Riimut

24 Tuotetta

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että riimu on yksi hevosen käytetyimmistä ja tärkeimmistä varusteista ja juuri siksi sen valintaan tulisikin kiinnittää erityistä huomiota? Hevosen pään koko, muoto, ihotyyppi ja jopa hevosen luonne määrittävät riimun valintaa sen käyttötarpeesta puhumattakaan. Oikein valittu riimu ei hierrä eikä paina, pysyy päässä, ei aiheuta vaaratilanteita ja kestää kovaakin vetoa. Horseprolta löydät niin nahkaiset kuin nylonisetkin riimut tarvikkeineen eri kokoisille hevosille ja poneille.

 • Pikalukollinen nylonriimu on helppokäyttöinen ja kevyt vaihtoehto päivittäiseen kiinnitys-, kuljetus- ja ulkoilutarpeeseen.
 • Jykevä nahkariimu on tyylikäs ja kestävä riimu esimerkiksi kuljetuksiin ja kilpailupaikoille.
 • Kevyt naruriimu soveltuu hevosen kouluttamiseen ja tallialueella siirtelyyn. Naruriimua ei turvallisuussyistä saa kuitenkaan koskaan jättää hevosen päähän tarhaan, laitumelle tai karsinaan.

Katso Horsepron riimuvalikoimasta hevosellesi sopivin riimu tai vaikkapa koko setti yhteensopivine riimunnaruineen ja pehmusteineen.

 • HV Polo riimusetti Legany
  HV Polo riimu ja riimunnaru settinä. Hyvä nailonriimu, säädot niskahihnassa ja turvan alla, pikalukko. Kivat värivaihtoehdot ja koot pony-full.

  Normaali hinta: 64,27 €

  Special Price 19,28 €

 • Premiere riimu + naru
  Material: polyester yarn, headpiece and noseband are lined with soft nubuck Hardware: chromium-plated zinc • Three-coloured • Headpiece and noseband are adjustable • With matching round rope: width 1.6 cm, length 210 cm • Lead rope with panic hook

  Normaali hinta: 19,95 €

  Special Price 5,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding riimusetti Impulz
  Imperial Ridingin käytännöllinen riimusetti, johon kuuluu riimu, riimunnaru ja kärpäsotsapanta. Perinteinen riimu, jossa kiristysmahdollisuudet kahdessa kohtaa. Riimunnaru pistoolilukolla. Ihanat, raikkaat värit!

  Normaali hinta: 27,70 €

  Special Price 8,31 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star riimu Athletics
  Euro-Star Nylon headcollar with soft neoprene padding with anodised design fittings. Two times adjustable.100% Perlonhalfter. Seasonal colours and sizes pony-full.

  Normaali hinta: 30,70 €

  Special Price 9,21 €

 • USG riimu Solid
  Pehmeäksi topattu nailonriimu hyvillä soljilla. Kivoja värejä ja jokaiseen riimuun saatavilla samaa sävyä oleva riimunnaru. Koot Shetty-Extra Full.

  Normaali hinta: 16,10 €

  Special Price 4,83 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG riimu Contrast
  USG:n kaksisävyinen riimu, jossa niskaremmi sekä turparemmi pehmustetut. Raikkaat väriyhdistelmät! Saatavilla myös riimuun sopiva riimunnaru. Koot pony-full.

  Normaali hinta: 16,10 €

  Special Price 4,83 €

  Tilapäisesti loppu

 • Horsepro by ESKADRON riimu

  Horsepron oma nimikkoriimu by Eskadron. Eskadronin laadukas ja kestävä nylonriimu jossa pehmeäksi topatut niska- ja turpahihna, säätö niskassa ja turvan alla sekä pikalukko. Turvan päällä www.horsepro.fi  by Eskadron printti. Koot cob ja full.

  Normaali hinta: 36,90 €

  Special Price 11,07 €

  Tilapäisesti loppu

 • HKM riimu Stars
  HKM:n pehmeäksi toppattu riimu jossa hyvät säädöt ja pikalukko. 100% polypropylene.

  Normaali hinta: 11,94 €

  Special Price 2,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Naruriimu STANDARD
  Naruriimu erityisesti maastakäsittelyä varten. Riimun solmut on sijoitettu merkittäviin painepisteisiin. Ei metallisolkia.

  Normaali hinta: 13,45 €

  Special Price 4,04 €

  Tilapäisesti loppu

 • HV Polo riimu Harper
  HV Polon kaunis riimu, jossa säädöt niska- sekä turparemmissä ja poskihihnan kiinnitys pistoolilukolla.

  Normaali hinta: 32,56 €

  Special Price 9,77 €

  Tilapäisesti loppu

 • HV Polo Ellerbee riimu
  HV Polo Headcollar with HV POLO logo woven PP webbing

  Normaali hinta: 32,56 €

  Special Price 9,77 €

  Tilapäisesti loppu

 • Horse Comfort Nailonriimu maitovarsalle

  Normaali hinta: 12,00 €

  Special Price 3,60 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron Next Generation FauxFur riimu
  Eskadron NexT Generation riimu kausiväreissä. Pehmustettu niskahihna ja turparemmi säädöillä. Kestävä riimu jossa tukevat soljet ja Eskadron printti turvan päällä. Koot Pony- X-Full.

  Normaali hinta: 45,95 €

  Special Price 13,79 €

  Tilapäisesti loppu

 • HKM riimu Disney Olaf's Frozen Adventure
  - durable and hard wearing - 100% polyester - with snap clip - raised padded noseband and headpiece - strong fittings - silver coloured fittings

  Normaali hinta: 26,95 €

  Special Price 8,09 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere Collection Riimusetti Narulla
  Premieren hyvä nailonriimu ja naru pistoolilukolla samassa setissä. Riimussa helposti puhtaana pidettävä nubukkinahkainen toppaus ja säädöt niskahihnassa ja turvan alla. Kauden ajaton väri joka sopii täydellisesti esim. kauden loimiin. Koot pony-full.

  Normaali hinta: 19,95 €

  Special Price 5,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron Platinum Riimu Crystal
  exclusive and robust softslate outside with inserted crystals tearproof webbing inside soft padding on nose, neck and cheek pin buckles on both sides and at the chin black-satined metal fittings

  Normaali hinta: 45,90 €

  Special Price 13,77 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron CONTROL SLIDING riimu

  Eskadron riimu jossa ketjunaru on integroitu pysyvästi riimuun. Loistava apuväline kun tarvitset parempaa kontrollia esim. taluttaessa tai lastatessa. Riimua voidaan käyttää kolmella eri tavalla; ilman ketjun vaikutusta, vain ketjun vaikutus ilman kiristymistä ja tehokkainen vaikutus jolloin ketju myös kiristyy turvan ympärillä. Näin voit helpoti säätää riimun vaikuttavuutta aina tilanteen mukaan tai vaikka poistaa paineen kokonaan. Väri musta ja kaikki koot.

  Normaali hinta: 47,25 €

  Special Price 14,18 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 31,95 €

  Special Price 9,59 €

 • Premiere Riimu Economy
  Premieren polypropyleenistä valmistettu edullinen perusriimu. Niskahihnassa säätö ja pistoolilukko. Kaikki koot shetty-full ja perusvärit.

  Normaali hinta: 8,28 €

  Special Price 2,48 €

  Tilapäisesti loppu

 • Riimu Softice
  Kiva pehmeäksi topattu riimu ihanan raikkaissa trendiväreissä. Pistoolilukko ja säätö niskahihnassa. Hopeanväriset soljet ja koot pony-full.

  Normaali hinta: 11,94 €

  Special Price 2,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Naruriimu Rope
  Hyvä naruriimu 100% polypropyleniinia. Kolme kokoa pony, cob ja full. Muistathan että turvallisuussyistä naruriimua ei saa jättää hevosen päähän karsinaan, tarhaan tai laitumelle. Väri kuvan black/beige.

  Normaali hinta: 8,34 €

  Special Price 2,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron Nylonriimu Lampaankarvalla
  Eskadronin laadukas nylonriimu jossa aidosta lampaankarvasta pehmusteet niskassa sekä turvalla. Eskadron brodeeraus turvan päällä, säätö niskassa ja turvan alla. Koot Pony-Extra Full. Monta kivaa väriä joista sinisessä ja mustassa riimussa vaalea lampaankarva ja muissa väreissä kiva vaaleanruskea lampaankarva kuten kuvan cognac värisessä riimussa.

  Normaali hinta: 59,50 €

  Special Price 17,85 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron Next Generation riimu Vintage
  Eskadron Next Generation sarjan upeat uusi topattu nailonriimu jossa hienot niitikoristeet.  Riimussa säätö niskahihnassa ja reilu säätövara myös turvan alta ja hyvät painetta tasaavat toppaukset. Erittäin kestävä laaturiimu jossa hienot mattapintaiset soljet ja Next Generation printti turvan päällä. Koot Pony- X-Full.

  Normaali hinta: 41,95 €

  Special Price 12,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron Riimu Classic Sports
  Eskadronin laadukas nylonriimu uusissa tyylikkäissä ja ajattomissa väreissä. Pehmeäksi topatut niska ja turpahihna, säätö niskassa ja turvan alla sekä pikalukko. Turvan päällä Eskadron brodeeraus. Useita eri värejä, kuvassa harmaasävyinen Mud. Koot Pony-Extra Full.

  Normaali hinta: 29,50 €

  Special Price 8,85 €

  Tilapäisesti loppu