Satulatarvikkeet

11 Tuotetta

Satulatarvikkeista laajasti ja monipuolisesti - satulavyöt, jalustimet, jalustinhihnat, satulanalustat, geeliromaanit jne.
 • BR satulavyö Velvet
  Neopreenivyö on päällystetty satiinilla ja siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut soljet. Vyö on erittäin mukava sillä se on hengittävä ja kosteutta säätelevä. Helppohoitoinen

  Normaali hinta: 47,95 €

  Special Price 40,76 €

 • BR satulavyö Gentle
  Tämä vyö on erittäin mukava hevoselle. Anatomisesti muotoillussa pehmeässä synteettisessä vyössä on joustot toisella puolella. Helppohoitoinen

  Normaali hinta: 67,95 €

  Special Price 57,76 €

 • Acavallo® satulavyö Comfort Gel
  Acavallo anatomisesti muotoiltu satulavyö estesatulaan geelipehmusteilla. Pehmeä geeli tasaa painetta, vähentää hikoilua eikä nipistä. Elastiset joustot vyön molemmissa päissä sekä helposti kiristettävät RST-rullasoljet ja patentoitu D-rengas turvalukolla apuohjille. Upea sporttinen design ja helppohoitoinen laadukas synteettinen nahka. Musta ja ruskea väri sekä pituudet 120, 130 ja 140cm.

  Normaali hinta: 122,95 €

  Special Price 104,51 €

 • Acavallo® satulavyö vatsapanssarilla Comfort Gel
  Acavallo anatomisesti muotoiltu satulavyö vatsapanssarilla ja geelipehmusteilla. Vatsapanssari suojaa hyvin ja pehmeä geeli tasaa painetta, vähentää hikoilua eikä nipistä. Elastiset joustot vyön molemmissa päissä sekä helposti kiristettävät RST-rullasoljet ja patentoitu D-rengas turvalukolla apuohjille. Upea sporttinen design ja helppohoitoinen laadukas synteettinen nahka. Musta ja ruskea väri sekä pituudet 120, 130 ja 140cm.
  152,95 €
 • USG satulavyö tekokarvalla
  Nylonista valmistettu satulavyö pehmeällä tekokarvalla. D-rengas keskellä apuohjia varten. Sopii erityisesti herkille hevosille.
  21,90 €
 • Wahlsten W-profile satulavyö nahkaa, joustolla
  Nahkaa, joustot molemmissa päissä.
  189,00 €
 • Wahlsten W-profile s-mallin satulavyö nahkaa joustolla
  Pituus 110, 120,130 ja 140. Nahkaa, joustotmolemmissa päissä.
  189,00 €
 • Horse Comfort Satulavyö neopreeni teddypehmuste
  Pehmeä ja mukava vyö. Tiukat kaksinkertaiset joustot molemmissa päissä.
  49,90 €
 • Premiere Muotoiltu Satulavyö Joustolla
  Premieren Jersey-puuvillasta valmistettu muotoiltu satulavyö joka on kestävä ja mukava. Satulavyön toisessa päässä on jousto. Hyvät rullasoljet.
  Pituudet 110-145 cm.
  25,95 €
 • Premiere Satulavyö Neoprene
  Paksua tukevaa konepestävää neopreeniä oleva satulavyö. Rolleri soljet ruostumatonta terästä. Konepestävä satulavyö joka ei varmasti hierrä. Pituudet 90-140 cm viiden senttimetrin välein. Musta ja ruskea.

  Normaali hinta: 15,95 €

  Special Price 13,56 €