Satulahuovat

Tuotteet 1-24 / 352

Satulahuovan tehtävänä on suojata satulaa lialta ja hevosesta työskentelyn aikana erittyvältä hieltä. Samalla satulahuopa myös auttaa satulaa pysymään paikallaan ja suojaa hevosen selkää. Joskus satulahuopaa voidaan käyttää myös satulan istuvuuden parantamiseen. Kulutusta kestävistä materiaaleista valmistettavia satulahuopia on saatavana eri paksuisina ja värisinä, eri koristein ja muotoiluin. Osassa huovista on kosteutta säätelevä ja poistava sisäpuoli, joka myös kuivuu nopeasti. Kaikki Horsepron myyvät satulahuovat ovat konepesun kestäviä.

Horseprolta löydät satulahuovat niin yleis-, este- kuin koulusatulaankin, poneille ja hevosille. Vakiomallien lisäksi valikoimaan kuuluvat sesonkien mukaan vaihtuvat Eskadronin erikoistuotteet sekä ANKY- ja Schockemöhle –uutuudet.

Tutustu ja ihastu!

 • Br Satulahuopa Sheepskin Collar Cutout
  BR:n laadukas tikattu satulahuopa koulusatulaan joka yhdistää lampaankarvaromaanin parhaat puoleet satulahuovan kanssa jolloin et tarvitse satulan alle molempia erikseen. Huopa on vuorattu aidolla lampaankarvalla satulan alta, mutta selkärangantila on jätetty vapaaksi . Lampaankarva on tuotu myös huovan toiselle puolelle pitämään satulaa paikoillaan sekä luomaan kuvaa perinteisestä romaanista.  Kiinnitys tarroilla satulaan. Full koko ja väri musta/nature ja kokonaan valkoinen.
  140,95 €
 • BR Satulahuopa Sheepskin Cutout
  BR:n laadukas tikattu satulahuopa koulusatulaan joka yhdistää lampaankarvaromaanin parhaat puoleet satulahuovan kanssa jolloin et tarvitse satulan alle molempia erikseen. Huopa on vuorattu aidolla lampaankarvalla satulan alta, mutta selkärangantila on jätetty vapaaksi . Kiinnitys tarroilla satulaan.Full koko ja väri musta/nature ja kokonaan valkoinen.
  137,95 €
 • BR Event Riimunnaru
  BR Event sarjan riimunnaru yhteensopivissa väreissä. Pistoolilukolla varustettu riimu on extra vahvaa nailonia. Pituus 2,1 metriä.
  12,95 €
 • BR Event Riimu
  BR Event sarjan tyyliin upea fleecellä pehmeäksi topattu riimu. Säädettävissä niskasta ja leuan alta. Laadukkaat ja kestävät mattahopean väriset metalliosat. Upeat BR Event sarjan värit! Koot pony, cob ja full.
  27,95 €
 • BR Event Fleeceloimi Ratsastukseen
  Erittäin laadukkaasta anti-piping 380 g fleecestä valmistettu loimi ratsastukseen. BR Event sarjan tyyliin tämä loimi pitää hevosesi lämpimänä esim. kisapaikan verkassa. BR logollisessa loimessa tehostevärinen reunanauha ja kaunis punosnauha. Kiinnitys tarralla ja huomaa hyvä leikkaus jonka ansiosta loimi ei tule pohkeen ja hevosen väliin. Koot 135-165cm ja BR Event sarjan kivat värit.
  35,95 €
 • BR Event Fleeceloimi Show
  BR:n erittäin laadukkaasta 380g fleecestä valmistettu upea kisaloimi BR Event sarjan tyyliin ja väreihin. BR logollisen loimen reunoja kiertää kanttaus ja upea koristepunos. Loimessa kiinnitys edestä kahdella soljella ja irroitettavat ristivyöt. Koot 135-165 cm.
  60,95 €
 • BR Event korvahuppu
  BR:n logolliset näyttävät ja laadukkaat korvasuojat puuvillaa. Näissä BR Event sarjan korvasuojissa on mistä valita, 30 värivaihtoehtoa jotka sopivat täydellisesti saman sarjan satulahuopiin, pinteleihin ja suojiin.
  20,95 €
 • Br Koulusatulahuopa Pompidou Dr
  Pirteä BR neliöhuopa koulusatulaan värikkäillä yksityiskohdilla. Tukevassa huovassa on 200g vanutoppaus, 8mm vaanhtomuovi sekä 220g kosteutta säätelevä cool plus vuoraus. Huopaa kiertää hauskannäköinen värikäs koristenauha.  Kaunis ja värikäs tikkaus kerää katseet. Tarrakiinnitykset. Kolme väriä ja koko full.
  45,95 €
 • Koulusatulahuopa Dressage
  Perinteinen tiheään tikattu neliöhuopa koulusatulaan helppohoitoista easy care 65%polyesteriä ja 35% puuvillaa. Kiinnitys satulaan tarroilla. Huovan reunoja koristaa ohut koristenauha joko kullan- tai hopeanvärisenä. Monta kivaa uutuusväriä perusvärejä unohtamatta. Koko cob/full.
  25,95 €
 • Br Koulusatulahuopa Allure Dr
  Tyylikäs, anatomisesti muotoiltu BR neliöhuopa koulusatulaan. Huovan pintamateriaali on helppohoitoinen puuvillasekoite polycotton.  Tukevassa huovassa on 300g vanutoppaus, 5mm vaanhtomuovi sekä 220g kosteutta säätelevä cool plus vuoraus . Anatomisesti muotoiltu takasauma vähentää painetta nikamissa ja säässä. Koristekivillä tikattua huopaa kiertää kaunis hopeanvärinen koristenauha. Kolme väriä ja koko full.
  42,95 €
 • BR koulusatulahuopa Melange DR
  Laadukas BR neliöhuopa uusissa metallinhohtoisissa Melange Grey väriyhdistelmissä. Huovan materiaali on helppohoitoista polyesteri- puuvilla sekoitetta. Huovan vuori on CIBA- käsiteltyä vohvelikangasta joka imee tehokkaasti kosteutta mutta kuivuu myös nopeasti. Huovassa kaksinkertainen koristepunos ja näyttävä kontrastivärinen reunanauha. Kaikki Melange huovat ovat pääväriltään harmaita kontrastivärisellä reunanauhalla.
  Yhdistä huopa Melange sarja suojiin ja korvahuppuun.
  42,95 €
 • BR Koulusatulahuopa X-Centric

  Tyylikäs, anatomisesti muotoiltu BR satulahuopa koulusatulaan jossa vapaa tila selkärangalle ja integroitu pad tasaamaan painetta. Huovan pintamateriaali on helppohoitoinen puuvillasekoite polycotton jossa on BR Airflow huovasta tuttu hengittävä kanava selkärangan kohdalla. Tukevassa huovassa on vanutoppaus, 10mm vaahtomuovi sekä kosteutta hyvin siirtävä cool plus pinta hevosta vasten. Anatomisesti muotoiltu takasauma vähentää painetta nikamissa ja säässä.

  Satulahuovan erikoisuus on iskuja vaimentava pad-osa jossa myös liukueste jolloin satula pysyy myös hyvin paikoillaan.Integroitu Pad- satulan alla mahdollistaa optimaalisen paineen jakautumisen ja vakauttaa satulan. Huopaa kiertää kaunis koristepunos, siinä on abstrakti muotoilu ja erottuvat tikkaukset. Väreinä musta ja punainen. Koko full.

  52,95 €
 • Br Satulahuopa Silverline
  BR:n paksu padihuopa koulusatulaan. Puuvillaisen huovan paksu iskujavaimentava täyte on 680g polyesteri ja huovan vuori on hyvin kosteutta siirtävää ja nopeasti kuivuvaa Ciba käsiteltyä teknistä Coolplus- kangasta. Huovan reunoja kiertää raikas valkoinen koristenauha ja BR-logo on kivbasti tehty huopaan 3D-tekniikalla. Anatomisesti muotoiltu malli koulusatulaan. Koko full.
  42,95 €
 • Br Koulusatulahuopa Triomphe Dr
  Upea BR neliöhuopa koulusatulaan kauniilla BR logolla. Anatomisesti muotoillun huovan pintamateriaali on helppohoitoinen puuvillasekoite polycotton jossa on BR Airflow huovasta tuttu hengittävä kanava selkärangan kohdalla. Anatomisesti muotoiltu takasauma vähentää painetta nikamissa ja säässä. Tukevassa huovassa on 300g vanutoppas sekä 10mm vaahtomuovi. Näyttävä tikkaus ja ihana huopaa kiertävä koristenauha hopeanvärisillä yksityiskohdilla. Kolme väriä ja koko full.
  43,95 €
 • BR Event takajalan hivutussuojat Basic
  BR:n laadukkaat klassikkosuojat kestävä synteettistä PU kestomuovia. Näissä hyvissä ja miellyttävissä suojissa neopreeni vuoraus ja napakat tarrat BR logolla varustettuna. Koot pony ja full perusväreissä.
  17,95 €
 • BR Event jännesuojat Basic
  BR:n laadukkaat klassikkosuojat hyvin iskuja vaimentavaa synteettistä PU-kestomuovia. Näissä kestävissä ja miellyttävissä etujalan jännesuojissa on  neopreeni vuoraus ja napakat tarrat BR logolla varustettuna. Koot shetty, pony ja full.
  23,95 €
 • BR koulusatulahuopa Organza Dressage
  Kaunis ja laadukas BR neliöhuopa koulusatulaan kivoilla koristeilla. Huovan pintamateriaali on helppohoitoinen puuvillasekoite polycotton ja huovan vuori hyvin kosteutta imevä ja nopeasti kuivuva CIBA- käsitelty tekninen polyesteri. Tukevassa huovassa on 300g vanutoppas sekä 10mm vaanhtomuovi joka tekee siitä hyvin muotonsa pitävän ja jakaa paineen tasaisesti.  Uusi anatominen muotoilu antaa tilaa säälle ja auttaa huopaa pysymään paikoillaan. Näyttävästi tikattua huopaa kiertää jännä pitsimäinen koristenauha sekä koristepunos. Koristenauhasta tyylitelty sydän kerää katsee. Kolme väriä ja koko full.
  50,95 €
 • Br Koulusatulahuopa Buckingham Dr
  Tyylikäs ja hieno BR neliöhuopa koulusatulaan kauniilla koristekivillä. Anatomisesti muotoillun huovan pintamateriaali on helppohoitoinen puuvillasekoite polycotton jossa on BR Airflow huovasta tuttu hengittävä kanava selkärangan kohdalla. Huovassa on 200g vanutoppas sekä 8mm vaahtomuovi. Näyttävästi tikatussa huovassa on koristekiviä molemmilla puolilla ja huopaa kiertää tekonahkainen koristenauha. Kolme väriä ja koko full. 
  42,95 €
 • Br Satulahuopa Pompidou Gp
  Pirteä BR neliöhuopa yleis- ja estesatulaan värikkäillä yksityiskohdilla. Tukevassa huovassa on 200g vanutoppaus, 8mm vaanhtomuovi sekä 220g kosteutta säätelevä cool plus vuoraus. Huopaa kiertää hauskannäköinen värikäs koristenauha.  Kaunis ja värikäs tikkaus kerää katseet. Tarrakiinnitykset. Kolme väriä ja koko full.

   

   

  42,95 €
 • Satulahuopa Gp
  Perinteinen tiheään tikattu neliöhuopa yleis/estesatulaan helppohoitoista easy care 65%polyesteriä ja 35% puuvillaa. Kiinnitys satulaan tarroilla. Huovan reunoja koristaa ohut koristenauha joko kullan- tai hopeanvärisenä. Monta kivaa uutuusväriä perusvärejä unohtamatta. Koko cob/full.
  25,95 €
 • Estesatulahuopa Jumping
  Moderni tikattu satulahuopa estesatulaan easy care 65%polyesteriä ja 35% puuvillaa. Kiinnitys satulaan tarroilla. Kivat värit, valintasi mukaan joko hopean- tai kullanvärisellä reunanauhalla. Koko cob/full.
  24,95 €
 • BR satulahuopa Melange GP
  Laadukas BR neliöhuopa uusissa metallinhohtoisissa Grey Melange väriyhdistelmissä. Huovan materiaali on helppohoitoista polyesteri- puuvilla sekoitetta. Huovan vuori on CIBA- käsiteltyä vohvelikangasta joka imee tehokkaasti kosteutta mutta kuivuu myös nopeasti. Huovassa kaksinkertainen koristepunos ja näyttävä kontrastivärinen reunanauha. Kaikki Melange huovat ovat pääväriltään harmaita kontrastivärisellä reunanauhalla. 
  Yhdistä huopa Melange sarja suojiin ja korvahuppuun!
  42,95 €
 • Br Satulahuopa Versaille Gp
  Tyylikäs BR neliöhuopa yleis- ja estesatulaan kullanvärisillä yksityiskohdilla. Huovan pintamateriaali on helppohoitoinen puuvillasekoite polycotton.  Tukevassa huovassa on 300g vanutoppaus, 10mm vaanhtomuovi sekä 220g kosteutta säätelevä cool plus vuoraus. Anatomisesti muotoiltu takasauma vähentää painetta nikamissa ja säässä. Näyttävästi tikatun huovan kiertävä kullanvärinen koristenauha ja BR merkki tekee huovasta ylellisen. Väreina ruskea ja sininen. Koko full.
  50,95 €
 • Br Satulahuopa Allure Gp
  Tyylikäs, anatomisesti muotoiltu BR neliöhuopa yleis- ja este satulaan. Huovan pintamateriaali on helppohoitoinen puuvillasekoite polycotton.  Tukevassa huovassa on 300g vanutoppaus, 5mm vaanhtomuovi sekä 220g kosteutta säätelevä cool plus vuoraus . Anatomisesti muotoiltu takasauma vähentää painetta nikamissa ja säässä.  Koristekivillä tikattua huopaa kiertää kaunis hopean värinen koristenauha. Kolme väriä ja koko full.
  45,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5