Satulanalustat Ja Geeliromaanit

Tuotteet 1-24 / 37

Satulaongelmia? Satulan istuvuuttaa ja paikallan pysymistä voi edistää erilaisilla satulan alle laitettavilla geeleillä ja romaaneilla jotka tasaavat painetta ja vaimentavat iskuja. Myös satulan istuvuuttaa voi edistää erilaisilla tarkoitukseen suunnitelluilla geelialustoilla esim. satula eteen tai taakse. Terapeuttiset lampaankarvaromaanit antavat hevosen selkälihaksille tilaa nousta ja pyöristää selkälinjaa, suosittelemme etenkin nuorille, kuntoutusvaiheessa oleville hevosille tai hevosille joilla on heikot selkälihakset.
 • BR edestä korottava satulanalusta Memory Pad

  BR:n anatomisesti muotoiltu satulanalusta joka korottaa edestä ja jossa täytteenä paineen mukaan muotoutuva vaahto eli ns. memory foam. Hevosen ja paineen mukaan lämmöstä muotoutuva alusta parantaa satulan istuvuutta, tasaa painetta, vaimentaa iskuja ja nostaa edestä satulaa parempaan tasapainoon. Alustan avulla satula myös pysyy paremmin paikoillaan ja on vakaampi. Tässä mallissa hyvä tila selkärangalle. Alustan pinta on kestävä, antibakteerista ja helppohoitoista mikromokkaa joka on myös vesipestävä +30 astetta. Musta väri ja yksi full koko.

  Normaali hinta: 132,90 €

  Special Price 106,32 €

 • Br Geelialusta Dri Lex
  BR:n terapeuttinen ja liukumaton geelialusta joka toimii parhaana mahdollisena iskunvaimentimena. Muotoiltu hierova geelialusta toimii pehmikkeenä ja tasaa ratsastajan painon laajemmalle alueelle. Erittäin pehmeä geeli on täysin myrkytön eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geelimäinen materiaalli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana. Tähän erittäin puhtaasta mineraaliöljystä valmistettuun alustaan voidaan yhdistää saumattomasti myös muita materiaaleja kuten Dri-Lex pinnoite. Dri Lex-kangas alustan alapinnalla pitää hevosen selän kuivana, koska se yhdistää vettä hylkiviä ja imeviä kuituja komposiittirakenteeseen. Sisäpinta pysyy kuivana, kun uloin kerros toimii mikro-säiliönä, jonka jälkeen se haiduttaa hien. Väri musta tai läpikuultava.

  Normaali hinta: 67,95 €

  Special Price 54,36 €

 • Br Geelialusta Dri Lex Lampaankarvalla
  BR:n terapeuttinen ja liukumaton geelialusta joka toimii parhaana mahdollisena iskunvaimentimena. Muotoiltu hierova geelialusta toimii pehmikkeenä ja tasaa ratsastajan painon laajemmalle alueelle. Erittäin pehmeä geeli on täysin myrkytön eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geelimäinen materiaalli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana. Tähän erittäin puhtaasta mineraaliöljystä valmistettuun alustaan voidaan yhdistää saumattomasti myös muita materiaaleja kuten Dri-Lex pinnoite. Dri Lex-kangas alustan pinnalla pitää hevosen selän kuivana, koska se yhdistää vettä hylkiviä ja imeviä kuituja komposiittirakenteeseen. Sisäpinta pysyy kuivana, kun uloin kerros toimii mikro-säiliönä, jonka jälkeen se haiduttaa hien. Tässä upeassa mallissa romaani on reunustettu aidolla lampaankarvalla. Väri must

  Normaali hinta: 168,95 €

  Special Price 135,16 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Geelialusta Soft Gel Anatomic
  BR:n laadukkaasta geelialustasta uudella tavalla anatomisesti muotoiltu malli. Tämä alusta tulee alemmas sään molemmin puolin ja nostaa satulaa irti lavoilta. Alustan keskellä on myös selkänikamille noin 7 cm leveyinen kanava. Terapeuttinen alusta on liukumaton ja sitä voidaan käyttää suoraan hevosen selkää vasten ollen mukava ja miellyttävä. Geeli sopii käytettäväksi kaikkiin satulamalleihin ja se voidaan leikata haluttuun muotoon. Erittäin pehmeä geeli on täysin myrkytön eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geelimäinen materiaalli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana. Tämä malli toimii erinomaisesti myös erilaisten lisävarusteiden, kuten korottavien osien: Soft Gel Riser ja Soft Gel Support, kanssa käytettäväksi.

  Koko Full

  Normaali hinta: 62,95 €

  Special Price 50,36 €

 • Br Geelialusta Soft Gel Riser
  BR:n Soft Gel tuoteperheeseen kuuluva satulan geelialusta hevosille joilla esim. satulan istuvuuden kanssa ongelmia lavoilla. Tällä lisäosalla korotat satulaa turvallisesti ja iskunvaimennuksesta tinkimättä. Erillisen korottaja on yhteensopiva kaikkien BR geelialustojen kanssa mutta suosittelemme sen yhdistämistä juuri BR geelialusta Soft Gel Anatomicin kanssa. BR laadukas geelimateriaali on täysin myrkytöntä eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geeli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana.

  Normaali hinta: 46,95 €

  Special Price 37,56 €

 • Br Geelialusta Soft Gel Support
  BR:n Soft Gel tuoteperheeseen kuuluva satulan geelialusta hevosille joilla esim. selkäongelmia tai satulan istuvuudessa takaa toivomisen varaa. Tällä lisäosalla korotat satulaa takaa turavallisesti ja iskunvaimennuksesta tinkimättä. Erillisen korottaja on yhteensopiva kaikkien BR geelialustojen kanssa mutta suosittelemme sen yhdistämistä juuri BR geelialusta Soft Gel Anatomicin kanssa. BR laadukas geelimateriaali on täysin myrkytöntä eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geeli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana.

  Normaali hinta: 60,95 €

  Special Price 48,76 €

 • BR geelialusta Wither Clearance Memory Pad
  BR:n innovatiinen satulanalusta jossa yhdistyvät geelialustan ja memory padin parhaat ominaisuudet ja jossa on avoin säkätila ja tilaa selkärangalle. Padin pehmeä geeli yläpinnassa tasapainottaa satulan ja pitää sen hyvin paikoillaa, memory pad alapinnassa parantaa satulan istuvuuttaa. Yhdistelmällä saavutetaan myös paras mahdollinen paineentasaus sekä iskunvaimennus. Tätä padia voi käyttä ilmna satulahuopaa tai sen kanssa. Vesipesu 30 astetta.Full koko ja musta väri.

  Normaali hinta: 152,95 €

  Special Price 122,36 €

 • Br Geeliromaani Soft Gel Pad Square
  BR:n terapeuttinen liukumaton suorakaiteen muotoinen geelialusta joka toimii parhaana mahdollisena iskunvaimentimena. Hierova geelialusta toimii pehmikkeenä ja tasaa ratsastajan painon laajemmalle alueelle. Erittäin pehmeä geeli on täysin myrkytön eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geelimäinen materiaalli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana. Koko 58 x 42 cm. Väreinä musta ja väritön trasparent.

  Normaali hinta: 37,95 €

  Special Price 30,36 €

 • Br Geeliromaani Therapeutic Soft Gel
  BR:n uusi liukumaton geeliromaani joka toimii parhaana mahdollisena iskunvaimentimena. Muotoiltu hierova geelialusta toimii pehmikkeenä ja tasaa ratsastajan painon laajemmalle alueelle. Erittäin pehmeä geeli on täysin myrkytön eikä aiheuta allergisia reaktioita. Geelimäinen materiaalli on yleisesti käytetty myös sairaaloissa esim. haavaumien ja lyötymien hoidossa sekä on vesipestävä. Geeli ei ime itseensä orgaanisia nesteitä tai hajuja eikä toimi bakteerien kasvualustana. Se paras satulanalusta joka anatomisen muotoilun ansiosta sopii mihin tahansa satulamalliin! Tässä upeassa mallissa geeliromaanin reunoissa on aito lampaankarvareunus. Väreinä kuvan ruskea ja transparent jossa myös lampaankarvan väri on naturel. Koko full.

  Geeliromaania voidaan käyttää ilman satulahuopaa jolloin geeli tulee suoraan hevosen selkää vasten.

  Normaali hinta: 162,95 €

  Special Price 130,36 €

 • BR Half Pad Air Mesh
  Cotton half pad with a medicinal sheepskin underside and border. The half pad has a channel down the spine made of Air Mesh. The Air Mesh insert increases the circulation of air and thus prevents overheating.

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 71,96 €

 • BR Half Pad Grip System
  This anatomically shaped microfibre half pad features an anti-slip print on top to ensure a stable saddle position. The pad is filled with memory foam. This material distributes the weight of saddle and rider very evenly across the horse's back. This reduces the risk of pressure on the spine and withers. Memory foam also provides excellent shock absorption. The material reacts to body heat, adapting perfectly to the contours of the horse’s back, which prevents rubbing. The breathable pad fits under all saddles and can be used directly on the horse’s back or between saddle and saddle pad. Machine washable at 30°C.

  Normaali hinta: 125,95 €

  Special Price 100,76 €

 • BR Pressurelizer satulanalusta
  BR:n anatomisesti muotoilutu high-tech satulanalusta jonka kolmiulotteiset polyesterikuidut tasaavat painetta tehokkaasti erityisesti selkärangan ja sään alueella. Hengittävä pintamateriaali joka mukautuu kuitujen liikkeeseen. Avaruusteknologiassä käytettyt kuidut nyt myös hevosvarusteissa tasaten paineen täydellisesti. Kaksi koko pony ja full. Sopii käytettäväksi minkä tahansa satulan kanssa. Konepesu +30 asetta.

  Normaali hinta: 49,95 €

  Special Price 39,96 €

 • BR satulanalusta Memory Foam & Gel

  BR:n uusi satulanalusta jossa yhdistyvät memory foamin ja geelin parhaat ominaisuudet. Satulan alustan täytteenä erityinen paineen mukaan muotoutuva vaahto eli ns. memory foam. Alusta parantaa satulan istuvuutta mukautuen hevosen ja satulan väliin sekä tasaa painetta ja vaimentaa iskuja. Alustan avulla satula myös pysyy paremmin paikoillaan ja on vakaampi. Kestävä mikromokkaa oleva päällys, jonka päällä on geeli varmistamassa maksimaalisen pidon satulaa vasten. Hevosta vasten tuleva pinta on pehmeää ja kosteutta siirtävää fleeceä. Musta/ruskea väri ja yksi full koko.

  Normaali hinta: 152,00 €

  Special Price 121,60 €

 • BR satulanalusta Memory Grip
  BR:n uusi satulanalusta jossa yhdistyvät memory foamin ja geelin parhaat ominaisuudet. Satulan alustan täytteenä erityinen paineen mukaan muotoutuva vaahto eli ns. memory foam. Alusta parantaa satulan istuvuutta mukautuen hevosen ja satulan väliin sekä tasaa painetta ja vaimentaa iskuja. Alustan avulla satula myös pysyy paremmin paikoillaan ja on vakaampi. Kestävä mikromokkaa oleva päällys, jonka päällä on geeli varmistamassa maksimaalisen pidon satulaa vasten. Hevosta vasten tuleva pinta on pehmeää ja kosteutta siirtävää fleeceä. Musta ja ruskea väri ja yksi full koko.

  Normaali hinta: 148,95 €

  Special Price 119,16 €

 • BR satulanalusta Memory Grip lampaankarvalla
  BR:n uusi satulanalusta jossa yhdistyvät kaikki mitä erinomaiselta padilta voi toivoa, memory foamin, geelin ja lampaankarvan parhaat ominaisuudet. Satulan alustan täytteenä erityinen paineen mukaan muotoutuva vaahto eli ns. memory foam. Alusta parantaa satulan istuvuutta mukautuen hevosen ja satulan väliin sekä tasaa painetta ja vaimentaa iskuja. Alustan avulla satula myös pysyy paremmin paikoillaan ja on vakaampi. Kestävä mikromokkaa oleva päällys, jonka päällä on geeli varmistamassa maksimaalisen pidon satulaa vasten. Hevosta vasten tuleva pinta on pehmeää ja kosteutta siirtävää fleeceä. Aito lampaankarvainen reunus estää hiertymiä ja hevoselle miellyttävä. Yksi full koko ja kaksi väriä, mustalla tai luonnonvärisellä lampaankarvalla.

  Normaali hinta: 190,95 €

  Special Price 152,76 €

 • BR satulanalusta Memory Pad

  BR:n anatomisesti muotoiltu satulanalusta jossa täytteenä paineen mukaan muotoutuva vaahto eli ns. memory foam. Hevosen ja paineen mukaan lämmöstä muotoutuva alusta parantaa satulan istuvuutta, tasaa painetta ja vaimentaa iskuja. Alustan avulla satula myös pysyy paremmin paikoillaan ja on vakaampi. Tässä mallissa hyvä tila selkärangalle. Alustan pinta on kestävä, antibakteerista ja helppohoitoista mikromokkaa joka on myös vesipestävä +30 astetta. Musta ja ruskea väri ja yksi full koko.

  Normaali hinta: 112,95 €

  Special Price 90,36 €

 • Br Satulanalusta Sheepskin Correction
  BR:n upea aidosta lampaankarvasta valmistettu satulanalusta, päälliosa mustaa tikattua puuvillaa. Takaa ja edestä käännetty karva kauniisti näkyville. BR:n laadukas satulanalusta aitoa lampaankarvaa. Tässä satulanalustassa on kaikki mitä toivoa saattaa, avoin tila selkärängalle ilman lampaankarvaa sekä neljä erilaista vaahtomuovista toppauspaneelia jonka avulla voit muotoilla alustatasta juuri hevosellesi sopivaksi. Alustan yläpinta on tikattua puuvillaa ja lampaankarva on kauniisti nostettu alustan reunoille myös takaa. Koko full ja kolme väriä. Poni koisena vain black/nature värissä.

  Normaali hinta: 112,95 €

  Special Price 90,36 €

 • Br Satulanalusta Sheepskin Plus
  BR:n upea aidosta lampaankarvasta valmistettu satulanalusta jossa päälliosa tikattua puuvillaa. Takaa ja edestä käännetty karva kauniisti näkyville. Laadukas ja kaunis satulanalusta on hevoselle miellyttävä tasaten painetta. Kiinnitys satulaan tarroilla. Koko Full. Hyvät värit.
  Pony koko värissä black/nature.

  Normaali hinta: 92,95 €

  Special Price 74,36 €

 • Br Satulanalusta Sheepskin Special
  BR lampaankarva tuotteiden uutuus on aidosta lampaankarvasta valmistetu romaani jonka pinta on ruudulliseksi tikattua puuvillaa. Tämän romaanin erikoisuus on se että se siinä on jätetty tilaa selkärangalle liikkua ilman painetta. Romaanissa pituussuuntainen "kanava" keskellä ilman lampaankarvaa. Laadukkaassa alustassa on lampaankarva käännetty vielä kauniisti huovan reunoille. Kiinnitys satulaan tarroilla. Koko Full sekä pony värissä black/nature. Väreinä myös brown/brown sekä koko musta black/black.

  Normaali hinta: 97,95 €

  Special Price 78,36 €

 • BR Soft Gel Hexagonal satulanalusta

  BR anatomisesti muotoiltu softgel satulanalusta jossa avoin säkätila. Painetta tasaava Hexagonal- rakenne. Yksi full koko.

  <p>This anatomically shaped gel pad has a soft gel honeycomb profile on the top and a microfibre lining on the underside. The recess at the front avoids pressure on the withers. The soft gel honeycomb profile absorbs shocks and stabilises the saddle. BR therapeutic soft gel has excellent anti-slip properties, does not support bacterial growth and is non-toxic. The pad can therefore be used directly on the horse’s back, or between saddle and saddle cloth. BR soft gel pads fit under all saddles and are machine washable at 30°C.

  Normaali hinta: 129,95 €

  Special Price 103,96 €

 • BR Soft Gel Hexagonal satulanalusta ECO-Wool

  BR anatomisesti muotoiltu softgel satulanalusta jossa avoin säkätila. Painetta tasaava Hexagonal- rakenne ja keinokarvainen reunus.

  This anatomically shaped gel pad as a soft gel honeycomb profile on top and a bottom of microfiber. The back of the pad features a trim of ECO wool. The recess at the front prevents pressure on the withers. The soft gel honeycomb profile absorbs shocks and stabilises the saddle. BR therapeutic soft gel has excellent anti-slip properties, does not support bacterial growth and is non-toxic. The pad can therefore be used directly on the horse’s back, or between saddle and saddle cloth. BR soft gel pads fit under all saddles and are machine washable at 30°C.

  Normaali hinta: 119,95 €

  Special Price 95,96 €

 • BR Soft Gel Pad Hexagonal satulanalusta

  <p>BR anatomisesti muotoiltu softgel satulanalusta jossa painetta tasaava Hexagonal- rakenne, Ykis full-koko.</p>

  This anatomically shaped gel pad has a soft gel honeycomb profile on the top and a microfibre lining on the underside. The pad is unlined at the withers and extra space has been kept for the spine so that air can circulate freely over the horse’s back. The soft gel honeycomb profile absorbs shocks and stabilises the saddle. BR therapeutic soft gel has excellent anti-slip properties, does not support bacterial growth and is non-toxic. The pad can therefore be used directly on the horse’s back, or between saddle and saddle cloth. BR soft gel pads fit under all saddles and are machine washable at 30°C.

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 71,96 €

 • BR Soft Gel Pad Middle Riser keskeltä korottava geelialusta
  BR:n laadukas geelialusta satulaan joka korottaa keskeltä parantaen satulan istuvuutta sekä suojaa iskuilta ja tasaa painetta. Sopii hyvin hevoselle jonka selkälihakset ovat kehittymättömät tai jolla on matala tasainen selkä kuten friisiläisillä tai suomenhevosilla. Anatominen muotoilu ja yksi kaikille sopiva koko.

  Normaali hinta: 67,95 €

  Special Price 54,36 €

 • BR takaa korottava satulanalusta Memory Pad

  BR:n anatomisesti muotoiltu satulanalusta joka korottaa satulaa takaa ja jossa täytteenä paineen mukaan muotoutuva vaahto eli ns. memory foam. Hevosen ja paineen mukaan lämmöstä muotoutuva alusta parantaa satulan istuvuutta, tasaa painetta, vaimentaa iskuja ja nostaa satulaa takaa parempaan tasapainoon. Alustan avulla satula myös pysyy paremmin paikoillaan ja on vakaampi. Tässä mallissa hyvä tila selkärangalle. Alustan pinta on kestävä, antibakteerista ja helppohoitoista mikromokkaa joka on myös vesipestävä +30 astetta. Musta väri ja yksi full koko.

  Normaali hinta: 132,90 €

  Special Price 106,32 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2