiinnitykseen. (Vain tasapainoisille ratsastajille. Ei sovellu selkään nousuun) Leveys: 7,5 cm (mini-shetland), 8,5 cm (shetland, pony), 11 cm (full) Ympärysmitta: mini-shetland: 95 – 140 cm shetland: 115 – 160 cm pony: 130 – 195 cm full: 165 – 235 cm
  48,00 €
 • Busse juoksutusliina SOFT
  Bussen pehmeä juoksutusliina on 8m pitkä ja siinä on käsilenkki.
  15,90 €
 • HKM sivuohjat
  Kestävästä laatunahasta valmistetut sivuohjat hopeisilla soljilla.
  42,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star juoksutusvyön pehmuste
  Euro-Starin juoksutusvyön pehmuste, joka valmistettu memory foamista. Pehmusteessa tarrakiinnitys. Korkealaatuinen Dry-tex päällinen siirtää kosteutta tehokkaasti.
  50,60 €

  Tilapäisesti loppu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3