Satulavyöt

Tuotteet 1-24 / 41

Satulavyön tehtävänä on pitää satula paikallaan ja auttaa sen painoa jakautumaan tasaisesti. Hyvä vyö mukailee hevosen liikettä ja on hellävarainen myös satulan vastinhihnoille.

Este- ja yleissatuloiden kanssa käytetään pitkää vyötä. Estehevosilla käytetään hyvin usein vatsapanssarilla varustettua vyötä, joka suojaa hevosen vatsaa kavioilta hypyn aikana.

Koulusatulan kanssa käytettävä vyö on este- ja yleissatulavyötä lyhyempi. Sen soljet asettuvat yleensä satulan siiven ulkopuolelle, joten vyön malli ja pituus tulee valita huolellisesti, jotta soljet eivät hankaa hevosta eivätkä ratsastajaa.

Satulavyö tulee aina puhdistaa ja kuivattaa käytön jälkeen ja vyötä kiinnittäessä on tärkeä varmistua, ettei vyön alle jää likaa eikä iho ole rypyssä tai jää solkien väliin. Herkkäihoiset hevoset hyötyvät erilaisten pehmusteiden kuten lampaankarvan tai geelien käytöstä. Osassa vöitä on myös likaa hylkivä antibakteerinen käsittely, joka helpottaa vyön puhtaana pitämistä ja suojaa hevosen ihoa.

Geelivyöt, anatomiset vyöt, neopreeni- ja nahkavyöt, panssarivyöt sekä lampaankarva- ja joustovyöt eri väreissä ja pituuksissa saat Horseprolta. Vöitä on saatavana kahdella tai kolmella soljella ja useimmissa satulavöissä on valmiina kiinnityslenkit apuohjia varten. Sopivan mallin ja pituuden valinnassa auttaa verkkokaupan asiantunteva asiakaspalvelu.

 • Acavallo satulavyö Comfort Gel Eco Wool
  This synthetic, anatomically shaped girth provides Comfort Gel and is also lined with synthetic sheepskin.

  The comfort gel allows for better breathing and increased freedom of movement. The special design relieves pressure on the organs and prevents excessive heat accumulation. The synthetic sheepskin makes this girth even more comfortable and is perfect for horses with a sensitive skin.

  The girth features elastic inserts at both ends and a centre D-ring and patented safety hook for the possible attachment of draw reins. This hook has been designed to eliminate the need for additional snap hooks or straps and buckle elements. In this way, the risk of entanglement and falling of the horse when jumping, is prevented. The elastic inserts offer extra comfort and this makes it easier to girth your horse. They also ensure that the saddle will be held in place and in the correct position. In addition, the girth features an extra D-ring on both sides for the possible attachment of draw reins or breastplates. The girth has stainless steel roller buckles with a rubber band. As a result, the prong will quickly find the punch hole of the billet, which makes girthing even easier.

  Normaali hinta: 141,95 €

  Special Price 113,56 €

 • Acavallo satulavyö vatsapanssarilla Comfort Gel Eco Wool
  This synthetic, anatomically shaped stud guard girth provides Comfort Gel and is also lined with synthetic sheepskin. The comfort gel allows for better breathing and increased freedom of movement. The special design relieves pressure on the organs and prevents excessive heat accumulation. The synthetic sheepskin makes this girth even more comfortable and is perfect for horses with a sensitive skin. The stud guard provides optimum belly protection when jumping. The girth features elastic inserts at both ends and a centre D-ring and patented safety hook for the possible attachment of draw reins. This hook has been designed to eliminate the need for additional snap hooks or straps and buckle elements. In this way, the risk of entanglement and falling of the horse when jumping, is prevented. The elastic inserts offer extra comfort and this makes it easier to girth your horse. They also ensure that the saddle will be held in place and in the correct position. In addition, the girth features an extra D-ring on both sides for the possible attachment of draw reins or breastplates. The girth has stainless steel roller buckles with a rubber band. As a result, the prong will quickly find the punch hole of the billet, which makes girthing even easier.

  Normaali hinta: 171,95 €

  Special Price 137,56 €

 • Acavallo® lyhyt satulavyö vatsapanssarilla Comfort Gel
  Acavallo lyhyt anatomisesti muotoiltu satulavyö vatsapanssarilla ja geelipehmusteilla. Vatsapanssari suojaa hyvin ja pehmeä geeli tasaa painetta, vähentää hikoilua eikä nipistä. Elastiset joustot vyön molemmissa päissä sekä helposti kiristettävät RST-rullasoljet ja patentoitu D-rengas turvalukolla apuohjille. Upea sporttinen design ja helppohoitoinen laadukas synteettinen nahka. Musta väri ja pituudet 55,65 ja 75cm.

  Normaali hinta: 152,95 €

  Special Price 122,36 €

 • Acavallo® satulavyö Comfort Gel
  Acavallo anatomisesti muotoiltu satulavyö estesatulaan geelipehmusteilla. Pehmeä geeli tasaa painetta, vähentää hikoilua eikä nipistä. Elastiset joustot vyön molemmissa päissä sekä helposti kiristettävät RST-rullasoljet ja patentoitu D-rengas turvalukolla apuohjille. Upea sporttinen design ja helppohoitoinen laadukas synteettinen nahka. Musta ja ruskea väri sekä pituudet 120, 130 ja 140cm.

  Normaali hinta: 122,95 €

  Special Price 98,36 €

 • Acavallo® satulavyö vatsapanssarilla Comfort Gel
  Acavallo anatomisesti muotoiltu satulavyö vatsapanssarilla ja geelipehmusteilla. Vatsapanssari suojaa hyvin ja pehmeä geeli tasaa painetta, vähentää hikoilua eikä nipistä. Elastiset joustot vyön molemmissa päissä sekä helposti kiristettävät RST-rullasoljet ja patentoitu D-rengas turvalukolla apuohjille. Upea sporttinen design ja helppohoitoinen laadukas synteettinen nahka. Musta ja ruskea väri sekä pituudet 120, 130 ja 140cm.

  Normaali hinta: 152,95 €

  Special Price 122,36 €

 • ANKY® satulavyö Leather
  Ankyn nahkainen, pehmustettu satulavyö joka on valmistettu huippulaatuisesta nahasta. Turvallinen, nopea ja kestävä kiinnitys soljilla, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sekä vielä erillisillä nahkalenkeillä josta vastinnauhat pujotetaan läpi. Vyön anatominen muotoilu jakaa paineen tasaisesti. Pituudet 50cm-80cm.

  Normaali hinta: 112,95 €

  Special Price 90,36 €

 • BR satulavyö Fairford
  BR:n nahkavyö on anotomisesti muotoiltu ja siinä on joustot toisella puolella. Vyössä on D-lenkki keskellä sekä sivuilla. Vyössä on koristeellinen tikkaus ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut soljet.

  Normaali hinta: 102,95 €

  Special Price 82,36 €

 • BR satulavyö Gateshead
  BR:n nahkavyö on anotomisesti muotoiltu ja siinä on joustot molemmilla puolilla. Vyössä on D-lenkki keskellä sekä sivuilla. Vyössä on koristeellinen tikkaus ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut soljet.

  Normaali hinta: 102,95 €

  Special Price 82,36 €

 • BR satulavyö Gentle
  Tämä vyö on erittäin mukava hevoselle. Anatomisesti muotoillussa pehmeässä synteettisessä vyössä on joustot toisella puolella. Helppohoitoinen

  Normaali hinta: 67,95 €

  Special Price 54,36 €

 • Br Satulavyö Vatsapanssarilla Eastbourne
  BR:n hieno vatsapanssarilla varustettu nahkainen anatomisestimuotoiltu satulavyö. Molemmissa päissä joustot, ruostumattomasta teräksestä valmistetut rullasoljet. Kiinnituslenkit apuohjille keskellä ja molemmilla sivuilla. Pituudet 105, 115, 125, 135 ja 145 cm.

  Normaali hinta: 160,95 €

  Special Price 128,76 €

 • BR satulavyö Velvet
  Neopreenivyö on päällystetty satiinilla ja siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut soljet. Vyö on erittäin mukava sillä se on hengittävä ja kosteutta säätelevä. Helppohoitoinen

  Normaali hinta: 47,95 €

  Special Price 38,36 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse Cross-LONG II satulavyö
  Bussen ihoystävällinen ja anatomisesti muotoiltu satulavyö.

  Normaali hinta: 53,90 €

  Special Price 43,12 €

 • Busse Curved-DR satulavyö
  Bussen anatomisesti muotoiltu, lyhyt nahkainen satulavyö kouluratsastukseen.

  Normaali hinta: 103,00 €

  Special Price 82,40 €

 • Busse Diana satulavyö
  Bussen anatomisesti leikattu nahkainen satulavyö joustavalla osalla.

  Normaali hinta: 42,50 €

  Special Price 34,00 €

 • Busse satulavyö CROSS-LONG-FELL
  Bussen anatomisesti muotoiltu satulavyö on tehty tekonahasta. Toinen puoli on kokonaan tekokarvaa. Vyö on konepestävä ja nopeasti kuivuva. Leveys: 12-14cm

  Normaali hinta: 68,00 €

  Special Price 54,40 €

 • Busse satulavyö LIVORNO-LONG
  Bussen kauniisti muotoiltu satulavyö on valmistettu parhaasta satulanahasta, joka on kasvisparkkittua. Vyö on kokonaan pehmustettu ja siinä on suurennettu kontaktialue parhaan toimivuuden takaamiseksi. Vyö on anatomisesti muotoiltu ja sopii kaiken mallisille hevosille. Vyön molemmat puolet ovat joustavat. Vyössä on karabiinihaka keskellä ja pienet D-renkaat sivuilla. Leveys: 8-16cm

  Normaali hinta: 173,00 €

  Special Price 138,40 €

 • Busse Soft-Long D-Ring satulavyö
  Bussen helppohoitoinen, ihoystävällisestä materiaalista valmistettu satulavyö isolla D-renkaalla.

  Normaali hinta: 57,90 €

  Special Price 46,32 €

 • Busse Soft-Long elastic satulavyö
  Bussen helppohoitoinen ja ihoystävällisestä materiaalista valmistettu satulavyö joustavalla osalla.

  Normaali hinta: 57,90 €

  Special Price 46,32 €

 • Busse Soft-Long satulavyö
  Bussen helppohoitoinen satulavyö ihoystävällistä materiaalia.

  Normaali hinta: 51,90 €

  Special Price 41,52 €

 • Busse Stollenschutz satulavyö vatsapanssarilla
  Bussen nahkainen satulavyö vatsapanssarilla ja kätevällä kiinnitysrenkaalla.

  Normaali hinta: 83,00 €

  Special Price 66,40 €

 • Busse Textil-DR satulavyö
  Bussen kestävä ja helppohoitoinen satulavyö kouluratsastukseen.

  Normaali hinta: 18,50 €

  Special Price 14,80 €

 • Busse Textil-Long elastic satulavyö
  Bussen kestävä ja helppohoitoinen satulavyö joustavaa polypropeenia.

  Normaali hinta: 21,90 €

  Special Price 17,52 €

 • Busse Textil-Long satulavyö
  Bussen kestävä ja helppohoitoinen satulavyö joustavaa polypropeenia.

  Normaali hinta: 18,50 €

  Special Price 14,80 €

 • Busse Vinyl-Gel-Long satulavyö
  Bussen helppohoitoinen ja hygieeninen satulavyö mukavuutta lisäävillä geelitoppauksilla.

  Normaali hinta: 51,90 €

  Special Price 41,52 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2