Satulatarvikkeet

Tuotteet 1-24 / 60

Satulatarvikkeista laajasti ja monipuolisesti - satulavyöt, jalustimet, jalustinhihnat, satulanalustat, geeliromaanit jne.
 • Schockemöhle Sport Satulavyö Galopp
  Schockemöhle Sportsin korkealaatuinen neopreenista valmistettu satulavyö rollerisoljilla. Neopreeni on erittäin helppohoitoinen ja kestävä mutta silti hevoselle mukava materiaali. Huomaa oranssit ommelyksityiskohdat. Väreinä musta ja ruskea espresso.

  Normaali hinta: 71,90 €

  Special Price 21,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Curved-DR satulavyö
  Bussen anatomisesti muotoiltu, lyhyt nahkainen satulavyö kouluratsastukseen.

  Normaali hinta: 106,00 €

  Special Price 31,80 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Vinyl-Gel-DR satulavyö
  Bussen helppohoitoinen satulavyö mukavuutta lisäävillä geelitoppauksilla kouluratsastukseen.

  Normaali hinta: 56,90 €

  Special Price 17,07 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Soft-DR satulavyö
  Bussen helppohoitoinen, ihoystävällisestä materiaalista valmistettu satulavyö kouluratsastukseen.

  Normaali hinta: 49,90 €

  Special Price 14,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Soft-DR D-Ring satulavyö
  Bussen helppohoitoinen, ihoystävällisestä materiaalista valmistettu satulavyö isolla D-renkaalla kouluratsastukseen.

  Normaali hinta: 56,90 €

  Special Price 17,07 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Perfect-Flexi satulahuopa
  Bussen laadukas satulahuopa integroiduilla liukumista estävällä solukumilla. 6 mm solukumi pitää hyvin satulan paikoillaan, jakaa painetta ja suojaa iskuilta. Huopa tikattua puuvillaa ja kiinnitys satulaan tarroilla. VINKKI! satulan istuvuutta voit parantaa myös erillisiää lisäosailla joilla voit nostaa satulaa tarpeen mukaan edestä ja takaa noin 6mm. Lisäosat laitetaan solukumin alle ja kiinnitys helposti tarroilla. Huovan koko cob/full ja kolme väriä sekä omat anatomisesti muotoillut mallit yleis/este - sekä koulusatulaan.

  Normaali hinta: 76,00 €

  Special Price 22,80 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse jalustinpussit
  Bussen kätevät fleecekankaiset suojapussit jalustimiin logokirjailuilla. Yksi kaikille jalustimille sopiva koko.

  Normaali hinta: 15,95 €

  Special Price 4,79 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG satulanalusta solukumia
  USG:n solukumista valmistettu taaksepäin paksuneva satulanalusta, jossa muotoiltu säkätila. Tukeva alusta jota voi myös muotoilla esim. leikkaamalla. Paksuus edestä 20 mm ja takaa 40 mm. Koko 49 cm x 29 cm, väri musta.

  Normaali hinta: 46,00 €

  Special Price 13,80 €

 • Busse koulusatulavyö CROSS-DR-FELL
  Bussen lyhyt anatomisesti muotoiltu koulusatulavyö on tehty tekonahasta. Toinen puoli on kokonaan tekokarvaa. Vyö on konepestävä ja nopeasti kuivuva. Leveys: 12-14cm

  Normaali hinta: 56,90 €

  Special Price 17,07 €

  Tilapäisesti loppu

 • Freemax Gullet Bar tekosäkä

  Rungottomiin Freemax satuloihin sopiva tekösäkä. Kätevä tarrakiinnitys.

  This wither iron arch is covered with Velcro and has to be placed between the saddle base foundation of a Freemax saddle and the removable seat. Herewith it is possible to fit many different horses in less than one minute.

  Normaali hinta: 25,95 €

  Special Price 7,79 €

 • BR satulavyö Velvet
  Neopreenivyö on päällystetty satiinilla ja siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut soljet. Vyö on erittäin mukava sillä se on hengittävä ja kosteutta säätelevä. Helppohoitoinen

  Normaali hinta: 49,95 €

  Special Price 14,99 €

 • BR satulavyö Gentle
  Tämä vyö on erittäin mukava hevoselle. Anatomisesti muotoillussa pehmeässä synteettisessä vyössä on joustot toisella puolella. Helppohoitoinen

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 20,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR koulusatulavyö Velvet
  Neopreenivyö on päällystetty satiinilla ja siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut soljet. Vyö on erittäin mukava sillä se on hengittävä ja kosteutta säätelevä. Helppohoitoinen

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 12,89 €

 • Br Geeliromaani Soft Gel Pad Square
  BR:n terapeuttinen liukumaton suorakaiteen muotoinen geelialusta joka toimii parhaana mahdollisena iskunvaimentimena. Hierova geelialusta toimii pehmikkeenä ja tasaa ratsastajan painon laajemmalle alueelle. Erittäin pehmeä geeli on täysin myrkytön eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geelimäinen materiaalli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana. Koko 58 x 42 cm. Väreinä musta ja väritön trasparent.

  Normaali hinta: 39,95 €

  Special Price 11,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Br Geelialusta Soft Gel Riser
  BR:n Soft Gel tuoteperheeseen kuuluva satulan geelialusta hevosille joilla esim. satulan istuvuuden kanssa ongelmia lavoilla. Tällä lisäosalla korotat satulaa turvallisesti ja iskunvaimennuksesta tinkimättä. Erillisen korottaja on yhteensopiva kaikkien BR geelialustojen kanssa mutta suosittelemme sen yhdistämistä juuri BR geelialusta Soft Gel Anatomicin kanssa. BR laadukas geelimateriaali on täysin myrkytöntä eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geeli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana.

  Normaali hinta: 49,95 €

  Special Price 14,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Soft Gel Pad Massage
  Shock-absorbing, non-slip gel pad made of therapeutic soft gel. This gel pad provides a stable position of the saddle. The unique structure of the pillar-shaped burls provides a special massage effect, which results in improved blood flow in the horse's back muscles. The continuous movement of the pillar-shaped elements allows air flow between the gel pad and the horseback.

  Normaali hinta: 65,95 €

  Special Price 19,79 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Soft Gel Pad Middle Riser keskeltä korottava geelialusta
  BR:n laadukas geelialusta satulaan joka korottaa keskeltä parantaen satulan istuvuutta sekä suojaa iskuilta ja tasaa painetta. Sopii hyvin hevoselle jonka selkälihakset ovat kehittymättömät tai jolla on matala tasainen selkä kuten friisiläisillä tai suomenhevosilla. Anatominen muotoilu ja yksi kaikille sopiva koko.

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 20,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports Profi satulavyö
  Schockemöhle Sports Profi satulavyö yleis- ja estesatulaan. Laadukkassa nahkaisessa vyössä on jousto toisessa päässä ja D-rengas apuohjille.

  Normaali hinta: 124,90 €

  Special Price 37,47 €

 • Christ Satulavyön Pehmuste Dressage 90cm

  Christin laadukas muotoiltu satulavyön pehmuste koulusatulavyöhön. Hevosen ihoa vasten tuleva puoli on pehmeää ja hiertymiä estävää aitoa terapeuttista lampaankarvaa. Toisella puolella tikattu puuvillainen pinta ja tarranauhat pehmusteen kiinnittämiseksi satulavyöhön.

  Normaali hinta: 71,90 €

  Special Price 21,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer satulavyö Jessica vatsapanssarilla
  Kieffer saddle girths are renowned for their comfort and their individual material characteristics. They come with 100 % stainless steel fittings. Made of antiallergenic Secu-Material High quality, sturdy belly guard for optimum protection of the horse against injuries by its hooves during jumping With snap hook and ring on girth centre to fasten breastplate Simple adjustment from the seat Durable and water-repellent All lengths are available in increments of 5 cm Roller buckles with elastomer strap

  Normaali hinta: 161,90 €

  Special Price 48,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG satulavyö tekokarvalla
  Nylonista valmistettu satulavyö pehmeällä tekokarvalla. D-rengas keskellä apuohjia varten. Sopii erityisesti herkille hevosille.

  Normaali hinta: 21,90 €

  Special Price 6,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Horse Comfort Satulavyö s-malli nahkaa joustoilla
  Miellyttävä muotoiltu satulavyö pehmeästä nahasta joustoilla.

  Normaali hinta: 97,00 €

  Special Price 29,10 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Pressurelizer satulanalusta
  BR:n anatomisesti muotoilutu high-tech satulanalusta jonka kolmiulotteiset polyesterikuidut tasaavat painetta tehokkaasti erityisesti selkärangan ja sään alueella. Hengittävä pintamateriaali joka mukautuu kuitujen liikkeeseen. Avaruusteknologiassä käytettyt kuidut nyt myös hevosvarusteissa tasaten paineen täydellisesti. Kaksi koko pony ja full. Sopii käytettäväksi minkä tahansa satulan kanssa. Konepesu +30 asetta.

  Normaali hinta: 51,95 €

  Special Price 15,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • HKM satulanalusta -Premium-
  - shock absorbing - back protection - aids distribution of pressure points - protects against pressure points - extra back protection - helps weight distribution - keepers with velcro fastenings - Unterseite Antirutschmaterial - stossabsorbierende Gummiauflage - 3 D mesh extra dick - Stossabsorbierend - thick padding - anatomically formed - easy care - 100% polyester - machine washable at 30 degrees

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 26,99 €

  Tilapäisesti loppu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3