Schockemöhle Sports Satulahuovat

10 Tuotetta

Schockemöhle Sportsin laadukkaat best seller -satulahuovat löydät täältä!
 • Schockemöhle Sports koulusatulahuopa Champion Dressage
  Schockemöhle Sportsin tukevassa 100% puuvilla huovassa on näyttävä tikkaus ja erittäin nopeasti kuivuva vohvelikankainen vuori. Todella kauniit värit kontrastivärisillä kanteilla ja koristepunoksilla. Anatomisesti muotoiltu malli koulusatulaan, koko full.
  60,50 €
 • Schockemöhle Sports Koulusatulahuopa Coach Plus
  Schockemöhle Sportsin bestselleriksi noussut neliöhuopa koulusatulaan. Tukevassa anatomisesti muotoillussa huovassa on näyttävä tikkaus ja sen materiaali on kestävä ja laadukas 100% puuvilla. Uudistetun mallin hevosta vasten tuleva pinta on teknistä ja nopeasti kuivuvaa microkuitua joka ei hiosta ja siirtää hyvin kosteutta sekä kuivuu nopeasti. Koristeena kaunis koristepunos. Kiinnitys tarroilla. Koko full. Ajattoman kauniit perusväri.
  62,00 €
 • Schockemöhle Sports koulusatulahuopa Trainer Pad
  Schockemöhle Sportsin satulahuopa ihanissa väriyhdistelmissä. Pieni ruututikkaus ja malli on koulusatulaan. Ponikoko ainoastaan valkoisessa värissä.
  37,95 €
 • Schockemöhle Sports Master Pad koulusatulahuopa
  Upea Schockemöhlen paksu anatomisesti muotoiltu neliöhuopa koulusatulaan. Schockemöhlen logovärinen oranssi huopa jossa kaunis tikkaus ja harmaa kanttinauha sekä koristepunos. Huovan materiaalina laadukas 100% puuvilla. Koko full.
  52,95 €
 • Schockemöhle Sports satulahuopa Champion
  Schockemöhle Sportsin tukevassa 100% puuvilla huovassa on näyttävä tikkaus ja erittäin nopeasti kuivuva vohvelikankainen vuori. Todella kauniit värit kontrastivärisillä kanteilla ja koristepunoksilla. Anatomisesti muotoiltu malli yleis/estesatulaan. Koko Full.
  60,50 €
 • Schockemöhle Sports Satulahuopa Coach Plus
  Schockemöhle Sportsin bestselleriksi noussut neliöhuopa yleis- ja estesatulaan. Tukevassa anatomisesti muotoillussa huovassa on näyttävä tikkaus ja sen materiaali on kestävä ja laadukas 100% puuvilla. Uudistetun Plus mallin hevosta vasten tuleva pinta on teknistä ja nopeasti kuivuvaa microkuitua joka ei hiosta ja siirtää hyvin kosteutta sekä kuivuu nopeasti. Koristeena kaunis koristepunos. Kiinnitys tarroilla.  Koko full.
  Hyvät ja ajattomat perusväri. Kaikissa väreissä logot kuvista huolimatta (kuvat vain värimalleja)!
  62,00 €
 • Schockemöhle Sports satulahuopa Dynamite S
  Schockemöhle Sportsin laadukas klassikko satulahuopa yleis- ja estesatulaan. Anatomisesti muotoiltu malli kauniilla tikkauksella ja kontrastivärisillä kositepunoksilla. Puuvillaisen huovan sisäpinta on nopeasti kuivuva ja hyvin kosteutta siirtävä. Kauniit värit ja koko full. Yhdistä saman sarjan korvahuppuun!
  62,95 €
 • Schockemöhle Sports satulahuopa Dynamite SL
  Schockemöhle Sportsin laadukas klassikko satulahuopa yleis- ja estesatulaan. Anatomisesti muotoiltu malli kauniilla tikkauksella logo brodeerauksella ja kontrastivärisillä kositepunoksilla. Puuvillaisen huovan sisäpinta on nopeasti kuivuva ja hyvin kosteutta siirtävä. Kauniit värit ja koko full. Yhdistä saman sarjan korvahuppuun!
  62,95 €
 • Schockemöhle Sports satulahuopa Master Pad
  Upea Schockemöhlen paksu anatomisesti muotoiltu neliöhuopa yleis- ja estesatulaan. Schockemöhlen logovärinen oranssi huopa jossa kaunis tikkaus ja harmaa kanttinauha sekä koristepunos. Huovan materiaalina laadukas 100% puuvilla. Koko full.
  54,20 €
 • Schockemöhle Sports Satulahuopa Trainer Pad
  Schockemöhle Sportsin satulahuopa ihanissa väriyhdistelmissä. Pieni ruututikkaus ja malli on este/yleissatulaan. Ponikoko ainoastaan valkoisessa värissä.
  37,95 €