Satulanalustat Ja Geeliromaanit

Tuotteet 1-24 / 57

Satulaongelmia? Satulan istuvuuttaa ja paikallan pysymistä voi edistää erilaisilla satulan alle laitettavilla geeleillä ja romaaneilla jotka tasaavat painetta ja vaimentavat iskuja. Myös satulan istuvuuttaa voi edistää erilaisilla tarkoitukseen suunnitelluilla geelialustoilla esim. satula eteen tai taakse. Terapeuttiset lampaankarvaromaanit antavat hevosen selkälihaksille tilaa nousta ja pyöristää selkälinjaa, suosittelemme etenkin nuorille, kuntoutusvaiheessa oleville hevosille tai hevosille joilla on heikot selkälihakset.
 • Acavallo® geelisatulanalusta Anatomic
  Acavallon anatomisesti muotoiltu geelisatulanalusta joka tasaa painetta ja pitää satulan paikoillaan. Ohut (8mm) hengittävä, hevosen selkää suojaava alusta on kevyt, silicone-free sekä iholle ja karvapeitteelle ystävällinen jolloin sitä voidaan käyttää satulan alla satulahuovan kanssa tai suoraan hevosen selkää vasten. Vesipesu 30°C. Koko 54x57cm jota voidaan tarpeen mukaan leikata ja muotoilla sopivaksi.
  76,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo geelialusta LAMMFELL-ACTIVE
  • saddle pad made of special soft-gel material (8 mm) and sheepskin
  • medically tanned sheepskin at the whole bottom side as well as at the 7 cm broad rim at front and back
  • keyhole form lifts the saddle at the back
  • no additional fixation of pad necessary due to anti-slip surface on both sides which avoids slipping of the saddle cloth and the saddle
  • enormously shock-absorbing for pressure reduction and protection of back muscles
  • advanced design and very high material elasticity for perfect fit to spine and withers as well as easy handling during saddling
  • special hole profile enables circulation of air and avoids heat accumulation
  • light-weight, skin- and fur-friendly, silicone-free
  • extra durable, easy-care (gentle cycle up to 30°C with lambskin detergent)
  • measurements (length/width): 60 x 41 cm
  172,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo satulanalusta memory LAMMFELL-GEL
  • high-quality saddle pad with special foam, rim (7 cm) in front and back made of medically tanned sheepskin as well as exclusive soft-gel material
  • anatomic cut with spine-clearance
  • anti-slip surface avoids slipping of the saddle and supports a calm position
  • extremely shock-absorbing due to combination of memory foam and soft-gel
  • distributes the pressure evenly on the horse´s back
  • upper material made of non-slip, synthetic leather (Kunstleder) with suede-like surface and soft-gel
  • soft fleece at the contact area towards horse´s back
  • durable, easy-care (gentle wash up to 30°C with lambskin detergent)
  • measurements (length/width): 58 x 60 cm
  189,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® etuosaa korottava geelisatulanalusta
  Acavallon anatomisesti muotoiltu geelisatulanalusta joka korottaa satulaa edestä noin 30mm ja tasapainottaa satulan. Ohut (8mm), hengittävä, painetta tasaava satulanalusta joka pitää myös satulan paikoillaan. Hevosen selkälihaksia suojaava alusta korottaa satulaa etuosastaan ja on kevyt, silicone-free sekä iholle ja karvapeitteelle ystävällinen jolloin sitä voidaan käyttää satulan alla satulahuovan kanssa tai suoraan hevosen selkää vasten. Vesipesu 30°C. Yksi koko jota voidaan tarpeen tullen leikata sopivaan pituuteen. Alustan koko 56x43cm ja väri musta.
  68,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® geelisatulanalusta Active
  Acavallon ohuesta (8mm) soft-gel materiaalista valmistettu lampaankarvainen satulanalusta joka nostaa satulaa takaa. Koko alaosa sekä 7cm leveä reunus edessä ja takana on tehty lampaankarvasta. Edistynyt muotoilu ja joustavat materiaalit takaavat täydellisen istuvuuden selkärankaan ja säkään. Voidaan käyttää joko satulahuovan kanssa tai suoraan selkää vasten, sillä erityinen reijitys mahdollistaa ilman kiertämisen ja estää näin lämmön kertymisen. Vesipesu 30°C. Onesize Full (pituus/leveys: 60 x 41 cm)
  175,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® geelisatulanalusta Sheepskin
  Acavallon anatomisesti muotoiltu geelisatulanalusta lampaankarvalla. Ohut (8mm) hengittävä, painetta tasaava satulanalusta joka pitää myös satulan paikoillaan. Hevosen selkää suojaava alusta on kevyt, silicone-free sekä iholle ja karvapeitteelle ystävällinen jolloin sitä voidaan käyttää satulan alla satulahuovan kanssa tai suoraan hevosen selkää vasten. Vesipesu 30°C. Koot M (pituus: 43 cm) ja L ( 47 cm).
  162,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® Gel Pad AIR-RELEASE Dri-Lex satulanalusta
  Acavallon geelialusta hevosen ja satulan väliin joka tasaa painetta, suojaa selkälihaksi ja antaa tilaa liikkua. Geeliromaanin paksuus on vain 14mm mutta sen erityinen muotoilu muodostaa "ilmapatjan" hevosen ja satulan väliin jolloin myös ilma kiertää hyvin. Nihkeä geeli auttaa myös atulaa pysymään hyvin paikoillaan. Hevosta vasten tyleva Dri-Lex materiaali on hengittävä ja kosteutta siirtävä eikä vahingoita karvapeitettä. Vesipestävä. Koko 57 x 43 cm.
  92,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® Gel Pad HEXA-SOFT geeliromaani

  Acavallo laadukas geelialusta satulaan jonka terapeuttinen soft-gel ja mikrokuitu soluvaahdolla antavat maksimaalisen tuen ja iskunvaimennuksen. Satulanalustan paksuus on 16 mm ja sen hevosta vasten tuleva pinta on mirkokuitua johon on integroitu soluvaahto. Geelin muoto ja  mikrokuidun ja vaahdon yhdistelmä muodostavat hevosen selkää vasten suojaavan tyynyn tai patjan joka vähentää ja tasaa paneitta tehokkaasti. Kevyttä j aanatomisesti muotoiltua romaania voi käyttää seuoraan hevosen selkää vasten tai satulahuovan ja satulan välissä. Vesipestävä. Koko 61 x 48 cm.

  102,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® Gel Pad MASSAGE geeliromaani
  Acavallo laadukas geeliromaani satulan alle joka tarjoaa harmoonista tukea ja vapaata liikkuvuutta sekä tasaa painetta. Tämän geeliromaanin erikoisuus on hierovat "nyppylät" alustassa jotka lisäävät selkälihasten verenkiertoa. Tahmea geeli pitää myös satulan hyvin paikoillaan ja on karvapeiteelle ystävällinen. Satulanalustaa voidaan käyttää suoraan satulan alla tai satulan ja satulahuovan välissä. Vesipestävä kestävä geeli ja väri musta. Koko 56 x 43 cm.
  67,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® Gel-Riser takaa korottava satulanalusta

  Acavallon laadukas takaa korottava satulanalusta jolla satulaa voidaan nostaa takaa noin 50mm ja tasapainottaa satula. Sopii erityisen hyvin vanhoille hevosille joiden sälkälinja on laskunut tai hevosille joiden selkälihakset kaipaavat vielä vahvistusta.  Voidaan käyttää suoraan hevosen selkää vasten tai satulahuovan ja satulan välissä. Vesipestävä.  Koko  32 x 37,5 cm  jota voidaan leikkaamalla muotoilla sopivaksi.

  67,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® Memory Pad HEXA-FREE satulanalusta
  Acavallo laadukas geelialusta satulaan jonka terapeuttinen soft-gel ja mikrokuitu soluvaahdolla antavat maksimaalisen tuen ja iskunvaimennuksen. Tässä mallissa on kiinnitettu eritystä huomiota säkään ja muotoilu toteutettu niin että siihen kohdistuu mahdollisimman vähän painetta. Satulanalustan paksuus on 16 mm ja sen hevosta vasten tuleva pinta on laadukas mirkokuituinen keinomokka johon on integroitu ohut kerros soluvaahtoa. Geelin muoto ja mikrokuidun ja vaahdon yhdistelmä muodostavat hevosen selkää vasten suojaavan tyynyn tai patjan joka vähentää ja tasaa paneitta tehokkaasti. Kevyttä ja anatomisesti muotoiltua romaania voi käyttää seuoraan hevosen selkää vasten tai satulahuovan ja satulan välissä. Vesipestävä. Koko 60 x 49 cm. Kokeile erityisesti herkille hevosille!
  167,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® Memory Pad lampaankarvasatulanalusta geelillä
  Acavallon laadukas satulanalusta jossa täytteenä erityinen paineen mukaan muotoutuva vaahto eli ns. memory foam. Alusta pehmentää iskuja erityisen tehokkaasti memory foam ja soft-gel materiaalien yhdistelmän ansiosta. Alustan avulla satula myös pysyy paremmin paikoillaan ja on vakaampi. Tässä mallissa avoin selkärangantila ja lampaankarvaiset reunukset. Satulaa vasten on anti-slip materiaalia.
  192,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® Memory Pad satulanalusta lampaankarvalla
  Acavallon laadukas satulanalusta jossa täytteenä erityinen paineen mukaan muotoutuva vaahto eli ns. memory foam. Alusta parantaa satulan istuvuutta mukautuen hevosen ja satulan väliin sekä tasaa painetta ja vaimentaa iskuja. Alustan avulla satula myös pysyy paremmin paikoillaan ja on vakaampi. Tässä mallissa avoin selkärangantila ja lampaankarvaiset reunukset. Onesize: (pituus/leveys: 58 x 60 cm)
  157,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® ohut geelisatulanalusta Leight Weight
  Acavallon ekstaraohut (2mm) ja kevyt (580g) satulanalusta läheisen kontaktin saavuttamiseen. Voidaan käyttää joko satulahuovan kanssa tai suoraan selkää vasten, sillä erityinen reijitys mahdollistaa ilman kierron ja estää näin lämmön kertymisen. Anatominen muotoilu ja joustava materiaali takaavat istuvuuden selkärankaa ja säkää vasten sekä helpon käsiteltävyyden. Onesize: 47 x 43 cm
  40,80 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® satulahuopa geelillä Gel-Twin
  Acavallon anatomisesti muotoiltu satulahuopa jossa on erityinen integroitu soft-gel materiaali molemmin puolin huopaa satulan kontaktialueella. Dynaaminen rakenne sekä soft-geelin tuki mahdollistavat hevoselle liikkumisen vapauden. Huovan pinta on mukava ja hengittävä keinomokka. Anatomisesti muotoillut mallit koulu - ja yleisestesatulaan sekä koot cob/full ja pony.
  159,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® satulanalusta Memory Pad

  Acavallon laadukas satulanalusta jossa täytteenä erityinen paineen mukaan muotoutuva vaahto eli ns. memory foam. Alusta parantaa satulan istuvuutta mukautuen hevosen ja satulan väliin sekä tasaa painetta ja vaimentaa iskuja. Alustan avulla satula myös pysyy paremmin paikoillaan ja on vakaampi. Tässä mallissa avoin selkärangantila ja kestävä mikromokkaa oleva päällys jonka voi myös irroittaa ja vesipestä. Hevosta vasten tuleva pinta on pehmeää ja kosteutta siirtävää fleeceä. Musta väri ja yksi full koko.

  109,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® super pehmeä satulanalusta
  Acavallon innovatiivisella kennorakenteella varustettu satulanalusta on kuin tyyny satulan alla. Ilma kiertää kennoissa ja estää lämmön kertymisen.Voidaan käyttää joko satulahuovan kanssa tai suoraan selkää vasten. Anatominen muotoilu ja joustava materiaali takaavat istuvuuden selkärankaa ja säkää vasten sekä helpon käsiteltävyyden. Koko. M/L (pituus/leveys: 55 x 40 cm)
  77,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Acavallo® takaa korottava geelisatulanalusta
  Acavallon anatomisesti muotoiltu geelisatulanalusta joka korottaa satulaa takaa noin 30mm. Ohut (8mm), hengittävä, painetta tasaava satulanalusta joka pitää myös satulan paikoillaan. Esim. vanhenevan hevosen selkää suojaava alusta korottaa satulaa takaa ja on kevyt, silicone-free sekä iholle ja karvapeitteelle ystävällinen jolloin sitä voidaan käyttää satulan alla satulahuovan kanssa tai suoraan hevosen selkää vasten. Vesipesu 30°C. Yksi koko jota voidaan tarpeen tullen leikata sopivaan pituuteen. Alustan koko 56x43cm ja väri musta.
  68,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR edestä korottava satulanalusta Memory Pad

  BR:n anatomisesti muotoiltu satulanalusta joka korottaa edestä ja jossa täytteenä paineen mukaan muotoutuva vaahto eli ns. memory foam. Hevosen ja paineen mukaan lämmöstä muotoutuva alusta parantaa satulan istuvuutta, tasaa painetta, vaimentaa iskuja ja nostaa edestä satulaa parempaan tasapainoon. Alustan avulla satula myös pysyy paremmin paikoillaan ja on vakaampi. Tässä mallissa hyvä tila selkärangalle. Alustan pinta on kestävä, antibakteerista ja helppohoitoista mikromokkaa joka on myös vesipestävä +30 astetta. Musta väri ja yksi full koko.

  132,90 €
 • Br Geelialusta Dri Lex
  BR:n terapeuttinen ja liukumaton geelialusta joka toimii parhaana mahdollisena iskunvaimentimena. Muotoiltu hierova geelialusta toimii pehmikkeenä ja tasaa ratsastajan painon laajemmalle alueelle. Erittäin pehmeä geeli on täysin myrkytön eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geelimäinen materiaalli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana. Tähän erittäin puhtaasta mineraaliöljystä valmistettuun alustaan voidaan yhdistää saumattomasti myös muita materiaaleja kuten Dri-Lex pinnoite. Dri Lex-kangas alustan alapinnalla pitää hevosen selän kuivana, koska se yhdistää vettä hylkiviä ja imeviä kuituja komposiittirakenteeseen. Sisäpinta pysyy kuivana, kun uloin kerros toimii mikro-säiliönä, jonka jälkeen se haiduttaa hien. Väri musta tai läpikuultava.
  67,95 €
 • Br Geelialusta Dri Lex Lampaankarvalla
  BR:n terapeuttinen ja liukumaton geelialusta joka toimii parhaana mahdollisena iskunvaimentimena. Muotoiltu hierova geelialusta toimii pehmikkeenä ja tasaa ratsastajan painon laajemmalle alueelle. Erittäin pehmeä geeli on täysin myrkytön eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geelimäinen materiaalli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana. Tähän erittäin puhtaasta mineraaliöljystä valmistettuun alustaan voidaan yhdistää saumattomasti myös muita materiaaleja kuten Dri-Lex pinnoite. Dri Lex-kangas alustan pinnalla pitää hevosen selän kuivana, koska se yhdistää vettä hylkiviä ja imeviä kuituja komposiittirakenteeseen. Sisäpinta pysyy kuivana, kun uloin kerros toimii mikro-säiliönä, jonka jälkeen se haiduttaa hien. Tässä upeassa mallissa romaani on reunustettu aidolla lampaankarvalla. Väri must
  168,95 €
 • BR Geelialusta Soft Gel Anatomic
  BR:n laadukkaasta geelialustasta uudella tavalla anatomisesti muotoiltu malli. Tämä alusta tulee alemmas sään molemmin puolin ja nostaa satulaa irti lavoilta. Alustan keskellä on myös selkänikamille noin 7 cm leveyinen kanava. Terapeuttinen alusta on liukumaton ja sitä voidaan käyttää suoraan hevosen selkää vasten ollen mukava ja miellyttävä. Geeli sopii käytettäväksi kaikkiin satulamalleihin ja se voidaan leikata haluttuun muotoon. Erittäin pehmeä geeli on täysin myrkytön eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geelimäinen materiaalli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana. Tämä malli toimii erinomaisesti myös erilaisten lisävarusteiden, kuten korottavien osien: Soft Gel Riser ja Soft Gel Support, kanssa käytettäväksi.

  Koko Full

  62,95 €
 • Br Geelialusta Soft Gel Riser
  BR:n Soft Gel tuoteperheeseen kuuluva satulan geelialusta hevosille joilla esim. satulan istuvuuden kanssa ongelmia lavoilla. Tällä lisäosalla korotat satulaa turvallisesti ja iskunvaimennuksesta tinkimättä. Erillisen korottaja on yhteensopiva kaikkien BR geelialustojen kanssa mutta suosittelemme sen yhdistämistä juuri BR geelialusta Soft Gel Anatomicin kanssa. BR laadukas geelimateriaali on täysin myrkytöntä eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geeli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana.
  46,95 €
 • Br Geelialusta Soft Gel Support
  BR:n Soft Gel tuoteperheeseen kuuluva satulan geelialusta hevosille joilla esim. selkäongelmia tai satulan istuvuudessa takaa toivomisen varaa. Tällä lisäosalla korotat satulaa takaa turavallisesti ja iskunvaimennuksesta tinkimättä. Erillisen korottaja on yhteensopiva kaikkien BR geelialustojen kanssa mutta suosittelemme sen yhdistämistä juuri BR geelialusta Soft Gel Anatomicin kanssa. BR laadukas geelimateriaali on täysin myrkytöntä eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geeli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana.
  60,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3