Oletko kyllästynyt sopimattomattomaan satulaan? Valitse kukkarolle edullinen vaihtoehto ja tutustu Horsepron satulanvuokrauspalveluun!

3 Tuotetta

Löydä sopiva satula vuokraamalla!

Onko hevosesi nuori , toipilas tai muuten lihaksistoltaan kehittyvä? Oletko kyllästynyt satulan sopimattomuuteen ja päättymättömään, kukkarolle käyvään sovitusrumbaan?

Horsepro.fi tarjoaa hyvän valikoiman laadukkaita merkkisatuloita vuokralle edulliseen kuukausihintaan. Pääset ratsain testaamaan satulaa useampaan kertaan ja mikäli valinta ei ole osunut nappiin, voit aina palauttaa satulan 14 päivän kuluessa tai vaihtaa sen kerran 12kk sopimuskauden aikana toiseen sopivampaan malliin.

Sopimuskausi vuokrasatulalle on aina 12 kuukautta ja vuokra veloitetaan Klarnan laskutuspalvelun kautta joka kuun 5. päivään mennessä. Jos toimitettu satula kuitenkin osoittautuu epäsopivaksi voi sen palauttaa 14 päivän kuluessa asiakaspalautuksena jolloin veloitamme vain 1 kuukauden vuokran ja sopimus purkautuu automaattisesti. Sopimuskauden päättyessä voit lunastaa satulan omaksesi 350€ kiinteään hintaan tai palauttaa sen meille veloituksetta asiakaspalautuksena.

Vuokrakauden loputtua palautuvan satulan pitää olla puhdistetu ja hyvässä kunnossa eli toimitusta vastaavassa tilassa jos ei oteta lukuun normaalia kulumista. Satulalle mahdollisesti aiheutuneet vahingot eli arvonalennus tai korjauskulut tulee korvata täysimääräisinä ja jos satula katoaa, varastetaan tai siitä tulee käyttökelvoton, veloitetaan vuokrasatulan arvona koko 12kk vuokra. 

Aina toimiva satula lajin ja hevosen mukaan, ei toppaus- tai muita huoltokuluja, eikä riskiä arvonalenemisesta. Ei yllätyksiä eikä pitkää sitoutumista. Älä tee hätiköityjä päätöksiä, vaan kokeile vuokrausta!

Jos et löytänyt näistä tarpeitasi vastaavaa satulaa, teemme sinulle vuokraustarjouksen myös mistä tahansa valikoimamme satulamallista tai etsimme sinulle tarpeitasi vastaavan satulan. Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme.

 

 • VUOKRASATULA BR Chopin koulusatula
  BR:n uusi ja moderni laatusatula. Satulan anatomisesti muotoiltu lasikuiturunko on joustava ja sillä on 5 vuoden runkotakuu. Satulassa on hyvä sakätila sekä leveä kanava selkärangalle sekä siiven muotoilu joka vapauttaa lapojen liikkeen. Integroidut anatomisesti muotoillut käsityönä villatopatut paneelit takaavat istuvuuden. Pitkät vastinhihnat kolmipiste kiinnityksellä pitävät satulan hyvin paikoillaan optimaalisessa sijainnissa. Ratsastajalle mukavuutta tuo syvä ja pehmeä istuin sekä hyvät, pitkät polvietuet jotka ohjaavat oikeaan asenytoon ja tarjoavat optimaalisen tuen. Satula kauttaaltaan erittäin laadukasta käsin valittua satulanahkaa. Väri musta ja istuimen koko 17 tuumaa. Rungon leveys on wide eli leveä.
  79,00 €
 • VUOKRASATULA BR Estesatula Milano

  BR:n estesatula on valmistettu italialaisesta nahasta ja polvituet sekä istuin ranskalaisesta naudannahasta. Runko joustavaa lasikuitua, joka on vahvistettu teräksellä. Joustavan rungon ansioista ratsastaja saa lähemmän kontaktin hevoseen. Polvi- ja pohjetuet auttavat pitämään jalan tukevasti paikoillaan. Anatomisesti muotoillut selkätoppaukset takaavat täydellisen istuvuuden ja vakaan asennon selässä. Satulassa on upotetut turvakoukut jalustimille sekä kauniit kontrastiompeleet. Musta ja 17,5 tuumaa.

  79,00 €
 • VUOKRASATULA Soft Touch Koulusatula Anky Salinero
  Bussen ja kouluratsastaja Anky van Grunsven yhteistyönä syntynyt edistyksellinen Soft Touch koulusatula.  Koulusatula jonka patentoitu toppaus paneeleissa jakaa ratsastajan painon optimaalisesti ja parantaa näin tuntumaa hevosen ja ratsastajan välillä, suoritukseen saadaan erityistä  rentoutta ja lennokkuutta. Anky on käyttänyt Soft Touch topattuja koulusatuloita omilla hevosillaan jo vuodesta 2006 erinomaisin tuloksin.  Laatusatulassa käytetty nahka on parasta Englantilaista satulanahkaa ja synteettinen runko on joustava ja vaihettavalla teräskaarella vahvistettu. Satulavyölle optimaalinen kolmipistekiinitys satulan hyvän paikoillaan pysymisen ja juuri oikean paikan. Ratsastajalle kapea runko ja pitkät polvituet tarjoavat vakauttaa ja hyvän kontaktin lähellä hevosta. Tämä on koulusatula joka nostaa hevosi jalat irti maasta!
  Satula on rungoltaan leveä (wide) ja istuin 17 tuumaa. Satulan leveys on muunneltavissa aina tarpeen mukaan vaihdettavan etukaaren X-Change-System avulla.

  99,00 €