Satulanalustat Ja Geeliromaanit

Tuotteet 1-24 / 46

Satulaongelmia? Satulan istuvuuttaa ja paikallan pysymistä voi edistää erilaisilla satulan alle laitettavilla geeleillä ja romaaneilla jotka tasaavat painetta ja vaimentavat iskuja. Myös satulan istuvuuttaa voi edistää erilaisilla tarkoitukseen suunnitelluilla geelialustoilla esim. satula eteen tai taakse. Terapeuttiset lampaankarvaromaanit antavat hevosen selkälihaksille tilaa nousta ja pyöristää selkälinjaa, suosittelemme etenkin nuorille, kuntoutusvaiheessa oleville hevosille tai hevosille joilla on heikot selkälihakset.
 • BR edestä korottava satulanalusta Memory Pad

  BR:n anatomisesti muotoiltu satulanalusta joka korottaa edestä ja jossa täytteenä paineen mukaan muotoutuva vaahto eli ns. memory foam. Hevosen ja paineen mukaan lämmöstä muotoutuva alusta parantaa satulan istuvuutta, tasaa painetta, vaimentaa iskuja ja nostaa edestä satulaa parempaan tasapainoon. Alustan avulla satula myös pysyy paremmin paikoillaan ja on vakaampi. Tässä mallissa hyvä tila selkärangalle. Alustan pinta on kestävä, antibakteerista ja helppohoitoista mikromokkaa joka on myös vesipestävä +30 astetta. Musta väri ja yksi full koko.

  Normaali hinta: 134,90 €

  Special Price 107,92 €

 • Br Geelialusta Dri Lex
  BR:n terapeuttinen ja liukumaton geelialusta joka toimii parhaana mahdollisena iskunvaimentimena. Muotoiltu hierova geelialusta toimii pehmikkeenä ja tasaa ratsastajan painon laajemmalle alueelle. Erittäin pehmeä geeli on täysin myrkytön eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geelimäinen materiaalli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana. Tähän erittäin puhtaasta mineraaliöljystä valmistettuun alustaan voidaan yhdistää saumattomasti myös muita materiaaleja kuten Dri-Lex pinnoite. Dri Lex-kangas alustan alapinnalla pitää hevosen selän kuivana, koska se yhdistää vettä hylkiviä ja imeviä kuituja komposiittirakenteeseen. Sisäpinta pysyy kuivana, kun uloin kerros toimii mikro-säiliönä, jonka jälkeen se haiduttaa hien. Väri musta tai läpikuultava.

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 55,96 €

 • Br Geelialusta Dri Lex Lampaankarvalla
  BR:n terapeuttinen ja liukumaton geelialusta joka toimii parhaana mahdollisena iskunvaimentimena. Muotoiltu hierova geelialusta toimii pehmikkeenä ja tasaa ratsastajan painon laajemmalle alueelle. Erittäin pehmeä geeli on täysin myrkytön eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geelimäinen materiaalli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana. Tähän erittäin puhtaasta mineraaliöljystä valmistettuun alustaan voidaan yhdistää saumattomasti myös muita materiaaleja kuten Dri-Lex pinnoite. Dri Lex-kangas alustan pinnalla pitää hevosen selän kuivana, koska se yhdistää vettä hylkiviä ja imeviä kuituja komposiittirakenteeseen. Sisäpinta pysyy kuivana, kun uloin kerros toimii mikro-säiliönä, jonka jälkeen se haiduttaa hien. Tässä upeassa mallissa romaani on reunustettu aidolla lampaankarvalla. Väri must

  Normaali hinta: 170,95 €

  Special Price 136,76 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Geelialusta Soft Gel Anatomic
  BR:n laadukkaasta geelialustasta uudella tavalla anatomisesti muotoiltu malli. Tämä alusta tulee alemmas sään molemmin puolin ja nostaa satulaa irti lavoilta. Alustan keskellä on myös selkänikamille noin 7 cm leveyinen kanava. Terapeuttinen alusta on liukumaton ja sitä voidaan käyttää suoraan hevosen selkää vasten ollen mukava ja miellyttävä. Geeli sopii käytettäväksi kaikkiin satulamalleihin ja se voidaan leikata haluttuun muotoon. Erittäin pehmeä geeli on täysin myrkytön eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geelimäinen materiaalli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana. Tämä malli toimii erinomaisesti myös erilaisten lisävarusteiden, kuten korottavien osien: Soft Gel Riser ja Soft Gel Support, kanssa käytettäväksi.

  Koko Full

  Normaali hinta: 64,95 €

  Special Price 51,96 €

 • Br Geelialusta Soft Gel Riser
  BR:n Soft Gel tuoteperheeseen kuuluva satulan geelialusta hevosille joilla esim. satulan istuvuuden kanssa ongelmia lavoilla. Tällä lisäosalla korotat satulaa turvallisesti ja iskunvaimennuksesta tinkimättä. Erillisen korottaja on yhteensopiva kaikkien BR geelialustojen kanssa mutta suosittelemme sen yhdistämistä juuri BR geelialusta Soft Gel Anatomicin kanssa. BR laadukas geelimateriaali on täysin myrkytöntä eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geeli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana.

  Normaali hinta: 48,95 €

  Special Price 39,16 €

 • Br Geelialusta Soft Gel Support
  BR:n Soft Gel tuoteperheeseen kuuluva satulan geelialusta hevosille joilla esim. selkäongelmia tai satulan istuvuudessa takaa toivomisen varaa. Tällä lisäosalla korotat satulaa takaa turavallisesti ja iskunvaimennuksesta tinkimättä. Erillisen korottaja on yhteensopiva kaikkien BR geelialustojen kanssa mutta suosittelemme sen yhdistämistä juuri BR geelialusta Soft Gel Anatomicin kanssa. BR laadukas geelimateriaali on täysin myrkytöntä eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geeli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana.

  Normaali hinta: 62,95 €

  Special Price 50,36 €

 • BR geelialusta Wither Clearance Memory Pad
  BR:n innovatiinen satulanalusta jossa yhdistyvät geelialustan ja memory padin parhaat ominaisuudet ja jossa on avoin säkätila ja tilaa selkärangalle. Padin pehmeä geeli yläpinnassa tasapainottaa satulan ja pitää sen hyvin paikoillaa, memory pad alapinnassa parantaa satulan istuvuuttaa. Yhdistelmällä saavutetaan myös paras mahdollinen paineentasaus sekä iskunvaimennus. Tätä padia voi käyttä ilmna satulahuopaa tai sen kanssa. Vesipesu 30 astetta.Full koko ja musta väri.

  Normaali hinta: 154,95 €

  Special Price 123,96 €

 • Br Geeliromaani Soft Gel Pad Square
  BR:n terapeuttinen liukumaton suorakaiteen muotoinen geelialusta joka toimii parhaana mahdollisena iskunvaimentimena. Hierova geelialusta toimii pehmikkeenä ja tasaa ratsastajan painon laajemmalle alueelle. Erittäin pehmeä geeli on täysin myrkytön eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geelimäinen materiaalli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana. Koko 58 x 42 cm. Väreinä musta ja väritön trasparent.

  Normaali hinta: 39,95 €

  Special Price 31,96 €

 • Br Geeliromaani Therapeutic Soft Gel
  BR:n uusi liukumaton geeliromaani joka toimii parhaana mahdollisena iskunvaimentimena. Muotoiltu hierova geelialusta toimii pehmikkeenä ja tasaa ratsastajan painon laajemmalle alueelle. Erittäin pehmeä geeli on täysin myrkytön eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geelimäinen materiaalli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana. Se paras satulanalusta joka anatomisen muotoilun ansiosta sopii mihin tahansa satulamalliin! Tässä upeassa mallissa geeliromaanin reunoissa on aito lampaankarvareunus. Väreinä kuvan ruskea ja transparent jossa myös lampaankarvan väri on naturel. Koko full.

  Geeliromaania voidaan käyttää ilman satulahuopaa jolloin geeli tulee suoraan hevosen selkää vasten.

  Normaali hinta: 164,95 €

  Special Price 131,96 €

 • BR Half Pad Air Mesh
  Cotton half pad with a medicinal sheepskin underside and border. The half pad has a channel down the spine made of Air Mesh. The Air Mesh insert increases the circulation of air and thus prevents overheating.

  Normaali hinta: 91,95 €

  Special Price 73,56 €

 • BR Half Pad Grip System
  This anatomically shaped microfibre half pad features an anti-slip print on top to ensure a stable saddle position. The pad is filled with memory foam. This material distributes the weight of saddle and rider very evenly across the horse's back. This reduces the risk of pressure on the spine and withers. Memory foam also provides excellent shock absorption. The material reacts to body heat, adapting perfectly to the contours of the horse’s back, which prevents rubbing. The breathable pad fits under all saddles and can be used directly on the horse’s back or between saddle and saddle pad. Machine washable at 30°C.

  Normaali hinta: 127,95 €

  Special Price 102,36 €

 • BR Piuma Air Back padi

  Höyhenen kevyt satulanalusta joka muotoutuu lämmön vaikutuksesta ja suojaa hevosen selkää. Hyvä ilmankierto eli ei hiostavaa vaikutusta.
  Tämä malli kohottaa satulaa takaa tuoden sen takaisin tasapainoon.

  The BR Piuma Air Release halfpad is made of a very light and thermoplastic material that offer both horse and rider many advantages. The shockabsorbing filling is thin but highly effective and protects the back of the horse. The advanced ventilation and air supply system keep the back of the horse completely dry. If the saddle tilts backwards, the integrated back riser of the half pad brings the saddle back into balance.

  Thermoplastic is a non-toxic and environmental friendly material that can withstand high temperature fluctuations. The pad is waterproof and environmental friendly, machine washable at 30 ° C and rinsable under running water.

  Normaali hinta: 44,95 €

  Special Price 35,96 €

 • BR Piuma Air Double front&back ECO-Wool satulanalusta

  Höyhenen kevyt satulanalusta joka muotoutuu lämmön vaikutuksesta ja suojaa hevosen selkää. Hyvä ilmankierto eli ei hiostavaa vaikutusta.
  Tässä mallissa vesipestävä keinokarva tuo vielä lisämukavuutta hevoselle joilla on herkkä iho.
  Satulaa edestä ja takaa korottava malli joka tasapainottaa satulan.

  The Half Pad Piuma Air Double Eco Wool is made of a very light and thermoplastic material that offers both horse and rider many advantages. The shock absorbing filling is thin but highly effective and protects the back of the horse. The advanced ventilation and air supply system keeps the back of the horse completely dry. It provides a front riser and a back riser. The eco wool adds extra comfort and is perfect for horses with a sensitive skin.

  Thermoplastic is a non-toxic and environmental friendly material that can withstand high temperature fluctuations. The pad is waterproof and environmental friendly, machine washable at 30 ° C and rinsable under running water.

  Normaali hinta: 81,95 €

  Special Price 65,56 €

 • BR Piuma Air Double front&back padi
  Höyhenen kevyt satulanalusta joka muotoutuu lämmön vaikutuksesta ja suojaa hevosen selkää. Hyvä ilmankierto eli ei hiostavaa vaikutusta. Tässä mallissa etuosaa ja takaosaa korottava vaikutus joka tasapainottaa satulan. The Half Pad Piuma Air Double is made of a very light and thermoplastic material that offers both horse and rider many advantages. The shock absorbing filling is thin but highly effective and protects the back of the horse. The advanced ventilation and air supply system keeps the back of the horse completely dry. It provides a front riser and a back riser.

  Thermoplastic is a non-toxic and environmental friendly material that can withstand high temperature fluctuations. The pad is waterproof and environmental friendly, machine washable at 30 ° C and rinsable under running water.

  Normaali hinta: 44,95 €

  Special Price 35,96 €

 • BR Piuma Air Front padi

  Höyhenen kevyt satulanalusta joka muotoutuu lämmön vaikutuksesta ja suojaa hevosen selkää. Hyvä ilmankierto eli ei hiostavaa vaikutusta.
  Tämä malli kohottaa satulaa edestä tuoden sen takaisin tasapainoon.

  The BR Piuma Air Release halfpad is made of a very light and thermoplastic material that offer both horse and rider many advantages. The shockabsorbing filling is thin but highly effective and protects the back of the horse. The advanced ventilation and air supply system keep the back of the horse completely dry. If the saddle tilts forward, the integrated front riser of the half pad brings the saddle back into balance.

  Thermoplastic is a non-toxic and environmental friendly material that can withstand high temperature fluctuations. The pad is waterproof and environmental friendly, machine washable at 30 ° C and rinsable under running water.

  Normaali hinta: 44,95 €

  Special Price 35,96 €

 • BR Piuma Air padi

  Höyhenen kevyt satulanalusta joka muotoutuu lämmön vaikutuksesta ja suojaa hevosen selkää. Hyvä ilmankierto eli ei hiostavaa vaikutusta.

  The BR Piuma Air Release halfpad is made of a very light and thermoplastic material that offer both horse and rider many advantages. The shockabsorbing filling is thin but highly effective and protects the back of the horse. The advanced ventilation and air supply system keep the back of the horse completely dry.

  Thermoplastic is a non-toxic and environmental friendly material that can withstand high temperature fluctuations. The pad is waterproof and environmental friendly, machine washable at 30 °C and rinsable under running water.

  Normaali hinta: 44,95 €

  Special Price 35,96 €

 • BR Piuma ECO-Wool Front satulanalusta

  Höyhenen kevyt satulanalusta synteettisellä vesipestävällä lampaankarvalla joka muotoutuu lämmön vaikutuksesta ja suojaa hevosen selkää. Hyvä ilmankierto eli ei hiostavaa vaikutusta. Tässä mallissa etuosaa korottava vaikutus joka tuo satulan takaisin tasapainoon.

  The BR Piuma Air Wool Release halfpad with ECO-Wool (synthetic sheepskin) is made of a very light and thermoplastic material that offer both horse and rider many advantages. The shockabsorbing filling is thin but highly effective and protects the back of the horse. The advanced ventilation and air supply system keep the back of the horse completely dry. If the saddle tilts forward, the integrated front riser of the half pad brings the saddle back into balance.

  Thermoplastic is a non-toxic and environmental friendly material that can withstand high temperature fluctuations. The pad is waterproof and environmental friendly, machine washable at 30 ° C and rinsable under running water.

  Normaali hinta: 81,95 €

  Special Price 65,56 €

 • BR Piuma ECO-Wool satulanalusta

  Höyhenen kevyt satulanalusta synteettisellä vesipestävällä lampaankarvalla joka muotoutuu lämmön vaikutuksesta ja suojaa hevosen selkää. Hyvä ilmankierto eli ei hiostavaa vaikutusta.

  The BR Piuma Air Wool Release halfpad with ECO-Wool (synthetic sheepskin) is made of a very light and thermoplastic material that offer both horse and rider many advantages. The shockabsorbing filling is thin but highly effective and protects the back of the horse. The advanced ventilation and air supply system keep the back of the horse completely dry.

  Thermoplastic is a non-toxic and environmental friendly material that can withstand high temperature fluctuations. The pad is waterproof and environmental friendly, machine washable at 30 ° C and rinsable under running water.

  Normaali hinta: 81,95 €

  Special Price 65,56 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Piuma ECO-Wool satulanalusta

  Höyhenen kevyt satulanalusta synteettisellä vesipestävällä lampaankarvalla joka muotoutuu lämmön vaikutuksesta ja suojaa hevosen selkää. Hyvä ilmankierto eli ei hiostavaa vaikutusta.

  The BR Piuma Air Wool Release halfpad with ECO-Wool (synthetic sheepskin) is made of a very light and thermoplastic material that offer both horse and rider many advantages. The shockabsorbing filling is thin but highly effective and protects the back of the horse. The advanced ventilation and air supply system keep the back of the horse completely dry.

  Thermoplastic is a non-toxic and environmental friendly material that can withstand high temperature fluctuations. The pad is waterproof and environmental friendly, machine washable at 30 ° C and rinsable under running water.

  Normaali hinta: 81,95 €

  Special Price 65,56 €

 • BR Pressurelizer satulanalusta
  BR:n anatomisesti muotoilutu high-tech satulanalusta jonka kolmiulotteiset polyesterikuidut tasaavat painetta tehokkaasti erityisesti selkärangan ja sään alueella. Hengittävä pintamateriaali joka mukautuu kuitujen liikkeeseen. Avaruusteknologiassä käytettyt kuidut nyt myös hevosvarusteissa tasaten paineen täydellisesti. Kaksi koko pony ja full. Sopii käytettäväksi minkä tahansa satulan kanssa. Konepesu +30 asetta.

  Normaali hinta: 51,95 €

  Special Price 41,56 €

 • BR satulanalusta Memory Foam & Gel

  BR:n uusi satulanalusta jossa yhdistyvät memory foamin ja geelin parhaat ominaisuudet. Satulan alustan täytteenä erityinen paineen mukaan muotoutuva vaahto eli ns. memory foam. Alusta parantaa satulan istuvuutta mukautuen hevosen ja satulan väliin sekä tasaa painetta ja vaimentaa iskuja. Alustan avulla satula myös pysyy paremmin paikoillaan ja on vakaampi. Kestävä mikromokkaa oleva päällys, jonka päällä on geeli varmistamassa maksimaalisen pidon satulaa vasten. Hevosta vasten tuleva pinta on pehmeää ja kosteutta siirtävää fleeceä. Musta/ruskea väri ja yksi full koko.

  Normaali hinta: 154,00 €

  Special Price 123,20 €

 • BR satulanalusta Memory Grip
  BR:n uusi satulanalusta jossa yhdistyvät memory foamin ja geelin parhaat ominaisuudet. Satulan alustan täytteenä erityinen paineen mukaan muotoutuva vaahto eli ns. memory foam. Alusta parantaa satulan istuvuutta mukautuen hevosen ja satulan väliin sekä tasaa painetta ja vaimentaa iskuja. Alustan avulla satula myös pysyy paremmin paikoillaan ja on vakaampi. Kestävä mikromokkaa oleva päällys, jonka päällä on geeli varmistamassa maksimaalisen pidon satulaa vasten. Hevosta vasten tuleva pinta on pehmeää ja kosteutta siirtävää fleeceä. Musta ja ruskea väri ja yksi full koko.

  Normaali hinta: 150,95 €

  Special Price 120,76 €

 • BR satulanalusta Memory Grip lampaankarvalla
  BR:n uusi satulanalusta jossa yhdistyvät kaikki mitä erinomaiselta padilta voi toivoa, memory foamin, geelin ja lampaankarvan parhaat ominaisuudet. Satulan alustan täytteenä erityinen paineen mukaan muotoutuva vaahto eli ns. memory foam. Alusta parantaa satulan istuvuutta mukautuen hevosen ja satulan väliin sekä tasaa painetta ja vaimentaa iskuja. Alustan avulla satula myös pysyy paremmin paikoillaan ja on vakaampi. Kestävä mikromokkaa oleva päällys, jonka päällä on geeli varmistamassa maksimaalisen pidon satulaa vasten. Hevosta vasten tuleva pinta on pehmeää ja kosteutta siirtävää fleeceä. Aito lampaankarvainen reunus estää hiertymiä ja hevoselle miellyttävä. Yksi full koko ja kaksi väriä, mustalla tai luonnonvärisellä lampaankarvalla.

  Normaali hinta: 192,95 €

  Special Price 154,36 €

 • BR satulanalusta Memory Pad

  BR:n anatomisesti muotoiltu satulanalusta jossa täytteenä paineen mukaan muotoutuva vaahto eli ns. memory foam. Hevosen ja paineen mukaan lämmöstä muotoutuva alusta parantaa satulan istuvuutta, tasaa painetta ja vaimentaa iskuja. Alustan avulla satula myös pysyy paremmin paikoillaan ja on vakaampi. Tässä mallissa hyvä tila selkärangalle. Alustan pinta on kestävä, antibakteerista ja helppohoitoista mikromokkaa joka on myös vesipestävä +30 astetta. Musta ja ruskea väri ja yksi full koko.

  Normaali hinta: 114,95 €

  Special Price 91,96 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2