Satulahuovat Yleis- Ja Estesatulaan

Tuotteet 1-24 / 233

Valtava valikoima anatomisesti muotoiltuja satulahuopia yleis- ja estesatulaan. Upeat kauden trendivärit sekä -mallit sekä laaja perusvalikoima klassikoita. Laatuhuovat merkeiltä Eskadron, Schockemöhle Sports, HV Polo, BR, ANKY, Euro-Star jne. Tiesitkö että esim. Eskadronilta ilmestyy vuosittain neljä eri mallistoa kausivärisiä satulahuopia, pinteleitä, loimia, riimuja jne?
 • Lami-cell diamond chain satulahuopa
  Laadukas ja hyvin muotoiltu huopa puuvillaa, kaunis timanttiketju koriste.
  61,00 €
 • Lami-cell new elegance kouluhuopa
  Uusi himmeästi kiiltävä puuvillakangas, hillitty kimallepunostere. Hyvin muotoiltu sääntila, kuten kaikissa Lami-Cell huovissa. Quick dry vuori
  53,00 €
 • Acavallo® satulahuopa geelillä Gel-Twin
  Acavallon anatomisesti muotoiltu satulahuopa jossa on erityinen integroitu soft-gel materiaali molemmin puolin huopaa satulan kontaktialueella. Dynaaminen rakenne sekä soft-geelin tuki mahdollistavat hevoselle liikkumisen vapauden. Huovan pinta on mukava ja hengittävä keinomokka. Anatomisesti muotoillut mallit koulu - ja yleisestesatulaan sekä koot cob/full ja pony.
  159,90 €
 • ANKY® Saddle Pad jumping satulahuopa
  Padihuopien klassikko on Ankyn Pad -huopa yleis- tai estesatulaan joka tasaa painetta. Päällinen laadukasta ja helppohoitoista Suede-keinomokkaa ja sisäpuoli hyvin kosteutta siirtävää Coolmax-materiaalia. Tukeva täyte ja ATC non-slip logoprintti pitävät padin hyvin paikoillaan. Ajattomat perusvärit ja koko full.
  62,95 €
 • BR Event Satulahuopa
  BR Event sarjan yhteensopiva neliöhuopa yleis- ja estesatulaan. Huovan materiaali 100% puuvilla ja täyteenä 400g vanu. Kiinnitys tarroilla.
  35,95 €
 • BR satulahuopa Airflow Sublime
  BR:n palkittu satulahuopa johon on yhdistetty monta uutta innovaatiota ja toiminnallisuutta hevosen parhaaksi. Huovan airflow selkäsaumassa ilma pääsee kiertämään eikä selkäsaumasta kohdistu selkärankaan painetta kuin tavallisessa satulahuovassa. Näin riski selkävaivoista vähenee ja huopa sopii hyvin herkille hevosille jotka eivät pidä selkärankaan kohdistuvasta paineesta. Huovan tukeva 400 g toppaus ja 8 mm vaahto tasaavat painetta hyvin ja Ciba käsitelty tekninen polyester airflow vuori on hengittävä, hyvin kosteutta siirtävä ja kuivuu nopeasti. Teknisesti toimivan huovan kaunis ulkonäkö tulee erilaisesta ja erottuvasta tikkauksesta, laadukkaasta polycotton kankaasta sekä upeasta kolmikertaisesta hopeanvärisestä koristepunoksesta. Kiinnitys tarroilla ja anatominen muotoilu. Koko full.
  52,95 €
 • Br Satulahuopa Allure Gp
  Tyylikäs, anatomisesti muotoiltu BR neliöhuopa yleis- ja este satulaan. Huovan pintamateriaali on helppohoitoinen puuvillasekoite polycotton.  Tukevassa huovassa on 300g vanutoppaus, 5mm vaanhtomuovi sekä 220g kosteutta säätelevä cool plus vuoraus . Anatomisesti muotoiltu takasauma vähentää painetta nikamissa ja säässä.  Koristekivillä tikattua huopaa kiertää kaunis hopean värinen koristenauha. Kolme väriä ja koko full.
  45,95 €
 • Br Satulahuopa Buckingham Gp
  Tyylikäs ja hieno BR neliöhuopa yleis- ja estesatulaan kauniilla koristekivillä. Anatomisesti muotoillun huovan pintamateriaali on helppohoitoinen puuvillasekoite polycotton jossa on BR Airflow huovasta tuttu hengittävä kanava selkärangan kohdalla. Huovassa on 200g vanutoppas sekä 8mm vaahtomuovi. Näyttävästi tikatussa huovassa on koristekiviä molemmilla puolilla ja huopaa kiertää tekonahkainen koristenauha. Kolme väriä ja koko full. 

   

  42,95 €
 • BR satulahuopa Glamour Chic
  BR luksus satulahuopa jossa tikattua puuvillahuopaa kiertää takana reunassa hopeanvärinen koristepunos sekä upeasti kristallinauha. Huovan vuori on nopeasti kuivuva ja hengittävä Airflow ja tukevan huovan toppaus on 300 g polyfill sekä 10 mm vaahtomuovi. Kiinnitys satulaan tarroilla. Anatominen muotoilu hyvällä säkätilalla. Koot cob ja full. Väreinä myös valkoinen ja champanja vaikka kisahuoviksi.
  48,95 €
 • Br Satulahuopa Melange Classic New Gp
  BR:n kaunis neliöhuopa yleis- ja estesatulaan. Huovan hieman kiiltävä pintamateriaali on 100% puuvillaa ja huovassa on 300g tukeva vanutäyte. Huovan sisäpinta on hyvin kosteutta siirtävää ja hengittävää vohvelikangasta joka on CIBA käsitelty nopeasti kuivuvaksi. Tyylin viimeistelee näyttävä tikkaus, hieno kaksivärinen koristepunos sekä kontrastiväriset kantit. BR logo brodeerattuna on hillitty ja tyylikäs. Väreinä kuvan grey/red ja grey/old pink. Koko Full. Samaan sarjaan saatavilla myös korvahuppu ja suojasetti.
  45,95 €
 • BR satulahuopa Melange GP
  Laadukas BR neliöhuopa uusissa metallinhohtoisissa Grey Melange väriyhdistelmissä. Huovan materiaali on helppohoitoista polyesteri- puuvilla sekoitetta. Huovan vuori on CIBA- käsiteltyä vohvelikangasta joka imee tehokkaasti kosteutta mutta kuivuu myös nopeasti. Huovassa kaksinkertainen koristepunos ja näyttävä kontrastivärinen reunanauha. Kaikki Melange huovat ovat pääväriltään harmaita kontrastivärisellä reunanauhalla. 
  Yhdistä huopa Melange sarja suojiin ja korvahuppuun!
  42,95 €
 • BR satulahuopa Organza GP

  Kaunis ja laadukas BR neliöhuopa yleis- ja estesatulaan kivoilla koristeilla. Huovan pintamateriaali on helppohoitoinen puuvillasekoite polycotton ja huovan vuori hyvin kosteutta imevä ja nopeasti kuivuva CIBA- käsitelty tekninen polyesteri. Tukevassa huovassa on 300g vanutoppas sekä 10mm vaanhtomuovi joka tekee siitä hyvin muotonsa pitävän ja jakaa paineen tasaisesti.  Uusi anatominen muotoilu antaa tilaa säälle ja auttaa huopaa pysymään paikoillaan. Näyttävästi tikattua huopaa kiertää jännä pitsimäinen koristenauha sekä koristepunos. Koristenauhasta tyylitelty sydän kerää katsee. Kolme väriä ja koko full.

  50,95 €
 • BR satulahuopa Pantheon GP
  BR:n käytännöllinen pad-satulahuopa jossa paksu 300g vanu sekä 10mm vaahtomuovi täytteenä sekä puuvilla vuori. Hyvin iskuja vaimentavan huovan anatominen muotoilu vähentää painetta säkään ja selkärankaan. Näyttävä horisontaalinen tikkaus, koristepunos sekä printti. Kätevä vetoketjullinen tasku puhelimelle, avaimille tai mille vaan tarpeelliselle.Kiinnitys satulaan säädettävillä tarroilla. Kuvan harmaa väri ja koot pony sekä full.
  55,95 €
 • Br Satulahuopa Pompidou Gp
  Pirteä BR neliöhuopa yleis- ja estesatulaan värikkäillä yksityiskohdilla. Tukevassa huovassa on 200g vanutoppaus, 8mm vaanhtomuovi sekä 220g kosteutta säätelevä cool plus vuoraus. Huopaa kiertää hauskannäköinen värikäs koristenauha.  Kaunis ja värikäs tikkaus kerää katseet. Tarrakiinnitykset. Kolme väriä ja koko full.

   

   

  42,95 €
 • BR Satulahuopa Sheepskin Gp Plus
  BR:n laadukas tikattu satulahuopa yleissatulaan jonka satulan alle jäävä osa on topattu aidolla lampaankarvalla. Huovan siivet ovat ilman karvaa jotta tuntuma hevoseen säilyy hyvänä. Lampaankarva kauniisti käännetty näkyviin reunoista. Kiinnitys satulaan tarroilla. Full koko ja väri musta/nature.
  122,95 €
 • Br Satulahuopa Silverline
  BR:n paksu padihuopa koulusatulaan. Puuvillaisen huovan paksu iskujavaimentava täyte on 680g polyesteri ja huovan vuori on hyvin kosteutta siirtävää ja nopeasti kuivuvaa Ciba käsiteltyä teknistä Coolplus- kangasta. Huovan reunoja kiertää raikas valkoinen koristenauha ja BR-logo on kivbasti tehty huopaan 3D-tekniikalla. Anatomisesti muotoiltu malli koulusatulaan. Koko full.
  42,95 €
 • Br Satulahuopa Triomphe Gb
  Upea BR neliöhuopa yleis- ja estesatulaan kauniilla BR logolla. Anatomisesti muotoillun huovan pintamateriaali on helppohoitoinen puuvillasekoite polycotton jossa on BR Airflow huovasta tuttu hengittävä kanava selkärangan kohdalla. Anatomisesti muotoiltu takasauma vähentää painetta nikamissa ja säässä. Tukevassa huovassa on 300g vanutoppas sekä 10mm vaahtomuovi. Näyttävä tikkaus ja ihana huopaa kiertävä koristenauha hopeanvärisillä yksityiskohdilla. Kolme väriä ja koko full.

   

   

  42,95 €
 • Br Satulahuopa Versaille Gp
  Tyylikäs BR neliöhuopa yleis- ja estesatulaan kullanvärisillä yksityiskohdilla. Huovan pintamateriaali on helppohoitoinen puuvillasekoite polycotton.  Tukevassa huovassa on 300g vanutoppaus, 10mm vaanhtomuovi sekä 220g kosteutta säätelevä cool plus vuoraus. Anatomisesti muotoiltu takasauma vähentää painetta nikamissa ja säässä. Näyttävästi tikatun huovan kiertävä kullanvärinen koristenauha ja BR merkki tekee huovasta ylellisen. Väreina ruskea ja sininen. Koko full.
  50,95 €
 • BR Satulahuopa X-Centric

  Tyylikäs, anatomisesti muotoiltu BR satulahuopa yleis-/estesatulaan jossa on vapaa tila selkärangalle ja integroitu pad tasaamaan painetta. Huovan pintamateriaali on helppohoitoinen puuvillasekoite polycotton jossa on BR Airflow huovasta tuttu hengittävä kanava selkärangan kohdalla. Tukevassa huovassa on vanutoppaus, 10mm vaahtomuovi sekä kosteutta hyvin siirtävä cool plus pinta hevosta vasten. Anatomisesti muotoiltu takasauma vähentää painetta nikamissa ja säässä.

  Satulahuovan erikoisuus on iskuja vaimentava pad-osa jossa myös liukueste jolloin satula pysyy myös hyvin paikoillaan. Integroitu Pad- satulan alla mahdollistaa optimaalisen paineen jakautumisen ja vakauttaa satulan. Huopaa kiertää kaunis koristepunos, siinä on abstrakti muotoilu ja erottuvat tikkaukset. Väreinä musta ja punainen. Koko full.
  52,95 €
 • BR Xcellence koulusatulahuopa
  BR luksus satulahuopa koulusatulaan jonka 700g vanu ja 10mm paksu vaahtokerros tasaa painetta ja on tukeva. Tekninen Cool Plus vuori hevosta vasten on hengittävä ja pintakuiva sekä kuivuu nopeasti. Anatomisesti muotoiltu selkäsauna vähentää painetta säkään. Upea ulkönäkö koristepunoksella sekä kontrastivärisellä reunanauhalla sekä tyylikäs tikkaus. Säädettävä tarrakiinnitys. Konepesu 30°C. Upeat värit jotka yhdistyvät täysin BR Xcellence sarjan muihin tuotteisiin.
  39,95 €
 • BR Xcellence satulahuopa
  BR luksus satulahuopa yleis- ja estesatulaan jonka 700g vanu ja 10mm paksu vaahtokerros tasaa painetta ja on tukeva. Tekninen Cool Plus vuori hevosta vasten on hengittävä ja pintakuiva sekä kuivuu nopeasti. Anatomisesti muotoiltu selkäsauna vähentää painetta säkään. Upea ulkönäkö koristepunoksella sekä kontrastivärisellä reunanauhalla sekä tyylikäs tikkaus. Säädettävä tarrakiinnitys. Konepesu 30°C. Upeat värit jotka yhdistyvät täysin BR Xcellence sarjan muihin tuotteisiin.
  39,95 €
 • BR yleissatulahuopa Passion Morgana
  Outer: polyester twill with print Lining: 220 g Cool Plus, moisture regulating Filling: 700 g felt, 8 mm foam • Slightly shaped back seam • Girth loops and retaining straps with Velcro • Double cord piping in contrast colour • Curled quilt design

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 30,07 €

 • Busse Basic satulahuopa
  Bussen kestävä, muotoiltu satulahuopa jokapäiväiseen käyttöön.
  48,90 €
 • Busse Classic satulahuopa
  Bussen pehmeä tekonahkainen satulahuopa paksulla polyfill-täytteellä.
  68,90 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5