Satulahuovat Yleis- Ja Estesatulaan

Tuotteet 1-24 / 27

Valtava valikoima anatomisesti muotoiltuja satulahuopia yleis- ja estesatulaan. Upeat kauden trendivärit sekä -mallit sekä laaja perusvalikoima klassikoita. Laatuhuovat merkeiltä Eskadron, Schockemöhle Sports, HV Polo, BR, ANKY, Euro-Star jne. Tiesitkö että esim. Eskadronilta ilmestyy vuosittain neljä eri mallistoa kausivärisiä satulahuopia, pinteleitä, loimia, riimuja jne?
 • ANKY® Saddle Pad jumping satulahuopa
  Padihuopien klassikko on Ankyn Pad -huopa yleis- tai estesatulaan joka tasaa painetta. Päällinen laadukasta ja helppohoitoista Suede-keinomokkaa ja sisäpuoli hyvin kosteutta siirtävää Coolmax-materiaalia. Tukeva täyte ja ATC non-slip logoprintti pitävät padin hyvin paikoillaan. Ajattomat perusvärit ja koko full.

  Normaali hinta: 63,95 €

  Special Price 19,19 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Event Satulahuopa
  BR Event sarjan yhteensopiva neliöhuopa yleis- ja estesatulaan. Huovan materiaali 100% puuvilla ja täyteenä 400g vanu. Kiinnitys tarroilla.

  Normaali hinta: 41,95 €

  Special Price 12,59 €

 • BR satulahuopa Airflow Sublime
  BR:n palkittu satulahuopa johon on yhdistetty monta uutta innovaatiota ja toiminnallisuutta hevosen parhaaksi. Huovan airflow selkäsaumassa ilma pääsee kiertämään eikä selkäsaumasta kohdistu selkärankaan painetta kuin tavallisessa satulahuovassa. Näin riski selkävaivoista vähenee ja huopa sopii hyvin herkille hevosille jotka eivät pidä selkärankaan kohdistuvasta paineesta. Huovan tukeva 400 g toppaus ja 8 mm vaahto tasaavat painetta hyvin ja Ciba käsitelty tekninen polyester airflow vuori on hengittävä, hyvin kosteutta siirtävä ja kuivuu nopeasti. Teknisesti toimivan huovan kaunis ulkonäkö tulee erilaisesta ja erottuvasta tikkauksesta, laadukkaasta polycotton kankaasta sekä upeasta kolmikertaisesta hopeanvärisestä koristepunoksesta. Kiinnitys tarroilla ja anatominen muotoilu. Koko full.

  Normaali hinta: 54,95 €

  Special Price 27,48 €

 • Busse Basic satulahuopa
  Bussen kestävä, muotoiltu satulahuopa jokapäiväiseen käyttöön.

  Normaali hinta: 51,90 €

  Special Price 15,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Perfect-Fit neliöhuopa
  Bussen laadukas neliöhuopa liukumista estävillä kumisilla paikoilla.

  Normaali hinta: 66,90 €

  Special Price 20,07 €

 • Busse Perfect-Flexi satulahuopa
  Bussen laadukas satulahuopa integroiduilla liukumista estävällä solukumilla. 6 mm solukumi pitää hyvin satulan paikoillaan, jakaa painetta ja suojaa iskuilta. Huopa tikattua puuvillaa ja kiinnitys satulaan tarroilla. VINKKI! satulan istuvuutta voit parantaa myös erillisiää lisäosailla joilla voit nostaa satulaa tarpeen mukaan edestä ja takaa noin 6mm. Lisäosat laitetaan solukumin alle ja kiinnitys helposti tarroilla. Huovan koko cob/full ja kolme väriä sekä omat anatomisesti muotoillut mallit yleis/este - sekä koulusatulaan.

  Normaali hinta: 76,00 €

  Special Price 22,80 €

 • Cavallino Marino satulahuopa Silver Stream
  Cavallino Marinon ylellinen satulahuopa, jossa ihanat värit ja kaunis vinotikkaus. Huovan materiaali helppohoitoista, konepestävää ja kestävää 100% polyesteria. Huovan alakulmassa Silver Stream-sarjan mukaisesti tekojalokivinen koristelu!

  Normaali hinta: 54,95 €

  Special Price 16,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron Classic Sports satulahuopa BIG SQUARE COTTON
  The top seller saddle cloth by Eskadron in voluminous 'Big Square' quilting. With its smart double cord and vertical emblem stripes on both sides, this saddle cloth is a real eye catcher. The inner side is made of cotton waffle fabric which is comfortable on the horse's skin. Limited Edition!

  Normaali hinta: 78,95 €

  Special Price 23,69 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron Classic Sports satulahuopa BIG SQUARE GLOSSY
  The topseller saddle cloth from Eskadron now with Glossy upper fabric and voluminous 'Big Square' quiliting. With its double cords and vertical Crystal emblems on both sides this saddle cloth is the fine eyecatcher of the collection and fits perfectly to the Fleece Crystal Stripe sweat rug. The inside is made of a Cool-Dry lining. Limited Edition!

  Normaali hinta: 78,95 €

  Special Price 23,69 €

 • Eskadron COTTON GOLD satulahuopa
  Eskadronin klassikko on cotton-puuvillasatulahuopa jossa sopivan ohut ja tukeva poly-vaahto toppaus ja pieni ruututikkaus. Tässä versiossa kullanvärinen koristepunos. Kaikki koot ja anatomisesti muotoillut mallit. VINKKI! Tämä huopa sopii erityisen hyvin brodeerattavaksi, kysy hyvää seuratarjousta! cotton inside and outside; inherently stable poly foam inlay; with gentle gold cord; great price performance; suitable for embroidery

  Normaali hinta: 49,90 €

  Special Price 14,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron COTTON SILVER satulahuopa
  Eskadronin klassikko on cotton-puuvillasatulahuopa jossa sopivan ohut ja tukeva poly-vaahto toppaus ja pieni ruututikkaus. Tässä versiossa hopeanvärinen koristepunos. Kaikki koot ja anatomisesti muotoillut mallit. VINKKI! Tämä huopa sopii erityisen hyvin brodeerattavaksi, kysy hyvää seuratarjousta! cotton inside and outside; inherently stable poly foam inlay; with gentle silver cord; great price performance; suitable for embroidery

  Normaali hinta: 49,45 €

  Special Price 14,84 €

 • Eskadron Heritage Collection satulahuopa Heritage Brand
  Eskadronn Heritage malliston upea satulahuopa brodeeratulla Heritage-logolla ja näyttävällä koristepunoksella. Anatomisesti muotoillut mallit kaikkille satuloille sekä koot pony ja full. Kauniit kausivärit jotka yhdistyvät vaikka saman sarjan jersey loimeen.

  Normaali hinta: 82,00 €

  Special Price 24,60 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron Neliöhuopa Polo Pad
  Eskadronin laadukas paksu ja hyvin iskuja vaimentava satulahuopa josta saatavilla yleis- ja koulumallit. Huovan toppaus 300g vanu sekä vaahtomuovi. Satulahuovan muotoilu huolehtii että pad pysyy hyvin paikoillaan ilman erillistä kiinnitystä satulaan. Amatominen muotoilu antaa myös hyvin säkätilaa. Satulahuovan väreinä hyvät klassikot eli musta, valkoinen, sininen, kermanvaalea cream ja ruskea choco. Koko full.

  Normaali hinta: 81,90 €

  Special Price 24,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron PERFORMANCE CONTRAST satulahuopa
  voluminous Performance quilting; sporty look; high-quality cotton outside; skin-friendly waffle cotton inside; glossy binding; double cord

  Normaali hinta: 59,95 €

  Special Price 17,99 €

 • Eskadron Platinum satulahuopa Big Square
  Cotton outer fabric, cotton waffle pique inside voluminous quilting glossy vertical scarf print stripes on both sides three elaborate lurex cords Platinum embroidery on both sides

  Normaali hinta: 79,95 €

  Special Price 23,99 €

 • Estesatulahuopa Jumping
  Moderni tikattu satulahuopa estesatulaan easy care 65%polyesteriä ja 35% puuvillaa. Kiinnitys satulaan tarroilla. Kivat värit, valintasi mukaan joko hopean- tai kullanvärisellä reunanauhalla. Koko cob/full.

  Normaali hinta: 24,95 €

  Special Price 7,49 €

 • Euro-Star satulahuopa Crystal
  Euro-Starin kauniisti tikattu satulahuopa jossa koristeena kristallinauha, koristepunokset ja brodeeraus. Hyvässä huovassa edistyksellinen iskuja vaimentava (ASF) vanutäyte sekä nopeasti kuivuva tekninen Dry Tex vuori.Omat anatomisesti muotoillut mallit yleis- ja estesatulaan. Ajankohtaisissa kausiväreissä. Kiinnitys satulaan tarroilla. Koko Full.

  Normaali hinta: 80,90 €

  Special Price 24,27 €

  Tilapäisesti loppu

 • HV Polo Crown satulahuopa Carly
  HV POLON sievä tikattu satulahuopa jossa näyttävät brodeeraukset ja reunoja kiertää upea paljettinauha.

  Normaali hinta: 77,74 €

  Special Price 23,32 €

 • HV Polo satulahuopa Cardon
  HV Polon nätti paljettireunuksella koristeltu satulahuopa jossa tyylikäs brodeeraus.

  Normaali hinta: 61,31 €

  Special Price 18,39 €

 • HV Polo satulahuopa Mareon
  HV Polon suuriruutuinen satulahuopa 120g vanutäytteellä ja Coolmax teknisellä vuorella. Kauniit paljettikoristeet logossa sekä huovan reunoilla. Anatomisesti muotoiltu malli yleis- ja estesatulaan. Koot cob ja full.

  Normaali hinta: 58,61 €

  Special Price 17,58 €

  Tilapäisesti loppu

 • HV Polo satulahuopa Otis
  HV Polon hauska satulahuopa, jossa värejä on yhdistelty kivasti pilkullisen kuosin kanssa. Anatomisesti muotoiltu malli yleis- ja estesatulaan. Koot cob ja full.

  Normaali hinta: 67,61 €

  Special Price 20,28 €

 • HV Polo satulahuopa Warrick
  HV Polon upea tikattu satulahuopa näyttävällä logobrodeerauksella. Omatomisesti muotoillut mallit koulu- yleis/estesatulaan. Kiinnitys tarroilla. Takuulla trendikkäät kausivärit!

  Normaali hinta: 59,95 €

  Special Price 17,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Neliöhuopa Gently
  Ihana paksu anatomisesti muotoiltu neliöhuopa estesatulaan. 24 väriä joista voit valita omasi joko hopeisella tai kullan värisellä koristenauhalla. Huovan materiaali on 100% konepestävä polyesteri ja siinä on miellyttävä hyvin kosteutta imevä fleece vuori. Kaksi kokoa pony (P) ja cob/full (VW).

  Normaali hinta: 38,95 €

  Special Price 11,69 €

 • Satulahuopa -Bologna-
  Tämä anatomisesti muotoiltu satulahuopa imee hyvin kosteutta pois hevosen iholta. Huovan voi kiinnittää satulaan kätevästi tarroilla. Huopa on helppohoitoinen ja sen toi pestä koneessa 30 asteessa sekä kuivata kuivausrummussa.

  Normaali hinta: 22,95 €

  Special Price 6,89 €

  Tilapäisesti loppu

Sivu:
 1. 1
 2. 2