Suitset ja ohjat

Tuotteet 1-24 / 507

Kauniit ja näyttävät suitset, rintaremmit ja suitsitarvikkeet.

Horsepro.fi monipuolisesta valikoimasta löydät upeat suitset ja ohjat, rintaremmit, apuohjat, otsapannat, korvahuput sekä muut suitsitarvikkeet useilta huippumerkeiltä. Kieffer, Schockemöhle Sports, BR, Equipe jne. Vain valinnanvaikeus jää sinulle!

 • Ääntä eristävä korvahuppu Calm&Silence

  Ääntä eristävä laadukas korvahuppu joka suojaa hyönteisiltä ja vaimentaa ääniä. Tämän puuvillaisen hupun korvaosat on vuorattu synteettisellä kumilla joka vaimentaa tehokkaasti ääniä ja rajoittaa esim. hyönteisten aiheuttamalta päänravistelulta. Mustassa hupussa myös koristepunos sävy sävyyn. Koko full.
  VINKKI! Kouluratsastuksen kilpailusäännöt sanovat korvahupun käytöstä seuraavaa "Ohuesta materiaalista valmistettu korvhuppu on sallittu kaikissa kilpailuissa ja se saa olla valmistettu äänieristävästä materiaalista."

  23,90 €
 • ANKY otsapanta Stones
  Ankyn upea otsapanta, joka on valmistettu erittäin laadukkaasta nahasta ja koristeltu tekojalokivillä. Käsityönä valmistettu. Värinä musta nahka ja kirkkaat tekojalokivet. Lisänä vielä yksinkertainen Ankyn logo otsapannan päissä.
  62,95 €
 • ANKY suitsisetti Printed Crank
  Ankyn suitset, jotka on valmistettu erittäin korkealaatuisesta englantilaisesta nahasta. Anatomisesti muotoiltu niskaremmi pehmusteilla, sekä reptile-printattu, pehmustettu ja anatomisesti muotoiltu turparemmi. Myös lisäturparemmi. Ohjat kuuluvat settiin. Upea tekojalokivillä koristeltu otsapanta! Valittavana kokonaan mustat tai sitten musta-valkoiset.
  172,95 €
 • ANKY® korvahuppu
  Ankyn korvahuppu, jota koristeltu tekojalokivi logolla ja koristepunoksella. Hevosesi korvat pysyvät suojattuna ötököiltä ja näyttävät kauniilta samaan aikaan!
  20,95 €
 • ANKY® Nahkaohjat Stoppareilla
  Ankyn nahkaohjat stoppareilla ja piilokiinnityksellä.
  47,95 €
 • ANKY® otsapanta
  Ankyn kaareva otsapanta, jossa yksi rivi väritettyjä swarovski-kristalleja. Yksinkertaisen kaunis otsapanta kolmessa eri värissä.
  52,95 €
 • ANKY® otsapanta Big stones
  Ankyn kaareva, pehmeästä nahasta valmistettu otsapanta. Kristallin värisiä swarovskeja upotettuna koristeeksi ja viimeisen silauksen luo ompeleet ja Ankyn logo.
  72,95 €
 • ANKY® otsapanta Mixed Pearl
  Ankyn hieman kaareva pehmeästä nahasta valmistettu otsapanta. Koristeena eri värisiä helmiä ja swarovskeja. Ompeleet ja Ankyn logo kruunaavat elegantin kokonaisuuden.
  62,95 €
 • ANKY® otsapanta punottu
  Ankyn pehmeästä nahasta valmistettu kaareva punottu otsapanta. Tyylikkäät kristallin väriset swarovski-elementit tuovat otsapantaan lisäsäihkettä. Viimeinen silaus pantaan tulee ompeleista ja Ankyn logosta.
  62,95 €
 • ANKY® otsapanta silver/white pear
  Slightly Curved browband made of soft leather and inlaid pearls and crystal-coloured SWAROVSKI elements. To embellish the browband optically it’s topstitched and provided with ANKY® logo.
  62,95 €
 • ANKY® suitsisetti Black Sensation
  Ankyn Black Sensation suitsisetti, joka on valmistettu huippulaatuisesta ja pitkäikäisestä englantilaisesta nahasta. Pehmustettu niskahihna ja paksu sekä erittäin pehmeä turpahihna lisäturpiksella. Turpahihnassa myös upotettuja swarovski-jalokiviä. Otsahihna aavistuksen kaartuva ja hyvän maun mukaan koristeltu tekojalokivillä. Soljet valmistettu punametallista. Ohjat kuuluvat settiin.
  192,95 €
 • ANKY® suitsisetti Black Sensation Double
  Ankyn Black Sensation suitsisetti, joka on valmistettu huippulaatuisesta ja pitkäikäisestä englantilaisesta nahasta. Pehmustettu niskahihna ja paksu sekä erittäin pehmeä ergonomisesti muotoiltu turpahihna. Koristeena upotettuja swarovski jalokiviä. Kaarevassa otsapannassa yksinkertaisen tyylikkäät tekojalokivet. Soljet valmistettu punametallista. Tuplaposkihihnat. Ohjat kuuluvat settiin.
  292,95 €
 • ANKY® suitsisetti Double Round
  Ankyn suitsisetti, joka valmistettu laadukkaasta ja pitkäikäisestä englantilaisesta nahasta. Pehmustettu niskaremmi ja leveä, erittäin pehmeä ergonomisesti muotoiltu turparemmi. Otsapantaa koristavat tyylikkäät swarovski-kristallit. Poskiremmit viimeistelevät suitsen klassisen ulkonäön. Ohjat kuuluvat settiin.
  292,95 €
 • ANKY® suitsisetti Patent crank
  Ankyn suitsisetti huippulaadukkaasta englantilaisesta nahasta, joka takaa suitsille pitkän iän. Pehmustettu niskaremmi ja leveä sekä erittäin pehmeä turparemmi lisäturpiksella. Otsapannassa swarowski-kristalleja tuomassa lisätyylikkyyttä. Suitset kuuluvat pakettiin.
  192,95 €
 • ANKY® suitsisetti Patent shaped
  Ankyn tyylikäs suitsisetti, jossa pehmustettu ja anatomisesti muotoiltu niskahihna. Turpahihna on pehmustettu, lakerinahalla koristeltu. Komeuden kruunaa tekoujalokivillä koristeltu elegantti otsapanta. Settiin kuuluu myös ohjat.
  192,95 €
 • ANKY® suitsisetti Shaped noseband
  Ankyn suitsisetti, joka on valmistettu huippulaatuisesta ja pitkäikaisestä englantilaisesta nahasta. Pehmustettu niskahihna ja leveä, erittäin pehmeä ergonomisesti muotoiltu turparemmi lisäturpiksella. Suitsissa klassinen ja hienostunut design. Ohjat kuuluvat settiin.
  132,95 €
 • Avulon Otsapanta Clinchers
  Avulonin edullinen perinteinen otsapanta messingin värisillä niiteillä. Musta nahka ja koot pony ja full.
  6,90 €
 • BR Event korvahuppu
  BR:n logolliset näyttävät ja laadukkaat korvasuojat puuvillaa. Näissä BR Event sarjan korvasuojissa on mistä valita, 30 värivaihtoehtoa jotka sopivat täydellisesti saman sarjan satulahuopiin, pinteleihin ja suojiin.
  20,95 €
 • Br Grippiohjat Non-skid
  BR:n hyvät ja laadukkaat grippiohjat stoppareilla jotka yhteensopivat BR suitsimallien kanssa. Pyöreät soljet joissa mustassa metallin väriset soljet ja ruskeassa tobacco värissä messinginväriset soljet. Ohjien leveys 19mm. Koko Full.
  37,95 €
 • Br Kangasohjat Fancy
  BR:n laadukkaat kangasohjat stoppareilla jotka yhteensopivat BR suitsimallien kanssa. Pyöreät soljet joissa mustassa metallin väriset soljet ja ruskeassa tobacco värissä messinginväriset soljet. Ohjien nahkaosa on kauniisti kontrastivärisilla ompeleilla koristettu. Ohjien leveys 19mm.
  35,95 €
 • Br Kangasohjat Fancy H&s
  BR:n laadukkaat kangasohjat stoppareilla jotka yhteensopivat BR suitsimallien kanssa. Ohjien kiinnitys kuolaimiin ns. hook&studs -piilokiinnityksellä. Ohjien nahkaosa on kauniisti kontrastivärisilla ompeleilla koristettu. Ohjien leveys 19mm.
  35,95 €
 • Br Kangasohjat H&s
  BR:n laadukkaat kangasohjat stoppareilla jotka yhteensopivat BR suitsimallien kanssa. Ohjien kiinnitys kuolaimiin ns. hook&studs -piilokiinnityksellä. Ohjien nahkaosa on kauniisti kontrastivärisilla ompeleilla koristettu. Ohjien leveys 19mm.
  28,95 €
 • Br Kangasohjat Round
  BR:n laadukkaat kangasohjat stoppareilla jotka yhteensopivat BR suitsimallien kanssa. Pyöreät soljet joissa mustassa metallin väriset soljet ja ruskeassa tobacco värissä messinginväriset soljet. Ohjien leveys 19mm.
  28,95 €
 • Br Kankiohjat Dressage
  BR:n hyvät kankiohjat. Ohjat yhteensopivat BR suitsimallien sekä kankisuitsien kanssa. Kiinnitys ns. hook&stud piilokiinnityksellä. Ohjien leveys 13mm. Koko full.
  35,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5