Satulavyöt

16 Tuotetta

Satulavyön tehtävänä on pitää satula paikallaan ja auttaa sen painoa jakautumaan tasaisesti. Hyvä vyö mukailee hevosen liikettä ja on hellävarainen myös satulan vastinhihnoille.

Este- ja yleissatuloiden kanssa käytetään pitkää vyötä. Estehevosilla käytetään hyvin usein vatsapanssarilla varustettua vyötä, joka suojaa hevosen vatsaa kavioilta hypyn aikana.

Koulusatulan kanssa käytettävä vyö on este- ja yleissatulavyötä lyhyempi. Sen soljet asettuvat yleensä satulan siiven ulkopuolelle, joten vyön malli ja pituus tulee valita huolellisesti, jotta soljet eivät hankaa hevosta eivätkä ratsastajaa.

Satulavyö tulee aina puhdistaa ja kuivattaa käytön jälkeen ja vyötä kiinnittäessä on tärkeä varmistua, ettei vyön alle jää likaa eikä iho ole rypyssä tai jää solkien väliin. Herkkäihoiset hevoset hyötyvät erilaisten pehmusteiden kuten lampaankarvan tai geelien käytöstä. Osassa vöitä on myös likaa hylkivä antibakteerinen käsittely, joka helpottaa vyön puhtaana pitämistä ja suojaa hevosen ihoa.

Geelivyöt, anatomiset vyöt, neopreeni- ja nahkavyöt, panssarivyöt sekä lampaankarva- ja joustovyöt eri väreissä ja pituuksissa saat Horseprolta. Vöitä on saatavana kahdella tai kolmella soljella ja useimmissa satulavöissä on valmiina kiinnityslenkit apuohjia varten. Sopivan mallin ja pituuden valinnassa auttaa verkkokaupan asiantunteva asiakaspalvelu.

 • Acavallo satulavyö Comfort Gel Eco Wool
  This synthetic, anatomically shaped girth provides Comfort Gel and is also lined with synthetic sheepskin.

  The comfort gel allows for better breathing and increased freedom of movement. The special design relieves pressure on the organs and prevents excessive heat accumulation. The synthetic sheepskin makes this girth even more comfortable and is perfect for horses with a sensitive skin.

  The girth features elastic inserts at both ends and a centre D-ring and patented safety hook for the possible attachment of draw reins. This hook has been designed to eliminate the need for additional snap hooks or straps and buckle elements. In this way, the risk of entanglement and falling of the horse when jumping, is prevented. The elastic inserts offer extra comfort and this makes it easier to girth your horse. They also ensure that the saddle will be held in place and in the correct position. In addition, the girth features an extra D-ring on both sides for the possible attachment of draw reins or breastplates. The girth has stainless steel roller buckles with a rubber band. As a result, the prong will quickly find the punch hole of the billet, which makes girthing even easier.

  Normaali hinta: 141,95 €

  Special Price 42,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR satulavyö Gentle
  Tämä vyö on erittäin mukava hevoselle. Anatomisesti muotoillussa pehmeässä synteettisessä vyössä on joustot toisella puolella. Helppohoitoinen

  Normaali hinta: 69,95 €

  Special Price 20,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Br Satulavyö Vatsapanssarilla Eastbourne
  BR:n hieno vatsapanssarilla varustettu nahkainen anatomisestimuotoiltu satulavyö. Molemmissa päissä joustot, ruostumattomasta teräksestä valmistetut rullasoljet. Kiinnituslenkit apuohjille keskellä ja molemmilla sivuilla. Pituudet 105, 115, 125, 135 ja 145 cm.

  Normaali hinta: 162,95 €

  Special Price 48,89 €

 • BR satulavyö Velvet
  Neopreenivyö on päällystetty satiinilla ja siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut soljet. Vyö on erittäin mukava sillä se on hengittävä ja kosteutta säätelevä. Helppohoitoinen

  Normaali hinta: 49,95 €

  Special Price 14,99 €

 • Busse Curved-DR satulavyö
  Bussen anatomisesti muotoiltu, lyhyt nahkainen satulavyö kouluratsastukseen.

  Normaali hinta: 106,00 €

  Special Price 31,80 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Satulavyön Pehmuste Dressage 90cm

  Christin laadukas muotoiltu satulavyön pehmuste koulusatulavyöhön. Hevosen ihoa vasten tuleva puoli on pehmeää ja hiertymiä estävää aitoa terapeuttista lampaankarvaa. Toisella puolella tikattu puuvillainen pinta ja tarranauhat pehmusteen kiinnittämiseksi satulavyöhön.

  Normaali hinta: 71,90 €

  Special Price 21,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Horse Comfort Satulavyö s-malli nahkaa joustoilla
  Miellyttävä muotoiltu satulavyö pehmeästä nahasta joustoilla.

  Normaali hinta: 97,00 €

  Special Price 29,10 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Air Tex Satulavyö
  Kiefferin laadukas anatomisesti muotoiltu satulavyö este/yleissatulaan erittäin hengittävästä ja pehmeästä Air Tex materiaalista. Hyvät RST-rullasoljet. Konepestävä +30 astetta.Saatavana koot 90-150cm. Väri musta.

  Normaali hinta: 61,50 €

  Special Price 18,45 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer satulavyö Jessica vatsapanssarilla
  Kieffer saddle girths are renowned for their comfort and their individual material characteristics. They come with 100 % stainless steel fittings. Made of antiallergenic Secu-Material High quality, sturdy belly guard for optimum protection of the horse against injuries by its hooves during jumping With snap hook and ring on girth centre to fasten breastplate Simple adjustment from the seat Durable and water-repellent All lengths are available in increments of 5 cm Roller buckles with elastomer strap

  Normaali hinta: 161,90 €

  Special Price 48,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere Satulavyö Neoprene
  Paksua tukevaa konepestävää neopreeniä oleva satulavyö. Rolleri soljet ruostumatonta terästä. Konepestävä satulavyö joka ei varmasti hierrä. Pituudet 90-140 cm viiden senttimetrin välein. Musta ja ruskea.

  Normaali hinta: 19,95 €

  Special Price 5,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Premiere Satulavyö Vatsapanssarilla
  Premieren hyvä synteettisestä nahasta valmistettu satulavyö, jossa kiinteä vatsapanssari. Panssarissa PVC sisus. Väri musta ja pituudet 115-145 cm.

  Normaali hinta: 81,95 €

  Special Price 24,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • Pro-gel Satulavyö Joustolla
  Erinomainen synteettinen ja hengittävä satulavyö jossa toisessa päässä jousto. Pehmeä PVC soft materiaali, anatomisesti muotoiltu. RST-soljet, väreinä musta ja ruskea. Pituudet 105-145cm.

  Normaali hinta: 46,95 €

  Special Price 14,09 €

  Tilapäisesti loppu

 • Satulavyö Elasticated
  Laadukas ja hyvä neopreeninen satulavyö jossa joustot toisessa päässä. Rollerisoljet jotka RST. Konepestävä tukeva neopreenivyö kaikkiin satuloihin pituuksiissa 45-160 cm.

  Normaali hinta: 40,95 €

  Special Price 12,29 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sport Satulavyö Galopp
  Schockemöhle Sportsin korkealaatuinen neopreenista valmistettu satulavyö rollerisoljilla. Neopreeni on erittäin helppohoitoinen ja kestävä mutta silti hevoselle mukava materiaali. Huomaa oranssit ommelyksityiskohdat. Väreinä musta ja ruskea espresso.

  Normaali hinta: 71,90 €

  Special Price 21,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports Profi satulavyö
  Schockemöhle Sports Profi satulavyö yleis- ja estesatulaan. Laadukkassa nahkaisessa vyössä on jousto toisessa päässä ja D-rengas apuohjille.

  Normaali hinta: 124,90 €

  Special Price 37,47 €

 • USG satulavyö tekokarvalla
  Nylonista valmistettu satulavyö pehmeällä tekokarvalla. D-rengas keskellä apuohjia varten. Sopii erityisesti herkille hevosille.

  Normaali hinta: 21,90 €

  Special Price 6,57 €

  Tilapäisesti loppu