Br Event Collection - yli 30 väriyhdistelmää!

3 Tuotetta

BR Event sarjasta löydät aina herkullisimmat trendivärit sekä ajattomat klassikot. Sarjan satulahuopiin yhdistyvät niin fleecepintelit, suojat kuin korvahuput sävy sävyyn. Laajempaa kokonaisuutta hakevalle löytyy myös ihastuttavan laadukas riimu sekä näyttävät fleeceloimet talliin ja ratsastukseen. Mikä on sinun suosikkisi yli 30 värivaihtoehdosta?
 • BR Event fleecepintelit Pony
  BR:n laadukkaat fleecepintelit sävy sävyyn muiden BR Event tuotteiden kanssa. Ihanat värit ja settiin kuuluu 4 kpl 3 m fleecepinteliä BR logolla varustettuina. Valitse ihanista väreistä ja yhdistä vaikka muihin BR Event sarjan tuotteisiin, satuhuopaan, korvasuojiin jne. Koko Full.
  19,95 €
 • BR Event koulusatulahuopa
  BR Event sarjan yhteensopiva neliöhuopa koulusatulaan. Laadukas huopa jonka reunaa kiertää koristepunos ja materiaali 100% puuvilla ja täyteenä 400g vanu. Kiinnitys satulaan tarroilla. Hyvä anatomisesti muotoiltu malli ja upeat väriyhdistelmät! Yhdistä saman sarjan pinteleihin, suojiin ja korvahuppuihin sävy sävyyn. Koot cob ja full.
  37,95 €
 • BR Event Satulahuopa
  BR Event sarjan yhteensopiva neliöhuopa yleis- ja estesatulaan. Huovan materiaali 100% puuvilla ja täyteenä 400g vanu. Kiinnitys tarroilla.
  35,95 €