Nahkariimut

20 Tuotetta

Jykevä nahkariimu on tyylikäs ja kestävä esimerkiksi kuljetuksiin ja kilpailupaikoille.
 • BR nahkariimu
  BR:n tyylikäs nahkariimu, jossa on erityisest muotoillut poskihihnat, niskaremmi ja turpa. Niska ja turpa pon pehmustettu pehmeällä nahalla. Niskaa pystyy säätämään molemmilta puolilta ja turpaa alhaalta. Riimun alaosan saa helposti irti kolmen pikalukon avulla.
  102,95 €
 • Busse nahkariimu FASHION
  Bussen muodikas nahkariimu on koristeltu turvalta ja niskasta nailonilla. Riimu on tehty laadukkaasta nahasta, jossa on nailon sisus. Turpa ja niska on pehmeästi topattu. Riimua pystyy säätämään niskasta molemmilta puolilta sekä turvalta. Leuassa pikalukko.
  43,90 €
 • Busse nahkariimu LAMMFELL
  Bussen jalo nahkariimu on tehty parhaasta nahasta ja pehmustettu lampaankarvalla. Karvat saa irrotettua tarrakiinnityksen ansiosta. Riimua pystyy säätämään niskasta molemmilta puolilta sekä turvalta. Leuassa on pikalukko
  78,00 €
 • Busse puunpurijan panta
  Bussen valjasnahasta valmistettu imppauspanta on hyvin istuva ja yksilöllisesti säädettävissä.
  38,90 €
 • HV Polo nahkariimu Ramier
  HV Polon nahkainen riimu. Vaaleat tikkaukset, pikalukko, säätö niskahihnassa sekä turvan alta. Koot pony-full ja väreinä musta sekä ruskea.
  92,90 €
 • HV Polo nahkariimu Vaquero
  HV Polon nahkainen riimu kivoilla tikkauksilla. Säätö niskahihnassa sekä turvan alla, pikalukko. Koot pony-full ja väreinä musta sekä ruskea.

  Normaali hinta: 92,90 €

  Special Price 74,32 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding nahkariimu Draft
  Imperial Ridingin nahkariimu, joka soveltuu hyvin raskasrakenteisemmille hevosille. Riimu on vahvaa ja kestävää nahkaa. Kokoa voi säätää leuan alta, sekä niskahihnan molemmilta puolilta.
  70,80 €
 • Imperial Riding nahkariimu Lavarre
  Imperial Riding uusi upea aito nahkaa oleva riimu. Kauniit yksityiskohdat, kuten lakerinahkainen turparemmi sekä näyttävät strassikoristeet . Topattu, molemminpuolin säädttävä niskahihna pikalukollisella kiinnityksellä. Säätö myös turparemmin alla. Upeat väriyhdistelmät joista valita sekä koot pony-extra full.
  70,95 €
 • Imperial Ridingn nahkariimu lacquer
  Imperial Ridingin lakerinahkainen riimu. Kiristys kahdesta kohtaa. Soljet ruostumatonta terästä.
  60,90 €
 • Kieffer Nahkariimu
  Kiefferin laadukas nahkariimu jossa kolme pikalukkoa. Yksi leuan alla ja molemmin puolin poskihihnoissa. Riimussa messinkiset soljet. Väri musta ja koot cob ja full.
  142,90 €
 • Kieffer Nahkariimu Esperanza
  Kiefferin nahkariimu joka suunniteltu näyttely sekä tallikäyttöön. Pehmeäksi topatut niska ja turpahihna. Saatavana kolmea eri väriä koossa cob sekä full. Messinki lukot.
  122,90 €
 • Kieffer Nahkariimu Suleika
  Kiefferin luksus riimu jossa pienet strassikivet koristeina niska- ja turpahihnassa. Saatavana cob,full sekä extrafull.
  192,90 €
 • Nahkariimu BRILLIANCE
  Parhaasta nahasta valmistettu jalo riimu nylon sisuksella. Niskassa ja turvalla pehmuste ja kolme riviä tekojalokiviä. Niskaa voi säätää molemmilta puolilta ja turpaa toiselta. Leuassa pikalukot molemmin puolin.
  52,90 €
 • Nahkariimu COMFORT
  Parhaasta nahasta valmistettu jalo riimu, jota koristaa kimaltavat kristallit. Riimu on pehmustettu niskasta ja turvalta. Niskaa voi säätää molemmilta puolilta ja turpaa toiselta. Leuassa pikalukot molemmilla puolilla.
  52,90 €
 • Nahkariimu COMFORT PRO
  Parhaasta nahasta valmistettu leveä riimu on erittäin kestävä. Niska ja turpa pehmustettu. Riimua pystyy säätämään niskasta molemmin puolin ja turvalta toiselta puolelta. Leuassa on pikalukot molemmilla puolilla.
  67,00 €
 • Nahkariimu GLORY
  Jalo laadukas nahkariimu, jossa on tekojalokivi koristeet. Niska ja turpa pehmustettu. Niskaa saa säädettyä molemmilta puolilta ja turpaa toiselta. Leuassa pikalukko molemmilla puolilla.
  52,00 €
 • Schockemöhle Sports nahkariimu Meran
  Schockemöhlen ylellinen ja siro nahkariimu. Riimun turpa- ja niskahihna on topattu ja pyöristetty tyylikkäästi. Saadaksesi riimun istumaan ponillesi tai hevosellesi täydellisesti voit säätää niskahihnan pituutta molemmilta puolilta ja säätää myös turpahihnan sopivaan pituuteen. Poskihihnaan voit kiinnittää nimilaatan joka tulee riimun mukana. Kaikki koot ja väri black/silver tai black/brass tai Antique Brown kullanvärisllä soljilla.
  72,90 €
 • Schockemöhle Sports Ulm nahkariimu
  Klassinen ja elegantti nahkariimu jossa pehmustettu turparemmi ja niskahihna.

  Normaali hinta: 67,95 €

  Special Price 65,80 €

 • USG nahkariimu Combi
  USG:n nahkariimu, jossa nylon yksityiskohdat. Pehmustettu niskaremmi sekä turparemmi. Säädöt turparemmissä sekä niskaremmin molemmilla puolilla. Kaunis muotoilu, hyvä istuvuus sekä pikalukot kiinnitykseen. Kolme kivaa väriä kontrastivärillä! Koot pony-full.
  37,40 €
 • USG nahkariimu Croco
  USG:n laadukas nahkariimu krokotiilinnahka-yksityiskohdilla. Pehmustettu nirkaremmi ja turparemmi. Säädettävä turparemmin kohdalta sekä niskaremmin molemmilta puolilta. Hyvin muotoiltu riimu, jossa hyvät yksityiskohdat ja pikalukot. Väreinä musta ja ruskea, koot pony-full.
  59,45 €