Satulat ja satulatarvikkeet

Tuotteet 1-24 / 723

Hevosen ja ratsastajan tärkein varuste on oikeanlainen, hyvin istuva satula. Hyvä satula tukee ratsastajaa ja ohjaa istuntaa samalla, kun se jakaa ratsastajan painon tasaisesti oikeisiin kohtiin hevosen selässä. Huono, väärin sovitettu satula puolestaan vaikeuttaa ratsukon yhteistyötä ja johtaa pahimmillaan hiertymiin tai jopa hevosen loukkaantumiseen.

Horseprolta löydät monipuolisen valikoiman tunnettujen merkkien este-, koulu- ja yleissatuloita kaikenkokoisille ratsastajille ja erityyppisille ratsuille. Puurunkoisten nahkasatuloiden lisäksi tarjolla on myös rungottomia, synteettisiä ja lampaankarvaisia satuloita. Asiakaspalvelumme antaa vinkkejä satulan sovittamisesta, auttaa sopivan satulamallin valinnassa ja lähettää satulan sovitettavaksi ennen lopullisen ostopäätöksen tekoa.

Horserpon palveluihin kuuluvat myös Kieffer satuloiden rungonmuokkaus ja kaikkiin satuloihin on saatavana Klarna-rahoitus.

 • Br Satulahuopa Melange Classic New Gp
  BR:n kaunis neliöhuopa yleis- ja estesatulaan. Huovan hieman kiiltävä pintamateriaali on 100% puuvillaa ja huovassa on 300g tukeva vanutäyte. Huovan sisäpinta on hyvin kosteutta siirtävää ja hengittävää vohvelikangasta joka on CIBA käsitelty nopeasti kuivuvaksi. Tyylin viimeistelee näyttävä tikkaus, hieno kaksivärinen koristepunos sekä kontrastiväriset kantit. BR logo brodeerattuna on hillitty ja tyylikäs. Väreinä kuvan grey/red ja grey/old pink. Koko Full. Samaan sarjaan saatavilla myös korvahuppu ja suojasetti.
  45,95 €
 • Eskadron satulahuopa Cotton Gold

  Eskadronin perinteinen ja ajaton pikkuruutuiseksi tikattu. Tarrakiinnitteisen anatomisesti muotoillun huovan materiaali on 100% puuvilla huovan molemmin puolin. Tässä mallissa kullanvärinen koristepunos ja hyvät perusvärit. Hyvä valita vaikka brodeerattavaksi seurahuovaksi!

  41,70 €
 • BR Event koulusatulahuopa
  BR Event sarjan yhteensopiva neliöhuopa koulusatulaan. Laadukas huopa jonka reunaa kiertää koristepunos ja materiaali 100% puuvilla ja täyteenä 400g vanu. Kiinnitys satulaan tarroilla. Hyvä anatomisesti muotoiltu malli ja upeat väriyhdistelmät! Yhdistä saman sarjan pinteleihin, suojiin ja korvahuppuihin sävy sävyyn. Koot cob ja full.
  37,95 €
 • Schockemöhle Sport Satulavyö Galopp
  Schockemöhle Sportsin korkealaatuinen neopreenista valmistettu satulavyö rollerisoljilla. Neopreeni on erittäin helppohoitoinen ja kestävä mutta silti hevoselle mukava materiaali. Huomaa oranssit ommelyksityiskohdat. Väreinä musta ja ruskea espresso.
  69,90 €
 • Euro-Star satulahuopa Lacy
  Euro-Starin ylellinen anatomisesti muotoiltu satulahuopa jossa iskuja vaimentava vanutäyte ja hyvin kosteutta siirtävä drytex-vuori.Laadukas ja upea huopa joka koristettu kauniisti hopealangalla ja kristalleilla. Yhdistä saman sarjan pinteleihin ja korvahuppuun. Koko Full.
  92,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star satulahuopa Excellent 141

  Euro-Starin kauniisti tikattu satulahuopa jossa edistyksellinen Iskuja vaimentava vanutäyte sekä nopeasti kuivuva tekninen Dry Tex vuori. Kauniit koristepunokset ja brodeerattu logo. Anatomisesti muotoillut mallit koulusatulaan (DR) sekä yleis/estesatulaan (VS). Kiinnitys satulaan tarroilla. Koko Full.

  78,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer satulavyö Jessica vatsapanssarilla
  Kieffer saddle girths are renowned for their comfort and their individual material characteristics. They come with 100 % stainless steel fittings. Made of antiallergenic Secu-Material High quality, sturdy belly guard for optimum protection of the horse against injuries by its hooves during jumping With snap hook and ring on girth centre to fasten breastplate Simple adjustment from the seat Durable and water-repellent All lengths are available in increments of 5 cm Roller buckles with elastomer strap
  159,90 €
 • Br Satulahuopa Indigo Jeans
  BR:n trendikäs satulahuopa jossa kiva farkku-look. Puuvillaisen huovan koristeena valkoinen kontrastitikkaus ja näyttävä koristepunos huovan reunoissa. Huovan tukeva 400 g toppaus ja 8 mm vaahto tasaavat painetta hyvin ja Ciba käsitelty vohvelikankainen vuori on hengittävä ja hyvin kosteutta siirtävä. Kiinnitys tarroilla ja kaksi anatomisesti muotoiltua mallia koulu - yleis/estesastulaan. Koko full.
  49,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron Neliöhuopa Polo Pad
  Eskadronin laadukas paksu ja hyvin iskuja vaimentava satulahuopa josta saatavilla yleis- ja koulumallit. Huovan toppaus 300g vanu sekä vaahtomuovi. Satulahuovan muotoilu huolehtii että pad pysyy hyvin paikoillaan ilman erillistä kiinnitystä satulaan. Amatominen muotoilu antaa myös hyvin säkätilaa. Satulahuovan väreinä hyvät klassikot eli musta, valkoinen, sininen, kermanvaalea cream ja ruskea choco. Koko full.
  79,90 €
 • BR koulusatulahuopa Airflow Sublime
  BR:n palkittu satulahuopa johon on yhdistetty monta uutta innovaatiota ja toiminnallisuutta hevosen parhaaksi. Huovan airflow selkäsaumassa ilma pääsee kiertämään eikä selkäsaumasta kohdistu selkärankaan painetta kuin tavallisessa satulahuovassa. Näin riski selkävaivoista vähenee ja huopa sopii hyvin herkille hevosille jotka eivät pidä selkärankaan kohdistuvasta paineesta. Huovan tukeva 400 g toppaus ja 8 mm vaahto tasaavat painetta hyvin ja Ciba käsitelty tekninen polyester airflow vuori on hengittävä, hyvin kosteutta siirtävä ja kuivuu nopeasti. Teknisesti toimivan huovan kaunis ulkonäkö tulee erilaisesta ja erottuvasta tikkauksesta, laadukkaasta polycotton kankaasta sekä upeasta kolmikertaisesta hopeanvärisestä koristepunoksesta. Kiinnitys tarroilla ja anatominen muotoilu. Koko full.
  52,95 €
 • Pro-gel Satulavyö Joustolla
  Erinomainen synteettinen ja hengittävä satulavyö jossa toisessa päässä jousto. Pehmeä PVC soft materiaali, anatomisesti muotoiltu. RST-soljet, väreinä musta ja ruskea. Pituudet 105-145cm.
  46,95 €
 • Premiere Muotoiltu Satulavyö Joustolla
  Premieren Jersey-puuvillasta valmistettu muotoiltu satulavyö joka on kestävä ja mukava. Satulavyön toisessa päässä on jousto. Hyvät rullasoljet.
  Pituudet 110-145 cm.
  25,95 €
 • Koulusatulahuopa Dressage
  Perinteinen tiheään tikattu neliöhuopa koulusatulaan helppohoitoista easy care 65%polyesteriä ja 35% puuvillaa. Kiinnitys satulaan tarroilla. Huovan reunoja koristaa ohut koristenauha joko kullan- tai hopeanvärisenä. Monta kivaa uutuusväriä perusvärejä unohtamatta. Koko cob/full.
  25,95 €
 • Satulahuopa Kontinent Dressage
  100% pehmeästä puuvillasta valmistettu neliöhuopa koulusatulaan. Huopa anatomisesti muotoiltu ja siinä on 100% polyesterista valmistettu täyte. Tarrakiinnitykset ja kiva koristenauha. Kauniit värit!
  39,95 €
 • Nahkainen Satulavyö
  Edullinen anatomisesti muotoiltu satulavyö aitoa nahkaa. Vyön molemmissa päissä on joustot ja tukevat rolleri-soljet. Pituudet 110-160 cm väreinä musta ja ruskea. Hyvä ja laadukas perussatulavyö HKM:n tapaan.
  58,95 €
 • Satulavyö Elasticated
  Laadukas ja hyvä neopreeninen satulavyö jossa joustot toisessa päässä. Rollerisoljet jotka RST. Konepestävä tukeva neopreenivyö kaikkiin satuloihin pituuksiissa 45-160 cm.
  40,95 €
 • Eskadron Platinum Satulahuopa Diagonal-crystal Black
  Eskadron Platinum -sarjan tikattu puuvillahuopa koristeltuna hienostuneestistrassikivillä, jotka muodostavat kiiltävän linjan huovan alareunassa molemminpuolin. Yksityiskohtana Platinum -logo linjan keskikohdalla, sekä satiinireunan vierellä kulkee hopeanvärinen kiiltävä lurex -punos. Anatomisesti muotoillut mallit yleis/este- ja koulusatulaan. Luo täyteläinen kokonaisuus ja yhdistä Platinum -sarjan muihin Crystal -tuotteisiin.
  93,96 €
 • Kieffer Satulavyö Profi Vatsapanssarilla
  Kiefferin laadukas nahkainen panssarivyö. Joustot molemmissa päissä. Kiinnitysrenkaat apuohjille. Patenttisoljet. Musta ja ruskea. 115-150cm
  175,00 €
 • Schockemöhle Sports Satulavyö Oregon Vatsapanssarilla
  Schockemöhlen premium laatuinen vatsapanssarilla varustettu estevyö. Vyön anatominen muotoilu ja iso vatsapanssari tarjoavat maksimaalisen suojan ja parhaan mahdollisen liikkuvuuden hevoselle. Pikalukko ja D-renkaat mahdollistaa rintaremmien ja apuohjien helpon käytön. Vyössä jousto molemmilla sivuilla sekä rullasoljet. Huomaa viimeistelty ja kaunis ulkonäkö. Väreinä musta ja espresso. Pituudet 115-140 cm.
  212,00 €
 • Br Koulusatulahuopa Pompidou Dr
  Pirteä BR neliöhuopa koulusatulaan värikkäillä yksityiskohdilla. Tukevassa huovassa on 200g vanutoppaus, 8mm vaanhtomuovi sekä 220g kosteutta säätelevä cool plus vuoraus. Huopaa kiertää hauskannäköinen värikäs koristenauha.  Kaunis ja värikäs tikkaus kerää katseet. Tarrakiinnitykset. Kolme väriä ja koko full.
  45,95 €
 • Br Koulusatulahuopa Allure Dr
  Tyylikäs, anatomisesti muotoiltu BR neliöhuopa koulusatulaan. Huovan pintamateriaali on helppohoitoinen puuvillasekoite polycotton.  Tukevassa huovassa on 300g vanutoppaus, 5mm vaanhtomuovi sekä 220g kosteutta säätelevä cool plus vuoraus . Anatomisesti muotoiltu takasauma vähentää painetta nikamissa ja säässä. Koristekivillä tikattua huopaa kiertää kaunis hopeanvärinen koristenauha. Kolme väriä ja koko full.
  42,95 €
 • BR Koulusatulahuopa X-Centric

  Tyylikäs, anatomisesti muotoiltu BR satulahuopa koulusatulaan jossa vapaa tila selkärangalle ja integroitu pad tasaamaan painetta. Huovan pintamateriaali on helppohoitoinen puuvillasekoite polycotton jossa on BR Airflow huovasta tuttu hengittävä kanava selkärangan kohdalla. Tukevassa huovassa on vanutoppaus, 10mm vaahtomuovi sekä kosteutta hyvin siirtävä cool plus pinta hevosta vasten. Anatomisesti muotoiltu takasauma vähentää painetta nikamissa ja säässä.

  Satulahuovan erikoisuus on iskuja vaimentava pad-osa jossa myös liukueste jolloin satula pysyy myös hyvin paikoillaan.Integroitu Pad- satulan alla mahdollistaa optimaalisen paineen jakautumisen ja vakauttaa satulan. Huopaa kiertää kaunis koristepunos, siinä on abstrakti muotoilu ja erottuvat tikkaukset. Väreinä musta ja punainen. Koko full.

  52,95 €
 • Br Satulahuopa Silverline
  BR:n paksu padihuopa koulusatulaan. Puuvillaisen huovan paksu iskujavaimentava täyte on 680g polyesteri ja huovan vuori on hyvin kosteutta siirtävää ja nopeasti kuivuvaa Ciba käsiteltyä teknistä Coolplus- kangasta. Huovan reunoja kiertää raikas valkoinen koristenauha ja BR-logo on kivbasti tehty huopaan 3D-tekniikalla. Anatomisesti muotoiltu malli koulusatulaan. Koko full.
  42,95 €
 • Br Koulusatulahuopa Triomphe Dr
  Upea BR neliöhuopa koulusatulaan kauniilla BR logolla. Anatomisesti muotoillun huovan pintamateriaali on helppohoitoinen puuvillasekoite polycotton jossa on BR Airflow huovasta tuttu hengittävä kanava selkärangan kohdalla. Anatomisesti muotoiltu takasauma vähentää painetta nikamissa ja säässä. Tukevassa huovassa on 300g vanutoppas sekä 10mm vaahtomuovi. Näyttävä tikkaus ja ihana huopaa kiertävä koristenauha hopeanvärisillä yksityiskohdilla. Kolme väriä ja koko full.
  43,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5