Oletko kyllästynyt sopimattomattomaan satulaan? Valitse kukkarolle edullinen vaihtoehto ja tutustu Horsepron satulanvuokrauspalveluun!

1 Tuotetta

Löydä sopiva satula vuokraamalla!

Onko hevosesi nuori , toipilas tai muuten lihaksistoltaan kehittyvä? Oletko kyllästynyt satulan sopimattomuuteen ja päättymättömään, kukkarolle käyvään sovitusrumbaan?

Horsepro.fi tarjoaa hyvän valikoiman laadukkaita satuloita vuokralle edulliseen kuukausihintaan. Pääset ratsain testaamaan satulaa useampaan kertaan ja mikäli valinta ei ole osunut nappiin, voit aina palauttaa satulan 14 päivän kuluessa tai vaihtaa sen toiseen sopivampaan malliin.

Sopimuskausi vuokrasatulalle on aina 12 kuukautta ja vuokra veloitetaan kuukausittain. Jos toimitettu satula kuitenkin osoittautuu epäsopivaksi voi sen palauttaa 14 päivän kuluessa asiakaspalautuksena jolloin veloitamme vain 1 kuukauden vuokran ja sopimus purkautuu automaattisesti. Sopimuskauden päättyessä voit lunastaa satulan omaksesi 350€ kiinteään hintaan tai palauttaa sen meille veloituksetta asiakaspalautuksena.

Älä tee hätiköityjä päätöksiä, vaan kokeile vuokrausta!
Jos et löytänyt näistä tarpeitasi vastaavaa satulaa, teemme sinulle vuokraustarjouksen myös mistä tahansa valikoimamme satulamallista tai etsimme sinulle tarpeitasi vastaavan satulan. Lisätietoja asiakaspalvelustamme.

 

 • VUOKRASATULA Kieffer Garmisch Yleisatula 16'

  Kiefferin hyvä yleissatula joka vastaa tarpeeseen kun etsit laadukasta satulaa jolla voit harrastaa monipuolisesti sekä myös turvallisesti hypätä esteitä.  Satulassa on Gusset mallin aito villatoppaus. Pehmeä anatominen syvä istuin ja tukevat puolipitkät polvituet satulan siiven alla tuovat ratsastajalle mukavuutta ja tukea istuntaan. Helposti irroitettavat pohjetuet takana. Lyhyet vastihihnat.
  Muokattava runko jonka leveys on portaattomasti säädettävissä hevosen leveyden mukaan.
  Musta väri ja istuimen koko 16 tuumaa.

  Hyvä valinta vaikka junnulle pienellä istuikoolla, satula jolla voit mukavasti harrastaa lajia kuin lajia jopa kenttäratsastusta.  

  149,00 €