Nahkariimut

7 Tuotetta

Jykevä nahkariimu on tyylikäs ja kestävä esimerkiksi kuljetuksiin ja kilpailupaikoille.
 • USG nahkariimu Croco
  USG:n laadukas nahkariimu krokotiilinnahka-yksityiskohdilla. Pehmustettu nirkaremmi ja turparemmi. Säädettävä turparemmin kohdalta sekä niskaremmin molemmilta puolilta. Hyvin muotoiltu riimu, jossa hyvät yksityiskohdat ja pikalukot. Väreinä musta ja ruskea, koot pony-full.

  Normaali hinta: 59,45 €

  Special Price 47,56 €

 • Busse nahkariimu LAMMFELL
  Bussen jalo nahkariimu on tehty parhaasta nahasta ja pehmustettu lampaankarvalla. Karvat saa irrotettua tarrakiinnityksen ansiosta. Riimua pystyy säätämään niskasta molemmilta puolilta sekä turvalta. Leuassa on pikalukko

  Normaali hinta: 78,00 €

  Special Price 62,40 €

 • Busse puunpurijan panta
  Bussen valjasnahasta valmistettu imppauspanta on hyvin istuva ja yksilöllisesti säädettävissä.

  Normaali hinta: 38,90 €

  Special Price 31,12 €

 • HKM nahkariimu Lea
  Käsin ommeltu nahkariimu topatulla niskalla ja turvalla. Vahvat soljet sekä pikalukko helppoa käyttöä varten. Näyttävä niittikoristelu.

  Normaali hinta: 56,95 €

  Special Price 45,56 €

 • BR Glasgow nahkariimu
  BR:n kaunis nahkariimu jonka topatut turpa- ja niskahihnat ovat tyylikkäästi niiteillä koristetut. Niskahihnan säätö molemmin puolin ja pikalukot molemminpuolin. Mustassa värissä hopean väriset niitit ja ruskeassa messingin väriset niitit. Koot cob ja full.

  Normaali hinta: 99,95 €

  Special Price 79,96 €

 • Kieffer Nahkariimu Esperanza
  Kiefferin nahkariimu joka suunniteltu näyttely sekä tallikäyttöön. Pehmeäksi topatut niska ja turpahihna. Saatavana kolmea eri väriä koossa cob sekä full. Messinki lukot.

  Normaali hinta: 122,90 €

  Special Price 73,74 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports nahkariimu Meran
  Schockemöhlen ylellinen ja siro nahkariimu. Riimun turpa- ja niskahihna on topattu ja pyöristetty tyylikkäästi. Saadaksesi riimun istumaan ponillesi tai hevosellesi täydellisesti voit säätää niskahihnan pituutta molemmilta puolilta ja säätää myös turpahihnan sopivaan pituuteen. Poskihihnaan voit kiinnittää nimilaatan joka tulee riimun mukana. Kaikki koot ja väri black/silver tai black/brass tai Antique Brown kullanvärisllä soljilla.

  Normaali hinta: 72,90 €

  Special Price 43,74 €