Satulahuovat Yleis- Ja Estesatulaan

Tuotteet 1-24 / 78

Valtava valikoima anatomisesti muotoiltuja satulahuopia yleis- ja estesatulaan. Upeat kauden trendivärit sekä -mallit sekä laaja perusvalikoima klassikoita. Laatuhuovat merkeiltä Eskadron, Schockemöhle Sports, HV Polo, BR, ANKY, Euro-Star jne. Tiesitkö että esim. Eskadronilta ilmestyy vuosittain neljä eri mallistoa kausivärisiä satulahuopia, pinteleitä, loimia, riimuja jne?
 • ANKY® Saddle Pad jumping satulahuopa
  Padihuopien klassikko on Ankyn Pad -huopa yleis- tai estesatulaan joka tasaa painetta. Päällinen laadukasta ja helppohoitoista Suede-keinomokkaa ja sisäpuoli hyvin kosteutta siirtävää Coolmax-materiaalia. Tukeva täyte ja ATC non-slip logoprintti pitävät padin hyvin paikoillaan. Ajattomat perusvärit ja koko full.

  Normaali hinta: 63,95 €

  Special Price 51,16 €

 • BR Event Satulahuopa
  BR Event sarjan yhteensopiva neliöhuopa yleis- ja estesatulaan. Huovan materiaali 100% puuvilla ja täyteenä 400g vanu. Kiinnitys tarroilla.

  Normaali hinta: 41,95 €

  Special Price 33,56 €

 • BR satulahuopa Airflow Sublime
  BR:n palkittu satulahuopa johon on yhdistetty monta uutta innovaatiota ja toiminnallisuutta hevosen parhaaksi. Huovan airflow selkäsaumassa ilma pääsee kiertämään eikä selkäsaumasta kohdistu selkärankaan painetta kuin tavallisessa satulahuovassa. Näin riski selkävaivoista vähenee ja huopa sopii hyvin herkille hevosille jotka eivät pidä selkärankaan kohdistuvasta paineesta. Huovan tukeva 400 g toppaus ja 8 mm vaahto tasaavat painetta hyvin ja Ciba käsitelty tekninen polyester airflow vuori on hengittävä, hyvin kosteutta siirtävä ja kuivuu nopeasti. Teknisesti toimivan huovan kaunis ulkonäkö tulee erilaisesta ja erottuvasta tikkauksesta, laadukkaasta polycotton kankaasta sekä upeasta kolmikertaisesta hopeanvärisestä koristepunoksesta. Kiinnitys tarroilla ja anatominen muotoilu. Koko full.

  Normaali hinta: 54,95 €

  Special Price 43,96 €

 • BR satulahuopa Glamour Chic
  BR luksus satulahuopa jossa tikattua puuvillahuopaa kiertää takana reunassa hopeanvärinen koristepunos sekä upeasti kristallinauha. Huovan vuori on nopeasti kuivuva ja hengittävä Airflow ja tukevan huovan toppaus on 300 g polyfill sekä 10 mm vaahtomuovi. Kiinnitys satulaan tarroilla. Anatominen muotoilu hyvällä säkätilalla. Koot cob ja full. Väreinä myös valkoinen ja champanja vaikka kisahuoviksi.

  Normaali hinta: 50,95 €

  Special Price 40,76 €

 • Br Satulahuopa Melange Classic New Gp
  BR:n kaunis neliöhuopa yleis- ja estesatulaan. Huovan hieman kiiltävä pintamateriaali on 100% puuvillaa ja huovassa on 300g tukeva vanutäyte. Huovan sisäpinta on hyvin kosteutta siirtävää ja hengittävää vohvelikangasta joka on CIBA käsitelty nopeasti kuivuvaksi. Tyylin viimeistelee näyttävä tikkaus, hieno kaksivärinen koristepunos sekä kontrastiväriset kantit. BR logo brodeerattuna on hillitty ja tyylikäs. Väreinä kuvan grey/red ja grey/old pink. Koko Full. Samaan sarjaan saatavilla myös korvahuppu ja suojasetti.

  Normaali hinta: 47,95 €

  Special Price 38,36 €

 • BR satulahuopa Melange GP
  Laadukas BR neliöhuopa uusissa metallinhohtoisissa Grey Melange väriyhdistelmissä. Huovan materiaali on helppohoitoista polyesteri- puuvilla sekoitetta. Huovan vuori on CIBA- käsiteltyä vohvelikangasta joka imee tehokkaasti kosteutta mutta kuivuu myös nopeasti. Huovassa kaksinkertainen koristepunos ja näyttävä kontrastivärinen reunanauha. Kaikki Melange huovat ovat pääväriltään harmaita kontrastivärisellä reunanauhalla. 
  Yhdistä huopa Melange sarja suojiin ja korvahuppuun!

  Normaali hinta: 44,95 €

  Special Price 35,96 €

 • BR Satulahuopa Sheepskin Gp Plus
  BR:n laadukas tikattu satulahuopa yleissatulaan jonka satulan alle jäävä osa on topattu aidolla lampaankarvalla. Huovan siivet ovat ilman karvaa jotta tuntuma hevoseen säilyy hyvänä. Lampaankarva kauniisti käännetty näkyviin reunoista. Kiinnitys satulaan tarroilla. Full koko ja väri musta/nature.

  Normaali hinta: 124,95 €

  Special Price 99,96 €

 • BR Xcellence koulusatulahuopa
  BR luksus satulahuopa koulusatulaan jonka 700g vanu ja 10mm paksu vaahtokerros tasaa painetta ja on tukeva. Tekninen Cool Plus vuori hevosta vasten on hengittävä ja pintakuiva sekä kuivuu nopeasti. Anatomisesti muotoiltu selkäsauna vähentää painetta säkään. Upea ulkönäkö koristepunoksella sekä kontrastivärisellä reunanauhalla sekä tyylikäs tikkaus. Säädettävä tarrakiinnitys. Konepesu 30°C. Upeat värit jotka yhdistyvät täysin BR Xcellence sarjan muihin tuotteisiin.

  Normaali hinta: 41,95 €

  Special Price 33,56 €

 • BR Xcellence satulahuopa
  BR luksus satulahuopa yleis- ja estesatulaan jonka 700g vanu ja 10mm paksu vaahtokerros tasaa painetta ja on tukeva. Tekninen Cool Plus vuori hevosta vasten on hengittävä ja pintakuiva sekä kuivuu nopeasti. Anatomisesti muotoiltu selkäsauna vähentää painetta säkään. Upea ulkönäkö koristepunoksella sekä kontrastivärisellä reunanauhalla sekä tyylikäs tikkaus. Säädettävä tarrakiinnitys. Konepesu 30°C. Upeat värit jotka yhdistyvät täysin BR Xcellence sarjan muihin tuotteisiin.

  Normaali hinta: 41,95 €

  Special Price 33,56 €

 • Busse edestä korottava lisäosa Perfect-Flexi-satulahuopaan
  Vaahtokuminen satulaa edestä korottava lisäosa Bussen Perfect-Flexi-satulahuopaan. Paksuus 6mm.

  Normaali hinta: 16,90 €

  Special Price 13,52 €

 • Busse Perfect-Fit neliöhuopa
  Bussen laadukas neliöhuopa liukumista estävillä kumisilla paikoilla.

  Normaali hinta: 66,90 €

  Special Price 53,52 €

 • Busse Perfect-Fit satulahuopa
  Bussen laadukas muotoiltu satulahuopa liukumista estävillä kumisilla paikoilla.

  Normaali hinta: 56,90 €

  Special Price 45,52 €

 • Busse Perfect-Flexi satulahuopa
  Bussen laadukas satulahuopa integroiduilla liukumista estävällä solukumilla. 6 mm solukumi pitää hyvin satulan paikoillaan, jakaa painetta ja suojaa iskuilta. Huopa tikattua puuvillaa ja kiinnitys satulaan tarroilla. VINKKI! satulan istuvuutta voit parantaa myös erillisiää lisäosailla joilla voit nostaa satulaa tarpeen mukaan edestä ja takaa noin 6mm. Lisäosat laitetaan solukumin alle ja kiinnitys helposti tarroilla. Huovan koko cob/full ja kolme väriä sekä omat anatomisesti muotoillut mallit yleis/este - sekä koulusatulaan.

  Normaali hinta: 76,00 €

  Special Price 60,80 €

 • Busse satulahuopa PERFECT-FLEXI
  Bussen selkärangan mukaan muotoillussa satulahuovassa on 6mm paksu solukumi pehmike. Pehmikettä saa muokattua niin, että satulan istuvuus on optimaalinen. Pehmike vähentää iskujen voimakkuutta ja pitää satulan paremmin paikoillaan. Kiinnitys satulaan tarranauhoilla. Konepestävä 30°C.

  Normaali hinta: 76,00 €

  Special Price 60,80 €

 • Busse Spirit satulahuopa
  Bussen anatomisesti muotoiltu satulahuopa tyylikkäällä tikkauksella.

  Normaali hinta: 43,90 €

  Special Price 35,12 €

 • Busse Spirit satulahuopa
  Bussen tyylikäs satulahuopa kauniilla yksityiskohdilla.

  Normaali hinta: 44,90 €

  Special Price 35,92 €

 • Busse Supreme satulahuopa
  Bussen satulahuopa näyttävällä tikkauksella ja tyylikkäillä kontrastiyksityiskohdilla.

  Normaali hinta: 46,90 €

  Special Price 37,52 €

 • Busse Sylt satulahuopa
  Bussen klassisen tyylikäs satulahuopa näyttävällä tikkauksella ja raidallisilla yksityiskohdilla.

  Normaali hinta: 46,90 €

  Special Price 37,52 €

 • Busse takaa korottava lisäosa Perfect-Flexi-satulahuopaan
  Vaahtokuminen satulaa takaa korottava lisäosa Bussen Perfect-Flexi-satulahuopaan. Paksuus 6mm.

  Normaali hinta: 16,90 €

  Special Price 13,52 €

 • Cavallino Marino satulahuopa Silver Stream
  Cavallino Marinon ylellinen satulahuopa, jossa ihanat värit ja kaunis vinotikkaus. Huovan materiaali helppohoitoista, konepestävää ja kestävää 100% polyesteria. Huovan alakulmassa Silver Stream-sarjan mukaisesti tekojalokivinen koristelu!

  Normaali hinta: 54,95 €

  Special Price 27,48 €

 • Eskadron 3D-MESH COMPACT satulahuopa

  Eskadronin uutuus satulahuopa jossa yhdistyvät satulahuovan ja satulanalustan parhaat ominaisuudet. Ilmankierto on optomoitu selkärangantilassa erityisellä kolmiulotteisella kankaalla. Toppaus ja erityinen tikkaus tasaavat painetta, anti-slip silikonipinnat pitävät satulan hyvin paikoillaan. RUB-PROTECTION vahvikkeet satulavyön kohdalla pidentävät huovan käyttöikää. Hengittävä huippuhuopa jonka muotoilu toimii myös kesähelteillä.
  Yhdistä Eskadronin korvahuppuihin, suojiin ja pinteleihin. Anatomisesti muotoillut mallit yleis/este - sekä koulusatulaan.

  brandnew saddle cloth with maximum breathability in special cut; three-dimensional air condition spacer fabric; compact quilting; improves pressure distribution and air circulation; silicone surfaces in the saddle area are shock absorbing and anti-slip; RUB-PROTECTION surfaces in the saddle girth area on both sides; special recommendation for warm months due to special cut

  Normaali hinta: 97,85 €

  Special Price 78,28 €

 • Eskadron ALCA GRID satulahuopa

  Eskadronin kestävä numah-satulahuopa. Helppohoitoinen keinomokkainen microfibre pinta, hyvä toppaus sekä kosteutta hyvin siirtävä cool dry mesh verkkovuori. Satulahuopa jonka muoto on optimoitu vähemmän hiostavaksi kuumina kesäkuukausina. Anatomisesti muotoillut mallit yleis/este - sekä koulusatulaan.

  durable numnah; made of leathery microfibre; voluminous quilting and cool-dry mesh lining inside; special recommendation for warm months due to special cut

  Normaali hinta: 68,15 €

  Special Price 54,52 €

 • Eskadron ALCA POLOPAD satulahuopa

  Eskadronin kestävä ja tukeva padisatulahuopa. Helppohoitoinen keinomokkainen microfibre pinta, paksu toppaus sekä kosteutta hyvin siirtävä cool dry mesh verkkovuori. Ajaton klassikko kun arvostat kestävyyttä. Anatomisesti muotoillut mallit yleis/este - sekä koulusatulaan.

  durable Pad; leathery microfibre upper fabric; voluminous cross quilting and cool dry mesh lining inside

  Normaali hinta: 68,15 €

  Special Price 54,52 €

 • Eskadron Classic Sports satulahuopa BIG SQUARE COTTON
  The top seller saddle cloth by Eskadron in voluminous 'Big Square' quilting. With its smart double cord and vertical emblem stripes on both sides, this saddle cloth is a real eye catcher. The inner side is made of cotton waffle fabric which is comfortable on the horse's skin. Limited Edition!

  Normaali hinta: 78,95 €

  Special Price 39,48 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4